Švedski “Luke Mesci”: Ker policija preganja nasilne tolpe, je rasistična

Posledice strelskega obračuna med tolpami v Malmu, november 2019 (foto: EPA)

Podmladek švedske Levice je policijo obtožil širjenja rasizma, saj si policisti drznejo preganjati nasilne kriminalne tolpe v no-go conah kakršne krasijo Malmö.

Po mnenju pripadnic Mlade Levice Alme Lindén and Leie Wolke Wemmert švedska policija ne more rešiti naraščajočega vala tolpaškega nasilja z dejanskim posredovanjem proti tolpam. Na tak način po mnenju mladenk, policija zgolj doprinaša k razpihovanju rasizma, pravita.

“Debata o kriminalu, ki se rabi danes je rasistični sloga priseljevanje in težave z integracijo,” sta zapisali Lindénova in Wolke Wemmertova. Po njunem mnenju, politiki krivijo ljudi, ki so se priselili na Švedsko za probleme, ki so jih politiki sami ustvarili.

Policija je zaradi opravljanja svojega dela rasistična
“Policija zato nikoli ne doprinese večji varnosti v predmestju, saj zasedajo osrednjo vlogo rasnega zatiranja,” sta po poročanju Breitbarta poudarili pripadnici podmladka švedske Levice.

Švedski premier Stefan Löfven medtem vztraja, da ni nobene povezave med naraščajočim tolpaškim nasiljem in množičnim priseljevanjem. To sta po njegovih trditvah sodeč zgolj dva fenomena, ki sta Švedsko doletela istočasno.

Anketa objavljena decembra 2019 je ugotovila, da zgolj 8 odstotkov vprašanih Švedov verjame, da se lahko manjšinska vlada socialdemokratov z Löfvenom na čelu uspešno spopade z naraščajočim nasiljem tolp po državi.

Ivan Šokić

 • šmentanamuha

  Levičarke so zmešane babe, ne glede na to od kod prihajajo.

 • ZatonMesecnikov

  Levičarstvo je mladostna distrofija mladega človeka družb obilja. Zelo spominja na začetke krščanstva v Rimu, v slojih, kjer je bil standard življenja neprimerno višji od ostalega sveta….

 • Steve

  švedi naj potegnejo glave iz svojih riti. dokler bodo volili take idiote, ne bo bolje.

  • šmentanamuha

   Mi nismo daleč stran.

 • xtc

  Glavna težava so socialisti in ilegalna drhal,ti dvoji so tešava

 • Anton

  Rešitev za te nasilneže je samo še večje nasilje kot so ga sami zmožni. Ker so tako vezani na svojo kulturo se seveda ve kam jih bi morali premestit.

 • Felikss_AH

  Na slavnem Breitbartu sem pod izvirnim člankom “Swedish Leftists Claim Police Racist for Tackling Gang Violence” experimentalno napisal tole – –

  “It’s an imperative to report and talk about problems like this one… however, it’s also an imperative to talk about who is responsible for this and why. All these mostly male “refugees to better life and sex” in the West came because somebody told them they can… promised them freebies are just waiting and let them in. As of Sweden… there is one name to start with – Barbara L. Spectre and her Paidea. She also openly confessed who is behind the “Multicultural” agenda. As of Europe in general, there is one name too – Soros and his Open Borders Society thru which hundreds of NGO’s criminal activities are financed. Of course, as promoters these two for instance are not directly responsible… the main culprits are corrupt EU Socialist (Communist) politicians and massive utterly irresponsible Left voting base, where this two female morons Alma Lindén and Leia Wolke Wemmert are remarkable samples of plague called Leftism.”

  — In takoj se je zgodilo pričakovano kot je že utečeno pri njih – “Hold on, this is waiting to be approved by” – – namreč njihov AI “moderator” je zaznal omenjanje imen ki niso na interni listi dovoljenega kar pove dovolj o Breitbartu. Dokler Breitbart in njim podobni ne bodo začeli pisati tudi in predvsem o vzrokih in direktnih krivcih za posledice “multikulturalizma” se bo Švedski multikultni sindrom nemoteno odvijal naprej… ne samo pri njih, ampak po celotni Islamofilni Zahodni EU. Ko bo erupcija iz multikultnega vulkana tam končno poletela v nebo… bo vreli piroklastični tok priletel tudi v naš prostor… in posledica – Multikultne Opekline… enim več drugim še več.

  • Felikss_AH

   Oops… popravljam… na Breitbartu so “approvali” moj komentar. Kaj vem… mogoče so tam le zapihali malce drugačni vetrovi… pravo presenečenje… me mika da poskusim še. Namreč v preteklosti so mi vse “disapprovali”

 • KAPIBARA

  …Podmladek švedske Levice je policijo obtožil širjenja rasizma,…
  Za kaj je Brevik tamanil podmladek…??
  Zajedalskega plevele se znebiš šele z odstranitvijo korenin..

 • macon

  Debili so privlekli hordo pritepencev in zdaj jokajo o rasizmu. Ja kaj ste jih pa privlekli, bebci. Niso avtohtona švedska manjšina, torej prej ni moglo biti nobenega rasizma proti njim.

  Vsem levim fašistom pa želim prebivanje v kvartu, kjer razsajajo pritepenske tolpe, da bi se jim prazne betice zbistrile.

 • Andrej

  Ni problema. Ta mlada levica naj gre na obisk v no-go cono za en dan. Samo za en dan.

 • Andrej Žalec

  Škoda dežele, ki je bila vzor strpnosti , socialne varnosti ter visokega življenjskega standarda. Bodo Slovani morali čistit Evropo?