fbpx

Tajkun je besen kot ris in ponuja nagrado! Bogataš odkril, da je celo življenje neploden in da otroci, ki jih “ima” z bivšo ženo, sploh niso njegovi!

Foto: EPA. Slika je simbolična.

Milijonar ponuja bogato nagrado tistemu, ki mu bo razkril, kdo je pravi oče “njegovih” treh otrok. Seveda je popolnoma razumljivo, da se počuti prevaranega, saj je bil kar 21 let prepričan, da so otroci njegovi.

Iz Velike Britanije prihaja bizarna zgodba, ki je popolnoma na glavo obrnila življenje 55-letnemu bogatašu Richardu Masonu. Vse življenje je bil namreč prepričan, da je ustvaril kar tri čudovite sinove, potem pa šokiran ugotovil, da je že celo življenje sterilen. Sedaj namerava o tem, kako ga je bivša žena Kate prevarala, celo napisati knjigo. Njun zakon se je sicer končal že leta 2006, na sodišču pa sta se srečala pred kratkim – Richard je namreč dobil sodbo, potem ko je bivši ženi očital prevaro, ta pa mu je morala plačati kar 250 tisoč funtov (278 tisoč evrov).

Foto: Twitter

Mason trdi, da je zaradi razkritja v neverjetnem stresu, poleg tega pa želi, da se mu javi ljubimec njegove žene, “zaradi sinov”. Ker pa je pričakovano, da se to ne bo zgodilo, ponuja nagrado v višini 5.500 evrov tistemu, ki bi mu razkril to skrivnost.

Hrvaški spletni portal Jutarnji piše, da je Richard obogatel potem, ko je zasnoval online servis Money Super Market. Pred dvema letoma je odkril, da ima cistično fibrozo, dedno bolezen, ki mu je prizadela pljuča, ter da je že celo življenje neploden. Nato mu je bivša žena, 54-letna Kate, priznala, da je občasno skočila čez plot, s kom, pa ni hotela razkriti. Sledil je test DNK, ki je potrdil, da Richard ni oče 19-letnega sina, najstarejši, 23-letni sin, pa je zavrnil testiranje. V sporočilu mu je ganljivo zapisal: “Oče, kot sem ti pojasnil že na začetku, ne boš nikoli nehal biti moj oče, ne glede na vse. Seveda bova še naprej ostala v stiku, to se ne bo nikoli spremenilo. Vedno bom tukaj za tebe, tako kot ti zame, in vedno boš moj oče. Rad te imam.”

J. G.