Tako skrajna levica goljufa državo: Kandidatka za evroposlanko skrajne SYRIZE še 5 let po smrti svoje matere zapravljala njeno pokojnino!

Myrsini Loizou (Foto: Twitter)

V Grčiji odmeva škandal po tem, ko je na dan izbruhnil podatek, da je bila kandidatka vladne stranke SYRIZA na prihajajočih evropskih volitvah obsojena, ker je kar 5 let po materini smrti dvigovala njeno pokojnino in s tem državo oškodovala za 50 tisoč evrov. Kandidatka, ki je že izstopila iz igre, je državi prav tako še dolžna 180 tisoč evrov.

Grška skrajno levičarska stranka SYRIZA se je sprva predstavljala kot moralno boljša alternativa obstoječim strankam, a kmalu se je izkazalo, da je vse prej kot to. Kot navaja portal Ekathimerini, je bila kandidatka stranke na prihajajočih evropskih volitvah Myrsini Loizou februarja 2017 obsojena na dvoletno pogojno kazen, ker je kar pet let dvigovala pokojnino svoje pokojne matere. S tem je državo oškodovala za kar 50 tisoč evrov.

Loiuoujeva je državi dolžna 180 tisoč evrov, sodili ji bodo v maju
Še v petek je tiskovni predstavnik vlade Dimitris Tzanakopoulos za medije dejal, da je “prepričan, da Loizoujeva ni jemala tega denarja.” A isti dan je sama priznala, krivdo za svoje dejanje pa je pripisala kar birokratskim postopkom. 53-letnica je prav tako državi dolžna 180 tisoč evrov, za kar ji bodo maja sodili. Glede teh dolgov je dejala, da jih bo poravnala skupaj z bivšim možem.

Alexis Tsipras (Foto: Twitter)

Zdaj je jasno, kakšne vrednote zagovarja SYRIZA
Kandidatka je znana javnosti, je namreč hčerka kantavtorja Manosa Loizosa in pisateljice Maro Loizou. Medije je zdaj obtožila senzacionalizma, konservativna stranka Nova demokracija pa je njeno dejanje že označilo za nesprejemljivo. Iz sredinskega Gibanja za spremembe so ob tem premierja Alexisa Tsiprasa pozvali, naj se izjasni glede svojih vrednot.

J. Ž.

 • Antonius

  In v čem smo mi kaj boljši? SD sicer ni SYRIZA, je pa dejstvo, da so Kučanovi častilci eNOBe poskrbeli, da otroci kvazi borcev še danes vlečejo prigoljufani pokojninski dodatek in penzijo.
  Moskovičevo ukradeno vilo pa SD tokrat ne bom očital.

  • sodnikisozločinci

   Lepo, da jim te ukradene vile tokrat ne očitaš. Je pa pohvalno, da je ne pozabiš omeniti, da levaki ne zgubijo spomin, tako kot njihov bivši firer Ribičič, heroj bitke pri Brezarjevem breznu v Podutiku.

 • Edi Puc

  .. nebodite sigurani, da tudi pri nas niso taki. Sem poznal študenta, komunista ki je do 32 leta študiral in ves čas prijemal neko borčevsko štipendijo. No vrnil je tako, da je bil v prvih vrstah Mira Cerarja v našem kraju. Ko je vsem do….. in pogrnil na volitvah se je malo potuhnil, pravi kader.

 • xtc

  No sedaj vam je jasno kakšna je morala,poštenost in vrednote levičarjev.
  Še na račun pokojnih staršev kradejo,nato pa še lažejo ,da ni res.
  Ravno zato je treba levake držat proč od oblaszi,so pa vsi enaki.

 • PLavi-mil

  Je v Sloveniji kaj drugače, kaviar levičarji kradejo , lažejo in dobro živijo na naš račun, raja še kar jih volite.

 • Van Der Waals

  ZA LEVIČARJE JE ZNANO DA KRADEJO LAŽEJO. VSE ZA OBLAST IN TUJ DENAR!!

 • Steiermark

  Prisvajanje tistega kar nekomu ne pripada, na račun skupnosti, poznamo tudi pri nas, pri “privilegiranih penzija”, ne samo palčka ampk tudi “borcev, ki uživajo, v od nas naropanem denarju, v borčevskih penzijah, čeprav se niti njihovi očetje niso rodili v času 41 -45……Seveda je to balkanski sistem, snadži se, zato v to zvrst spadajo tuddi grki, ki nikoli niso plačevali davkov, pa še sedaj jih ne, potem pa uživajo v nezasluženih penzijah, ki jih kasneje uspejo prenesti še naprej, na svoje vnuke itd. Balkansko komunistična drhal, pač….

 • Black_Raven

  to je levi golazni v krvi…

 • Get Smart

  Kdo ve, kolikokrat še, preden bodo otroci začeli spoznavati, dojemati najpreprostejše zadeve tega sveta nja.
  .
  Prideš sem in spet v naslovu SKRAJNA bla bla bla.
  .
  Pač ponovimo nje, ni vrag, da v recimo 8 oz. 9 letih ne boste osvojili teh osnovnih prvin:
  .
  Onaniranje o “ekstremističnih levicah” je bulšitizem.
  extrem = skrajonst; ekstremna = skrajna = JE S KRAJA = WTF???
  .
  LEVIČIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = kaviaržido KOMINTERNIZEM =
  = SUŽNJELASTNIŠTVO = parazitiranje na človeku = izkoriščanje človeka.
  .
  Kakšna je razlika med kao SKRAJNO in NESKRAJNO?
  .
  NESKRAJNA MURGL JUGOKOMUNISTIČNA “levica”
  (SD DeSUS ŠARAC bratušak sholtes LDS zares SMC … = vse to so le PREIMENOVANJA in “novi obrazi” ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE),
  kot vemo, UBIJA otroke, laže, krade, ropa, mori, uničuje Slovenijo, uničuje vse, kar delo pridnih človeških rok, parazitira na tvojih žuljih …
  .
  Kaj pa dela “kao” SKRAJNA MURGL JUGOKOMUNISTIČNA levićija?
  .
  A razumete otroci? A zmorete razumeti in nehati onanirati kretenizme?

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Kaj pa prvi komentar? “In v čem smo “”””mi”””” kaj boljši?”
  Ðizs fakin krajst.
  KDO vi? KDO ste “vi”? V stavku, ki sledi, stoji SD.
  SD= KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE (de iure in de facto).
  Torej “vi” ste SD.
  Ja, med KOMUNISTIČNO PARTIJO JUGOSLAVIJE in KOMUNISTIČNO PARTIJO GRČIJE ni kake bistvene oz. očitne razlike, tako da je odgovor:
  “Niste boljši”, ste tako rekoč isti, saj vse kaviaržidoKOMINTERNISTIČNE podružnice sledijo eni in isti direktivi KOMUNISTIČNE INTERNACIONLE = KOMINTERNE, ki povsod po svetu izvaja SUŽNJELASTNIŠTVO, parazitira na ljudeh, laže, krade, ropa, uničuje, posiljuje, izvaja genocid …
  .
  Nešteto načinov je, s katerimi lahko v enako kratkem času napišeš, kar si želel napisati – en primer:
  “Tudi “pri nas”, v Sloveniji, kjer OKUPATOR MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA totalno okupira državo, delajo po enakih postopkih = dodeljujejo penzije svojim pankrtom, ki se še rodili niso, ali pa posameznim kadrom, ki imajo dva ali pa nobenga petka delovne dobe.”
  .
  SD = SYRIZA, siriza je samo in le “nov obraz” KOMUNISTIČNE PARTIJE GRČIJE.
  Pa dobro, pa kje ljudje živite?
  Ðizs.
  .
  V SLO je več “MI-jev”, ki jih pa lahko za silo zreduciramo na dva:
  – mi = pošteni ljudje v Sloveniji
  – oni = MURGL JUGOKOMUNISTIČNE ZLOČINSKEkaviaržidokominternistične kreature in njihovi serbusi=WATCHDOGI = smrtni neprijatelji ljudi
  .
  Pamet v glavo, otroci, pamet v glavo.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNEM agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka
  demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega rojaka (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica SKOJ-a – Savez komunističke omladine
   Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ
   (Ujedinjeni savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3 demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a, imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
   t. i. “Združeno levico” itd. lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
   MURGLSKA KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

   • Get Smart

    T. i. “Levica” = uradno = IDS + TRS + radnici violete tomić.
    IDS je “nov obraz”, ki ga je v hotelu UNION ustanovil MILAN KUćAN,
    TRS = “nov-obraz” KUćANOVEGA zeta in kaviarŽIDO pussića Kermaunerja, bolj znanega kot Hanžeka nje, violeta pa je odcepek od DeSUS-a, DeSUS pa je “nov–obraz” oz. odcepek od SD = Socialni demokrati, ti pa so “star–obraz” oz.
    le preimenovanje
    KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
    –––––––
    IDS = INICIATIVA za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = ZDRUŽENA LEVICA =
    = LEVICA =
    =
    ta “nov obraz” je ustanovila KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
    = FORUM 21 = na zasedanju FORUMA 21 v hotelu UNION leta 2013 =
    IDS oz. danes imenovano “Levico” ustanovi sam tovariš MILAN KUćAN;
    prvo nastopljeni predsednik = Luka Mesec

    • Get Smart

     Uradni začetek Lučkine zvezde oziroma pol-meseca je oznanil sam tovariš
     MILAN KUćAN,
     predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
     in sicer leta 2013 v hotelu Union:

     “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
     tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
     uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
     komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
     formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
     in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
     predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
     INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.”

     —–
     * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s

     TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in delavsko stranko štabnih
     babilonskih delavk Violete TOMIć,
     nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v “ZDRUŽENO LEVICO”,
     nato pa v “LEVICO”.

 • Get Smart

  Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
  = globalno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

  in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
  SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem
  = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

  = kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

  = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

  (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
  pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
  gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
  i tako dalje do tokija …)

  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
  =
  “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

  1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
  2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
  psi čuvaji tekovina revolucije
  3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
  oz.
  z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

  Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
  seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
  .
  Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
  so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU
  ljudi.
  .
  .
  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  .
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Get Smart

   MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI,
   RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji.
   Magarac u Lipicama ni LIPICANAC nje. Boste otročički odprli učke in vklopili možgančke?

   Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
   ampak je
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
   vse kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
   so lahko in so:

   –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –MURGLRVACKO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji*
   –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji

   i tako dalje do tokija.

   * = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
   = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    Država ne ukinja … država ne dela, država samo je,
    je OKUPIRANA, okupator je MURGL KOMI JUGA = združenje zločinskih kastratov =
    transićev nje = pohabljalcev svojega in predvsem telesa ljudi.
    Država obstaja kot formalni okvir, je družben dogovor ljudi
    (ali pa kaviaržido kominternističnih
    in tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH kreatur = transićev) o
    skupnih poslih.

    Če pa že (pogojno), če prav morate, želite uporabljati pojem država,
    MORATE povedati, katera!

    =kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA država = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
    =muslićkulti islamska država = je le oddelek KOMINTERNE=
    =MURGL JUGOKOMUNISTIČNA država = je oddelek KOMINTERNE.

    MURGL JUGOKOMI kreature delajo za svojo državo MURGL KOMI JUGO =
    VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem =
    MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido
    KOMINTERNISTIČNIH transićev in njihovih serbusov=hlapcev= psov čuvajev=watchdogov. VSI.

    ČLOVEK pa dela za svojo pošteno državo: svobodno, pravno, pravično, človekoljubno,
    resnicoljubno …
    .
    Torej, tega in onega ne dela neka država (država to, država ono, država je grda … VSE TO
    JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop),ampak to počno MURGL
    JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki – “vojaki revolucije”, kot jim pravi tovariš MILAN KUćAN,ki je
    predsednik predsedstva Centralnega komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
    sami pa si med drugim pravijo še “WATCHDOGI” = “psi čuvaji” tekovina revolucije.

    • Get Smart

     Samo v primeru v STOŽIC nje je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku
     IZROPALA = BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila
     220 MILIJONOV € za projekt,
     ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
     40 milijonov €

     in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov =
     = najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* đupljan nje NI PLAČAL
     ampak jih
     je nagnal domov BREZ PLAČILA.
     ———
     * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
     ki je pokazal socialno ozaveščenost«
     ———
     Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
     Kaj odmeva v Stoščah?

     – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
     – ZA koga? Za PARTIJU?
     – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
     – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
     – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
     – “Evviva communismo!”
     – “Bandiera rossa la triumfera!”

     Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo
     osvobodila.

 • Get Smart

  POLITIKA pomeni DELO za/SKRB za POLITEJO = DRŽAVO.
  .
  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
   =
   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
   hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM =KOMUNIZEM =
    = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije = t. i. POPULISTIČNE floskule,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =
    =SUŽNJELASTNIŠTVO =
    =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik pa je MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Še enkrat, za vsak slučaj:
     .
     Onaniranje o “ekstremističnih levicah” je bulšitizem.
     extrem = skrajonst; ekstremna = skrajna = JE S KRAJA = WTF???
     .
     LEVIČIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = kaviaržido KOMINTERNIZEM =
     = SUŽNJELASTNIŠTVO = parazitiranje na človeku = izkoriščanje človeka.
     .
     Kakšna je razlika med kao SKRAJNO in NESKRAJNO?
     .
     NESKRAJNA MURGL JUGOKOMUNISTIČNA “levica”
     (SD DeSUS ŠARAC bratušak sholtes LDS zares SMC … = vse to so le PREIMENOVANJA in “novi obrazi” ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE),
     kot vemo, UBIJA otroke, laže, krade, ropa, mori, uničuje Slovenijo, uničuje vse, kar delo pridnih človeških rok, parazitira na tvojih žuljih …
     .
     Kaj pa dela “kao” SKRAJNA MURGL JUGOKOMUNISTIČNA levićija?
     .
     A razumete otroci? A zmorete razumeti in nehati onanirati kretenizme?

     Pamet v glavo.

     • Get Smart

      Tako kot v Sloveniji MURGL KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE krade iz pokojninske blagajne, tako dela tudi KOMUNISTIČNA PARTIJA GRČIJE v Grčiji:

      Poslanka KOMUNISTIČNE PARTIJE GRČIJE (ali kateregakolini “novega obraza” KP Grčije, sirizići, socialistići, sredinskići, sekularistići, soft-mekanocurni evroskeptići i tako dalje do tokija) že XY let neupravičeno in/ali NEZAKONITO prejema penzijo …
      .
      Pamet v glavo.

 • Poserjemsenavse

  V Grčiji lahk ženska dokler se ne poroči dobi penzijo po mami…tu ne vidim nič spornega,razen če je gospa poročena…

 • Get Smart

  Taki primerki MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH poflodranih cuckov (WATCHDOGI si ti psički sicer sami pravijo), kot je kao posere se na vse nje, so prav posebej zanimivi, medtem ko skušajo ustvarjati vtis, da se kao poseru na vse nje, kar je mimogrede laž, saj se psić na garažno MURGL JUGOKOMUNNISTIČNO gazdo še prdnit ne upa, ne pa da bi se posral.
  Slediš, pseto? Vse je vse, nje. Saj ljudje vemo, da je pseto želelo reči, da se poserje na vse ljudi, čeprav mu nismo storili česarkoli slabega, saj mu raztureno dupe raztura MURGL JUGOKOMI gazda, ne pa kak človek, ampak saj veste, kakšni so ti cucki WATCHDOGI = za serbuse rojeni serbusi = rojeni za lajanje na ljudi.
  Je pa res, da torej ti MURGL JUGOKOMI psi serjejo po VSEH LJUDEH,
  kot pač predvideva MURGL JUGOKOMUNISTIČNA agenda.

  Btw, pseto, da bi ti lahko karkoli videl, moraš najprej ven iz MURGL JUGOKOMI dupeta. Shvaćaš?

  Ajd, sero, budi nam dobar i vrati se u MURGL JUGOKOMI garažu nje.

  Po njihovih delih jih boste spoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.

 • sodnikisozločinci

  Da se človek poserje od smeha, kakšna podobnost s šarčevo kandidatko Jovevo.
  Pa ne mi tu nabijat o vrednotah, mamina pokojnina je vrednota tudi v Slovenijii, biseru Severnega Balkana.

 • Olga101

  Ni treba v Grcijo! Koliko borcev NOB še po smrti prejema pokojnino, saj je “borcev” čedalje več, kljub “naravnemu pravu” (po Brglezu)?

 • šmentanamuha

  Kako še levičarji pravijo temu? …Borba za malega človeka.

 • eh to je itak nacionalni šport v Grčiji, ne glede na politično pripadnost.

 • KAPIBARA

  Kako lahko narediš (oseba) državi 180 jurjev dolga…???