fbpx

Terorist, ki je v Nici s tovornjakom sejal smrt, doma uriniral na svojo nekdanjo ženo in z nožem zbadal igrače otrok

Foto: Printscreen/YouTube

Razkrite so podrobnosti zakonskega življenja morilca Mohameda Lahouaieja Bouhlela, ki je lani v času praznovanja državnega praznika zapeljal v množico ljudi in pri tem ubil 86 ljudi. Za štirimi stenami svojega doma naj bi uriniral na stopala svoje žene in zbadal igrače svojih otrok. 

Gre za 31-letnega Tunizijca, ki je na dan praznovanja dneva Bastilje s pomočjo 19-tonskega tovornjaka izvedel krvav masaker, s katerim je umoril 86 nedolžnih ljudi, takoj po napadu so ga ustrelili francoski policisti.

Z nožem se je lotil tudi igrač svojih otrok
Teroristična organizacija Islamska država je prevzela odgovornost za napad, po napadu pa so pričele na dan prihajati podrobnosti o njegovem življenju, tudi o njegovem odnosu z nekdanjo ženo Hajer Khalfallah. Bouhlel se je leta 2006 poročil s svojo sestrično, po besedah Scotta Sayarja, ki je pisal o nerazkriti zgodbi napadalca v Franciji, je bil njun odnos na začetku zelo dober. Daily Mail poroča, da se je njun odnos začel slabšati, ko je začel Bouhlel kritizirati ženino kuhanje in ji očitati, da ta po njegovem mnenju nima zadostne želje po spolnih odnosih. Khalfallahjeva je povedala, da je ta enkrat, ko je odšla ven kljub njegovem nasprotovanju, z nožem napadel igrače otrok.

Foto: Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Svoje iztrebke je puščal v njuni zakonski postelji
Nekdanja žena je tudi razkrila, da je ta puščal svoje iztrebke v njuni postelji in z njimi mazal stene, da bi čimprej prišlo do ločitve. Poleg tega je izvajal tudi ponižujoča dejanja, saj je uriniral na stopala svoje žene in jo po obrazu polival z vinom, ko je ona spala. Postopoma je zaradi tega prišlo do sprožitve postopka za razvezo.

Napad v Nici predstavljal osnovo za napad v Berlinu
Masaker v Nici velja za najbolj krvoločnega v Evropi leta 2016, sklepati je mogoče, da je ta predstavljal osnovo za napad na božični sejem v Berlinu 19. decembra lani, ki je povzročil smrt 12 ljudi. Napad v Berlinu je prav tako povzročil Tunizijec, ki je prisegel zvestobo Islamski državi. Razvpita teroristična organizacija je zatrdila, da je tudi Bouhlel prisegel zvestobo, česar pa ni potrdila z dokazom.

Foto: Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

N. Ž.