To je morilec iz pekla: Sostanovalca obglavil z britvico

Foto: printscreen

31-letni Jaime Osuna si je prislužil doživljenski zapor zaradi mučenja 29-letnice, ki jo je po koncu znašanja nad njo ubil. Doživljenski zapor je nato prestajal v Kaliforniji, vendar pa je tam brutalno ubil svojega cimra, 44-letnega Luisa Romera, ki mu je odrezal glavo z improviziranim hladnim orožjem.

Osuna je očitno do Romera gojil zelo negativna čustva, saj je tožilec razkril, da je obtožen, da je hudo poškodoval svojega sostanovalca, nato pa mu odrezal glavo. Tako srbski Kurir poroča, da mu je pred tem odrezal prst in celo del pljuč ter mu iztaknil oko. Organi pravijo, da dejansko ne vedo, koliko napadov je Osuna izvedel na Romera, ko je bil ta še živ. Tožilec je še dodal, da se predvideva, da je bil Romero vsaj en del napada pri polni zavesti … “To je najbolj grozljiv umor, kar sem jih obravnaval,” je dejal tožilec Phil Esbenshade.

In orožje, s katerim je to zakrivil? Tožilec je za News razkril, da je Osuna uporabil orožje, ki ga je izdelal iz britvice in ga skrival v svoji celici. Ko se je le-ta pred nekaj dnevi pojavil na sodišču, je sicer trdil, da ni kriv. Tožilstvo mu očita okruten umor, za kar je zagrožena smrtna kazen. Poleg umora je obtožen tudi posedovanja orožja in mučenja. Osuna sicer v kalifornijskem zaporu prestaja kazen, ker je mučil in umoril 29-letno Yvette Pena.

Posnetek si lahko pogledate tukaj:

M. S.

 • Darth Vader

  tip je član tolpe ms-13 …… madre salvatrucha 13…….san salvadorska tolpa…..in oni se med ilegalce švercajo v ZDA….ilegalce, katerim finančno pomaga papež frančišek…..kdo ga bo pospravil, preden pahne svet v kaos in izpolni nostradamusovo prerokbo, da je ta majster zadnji papež v vatikanu pred neko drugo dobo…..

  • cosmosjasnovidec

   Po vsem sodeč so tega zabitega frančiška garantirano za papeža namestili musliči,ker popolnoma sodeluje z njimi ter krši pooblastila svoje krščanske vere.
   Le kakšen bedak moraš biti,da namesto svoje vere uvajaš tujo ter jo zagovarjaš.
   Tale prismojenec že ni pri pameti in bi ga morali že zdavnaj odstraniti.
   Taki pritegnjenci so torej na strani levakov in kako naj po vsem skupaj še krščani verjamejo v boga,če jim ti uveljavljajo nekega muslimanskega prašiča alaha.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • cosmosjasnovidec

  Za ta umor je kriva uprava zapora.
  Zabitim ameriškim butlom bi moralo biti jasno,da v celico osojenca obsojenega na dosmrtno ječo ne morejo dati sostanovalca oziroma cimra.
  Temu morilskemu bedaku je vseeno,če jih ubije še cirka 100 saj ne more dobiti več zapora kot ga je že dobil smrtna kazen pa verjetno tam ne velja čeprav bi ga morali nekaj časa sežigati preden bi crknil.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • All Bot

  Tazga nimaš kaj zapirat, pa tvegat, da ga bodo ta levi še kdaj ven spustil, ker se bolj sekirajo za “pravice” zločincev, kot za lastne ljudi. Takemu je treba samo metek v glavo, pa na deponijo odpeljat.

 • Marija

  Ja Frančišek jim ljubi noge.

 • Artur

  Komunjare so po 41 morile bolj sofisticirano pa ne neke “Romerote” temveč kar svoj lasten narod sicer pa so kazni z zaporom za “Osune” in vse zločinske komunajzle in njihove naslednike oziroma narodne izdajalce in uničevalce narodne identitete premile, pravici zadoščeno in za očiščenje ljudske populacije od tega šljama bi bila edina prava dokončna obsodba ta pa je pred zid in šus v čelo ali pa gavge.