To je morilec iz pekla: Sostanovalca obglavil z britvico

Foto: printscreen

31-letni Jaime Osuna si je prislužil doživljenski zapor zaradi mučenja 29-letnice, ki jo je po koncu znašanja nad njo ubil. Doživljenski zapor je nato prestajal v Kaliforniji, vendar pa je tam brutalno ubil svojega cimra, 44-letnega Luisa Romera, ki mu je odrezal glavo z improviziranim hladnim orožjem.

Osuna je očitno do Romera gojil zelo negativna čustva, saj je tožilec razkril, da je obtožen, da je hudo poškodoval svojega sostanovalca, nato pa mu odrezal glavo. Tako srbski Kurir poroča, da mu je pred tem odrezal prst in celo del pljuč ter mu iztaknil oko. Organi pravijo, da dejansko ne vedo, koliko napadov je Osuna izvedel na Romera, ko je bil ta še živ. Tožilec je še dodal, da se predvideva, da je bil Romero vsaj en del napada pri polni zavesti … “To je najbolj grozljiv umor, kar sem jih obravnaval,” je dejal tožilec Phil Esbenshade.

In orožje, s katerim je to zakrivil? Tožilec je za News razkril, da je Osuna uporabil orožje, ki ga je izdelal iz britvice in ga skrival v svoji celici. Ko se je le-ta pred nekaj dnevi pojavil na sodišču, je sicer trdil, da ni kriv. Tožilstvo mu očita okruten umor, za kar je zagrožena smrtna kazen. Poleg umora je obtožen tudi posedovanja orožja in mučenja. Osuna sicer v kalifornijskem zaporu prestaja kazen, ker je mučil in umoril 29-letno Yvette Pena.

Posnetek si lahko pogledate tukaj:

M. S.