fbpx

Toliko so za Islamsko državo vredne spolne sužnje: za deklice, stare 1 do 9 let, zahtevajo 172 dolarjev, za ženske med 20 in 30 let pa okrog 86 dolarjev

Tržnica s spolnimi sužnjami (foto: Twitter)

Perverzna teroristična organizacija Islamska država je dala na prodaj ujete ženske spolne sužnje iz iraške etnične manjšine in na podlagi njihove starosti objavila cenik, kar kaže na to, da so te za njih le blago, s katerim se trguje na tržnici. 

Dokument, ki ga je izdala Islamska država, je razkril, da krščanske spolne sužnje in Jazidke, stare med 1 do 9 let, stanejo 172 ameriških dolarjev. Za dekleta, stara med 10 in 20 let, zahtevajo okrog 129 ameriških dolarjev, za mlade ženske, stare med 20 in 30 let, pa okrog 86 ameriških dolarjev. Za ženske, stare med 30 in 40 let, zahtevajo 64 ameriških dolarjev in za stare med 40 in 50 let po 43 ameriških dolarjev.

Dovoljeno kupiti do največ tri sužnje
Na ceniku so med drugim zapisali, da se zavedajo, da se trg za prodajo žensk sooča z znižanjem cen, zaradi česar se je oddelek za poslovanje Islamske države odločil, da poda nižje cene kot običajno. Speisa poroča, da je dovoljeno kupiti do največ tri spolne sužnje, medtem, ko za prodajo tujcem ta omejitev ne velja. Poudarili so, da je nujno, da vsi sledijo danim navodilom, saj bodo v nasprotnem primeru izključeni iz nakupa.

Foto: YouTube/Printscreen

Teroristična organizacija, ki je preplavila suženjski trg v iraškem Mosulu in sirskem mestu Raqqa, je s pomočjo navedbe islamske teologije upravičila ugrabitev žensk za spolne sužnje. Oktobra 2014 je Islamska država zatrdila, da islamsko pravo svojim borcem dovoljuje, da si ti za priležnico vzamejo žensko, ki je pripadnica neke verske manjšine.

N. Ž.