fbpx

Totalno neokusno: Na spletnih zmenkih nekdo ustvaril lažen profil izginule Madeleine McCann!

Foto: Facebook

Redko kdo se ne spomni, kako je leta 2007 izginila komaj 3-letna Madeleine McCann. Iskanje punčke, ki je skrivnostno izginila v času družinskega dopustovanja na Portugalskem, je namreč dvignilo veliko prahu. Čeprav vsake toliko časa spet lahko slišimo, kako iskanje deklice še vedno poteka, pa se je očitno nekdo iz tragedije obupanih staršev grdo ponorčeval, saj je ustvaril lažen profil na aplikaciji za spletne zmenke Tinder. 

Na lažnem profilu Madeleine je zapisano, da se ta nahaja v bližnjem pubu, kjer srka koktajl sangrio. The Sun poroča, da naj bi bil profil ustvarjen nekje v škotskem Glasgowu.

Vir: Tinder

Označili so jo za prvakinjo v skrivanju
V opisu profila je mogoče prebrati, da Madeleine predstavlja svetovno prvakinjo v skrivanju leta 2007. V nadaljevanju pa je mogoče prebrati, da je na Portugalskem doživela najhujši dopust do sedaj, zato ga ne bi priporočala nikomur izmed prijateljev. “Nahajam se v bližnjem pubu, kjer srkam sangrio.” Sodeč po odzivih na družabnih omrežjih lažen profil ni ostal neopažen, zato so bili glede omenjene zadeve k odgovoru pozvani tudi na Tinderju.

Foto: Facebook

Komaj 3-letna Maddie je maja 2007 izginila iz apartmaja na družinskih počitnicah na Portugalskem. Preiskovalci so nedavno zaprosili skrušene starše, ki že več kot deset let iščejo hčerko, naj priskrbijo dodatna sredstva za iskanje. Sicer pa ne gre za prvi primer norčevanja, saj je bil pred tem ustvarjen tudi lažen Facebook profil Madeleine.

H. M.