Tragičen konec promigrantske aktivistke: Maroški tovornjakar jo je pretepel do smrti

Foto: Twitter

Nemško sodišče je maroškemu morilcu 28-letne ženske, promigracijske aktivistke, ki se je vozil po Nemčiji, dosodilo dosmrtno kazen. Nemka je namreč izginila 14. junija, potem ko je za prevoz iz Leipziga v Amberg na Bavarskem izbrala kar mimoidoči tovornjak. Njeno truplo so našli v bližini bencinske črpalke tik pred španskim mestom Bilbao.

Policija je 42-letnega maroškega osumljenca lahko hitro našla po zaslugi nadzornih posnetkov, ki so jih posnele kamere bencinskih črpalk, Sophia pa je prijateljem poslala SMS-sporočila s številko registrske tablice vozila. Čeprav je morilec Boujemaa L., za katerega trdijo, da je državljan Maroka, zatrjeval, da ni nameraval ubiti Löschejeve, je zdravnik ugotovil, da je nemška študentka umrla zaradi številnih udarcev. 

Smrt Sophie Lösche je sprožila ogorčenje in široko razpravo o tujih državljanih, ki so v Nemčiji storili nasilna kazniva dejanja. Kmalu se je pojavila novica, da je Löschejeva prej prostovoljno sodelovala z aktivistično skupino za odprte meje v Grčiji, kjer je na otoku Lezbos pomagala pri projektu, imenovanem “Kuhinja brez meja”.

Foto: twitter

Njen brat Andreas Lösche, član stranke “Zeleni in lokalni politiki” v bavarskem mestu Bamberg, je po aretaciji 42-letnega tovornjakarja zapisal: ” 

Eva Poljanc

 

 • francelj3

  Državljanstvo oziroma nacionalnost oziroma vera imajo zeloooo veliko opraviti z zločini! Musliči nimajo absolutno nobene empatije, nobenega občutka hvaležnosti do ljudi, ki jih storijo kaj dobrega, nobene vesti, vse nemohamedance smatrajo po definiciji za nevredne življenja. In ta drek nam komiji uvažajo!!
  Je pa tokrat treba pohvaliti nemško policijo in pravosodje. Med 14. junijem in sredo septembra so morilca izsledili in pravnomočno obsodili. Škoda, da samo na dosmrtno kazen, ker smrtne nimajo.

  • Olga101

   Tako je!

  • #Bu

   no no. empatijo imajo do svoje družine, kulture in ostale so vernike.
   je pa vprašanje, kako cenijo sočlovekovo življenje, saj skozi kulture in zgodovino jo drugače.

   • francelj3

    Res, empatijo imajo do svoje družine? Žene zavijajo v kolmžaklje in jih pretepajo, kadar se jim zazdi, to se ti zdi empatično?

 • Antonius

  Visoka cena. Račun za nespametno zaupanje je poravnala s svojim življenjem.
  Šerijatar ali pa udav, oba sta nepredvidljiva, zato umnim poznavalcem pamet narekuje, da jih nimajo ob sebi, se ju na daleč izogibajo.
  Tudi Merklova in Macron jih ne poseljujeta, jim ne dovolita tja, kjer zasebno živita. Varnost je varnost, z nevarnostjo naj se pa drugi spoprijemajo, je njuno zamolčano vodilo in priporočilo.
  Smrt nespametne *dobrosrčnice* bi morala biti zrcalo vsem njej enakim, ki nič krivim vsiljujejo za sosede in obešajo za vrat teroristične šerijatarske norce.

  • šrauf

   Take “pameti” kot sta Merklova in Macron, je tudi vatikanski Franček,na žalost…

   • Mirko

    Franček je pa še bolj neumen, ali pa od “gospodarjev sveta” dobi še več denarja. Najlepša mošeja v Evropi bo preurejena cerkev sv. Petra v Vatikanu, na tak način kot Cerkev svete modrosti v Istambulu. Erdo se bo pa polastil zakladnice v njeni kleti.

 • Clemen J.

  Samo dobila je to kar si je zelela. Se mi popolnoma nic ne smili

  • McBobo

   Oz. kar je skuhala ali pomagala skuhati, je na koncu požrla.

 • ZatonMesecnikov

  To je to, po čemer hlepijo. Strast sedmega stoletja….

 • xtc

  Leviočarska primatka je našla tisto kar ji je očitno manjkalo in več jih bo našlo podobne zadeve bolljše bo.
  Glede njenega umobolnega brata pa tolečlovek je levi psihopat,ki ga je treba dat v ustrezno ustanovo.
  Vsi ti dogodki nakazujejo ,da se Evropa pomika v neke vrste državljansko vojno med normalnimi in levoislamsko progressivističnimi norci.
  No že Nosterdamus je rekel ,da bo šlo za vojno brez ujetnikov in vse to kaže na to.

 • cosmosjasnovidec

  Ta zadeva je potekala nekoliko drugače kot je tukaj opisano a ni pomembno.Ni izbrala za prevoz mimoidočega kamiona ampak je tega muslonja spoznala že prej ter z njim imela tudi spolno razmerje.
  Tudi takrat ga je imela med potjo z tem musličem zato so sprva predvidevali,da bi jo naj posilil in ubil kar pa se je izkazalo za netočno.
  Tale muslič ima veliko družino oziroma otrok v njegovi državi (se pa več točno ne spomnim ali jih je ali ni preselil v Europo in,če je sploh on sam v njej ali je pa samo po EU vozil tovornjak).
  Po SMS-ih katere je tale krava pošiljala kolegicam bi se naj domnevalo,da je tega musliča silila,da gre z njim k njemu domov ta pa v to ni bil pripravljen in je verjetno prišlo do spora,da jo je tako prebutal,da se je stegnila.
  Vse kar je v tej epizodi pozitivnega je to,da jo je doletelo tisto kar je iskala in si tudi zaslužila cipa zabita in take njene vrste bi morali musliči pobiti vse po vrsti.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • GverilaStyle

  In kdaj bomo evropejci ratal tako nasilni do tehmuslimanskih teroristov???!

 • tramal

  Kar je iskala ,to je dobila na žalost.

 • sodnikisozločinci

  Zaslužena kazen.