Tragični večer v Nemčiji: Ženska zabodena po vpletenosti v konflikt z migrantoma sirskih korenin, starima 13 in 14 let

Foto: iStock

Naslednji primer jasno dokazuje, da integracija migrantov ni uspešna. 24-letnica se je namreč znašla v borbi za življenje, potem ko je bila v nemškem Hannovru zabodena med bojem s skupino otrok migrantov sirskih korenin. 

Ženska in prijatelj sta se znašla v konfliktu s fanti, starimi 13 in 14 let, v soboto zvečer, v supermarketu v majhnem mestu Burgwedel blizu Hannovra.

Par se je srečal z najstniki na poti domov, ko je prišlo do konflikta med 25-letnim prijateljem ženske in migrantoma, katerima se je pridružil še 17-letni prijatelj. Po navedbah lokalnih medijev je bila 24-letnica zabodena s strani 17-letnika, medtem ko je poskušala umiriti razgreto situacijo.

Foto: iStock

Zabodena ženska v kritičnem stanju
Vsi trije najstniki so zbežali z mesta zločina, a jih je policija kmalu zatem prijela. 17-letnik se je v nedeljo znašel pred sodnikom, kjer je bil obtožen poskusa umora. Nacionalnost ženske, ki ostaja v kritičnem stanju, še ni znana, prav tako pa tudi ne njenega prijatelja.

 

Zločini z noži so v Nemčiji postali vedno pogostejši; pred dvema tednoma je bil namreč aretiran 17-letni Afganistanec, potem ko je v Flensburgu zabodel svojo 16-letno punco. Po navedbah policije je do porasta napadov prišlo v vseh 16 nemških zveznih deželah.

N. Ž.
 • bojan

  intergracija multikulti v polnem napredku

 • dob

  Levaki s tem podpiranjem migrantov, zagovarjanjem njihovih dejanj in njihovega obnašanja ter sploh vdiranja v našo kulturo, puščajo sporočilo, ki je pravzaprav nam namenjeno:
  če ne nam ne boste dajali tistega kar hočemo, vas bomo pobili. To je naša pravica!

 • Borut Jug

  Manjka Oseba z dejanji, ki je že delala red in ga bi še.

 • Olga_10

  Nemci, oborožite se!

 • samsara

  Morda pa bi kazalo migrantom nekoliko povišati prejemke in jih s tem vsaj začasno spraviti v boljše razpoloženje, kaj praviš mati Merkel?
  Napadalcu pa bi kazalo dati še drugo priložnost in mu tokrat samo požugati, da to se pa ne sme več dogajati. Zagotovo bi zaleglo. Je pač treba izkazati nekaj razumevanja do tujerodnih invazivnih materialistov, ki frustrirani zaradi materialne in siceršnje splošne inferiornosti napram domorodnim nekako ne najdejo poti k sobivanju in poslovnem osamosvajanju.
  Ena dva jurja mesečno po glavi bi naj zadoščalo, rajta. Kaj bo to za ‘Džermani’.

 • Antonius

  Komunisti, preoblečeni v liberalce, urejeno krščansko družbo z uvozom šerijatarjev počasi pripravljajo na kaos. Komunisti kaos potrebujejo, da uresničijo svoj namen.
  Kaj nam dopoveduje stoletna zgodovina? Komunistična revolucija je v carski Rusiji izkoristila družbeno anarhijo, zaradi vpletenosti v prvo svetovno vojno, drugo svetovno vojno je pa zmagoviti Stalin izkoristil, da je politično okupiral *osvobojene* države vzhodne Evrope. Jugoslovanske revolucionarne morilske barabe so izkoristile kaos v okupirani kraljevini Jugoslaviji, sedaj nam pa novi kaos v Evropi pripravljajo s šerijatarji. Ko bodo načrtovane šerijatarske težave dozorel do neznosnega, bodo gospodarsko in vojaško najmočnejši v Evropi, dosegli pogoj, da za skupno *varnost* uresničijo prikrito bistvo. Unitarizem je tisto, za katerim hrepenita najmočnejša evropska dejavnika. Majhne državice bodo spremenili v narodne manjšine, evropskega konglomerata različnih jezikovnih kultur.
  Višegrajci so upanje majhnim in poleno v kolesju obeh največjih evropskih zdraharjev.
  Merklova je politična prevarantka in nemška egoistka na kvadrat, Francozi pa svoj nekočni kolonialni problem /alžirska vojna/, z Nemci v španoviji vsiljujejo ostali Evropi.
  Tudi Italija ni v zgodbi z vsiljenimi šerijatarji nedolžna. Italijanski Lampeduso, pred obalo Tunizije in Libije je šerijatarjem postal odskočna deska, da so se šerijatarski *revčki* dokopali do evropskih obal in se razlezli po celi Evropi.
  SDS bom volil v upanju, da se bo Slovenija primaknila bliže Višegrajcem.
  Unitarizem bo smrt za celo vrsto manjših evropskih držav, jezikov in njih ostalo zgodovinsko kulturo.

  • Olga_10

   Zato sem za Evropo narodov in ne za Združene države Evrope!

  • Olga_10

   Pravilno, voliti je treba desnico. Če je dosedaj še niste, dobrodošli v klub!

 • cosmosjasnovidec

  Pa kaj potem najprej lepite neke slike belke potem pa pišete,da nacionalnost ženske še ni znana.
  Sicer pa kot se ve je za to kamelotrajbarsko muslimansko golazen edino zdravili 9mm šus na licu mesta.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Ashtar Sharan

   Ne mg34

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!