Trump pozval humorista Jimmyja Fallona: “Bodi moški in prenehaj s cmerjenjem zaradi kritik na račun intervjuja z mano!”

Foto: Twitter

Ameriški predsednik Donald Trump je znanega ameriškega humorista Jimmyja Fallona, ki ima svoj Tonight Show, pozval, da naj se obnaša kot moški in preneha s cmerjenjem glede intervjuja iz leta 2016, ko je gostil Trumpa, mu gladil lase, nato pa je bil deležen odpora s strani nekaterih, ki niso navdušeni nad Trumpom. 

Fallon je nedavno povedal, da je 15. septembra 2016 naredil napako in da bi se vrnil v preteklost, če bi se lahko, in naredil intervju s Trumpom na povsem drugačen način. “Nisem ga želel normalizirati ali navzven dati sporočilo, da se strinjam z njegovimi političnimi prepričanji,” je povedal Fallon.

“Vsekakor je šlo za slabost,” je javno povedal Fallon in dejal, da ga zelo boli, ko 300 sodelavcev grdo govori o njem in nad njim s tem izvaja pritisk. Priznal je, da je zaradi tega padel v depresijo. Rekel je: “Želite, da naredim samomor? Vas bi to razveselilo?” In dodal, da naj že prebolijo zadevo.

Foto: Twitter

Trump se je odzval
“Žal mi je. Nikogar nisem želel razjeziti. Vse delam z namenom, da zabavam gledalce oddaje. Naredil sem napako in žal mi je, da sem zaradi nje razjezil ljudi. Če pogledam nazaj, bi oddajo speljal povsem drugače,” je poudaril Fallon. Na njegove skesane pripombe se je preko družabnega omrežja Twitter odzval Trump in zapisal, kako se Fallon cmeri zaradi izvedbe šova s Trumpovimi lasmi in da bi sedaj vse naredil drugače, ker ga je z njim “humaniziral”. Pozval ga je: “Bodi moški Jimmy!”

N. Ž.