fbpx

Tuji portal V4: Slovenija mora nujno počistiti s svojo vlado, trenutni predsednik vlade je klovn!

Tudi na tujem opažajo popolno nesposobnost Šarčeve vlade in dejstvo, da ta ni sposobna varovati mej. Kot so ugotovili, Šarec ni nič drugega kot navaden klovn, zgražajo pa se tudi nad dejstvom, da je socialistično manjšinsko vlado sestavil z zgolj 12,5 odstotka glasov, kolikor jih je prejel na volitvah.

Popolna nesposobnost naše vlade povzroča sramoto Sloveniji že na tujem, ugleden portal V4 Report poroča, kako naša vlada naredi vse, kar ji ukažejo bruseljski evrokrati. Pri tem opozarjajo, da je vlada podprla globalni dogovor o migracijah Združenih narodov, prav tako pa sodeluje v prerazporeditveni shemi za migrante Evropske unije. Vlada si tako pusti ukazovati Nemčiji in Franciji in je izgubila stik z ljudmi, ki si nikakor ne želijo multikulturnosti, kot jo vsiljujeta omenjeni zahodnoevropski državi. Kot poudarja omenjeni portal, skupina Renew Europe (bivša ALDE) zagovarja napačno pot za EU, fanatičnim federalistom iz te skupine pa se lahko zoperstavijo zgolj v blok združeni suverenisti.

Šele Salvinijeva grožnja z žico na zahodni meji je Šarca prisilila, da je priznal, da migracije predstavljajo težavo
Na omenjenem portalu se zgražajo tudi nad tem, da je največja vladna stranka LMŠ na parlamentarnih volitvah uspela osvojiti zgolj 12,5 odstotka glasov, a je kljub temu uspela oblikovati socialistično manjšinsko vlado. Kljub težavam z nelegalnimi migrant, ki trajajo že vse od leta 2015, je šele grožnja Mattea Salvinija, da bo na slovensko-italijanski meji postavil bodečo žico, prisilila predsednika vlade Marjana Šarca, da je vsaj priznal, da migracije predstavljajo težavo. Pred tem je ta problem zanikal in državljane zavajal, da vlada mejo varuje zadovoljivo.

Foto: posnetek zaslona

 

Vojska nima pooblastil za učinkovito varovanje meje
“Šele po pritiskih javnosti in po prvem islamističnem terorističnem napadu v Sloveniji je Šarec na mejo poslal dodatnih 35 vojakov, ki patruljirajo na razdalji 600 kilometrov na južni meji,” navajajo. A kljub temu v tuji javnosti ni ostalo neopaženo, da vojska sploh nima pooblastil za učinkovito varovanje meje, saj vojaki lahko le opazujejo, kako migranti vdirajo v državo, intervenira namreč lahko le policija.

Rok Krajnc