“Uvoženi zakon”: V okrožju Bruslja prepovedali uživanje alkohola zaradi nasilja in kaosa, ki ga povzročajo opiti migranti!

Foto: epa

V enem izmed okrožij Bruslja, ki velja za središče evropskih institucij, so uvedli splošno prepoved uživanja alkohola z namenom, da bi prispevali k zmanjšanju naraščajočega nasilja, kriminala in kaosa, ki ga povzročajo problematični migranti. Glede na to, da je večina migrantov muslimanov, ti pa v skladu s Koranom ne bi smeli uživati alkohola, kaže, da se na zapovedi povsem požvižgajo, ko prispejo v Evropo. Ti se namreč brez zadržkov opijajo in počnejo kazniva dejanja.

Po poročanju SCEPTR-ja so soseske v bruseljskem okrožju Schaarbeek povsem preplavljene z nezakonitimi migranti, ki se povečini zadržujejo na tranzitni postaji Bruselj-Sever in v parku Maximilian, kjer uživajo alkohol. To pa prispeva k medsebojnemu napadanju, ne prizanesejo pa niti mimoidočim, domačinom in policistom.

Nekateri migranti obiščejo trgovine v Brabantu in Aarschotstraatu, ki so ponoči odprte, in tam nakupijo poceni alkohol, tega pa nato konzumirajo v večjih skupinah. Ponavadi gre za skupine 10-15 moških, ki se opiti agresivno spravljajo na policiste. Uradnik iz okrožja Schaarbeek Marc Weber je glede tega povedal, da so se zdaj, ko so jih začeli bolj nadzirati in naganjati iz parka in postaje, pričeli zadrževati v tistih predelih soseske, kjer se lahko srečujejo. Ob tem je Weber izpostavil, da ker se problematike migracij ne obravnava primerno, ta še naprej ostaja.

Foto: epa

Nedavno je bilo mogoče opaziti več pretepov z noži v okrožju. Zaradi pijančevanja, pretepov in podivjanega obnašanja migranti postajajo naraščajoč problem za policijo, reševalne službe in za lokalno prebivalstvo. Lokalni prebivalci tožijo, da se od poldneva do pozne noči zbirajo velike skupine migrantov, ki na ulici prirejajo glasne zabave. Prejšnji mesec je sosesko v Antwerpnu po poročanju portala Voice of Europe terorizirala skupina več ducatov afriških migrantov, ki so postali nasilni, ko je policija prekinila njihovo zabavo, ki je ušla izpod nadzora. Migranti so se zaradi ukrepanja policije pričeli fizično spravljati na prebivalce, izvajati rope in druge oblika vandalizma. Kaže, da integracija ne uspeva.

Hana Murn

 • Objektivno

  Nobeni užitki ne bi smeli biti prepovedani.

  • tasilo

   … je rekel sadist, anede?

   (Tebi pa tole: Si tacuisses philospohus mansisses.)

   • Objektivno

    Se je oglasil sadist?

    • Andrej

     Si tacuisses, philosophumus mansisses: “Če bi molčal, bi ostal filozof.”
     Si tacuisses, philosophus mansisses. — “Če bi še naprej molčal, bi še naprej ostal filozof.”

     • Objektivno

      Bi ostal moder.

     • Andrej

      filozóf -a m
      strokovnjak za filozofijo
      SINONIMI:
      knj.izroč. mislec, star. modroslovec
      GLEJ ŠE SINONIM: mislec

      Imaš prav. Ampak, tasilo tudi.

 • gabrijelobid

  Kar naj imajo probleme saj so jih politiki sami zakuhali policajev pa da ne omenjam…REVČKI.

 • xtc

  Oslarija,bodo šli po pijačo pa druga.
  Ko začno razgrajati in napadati policijo,par strelov pod noge nato pa da vidimo heroje in aretacije.

  • pajot

   kako pod noge,jebenti?

 • macon

  Zaprejo naj kriminalno sodrgo in izženejo ilegalne pritepence pa alkohol ne bo problem. Ne, sprenevedali se bodo in prepovedovali vse mogoče še naprej, da bi pa problem naslovili v kali pa ne. Ne, to pa ne, mi smo vendar napredni levičarji, ki ne bomo mogli in smeli živeti sredi lastnih ulic in mest, ker smo zmešani pokvarjeni revčki.

 • Andrej

  Saj imajo ilegalci odlične telefone. A še niso našli vabila:
  https://www.europarl.europa.eu/visiting/sl/
  Tja naj gredo, da bodo politiki v živo videli za kaj gre.

 • ZatonMesecnikov

  Prepovedat orožje, pa pijačo, pa nože, pa avte….

  Vse v nameri, da bi jim morda uspelo narediti jih zgledne državljane. Pa ne bo uspelo. geni so geni in narava je narava. narave ne moreš premagati.

 • sodnikisozločinci

  Se bodo integrirali ja, kot klop pod kožo ali pijavka na rit.

 • Morala

  Zaradi njih morajo še marsikaj prepovedati in ne samo alkohol…

 • pajot

  Ne alkohola,cigaret,šimfanja čez zamorce in arabce,prepovedat bi morali belega človeka. Prepovedat in po potrebi deportirat iz Evrope nekam u pič….materno. Evropa je po dekretu levičarjev in židov rezervirana za kriminalce in delomrzneže iz Afrike in Azije.
  Joj,kakšno prelivanje krvi se obeta.

 • Felikss_AH

  Že iz samega članka se lahko vidi kolosalno zlonamerna škodljivost tako namenskega preseljevanja Tretje Svetovnih mas v Evropo. Najbolj glasen in viden organizator je seveda Soros… potem so tu še kapitalci kot Sarkozy, Merkelova, Barbara L Spectre ki je ustanovila organizacijo PAIDEA na Švedskem in odkrito najavila da Evropa ne bo več kontinent Nacij… in da bodo oni (Židje) zaradi njihove vodilne vloge pri tem osovraženi. Njen sonarodnjak v Ameriki Noel Ignatiev, Harvardski profesor, pa odkrito predava da je treba Belo Raso povsem anulirati da se nikoli več ne bo mogla reproducirati. Seveda tem Evropejcem sovražnim osebkom sledijo še tisoči njihovih sonarodnjakov ki imajo povsem enaka stališča. Tudi “nezavezujoči” dokument UNHCR Global Compact on Refugees, kar dobesedno pomeni PRESELJEVANJE Tretje Svetovnih narodov na Zahod, je sestavila spet njihova sonarodnjakinja Loiuse Arbor iz Kanade.

  Vsako omenjanje odgovornih za ta projekt ki ga je že leta 1925 sestavil Kalergi v njegovem Practisher Idealismus je “Družbeno-Politično” nezaželeno in ga Internetni Diktatorji kot so Google, FB, Twitter, in ostali frenetično blokirajo ter promptno odstranjujejo vsebine na to temo. Kalergi je tudi prvi prejemnik priznanja za to… in tu so še ostali prejemniki te “prestižne” nagrade – https://en.wikipedia.org/wiki/Charlemagne_Prize

  • Marija

   Soroš je aktivist nič drugega.Aktivist pri vrhu piramide.Je pa uspesen zato ima na razpolago denarja kolikor ga rabi.Svetovne banke so mu široko odprte.

 • Šobar Davorin

  A so gospod Juncker še u Bruslji?

 • Marija

  Pa kaj ti poslanci v Bruslju tega nic ne vidijo.Ali vidijonsamo 20 jurjev
  Lace.Zakaj se ta drhal ne spravi nad parlament so pre bedasti,da so ravno ti krivi za vso njihovo bedo,kateri jih kvazi pravice zagotavljajo.In revšcino migrantsva.Ne migranti ti v stolćkih v Bruslju so krivi za vse.Oni dajejo uredbe in ukaze državam.N ajprej bi bilo treba te izgnati v Sahark in potem začeti urejati Evropo.