V brazilski diskoteki ubili večkratnega svetovnega prvaka borilnih veščin

Datum:

V diskoteki v Sao Paulu je v noči na nedeljo umrl osemkratni svetovni prvak v borilni veščini jiu-jitsu Leandro Pereira, so sporočile tamkajšnje oblasti. S strelom v glavo ga je ubil neznanec, s katerim se je sporekel iz zdaj še neznanih razlogov. 

Glede na pričevanje obiskovalcev diskoteke, v kateri se je Pereira zabaval s prijatelji, je opazno vinjeni neznanec motil družbo osemkratnega svetovnega prvaka, zato mu je ta s klasičnim prijemom v borilnih veščinah zvil roko za hrbet in ga želel odstraniti. Ko se je situacija umirila, je neznanec potegnil pištolo in Pereiro iz neposredne bližine ustrelil v glavo.

Pereira je bil na mestu mrtev, neznanec pa je zbežal, vendar je policija sporočila, da ga je preko videoposnetkov že identificirala.

Image
Osumljenec umora. (Foto: Socialna omrežja)

Triintridesetletni Leandro Pereira je bil osemkrat svetovni prvak v petih različnih kategorijah, poroča STA. Prvi naslov je osvojil 2012 v lahki kategoriji, letos maja pa je postal svetovni prvak v srednje težki kategoriji. Ob tem ima v svoji zbirki še vrsto naslovov zmagovalca svetovnega pokala in prvaka južnoameriške celine.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Prisila v času svobode

V času vladavine "svobode" tako rekoč ne mine teden,...

[Video] V libijski oddaji navdušeni nad tem kako Palestinci rojevajo otroke, da bi jih lahko žrtvovali

V Evropi smo priča demografskemu vojskovanju in zavojevanju, saj...

Elita nam sporoča: Znižali vam bomo standard!

"V prihodnosti bomo morali začeti živeti drugače, imeti manj,"...