V Epsteinovem pedofilskem krogu tudi ustvarjalec Simpsonovih: Ko mu je ena najstniških suženj morala zmasirati noge, ji je šlo na bruhanje!

Matt Groening (Foto: Facebook)

Nekdanja Epsteinova mladoletna najstniška spolna sužnja Virginia Roberts je v svojih spominih opisala tudi bizarno srečanje z ustvarjalcem Simpsonovih Mattom Groeningom. Robertsova mu je na vztrajanje Epsteina med enim izmed poletov na njegovem zasebnem letalu morala zmasirati noge, ob pogledu na katere ji je šlo kar na bruhanje.

Virginia Roberts, nekdanja najstniška sužnja nedavno umrlega pedofilskega judovskega milijarderja Jeffreya Epsteina je opisala svoje spomine na njegove orgije. Dokumenti so bili del tožbe Robertsove proti Epsteinu in ustvarjalcu risane serije Simpsonovi Mattu Groeningu, vsebujejo pa srhljive podrobnosti. Kot poroča Daily Mail, je Epstein Robertsovo med drugim izkoriščal na ranču v Novi Mehiki, kjer je z njim in Ghislaineom Maxwellom spolno občevala v troje, udeležena pa je bila tudi na njegovih orgijah na zasebnem letalu, znanem po imenu Lolita Express. Kot smo že poročali na Nova24TV, je Epstein na njem često prevažal vplivneže, med katerimi se je znašel tudi Bill Clinton, orgije pa so potekale kar na krovu.

Ko je Robertsova videla Groeningove noge, ji je šlo na bruhanje
Omenjen Groening jo je tako ob eni priložnosti pričakal na Epsteinovem letalu v Carmelu, imel pa je umazane in rumene nohte na nogah, ki bi jih bilo težko porezati tudi z motorno žago, okrog njega pa so odpadali koščki nogavice, ki je oprijemala njegove prepotene prste na nogah: “Matt Gorening, producent Simpsonovih se je prevažal z nami. Bila sem navdušena, saj sem oboževala tv serijo in odzval se je kot zvezda, ki sreča oboževalca, spraševala sem ga vse od prvotne ideje pa do ustvarjanja serije in tega, kje je dobil navdih za like. Povedal mi je, da je vse temeljilo na njegovi družini, razen norih prizorov med očetom in sinom, ko je Homer davil za vrat Barta. Uživala sem v najinem pogovoru, nato pa je Jeffrey vztrajal, naj Mattu masiram noge tekom celotnega poleta. Nikoli nisem zavrnila stranke, a ko sem zagledala njegove noge, sem skoraj bruhala, če sem pomislila, da bi se jih dotaknila.”

Lolita Express (Foto: Facebook)

Groening se je Robertsovi zahvalil s podpisanimi skicami Homerja in Barta
A kot se spominja Robertsova je dobila drugačno zamisel: “Šla sem v zadnji del letala in z milom ter vodo oprala brisačo in vrnila sem se, da bi mu zmasirala noge, a ne preden bi jih umila.” Za masažo nog se ji je Groening zahvalil s podpisano skico Homerja in Barta Simpsona, prosila pa ga je za skico, ki jo je Robertsova podarila svojemu mlajšemu bratcu in očetu, ki sta prav tako oboževala risano tv serijo. Robertsova je v nekaj letih postala odvisna od ksanaksa in kokaina, v svojih spominih pa med drugim zapiše, kako je z Epsteinom seksala v parni sobi v njegovi newyorški graščini, prav tako pa tudi v Londonu. S pedofilskim milijarderjem je med drugim letela na Palm Beach, v Karibe, a prav novomehiško posestvo je bilo Epsteinovo najljubše, saj se je tam ukvarjal z jahanjem konjev.

Rok Krajnc