fbpx

V golf klubu cenzurirajo vsakršno sled, da je tam igral ameriški predsednik Trump

Foto: youtube

Podporniki Hillary Clinton izražajo svojo jezo nad uspehom Donalda Trumpa, medtem ko so njegovi podporniki besni nad golf klubom, katerega član je predsednik Združenih držav Amerike. Njegovo članstvo sega že leta nazaj, vendar vodstvo kluba, znani podporniki Hillary Clinton, nočejo namestiti njegovega portreta njemu v čast. Še več: iz kluba so izbrisali vsakršno sled, da je Trump tam kdajkoli igral golf, saj so odstranili celo omarico z njegovim imenom.

Donald Trump je že od leta 1969 član golf kluba Winged Foot v New Yorku. Od njegove izvolitve v Belo hišo pa vodstvo kluba, ne želi izobesiti njegovega portreta, kar je ujezilo nekatere člane. V vodstvu kluba je levičarska bogata elita.

Voditelji kluba ne želijo politizirati kluba
“Trump je član že od leta 1969 in klubu je v veliko čast, da ga gostimo. Ponosni smo, da je predsednik Združenih držav član Winged Foot in prestižno je, da je naš član. Toda višje klubsko vodstvo je zavrnilo namestitev Trumpovega portreta,” je neznani vir povedal za Six Page.

Po poročanju Breitbarta voditelji Winged Foota ne želijo politizirati kluba. Z njegove omarice so odstranili tudi ploščico z imenom, kar je nekatere člane še dodatno ujezilo, saj verjamejo, da liberalci, ki skrbijo za mesto, poskušajo izbrisati desetletja članstva Donalda Trumpa.

“Vsak član ima omarico z imenom, vendar je ime gospoda Trumpa skrivnostno odstranjeno. Nekateri člani so ogorčeni, ker se zdi, da ni nobene utemeljitve – morda je preveč ljudi naredilo selfije pred njegovo omarico ali pa preprosto noče oglaševati svojega članstva,” je povedal neimenovani član kluba. Predsednik kluba Thomas Leslie, glavni donator v kampanji Hillary Clinton, je doslej zavrnil izjavo o dogodkih v klubu, ki se nanašajo na članstvo predsednika.

D. Š.