V Londonu je 22 posilstev na teden, ki jih zagrešijo ilegalni priseljenci kot taksisti na črno

foto EPA

V porastu so spolni zločini, ki jih zagrešijo ilegalni priseljenci in prosilci za azil – migranti. Zaradi povečanega števila kazenskih ovadb, gre za novi val spolnih deliktov, ki vključujejo “plenilsko posiljevanje” žensk v londonskih taksijih. Taksisti, ki vozijo “na črno” so večinoma migranti. Britansko sodstvo je celo izdalo opozorilo da “ženske v taksiju ne smejo pričakovati varnosti”. 

Zanesljive statistične podatke o številu posilstev je težko pridobiti. Britanski raziskovalni novinarji, ki se sklicujejo na svobodo obveščanja, zahtevajo natančne podatke povezanih s taksi-posilstvi, vendar odgovora ne dobijo ali jih uradni organi celo zanikajo. Vendar žrtve plenilskega posilstva ne molčijo več, kar dokazuje vedno večje število kazenskih ovadb.

Tri posilstva na dan, 22 na teden 

foto EPA

foto EPA

Edini pravi odgovor na novinarske pritiske je poročilo službe londonske policije, ki ocenjuje, da je bilo v Londonu 1.125 spolnih napadov, vključno s “plenilskimi” posilstvi taksistov, kar je v tedenskem povprečju 22 spolnih napadov samo v angleški prestolnici.  Glede na poročilo ministrstva za notranje zadeve, objavljeno marca 2013, samo deset odstotkov žrtev prijavi storilca in poda kazensko ovadbo. Ampak kot pravijo angleški mediji, je dejansko število posilstev v Veliki Britaniji veliko večje kot so mnoge institucije pripravljene priznati. Objava dejstev pa lahko sproži nepričakovan odziv javnosti in registriranih taksistov, ki vsako leto s stavko opozorijo oblasti na vedno večje število taksijev, ki vozijo na črno. Črna kronika “plenilskih posilstev” pa je za uradne voznike taksijev še dodaten povod za delo pristojnih inšpekcij. In kot pravijo: taksisti so srce mesta – vedo kaj se v mestu dogaja – tudi o posilstvih.

Mediji molčijo – v večini so “plenilski posiljevalci” prosilci za azil
Razen nekaj odmevnih primerov posilstev, so “plenilska” posilstva taksistov-muslimanov s strani velikih medijskih hiš popolnoma prezrta in o njih redko poročajo. Izmed mnogih izgovorov za cenzuro pa večinoma navajajo “politično korektnost zaradi žaljenja islamske veroizpovedi”, pa čeprav so obtoženi muslimani že bili pravnomočno obsojeni ter že prestajajo kazen, ali pa jih bodo oblasti  po prestajanju zaporne kazni deportirale tja od koder so prišli. Ne glede na njihov status, v večini “plenilskih posiljevalcev” gre za prosilce za azil. Tudi take, ki so jim status azilanta že nekajkrat zavrnili in so dejansko ilegalni priseljenci brez urejenega statusa.

Kaj vse se skriva za politično korektnostjo?
Očitno si “politično nekorektni” spolni delikt ne zasluži nosilne teme med dnevnimi novicami. Toda raziskovanje “plenilskih” posilstev je zakopano globoko med lokalnimi novicami, kjer ni mogoče prikriti dogodka za katerega so domačini vedeli že pred objavo v lokalnem časopisu. In objave le-teh se skoraj že vsak dan pojavljajo v vseh delih Anglije, Walesa in Škotske. Z imeni in priimki in s priloženo fotografijo posiljevalca.  Redko pa se pojavljajo imena žrtev in prav je tako.

Med posiljevalci večina muslimanov in azilantov

Facebook London Metropolitan Police Services

Facebook London Metropolitan Police Service

Navajamo le nekaj primerov obtoženih plenilskih posiljevalcev – z imenom in priimkom, ki se nahajajo v zaporu. Edini, ki je imel večjo medijsko pozornost je Mohamed Hacene-Chaouch, 49, obsojen na sedem let zapora zaradi posilstva 24-letnice, ki se je vsedla v njegov taksi na črno. Hacene-Chaouch je Alžirec, poročen, oče petih otrok.

Manchester, Elhadi Sakhri, 42, obsojen na sedem let in deset mesecev zaradi posilstva dveh 19-letnikov. Sakhri je imel kot azilant dovoljenje za bivanje v Veliki Britaniji. Iz Alžirije je pobegnil zaradi biseksualnosti. Prvega mladeniča je posilil na zadnjem sedežu, drugega pa je odpeljal v stransko ulico, ga potegnil iz avta in mu storil silo.

V Leedsu je bil Mohammed Shanini, 28, obsojen na sedem let zapora zaradi posilstva 20-letnega potnika, ki je na poti domov zaspal v njegovem taksiju. Porota sodišča v Crown Court Nottinghamu je od tožilca slišala, da je Shanin izklopil GPS, ki spremlja gibanje njegovega vozila, kar kaže, da je imel zlovešč motiv že od začetka vožnje. Ko se je mladenič prebudil je bilo vozilo parkirano na zakotni ulici in na neznanem kraju. Shanini se je vsedel na zadnje sedeže taksija  in ga po posilstvu odvrgel v bližini doma. Sodnik je odredil, da morajo Shanina po prestani kazni deportirati nazaj v Bangladeš.

V Billinghamu je bil Khalile Maqsood, 31, obsojen na osem let in pol zapora zaradi ugrabitve in posililstva 20-letne ženske, ki ji je Maqsood, poročen, oče štirih otrok, ponudil “cenejšo” vožnjo. Odpeljal jo je v zapuščeno garažno hišo in ugasnil vozilo in jo nekaj ur posiljeval. V zagovoru pred poroto je dejal: “Tudi jaz sem ob koncu delovnika samo človek. Ona je pristopila k meni. Naredil sem napako ker sem podlegel skušnjavi. Vodila me je in dobila tisto kar je hotela”. Sodnik Rodney Jameson je dejal Maqsoodu da mu, ker ni pokazal obžalovanja ali vsaj malo kesanja do žrtve in do dejanja ki ga je storil, “podaljša” kazen za leto in pol.

Na Škotsko pa je iz Londona kot ilegalni priseljenec pobegnil Ibrahim Selman, potem ko je bil osumljen večih posilstev v angleški prestolnici. Ko je žrtev zaradi posledic posilstva umrla je Selman iz Edinburga pobegnil v Sudan.

V Claphamu, južnem Londonu, je bil Atiq Rehman, 20, nezakoniti priseljenec iz Pakistana, dvakrat zavrnjen kot prosilec za azil. Medtem ko je žrtev 45 minut posiljeval ji je govoril “Koliko otrok želiš imeti?”

Več kot 11.000 muslimanov v zaporih – večina zaradi spolnih deliktov

foto EPA

foto EPA

Poročilo London Metropolitan Police pravi, da je v Angliji in Walesu število zapornikov islamske veroizpovedi poskočilo na 11.248 v letu 2012 v primerjavi s 3.681 zapornikI v letu 1997. Torej je število muslimanov v britanskih zaporih poskočilo za več kot 200 odstotkov v zadnjih 15 letih.

Stopnja rasti muslimanskih zapornikov v britanskih zaporih je osemkrat hitrejša kot pri celotni populaciji v zaporih, kar kaže na povečanje kaznivih dejanj pri muslimanih. V večini gre za spolne delikvente, čas pa bo pokazal, da bo večina “tovrstnih” zapornikov ponovno dobila status zaporniškega “povratnika”. Statistike kažejo, da obstaja velika možnost, da bodo ponovno zagrešili enako ali še težje kaznivo dejanje.

Porast števila muslimanskih zapornikov pa dodatno primore tudi k dejstvu, da britanski zapori postajajo žarišča za islamsko radikalizacijo. In tudi to je, ne samo britanski, ampak evropski problem.

Sofija P. Simič

 • Anton

  dokaj enostavno,zapor in po prestanku zapora, doživljenski pregon iz države

  • kuskus

   obvezno – takoj

  • Razocarana

   Kakšen zapor, kastracija pa doživljenski pregon iz države.

 • indijanka

  Arabci. Moški, ki nadvladujejo svoje ženske. So njihovi Gospodarji. Z njimi lahko počnejo, kar si poželijo. Lahko si jih izberejo celo več. Ampak, spolno jih pa kljub temu ne zadovoljijo.

  • Mirkoca

   Kako pa veš?

  • Antonius

   Obrezane, žal niti ne morejo vedeti, kaj v seksu pomeni zadovoljstvo.
   Šeriatarjem je ženska v štali predaleč, zato jih “priročno” držijo bližje svojim posteljam.

  • KAPIBARA

   Jih JIH,,če pa niso, pa vsaj govorijo da so..

 • Olga

  Prepoved Islama! Stroge kazni in izgon kršilcev, tudi družin, brez možnosti vrnitve!!! A je Merklca ženska?!

  • Slovenka

   Torej izgon!!!!

   NE!!!!!!!!!!!!!!!! Ne jih spustiti v državo, to je vsa umetnost. Če bi tako ravnali od začetka, bi bilo soočenje z muslići pesmica, tako pa: kar so sejali, sedaj žanjejo.

   Belcev in kristjanov nočejo, Poljake, ki trdo in pošteno delajo ter plačujejo davke, imenujejo golazen, odnos do drugih srednjih in vzhodnih Evropejcev je enako prezirljiv, torej naj imajo to sodrgo in veliko sreče.

   • McBobo

    S tem se zelo strinjam. Ne marajo sodržavljanov eu, ki pridno in pošteno delajo, torej naj se veselijo pijavk, prisesanih na socialo, če pa malo delajo, pa delajo zato, da lahko posiljujejo.

    Angležem in ostalim zahodnim (miselno naprednim) državam želim, da jih čimprej pamet sreča.

  • pokvarjeniSvet

   merklca uboga svoje gospodarje ona ve zakaj ji je dovoljeni biti na vladi v Nemčiji. Enako je tudi s Cerarjem in ostalimi opadniki po EU državah kjer jim imajo sionisti v svojih krempljih.

   Orban je tisti ki se upira, njegov kolega pa je en dan na trgu v Budimpešti povedal resnico o sorošu in njegovih fundaciji financiranja strank, medijev in aktivističnih skupin, ki se zavzemajo za prihod migrantov.

  • KAPIBARA

   Viš, prepovde širjenje- uporaba tuje vere, je pa uzakonil Katar in tam ga ni modela de se sprehajo po zgrajeni cerkvi in vpije :O bože…

 • xtc

  zELO HITRO REŠLJIV PROBLEM JAVNA KASTRACIJA IN TAKOJŠNJA DEPORTATIJA:
  zA TEŽKE ZAPORNIKE PA UVESTI PRISILNO DELO IN POVRATNIKE ZAPORE PA PRESTAVITI NA IVEN MORSKA OZEMJA:

  • Slovenka

   Predlog je dober, zanemaril pa si vzgojni vidik. Naj te še malo dopolnim. Kazen je treba posneti, posnetke pa razdeliti po krajih, od koder prihaja največ nadebudnih taksistov, in jih tam predvajati morebitnim kandidatom za prihod v Evropo v zabavo in poduk, v Evropi pa bi morali tovrstne posnetke obvezno predvajati v mošejah, molilnicah in muslimanskih šolah ter povsod, kjer se zbirajo častilci Alaha, da ne bo izgovorov, da niso vedeli, da to v novi deželi ni dopustno.

 • avtohtoni neandartalec

  No ja, sliši se ceneje kot plačati drago taxo.
  Po moje, če bi javni taxi v Lojdonu koga posilil, bi poslali za njim najmanj MI5, nikoli ne veš iz katere zabave se vrača pijana krava, koga je tam spoznala. V megamestih je ogromno ljudi, ki se ukvarjajo predvsem s storitveno dejavnostjo, Britanija je bila nenazadnje največji globalni imperij, za njih je bila socializacija z domorodci od nekdaj normalna.

 • Jože Novak

  Madžari najbrž nimajo teh problemov.

  • Slovenka

   Ne, nimajo. Zakaj ne? Ker imajo pamet.

   • Mihilus

    Madžarska ima 10% populacije cigotov. Isto sranje drugo pakovanje.

    • Slovenka

     Tudi cigoti bodo prišli na vrsto – na Madžarskem, ker imajo Madžari nekaj pameti v glavi. Upam, da bo isto sledilo tudi pri nas. Na Dolenjskem in v Beli Krajini so cigoti primerljivi z naravno katastrofo, policija je nemočna, policaji pa prosijo za premestitve ravno zato, da se jim ni treba ukvarjati z veščaki za krajo bakra in drugih kovin. Mularija v šoli mi je pojasnila, kako to zgleda: v akcijo pošljejo svojo cigo mularijo. Če jih organi pregona slučajno dobijo, jim ne morejo nič, ker so mladoletni.

     Imajo tudi izvirne načine prisvajanja tuje zemlje. Na zemljišče, na katerega so vrgli oko, namečejo skale in ostre predmete, da ga s tem onesposobijo za rabo, in čez čas začnejo na njem postavljati vse mogoče, lastnik pa plačuje davek.

     Seveda organi pregona ne mignejo s prstom.

    • Slovenka

     Tudi tej težavi bodo Madžari kos ob pravem času. Bolj me skrbi Slovenija, zlasti Dolenjska in Bela Krajina, ravnanje tamkajšnje oblasti v odnosu do cigotov je milo rečeno pod kritiko. Treba bi jih bilo nagnati in poiskati ljudi, ki bi bili težavam kos.

 • Anton

  lahko pa tud par arabcev pošljemo Merklovi na dom:)

 • Slovenka

  O Rusih in Putinu si lahko mislimo to in ono, toda nekaj jim je treba priznati: zapečeni muslimanski svojati se v Rusiji ne godi dobro, tako da si čisto nič ne prizadevajo, da bi tja šli, in če se slučajno znajdejo tam, zelo hitro izrazijo željo po vrnitvi.

  V tem pogledu bi se bebavi evropski zahod utegnil naučiti še kaj pametnega od Rusije in Putina.

 • Slovenka

  Če bi se kaj takega zgodilo v Rusiji ali v državah Višegrajske skupine, bi bili kvazi-taksisti takoj ob organ ali dva, medtem ko jih v Angliji očitno samo gledajo. Kako dolgo še?

 • plamen100

  A bi se dalo nekako v Slovenijo dobiti Elhadi Sakhrija in Mohammed Shaninija, da se malo poigrata s Hanžekom in Luko Mesecem ter Khalile Maqsooda za zdravljenje pripadnic levega fašizma?

  • KAPIBARA

   Kdo so pa tile trije… ??

   • plamen100

    Ja zgoraj so navedeni, prva dva posiljevalca moskih oz sta buzija, zadnji pa posiljevalec zensk.

    • KAPIBARA

     Skontal komentar.. :-)

 • plamen100

  Drugače p

 • pokvarjeniSvet

  Seveda Bruselj in vsi sateliti(vlade) Bruslju pokornih državah to podpirajo in skrivajo pred javnostjo.

  Kaj pa lahko pričakujemo drugega od Zahodne sionistične politike ?

 • sunday

  edino “zdravilo ” ja kastracija – ampak kastracija zgornje glave, da je mir !!!

 • pokvarjeniSvet

  Moj kolega iz Avstrije je rekel ti ljudje niso za nič drugega primerni za delat kot biti taksisti in pečti kebabe xD

  pa še prav ima, v Avstriji jih povečini tako počne, pa ne samo tam, tudi drugod po Zahodni Evropi isto.

  • KAPIBARA

   Pa še to zato, ker je nož v roki… :-(

 • Unikatna

  Kakšna norost, bedno vse skupaj, posebno še tole opozorilo: “Britansko sodstvo je celo izdalo opozorilo da “ženske v taksiju ne smejo pričakovati varnosti”. Seveda, če vlada ne ukrepa, policija ne ukrepa, mediji molčijo, vsi molčijo! Groza 22 posilstev na teden!!!

  • Franc Šink

   No vidiš!

 • Franc Šink

  Ne bo dolgo, ko bo po spletu začel krožiti posnetek, ki kristjan kolje muslimana,Se bo že našel kakšen psihopat željan trenutka slave.

  • koreninca

   Upam, da se to zgodi čim prej in v zelo velikem številu. Kajti bika je treba udariti nazaj direktno z vso silo.

 • misterij1234

  Slovenija je leglo poleg že prisotnih ciganov sedaj še novih mladih psihopatov,ki ji bo naša vlada gojila na moj račun.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!