V Mostarju množični pretep migrantov: Ena oseba krvavela iz vratu

Foto: Twitter

Policijska uprava Hercegovsko-neretvanske županije je sporočila, da so policisti v nedeljo zvečer skušali pridržati večjo skupino migrantov in sicer zaradi pretepa v katerem je bila ena oseba ranjena.

Pretep med večjo skupino migrantov naj bi se zgodil v nedeljo, 27. oktobra 2019, okoli 23:35, na avtobusni postaji na trgu I. Krndelja v Mostarju.

Skupina migrantov se je ob prihodu policistov razbežala, na kraju dogodka pa je po poročanju Kamenjara ostala ena oseba “z vidno poškodbo vratu, ki je krvavela”.

Ugotovili lažje poškodbe
Poškodovano osebo so z reševalnim vozilom prepeljali na urgenco v Mostarju, kjer trenutno okreva. Zdravniki so ugotovili lažje poškodbe, o celotnem incidentu pa so bili obveščeni tako kriminalisti kot lokalno tožilstvo.

Migranti v Mostarju (Foto: Klix.ba)

Ivan Šokić

 • Marija

  Brez besed.

 • koza

  občasno spremljam biščani.net forum, to oddajo poglejte in boste videli, da namerno ogrožajo svoje, to v Mostarju je vzorec, ki se bo ponavljal, ampak rs pa noče socialnih turistov…https://www.youtube.com/watch?v=boIY_cWYaiI … je bila debata med Biščani tudi o tem, komu naj prej pomagajo, svojim ali pritepenim, še prej pa je en postavil kup vprašanj za prišleke – kaj pričakujete od EU, … pa tudi pri teh vztrajnikih se vidi da so že utrujeni in nimajo radi Sarajeva, ker vedo kdo je tam, raje bi imeli hrvaško policijo da jih varuje; ena iz Mir. inštituta Zg. pa je v eni drugi oddaji rekla, da bi bilo fajn če bi Hrvaška pomagala BiH, halo, ZAKAJ? Oni pa na V. meji imajo srbsko, ki jim to vse rihta, vprašanje je zakaj, delitev BiH, sedaj imajo spet vojaške vaje z Rusijo, kot lani v času “Vukovarske obletnice”. Kaj so se dogovorili v Bg. – Vučič, mali Alija in kao hrvat komšič?

 • JANEZ GUS

  Tihožitje.

 • pajot

  Nikjer ne vidim žensk z otroki in starcev.
  Tile pa naj se kar pobijajo med seboj.

 • mona lisa

  Golazen.