fbpx

V Nemčiji v osnovni šoli temnopolt moški zabodel sedemletno deklico in njeno skrbnico

Osnovna šola v Esslingenu (foto: zajem zaslona)

V osnovni šoli nedaleč od Stuttgarta trenutno poteka obsežna policijska akcija. Doslej neznani storilec je z nožem zabodel 61-letno oskrbnico in sedemletno deklico, ki sta bili hudo poškodovani odpeljani v bolnišnico.

V osnovni šoli v mestu Esslingen na jugu Nemčije je moški z nožem napadel ter ranil žensko in deklico. Osumljeni storilec je nato pobegnil s kraja dogodka. Več ur po napadu za napadalcem ni bilo sledi, je po poročanju nemške tiskovne agencije dpa sporočila policija.

Nedaleč stran od Stuttgarta se je na osnovni šoli zgodil dramatičen incident, ko je neznani storilec z nožem napadel 61-letno gospo in sedemletno deklico, ki je bila v spremstvu omenjene skrbnice. Napad se je zgodil v osnovni šoli. Sicer so tam trenutno šolske počitnice, vendar v osnovni šoli še vedno izvajajo varstvo. Po besedah tiskovnega predstavnika policije naj bi obe žrtvi utrpeli hude vbodne rane, obe sta bili odpeljani v bolnišnico. Motiv za napad trenutno še ni znan.

Opis storilca znan
Neznani storilec je sicer zbežal, zato poteka obsežna policijska iskalna akcija, storilca iščejo tudi s helikopterjem. Po napadu je policija objavila opis storilca, ki naj bi bil star približno od 30 do 35 let, temnopolt, visok okoli 175 centimetrov, vitek in z rahlo poraščeno brado. Oblečen naj bi bil v črne kavbojke in črno majico z belimi napisi, so povedali uradniki, poroča Rosenheim24.

Ana Hribar