V neznanih okoliščinah umrl maser, ki je zvezdnika serije Hiša iz kart Kevina Spaceyja obtoževal spolnega nadlegovanja!

Foto: epa

V neznanih okoliščinah je umrl maser, ki je trdil, da ga je spolno nadlegoval ameriški igralec Kevin Spacey, ki je slovenskim gledalcem pred televizijskimi sprejemniki postal znan po vlogi v priljubljeni seriji Hiša iz kart, polni političnih spletk in umazanih igric. Novica o smrti anonimnega tožnika je razvidna iz sodnega spisa Spaceyjevih odvetnikov.

Vzrok smrti po poročanju ameriškega Breitbarta še ni znan. Odvetniki igralca namreč le razkrivajo, da so bili o smrti tožnika obveščeni v sredo, 11. septembra. Spacey se od leta 2016 sooča z očitki, da naj bi terapevta dvakrat prijel za roko in jo premaknil v del svojih genitalij. Dvakratni dobitnik nagrade oskar naj bi terapevta napeljeval v spolni odnos.

Obtožb glede spolnega nadlegovanja ne manjka
Ostaja nejasno, kako bo smrt maserja vplivala na primer proti Spaceyju, ki vztraja pri svoji nedolžnosti. Izguba najpomembnejše priče domnevnega spolnega napada bo nedvomno otežila sojenje v zadevi. Spaceyja so številni moški obtožili spolnih zlorab in napadov, med njimi je tudi igralec Anthony Rapp, ki vztraja, da ga je Spacey spolno nadlegoval, ko je bil še mladoleten.

Zaradi tovrstnih obtožb so Spaceyja tudi odpustili iz Netflixove serije Hiša iz kart, v kateri je igral vlogo politika Franka Underwooda, ki se povzpne na oblast s pomočjo spretnega odstranjevanja političnih nasprotnikov. Lik igralca je bil tako ubit, serija pa se je zaključila v lanskem letu. Spacey, čigar pravo ime je Kevin Fowler, je julija dosegel sodno zmago, saj je bil zoper njega ustavljen kazenski postopek, ki ga je pričel čistilec posode, ki je Spaceyja obtoževal spolnega napada.

Hana Murn

 • šmentanamuha

  Zob za zob, oko za oko. Tip je Spacya medijsko umoril, kar je storil premišljeno iz pohlepa po negovih mio dolarjih. “Dvakrat ga je prijel za roko in jo potisnil v predel njegovih genitalij …” preden Spacyja popljuvate, pomislute, da vas lahko danes kdor koli s takimi izjavami javno diskreditira, če se vam hoče maščevati. Tkoda…namesto mio dolarjev in lagodnega življena je tip dobil leseno krsto in razkošje 2 m pod zemljo.

 • Nata

  Jaz tega enostavno ne razumem.
  V današnjih časih, ko je vse dovoljeno – no, vsaj do sedaj !!
  Spolno nadlegovanje ?? Ma, dajte no ?

  Denar srbi ljudi, denar. Takoj , ko se je to začelo in žal so otvorile ženske, bi morali biti zelo previdni, kako so odločili, kaj sploh je nadlegovanje in kaj je posilstvo.
  Veliko smo že pisarili, a vendar velja najbolj tista. . . . . prilika tatu naredi .

 • Rožle

  Keyser Söze … ga je zrihtal .. !!!

 • xtc

  Baje je homo-torej zelo verjetno perverznež in kolikor se vidi psiho.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!