V norveški prestolnici pred nočnim klubom odjeknili streli – štiri žrtve odpeljane v bolnišnico

Foto: Twitter

Iz Norveškega glavnega mesta Oslo prihaja strašljiva novica, ki kaže na to, da so akcijski prizori iz ameriških filmov postali grda realnost in da nismo nikjer več varni. Oborožen moški je v nedeljo v zgodnjih jutranjih urah začel pobesnelo streljati pred nočnim klubom Blue. 

Policija je preko družabnega omrežja Twitter sporočila, da je aretirala enega osumljenca in dodala, da je sedanj na lovu za morebitnimi drugimi pomagači. Štiri žrtve nepričakovanega streljanja so bile odpeljane v bolnišnico na zdravljenje, pri čemer je potrebno dodati, da obseg njihovih poškodb še ni znan.

Foto: epa

Napadalec stari znanec pristojnih organov
Sedem policijskih avtomobilov in tri reševalna vozila so po klicu na pomoč nemudoma prispeli na mesto grozljivega streljanja. Norveški časopis Verdens Gang poroča, da je domnevni napadalec star približno 20 let in tudi stari znanec pristojnih organov.

Strelski incident je med obiskovalce nočnega kluba zasejal paniko. Napadalec je po navedbah Russia Today izstrelil osem nabojev, med ranjenimi naj bi bila tudi dva redarja, ki sta skrbela za varnost na prizorišču. Lokalni mediji poročajo, da je do streljanja prišlo po tem, ko je bil osumljenec naprošen, naj zapusti klub.

N. Ž.

 

 • Nata

  Slabo pazijo na stare ” znance ” !!!

 • Marija

  Norveška že dolgo ni oaza miru.Torej sedaj naj se sprijaznimo s tem,da zaradi teh ilegalnih pošasti ne bomo smeli iti v nakupovalne centre.Še enkrat kot je napisano policija te nasilneže pozna,zakaj jih ne izženejo ali zaprejo. Kakšno politiko vodijo te EU vlade. Ali hočejo imeti ta kaos kot ga imamo danes v Evropi. Tu nekaj ne štima.Naj jih začnejo izganjati vse po vrsti pa bodo mogoče tisti kateri ostanejo pa niso nič krivi imeli mir. Se bodo sklicevali na pravice. Kje so tu pravice Evropejcev da vdrejo pošasti v državo pa pobijajo kurijo posiljujejo malo tu malo ta. Kje je naš mir za kar smo se borili 70 let?Kdo nam ima pravico to vzeti. Muslimani očitno mi pa ne naredimo nič.Kaj je tu narobe?.

 • McBobo

  Svet se obrača za 180 stopinj. Tisti-vzhod, ki so bili sedaj revni, bodo postali bolj premožni, zahod pa bolj reven. Zahodni svet ne ve več, kako bi še bolj užival brez dela, zato je v zatonu.
  Delu bo potrebno spet dati čast in oblast. Ampak ne po komunajzersko, temveč po kapitalistično.

 • varujmo meje

  Nad svetom so zavladali satanisti.

 • samsara

  “Napadalec stari znanec pristojnih organov”
  Kaj pol, bodo spili ena kavo in se prijateljsko razšli do naslednjič?
  Dosti drugače najbrž ne tam ne more biti. So ‘napredni’. Napredovano zblojeni in impotentni.

 • Zgornji

  OSLO – MESTO OSLOV … ? ;-)

 • cosmosjasnovidec

  Ker je muslimanski istospolni buzič otipaval moške po tazadnjicah je moral zapustiti nočni klub zaradi tega je pa pobesnel in pričel streljati.
  Pred obiskom kluba je namreč imel nočno videnje,da bo lahko imel spolne odnose z njegovim “alahom”kateri se je vtihotapil v klub.