V Romuniji našli človeka, ki trdi, da je njegov krstni boter nihče drug kot diktator Adolf Hitler

Adolf Hitler (Foto: youtube)

77-letni romunski upokojenec trdi, da je njegov krstni boter zloglasni diktator Adolf Hitler, ki naj bi ga krstil v enem izmed taborišč za etnične Nemce med drugo svetovno vojno. 

Romunski mediji te dni poročajo, da se je v vasi Voievodasea na severu Romunije našel človek, ki trdi, da je njegov krstni boter nihče drug kot nacistični diktator Adolf Hitler. Dokaz, da je temu tako, je Adolf Ernst Stadler našel v rojstni knjigi taborišča za etnične Nemce, Hohenschwangau v bližini avstrijsko-nemške meje, saj je bil zabeležen kot prvi otrok, ki se je tam rodil.
O krstu ima celo pisne dokaze
Romun z nemškimi koreninami je pojasnil, da so njegovo družino zaradi nemškega porekla med drugo svetovno vojno odpeljali v Nemčijo, po njegovih navedbah pa je Hitler s krstom izpolnil dano obljubo, da bo boter prvemu otroku, ki se bo rodil v taborišču. “Mama mi je povedala, da je moj boter Adolf Hitler, kar je tudi razlog, da so me poimenovali Adolf. Prav tako mi je pripovedovala, da me je Hitler med obredom svetega krsta držal v naročju in da je bilo potrdilo o mojem rojstvu zapisano z zlatimi črkami, podpisal pa ga je tudi Hitler. Nemški diktator je mami podaril tudi nekaj denarja in ji obljubil, da bo poskrbel zame,” je povedal zdaj 77-letni Romun.
Po koncu vojne sta se Stadler in njegova mama vrnila v Romunijo, vendar je kljub temu obdržal nemško državljanstvo. Kasneje je v državnem arhivu našel tudi dokument, ki je potrdil, da se je rodil 25. aprila leta 1941 v Hohenschwangauvu, saj je pred tem mislil, da je vse skupaj uničila sovjetska Rdeča armada.
Sicer pa je splošno znano, da nacistični diktator Hitler ni imel bioloških otrok, zato je bil krstni boter številnim otrokom, večinoma so bili to sinovi in hčerke visoko pozicioniranih nacistov. Eden takšnih je tudi Niklas Frank, sin Hansa Franka, ki je bil glavni pri okupaciji in vzpostavitvi koncentracijskih taborišč na Poljskem.
C. Š.

 

 • Ana Job

  No, Dolf ga je z Ž*** pošteno pobiksal. Bolje bi naredil, če bi jih lepo vljudno odpeljal v njihovo deželo in bi Ž***, očistili teritorij muslimanov, vključno z Li*banonom in danes v Ev*ropi ne bi bilo nobenih problemov z migranti!

  • Tone

   To pa je nekaj kar je treba prijavit. Kaznivo povsod, razen morda v Teheranu. Kar nabavi burko, samo tam lahko dobiš azil.

   • Ana Job

    Pri meni ustrahovanje ne “pali”.

    • cosmosjasnovidec

     Pozabila si še napisati istospolniki,buzerantski ter pedofilski guzači,pasjejebci,posiljevalci domačih živali,morilci skratka največja skupnost Levih,čefutarskih ter komunajzerskih izrodkov.
     Skratka navadne smeti.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

   • PičkinPolda

    Sej je prav napisala. Kaj boš prijavljal? Preberi si prvo. Ravno v Iranu, če kaj takega napišeš, te vkoplejo do popka v pesek, pa nate “delavci” zmečejo, kamjon šodra.

   • sodnikisozločinci

    Potem pa prijavi še degenerirane morilske izrodke, to je slovenske pravosodne hijene, kar so vsi sodiščarji, saj so s svojo aktivno vlogo in pasivnostjo zaščitili izvajalce holokavsta nad slovenskim narodom – partizanske krvoloke, pred pravično kaznijo. Pomoč izvajalcem genocida, da se izognejo pravični kazni je povsod po svetu kaznivo dejanje, razen v Bananistanu imenovanem slovenija, kjer je pravna država moralno-etična driska materializirana v obliki ustavnega, vrhovnega in ostalih smradišč ter špeckamr- tožilstev. Pošlji vse skupaj komunističnim majmunom na https://www.dt-rs.si/sl
    Rad bi videl, da me obsodijo zaradi žalitve pravosodnega dreka, če jih že ni motilo sprehajanje komunističnih morilcev na prostosti.

   • cosmosjasnovidec

    Prijavi sebe v psihiatrijsko ustanovo kreten levuharski,ker si fuknjen v nulo in odjebi z takimi izjavami peder bosanđerovski muslič.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • OrangeHitler

     hahahaha kak bednik užaljeni.
     Hvala bogu za spletno anonimnost ane :D

  • cosmosjasnovidec

   Res je.
   Če bi počistil vso muslimansko nesnago bi bil večen mir na zemlji.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Tone

    Seveda, nobene vojne ne bi bilo niti v Koreji, niti v Vietnamu, niti v Južni Ameriki, niti v Afriki, niti na Balkanu, ki so jih zakuhali pridni kristjančki.

 • Steiermark

  Verjetno je bilo to “boterstvo” po istem sistemu, kot ga je izvajal Mussollini! Tudi on je bil boter otrokom , nevem točno, kateremu po vrsti, in so starši za to dobili v dar veliko denarja, s katerim so si opomogli. Tako je mussollini poskrbel za veliko rodnost in “bodoče vojake”!

 • cosmosjasnovidec

  Hitler bi moral biti predsednik Slovenije,da bi počistil vso to današnjo nesnažno golazen katera jo uničuje
  Škoda,da se je že stegnil saj bi tudi v Nemčiji v kramatoriju končali vsi pripadniki svinje “merklce” in podporniki kamelotrajbarskih muslimanskih morilcev,teroristov,posiljevalcev skratka največje golazni na zemeljski obli.
  Očitno nihče od levakov ni seznanjen kaj ta črnska golazen počenja v Afriki in drugod preden se privleče v Europo saj v Europo beži pred zakonom kateri jo išče zaradi povzročenega kriminala (predvsem posilstev in umorov) v njihovih državah,ker bi jih tam enostavno pobili saj drugega ne zaslužijo.
  Tukaj pa za umor in posilstvo dobijo 2.meseca pogojne ali pa opomin..
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Tone

   Saj je že bil in je poskusil, kar predlagaš, pa mu ni uspelo. Popoln nesposobnež.

  • OrangeHitler

   hahahahaha
   daj obriši slino iz tipkovnice in mal okno odpri, da boš kaj svežega kisika dobil v betico. Takšni desni bojevniki pred tipkovnico ste tipični brezjajčni nedonošenčki, ki ga fafate nacistom, medtem ko vas župnik nabija od zadaj.
   Nevretenčarji, globoko v omari, spolno nezreli z nabildanimi desnicami, glavni na internetu hahahahhaha sam ne samomora narest

 • if
 • Tone

  No Ančka, ali se tudi ti poščiješ vsakemu levaku, komunajzerju, čefutarju ter seveda musliču v usta in na glavo?

  • Ana Job

   Ne, Tonček, ker ščijem v stranišče. Me pa teksti cosmosjasnovidca in Doba vedno zabavajo, včasih se tudi nasmejim. Črn humor, pač.

 • Olga_10

  To ni še nič! Naš Jože Pučnik je bil Hitlerjev osebi pilot, zato pa je Janez poimenoval brniško letališče po njem!

 • Osti jarej

  ….krstni boter tabelih