fbpx

V ZDA še po 13 letih odmeva zgodba krutega serijskega morilca

V ZDA odmeva okruten umor štirih ljudi, ki jih je leta 2003 zagrešil serijski morilec v trgovini z motornimi kolesi, poleg njih pa so v zvezi z morilcem našli še tri druga trupla. Zgodbo okoli morilca Todda Kohlheppa je razsvetlila kar njegova mama. 

Norčevali so se iz Todda Kohlheppa, vendar on ni užival v šalah. Kohlhepp je potoval na tekmovanje športnih motorjev v Južno Karolino, kjer je govoril z nekim lastnikom trgovine in še enim zaposlenim trgovcem.

“Želel se je naučiti vožnje z motorjem, oni pa so se mu smejali, ko je padel preko motorja,” je povedala Kohlhepperjeva mama Regina. “Veste, zaradi tega starejši govorijo otrokom, naj se ne norčujejo iz drugih,” pravi.

Kruto pobil sedem ljudi
Todd je novembra 2003 ubil štiri zaposlene v trgovini z motorji, vključno z lastnikom trgovine. Ta je štiri umore priznal, hkrati pa so ga obtožili še za umore treh drugih ljudi, ki so jih kasneje našli na njegovem posestvu. Njegova mama pravi, da je bil Todd vseskozi zaničevan s strani vrstnikov, zato je v sebi zadrževal neverjeten gnev.
Šale na svoj račun ni prenesel
Vdova po lastniku trgovine Melissa Brackman drugače vidi celotno zgodbo. “Povedali so mi, da je bil nezadovoljna stranka, ker so mu ukradli motor, nato pa si je šel kupiti novega.” Njen mož in še en prodajalec naj bi se se hecala iz njega, v smislu, “če mu bodo ukradli tudi tega novega.” Nato pa se je ujezil, piše CNN.
Dekle je imel živo priklenjeno
Trupla vseh žrtev umora so našli v objektu, oblasti pa so našle še tri trupla na morilčevem posestvu. Tam so našli tudi od avgusta pogrešano 30- letno Kalo Brown, ki je bila še živa priklenjena v kontejnerju. Kohlhepp pri razkrivanju umorov ni želel sodelovati, dokler ni videl svoje mame in nakazal denarja prijateljevemu otroku.
Spolni iztirjenec in morilec
Todd Kohlhep je sicer že v preteklosti obsojen spolni napadalec, ki je v poklicnem življenju delal kot nepremičninski agent, svoje posestvo pa je kupil maja 2014 za 305 tisoč dolarjev. Njegova mama je povedala, da je bil leta 1987 obsojen ugrabitve in spolnega napada na 14- letno dekle, zaradi česar je odsedel več let v zaporu.
M. P.