V zračnem napadu ubitih 14 civilistov, med njimi 6 otrok in dojenčkov, pred cerkvijo pa razneslo avtomobil bombo!

Foto: družbena omrežja

V napadu zračnih sil na severozahodu Sirije, ki se je zgodil v soboto, je življenje izgubilo 14 civilistov. Med smrtnimi žrtvami so bili žal tudi otroci in dojenčki …

Tuje agencije poročajo o grozljivem napadu zračnih sil v Siriji, v katerem je življenje izgubilo 14 ljudi. Med nedolžnimi žrtvami so bili žal tudi otroci in dojenčki – življenje je 13. julija 2019 tako izgubilo kar 6 malčkov.

Tudi četrtek ni bil nič manj krvav, Gellerreport poroča, da so, prav tako v Siriji, muslimani pred cerkev nastavili avtomobil bombo, ob eksploziji pa je življenje izgubilo najmanj 7 kristjanov, prav tako poročajo o številnih ranjenih. Fotografije s kraja terorističnega napada razkrivajo, da se je po eksploziji avtomobila bombe požar razširil po ulici, prav vse stavbe, ki obkrožajo cerkev Sv. Marije v sirskem mestu Qamishli, pa so poškodovane. Vsekakor pa je zanimivo spremljati vse svetovne medije, ki so se zgražali ob enem redkih napadov na muslimane, ki se je zgodil marca 2019 na Novi Zelandiji, medtem ko tudi tokrat, ko so žrtve kristjani, molčijo kot grob …

Marjanca Scheicher

 • Franc Šink

  Nedolžen je nedolžen, ni važno katere vere.Ampak svetovna politika, ta je šele kurba. in še hujše bo.

 • Mihilus

  To je pa res grozno. Najbolje, da vojaško superioren Izrael napove vojno Rusiji in pokaže tem Rusom. Kopenska vojska mora biti izbrana iz vrst etničnih židjov, seveda tudi ženske, ker le oni lahko s svojo intelektualno pa tudi moralno superiornostjo poskrbijo za človeško pa tudi pravično uničenje te Ruske zalege.

  • Tomaz

   A si ti bil v Komi zadnjih 20 let ?! Rusija pa Izrael vojni , a si pijan ?! Kaj pa mislis da Netanjahu vsak drugi vikend dela v Moskvi pa prej Liberman a se ti zavedas sploh ksk sta Rusija pa Izrael povezane drzave , ocitno Ne. Daj ne pisi takih bedarji ce pojma nimas za kaj se sploh gre v geopolitiki.

   • Estrim Rolls

    vrjetno je samo neumen otrok ki je podedoval sovraštvo od svojih staršev. večja verjetnost je, da ZDA napadejo eu unijo. kot pa izrael ruse. komunizem je židovska pogruntavščina. pri oktoberski revoluciji so bili židje glavni akterji. ne pa rusi, kot si to predstavljajo nekateri nerazgledani idijoti

 • joza joza13

  “Vsekakor pa je zanimivo spremljati vse svetovne medije, ki so se zgražali ob enem redkih napadov na muslimane, ki se je zgodil marca 2019 na Novi Zelandiji, medtem ko tudi tokrat, ko so žrtve kristjani, molčijo kot grob.”

  Spremljati je premalo!
  Pričakovati bi bilo najostrejšo obsodbo s stranih EU politikov, papeža in še kakšnih pomembnežev… PREDVSEM pa takojšnjo pomoč tem ljudem in obnovo vsega prušenega!
  Evo, to bi bil primeren odgovor mirnega sveta…

 • Olga101

  Ne samo, da molčijo kot grob v zvezi s kristjani, oni celo preko skorumpirane OZN pritiskajo na države, da še naprej šaflajo nezakonite muslimanske migrante (trgovsko robo švercerjev z ljudmi) iz morja!
  Francija pa celo podeljuje priznanje kapitanki, ki uvaža v Evropo
  NEZAKONITE MIGRANTE!?????

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!