Več kot sto Nemcev dnevno je žrtev migrantskega zločinskega navala

Slika je simbolna (vir: twitter)

Po poročilu nemške zvezne kriminalistične policije (BKA) je v Nemčiji vsak dan več kot 100 Nemcev žrtev kaznivih dejanj s strani migrantov.

Na podlagi študije, ki jo je objavil BKA, je bilo v letu 2017 po poročanju Voice of Europe 39.096 Nemcev žrtev zločina s strani migrantov, kar je nov rekord. To število je za 23,7 odstotka višje od lanskega leta, ko je bilo takih zločinov 31.597.

Vsak dan 107 nemških državljanov postane nova žrtev kriminala, ta trend migrantov pa se samo stopnjuje. Šokanten podatek je dejstvo, da je bilo lansko leto več kot 100 Nemcev žrtev poskusa umora ali pa so bili umorjeni v letu 2017. “V zločinih umora, uboja in plačanih umorov je bilo 112 Nemcev žrtev kaznivega dejanja, kjer je bil vsaj eden od osumljencev migrant. Trinajst jih je bilo ubitih, kaže statistika.”

Med migranti so teroristi
BKA ravno tako svari pred številnimi teroristi, ki so se vtihotapili v državo pomešani med preostale migrante ter tako predstavljajo novo nevarnost za radikalizacijo Evrope s strani terorističnih organizacij, ki si prizadevajo za “sveto vojno.”

Foto: epa

Z migrantsko krizo je za teroristične organizacije tihotapljenje morilcev in drugih podpornikov postalo realnost. “Poleg tega med migranti obstajajo posamezniki, ki se bodo radikalizirali med njihovo nastanitvijo v Nemčiji zaradi številnih razlogov, v glavnem pa zaradi profesionalne propagande in ciljnih spletnih dejavnosti članov terorističnih organizacij,” so posvarili v svojem poročilu.

Ivan Šokić

 • Friderik Peršič

  Ej , ko vas bodo začeli masovno tožiti zaradi vaših laži , vam Veliki Vodja ne bo zmogel sproti dostavljati denar iz Madžarske …

  • Sašo

   Denar zakaj ? Za langoše ali kaj ? Koliko ste vi levi lopovi pokradli v tej Sloveniji, še največji kriminalci niso pokradli v ZDA .

   • Friderik Peršič

    Kdo so ti levi lopovi , med katere me uvrščaš …? In kaj naj bi jaz ukradel , ti anonimni ekonomski ekspert …?

    • Friderik Peršič

     P.S.ker sta tako Olga kot Sašo med bolj preprostimi , da vaju razsvetlim …Nova24tv mora plačati Tomšićki šest jurjev zaradi razžalitve …aja , tega nočejo obešati na velik zvon …

     • xtc

      Zadeva ni šla skozi vse instance-torej lahko se še zgodi ,da si jo boo res luftala.

     • Friderik Peršič

      A si pozabil , da so sodišča naša – udbovska …?

  • Olga2345

   Hahahahahaha…Sorosov plačanec? Grozite? Bomo začeli mi tožiti levicarsko svojat (po Trčku)!

   • Friderik Peršič

    Olga , tabletke popuščajo …? Kaj imam jaz z Kučanom , Perkovićem …?

    • Olga2345

     Grozite s tožbami! Ko bomo mi zasuli Hanzi s tožbami in POP, boste bankrotirali vi in vaši!

     • Slovenec 33

      Olga, ne pomaga, ker so topoumni produktu usmerjenga izobraževanja pod vodstvom fdvizma omejeni. Imajo pike na nivoju številke čevljev, ki ne dopuščajo širine razmišljanja in kar je izven okvirjev, ki jih dojemajo, je že sovražni govor

      Po definiciji so to idioti, ki jim je patriotizem nedoumljiv pojem.
      Večinoma so to tudi genetsko deformirani potomci verskih blaznežev, ki so izvajali genocid nad slovenskimi rodoljubi, na kar nas opominja nad 600 morišč po slovenskih deželah in jih je v prejšnjem režimu ščitil 144. člen verbalnega delikta, ki je preprečeval omenjanje genocida in zato mislijo, da so njihovi predniki nedožni v tem zločinu proti človečnosti — niso!

     • Friderik Peršič

      In kaj pomeni 33 , številko tvojih čevljev …? Pa famozni člen je bil 133. , če se že delaš pametnega vsaj preveri dejstva …pa pozabil si omeniti , da je Tito med desetimi največjimi zločinci vseh časov , pa da so komunisti samo v Sloveniji pobili milijon ljudi …bodi pedanten , prosim . Vem , da si Olgopinkoda prepričal , zame bo pa treba malo več …

     • Friderik Peršič

      Ej , Olga …kaj pomenijo številke zraven tvojega imena , pin kodo ba kartice …?

    • Olga2345

     Tabletke popuščajo vam! Zagovarjate udbomafijsko delovanje države, kamor spadajo Kučan, Zemljarić, Gorenc…Perković Mustać….

    • xtc

     Baje nu vsak dan rit obližeš in noge umiješ.

    • St

     Govedo si isto kot oni!
     S skisanimi mozgani,golazen prekleta,izdajalska

  • xtc

   Do takrat bo nemška industrija,ki jo trenutno hodete gledat v spanju že delala z polno paro.

 • xtc

  Dejstvo da sta si v tej pritepenski misiji “Willkommen” sodelovali dve skrajni stuji levega in desnega pola-največji idioti z obeh polov.
  Zakaj?
  Desni del z Merckelco(Stasi Maeschen) je upal ,da bo dobil armado delacev z 1 uer na uro ali manj,levi multikulti idioti pa ,da bodo dobili miljone novih volilcev.
  Božja previdnost pa je oboje sheblala,prvi nis našli delavcev,k večjemu še večje stroške in obdavčitve in kriminal,ta drugim pa se dogaja razpad,sociale,zdravstva in penzijskega sklada,stročki ,kriminal in zloči ter napetosi pa rasejo-skratka idioti so zakuhali vojno ,ki bo huda in je neizbežna.
  Zadeva pa je jasno pokazala,kaj pomeni ko o pomembnih zadevah odločajo tepci.

  • Olga2345

   Merklova je levičarka iz vzhodne Nemčije!

  • Dejstvo

   NOP glavni dirigent tukaj je Izrael in njihov proxi torej US ostali so samo poslušni Goyimi ki so sicer tudi dodal lonček ki ga omenjaš sam to so drobtince enako velja za še enega v zgodbi to je SA

   • Dejstvo

    xtc aja Desni niso upal na 1$ delavce tolk zabiti niso….bodo pa s to armado močno okestil socialne pravice nemških delavcev ki revoltirano že samo zahetvajo spremembe tako da merklovi gre kar po planu., če pa tu in tam mal poči pa se globalistom jebe njih in njihovih otrok ni na ulicibrez varovanja !!! Levih kot so bili pa ni to kar vidiš so brezdelni anarhist, ki so se vedoč ali nevedoč prodal za par $ prav zgoraj omenjenim …. podobno zgodbo je furala CIA 1970/80 ko je tajno financirala nemški RAF

    • xtc

     Ne tumbaj osel.

     • Dejstvo

      Beeee

   • xtc

    Glavni dirigent ni Izrael in nehaj butati idiotizme in dokazovati,da si bebo.

  • Olga2345

   Na slo1 (radio) pa širijo Kučangoebbelsov agitprop, da so po “raziskavi” OZN migranti velika pridobitev…

 • samsara

  Človekova pravice zanje seveda ne veljajo, saj so beli, Evropejci in niso muslimani.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!