fbpx

Več kot sto Nemcev dnevno je žrtev migrantskega zločinskega navala

Slika je simbolna (vir: twitter)

Po poročilu nemške zvezne kriminalistične policije (BKA) je v Nemčiji vsak dan več kot 100 Nemcev žrtev kaznivih dejanj s strani migrantov.

Na podlagi študije, ki jo je objavil BKA, je bilo v letu 2017 po poročanju Voice of Europe 39.096 Nemcev žrtev zločina s strani migrantov, kar je nov rekord. To število je za 23,7 odstotka višje od lanskega leta, ko je bilo takih zločinov 31.597.

Vsak dan 107 nemških državljanov postane nova žrtev kriminala, ta trend migrantov pa se samo stopnjuje. Šokanten podatek je dejstvo, da je bilo lansko leto več kot 100 Nemcev žrtev poskusa umora ali pa so bili umorjeni v letu 2017. “V zločinih umora, uboja in plačanih umorov je bilo 112 Nemcev žrtev kaznivega dejanja, kjer je bil vsaj eden od osumljencev migrant. Trinajst jih je bilo ubitih, kaže statistika.”

Med migranti so teroristi
BKA ravno tako svari pred številnimi teroristi, ki so se vtihotapili v državo pomešani med preostale migrante ter tako predstavljajo novo nevarnost za radikalizacijo Evrope s strani terorističnih organizacij, ki si prizadevajo za “sveto vojno.”

Foto: epa

Z migrantsko krizo je za teroristične organizacije tihotapljenje morilcev in drugih podpornikov postalo realnost. “Poleg tega med migranti obstajajo posamezniki, ki se bodo radikalizirali med njihovo nastanitvijo v Nemčiji zaradi številnih razlogov, v glavnem pa zaradi profesionalne propagande in ciljnih spletnih dejavnosti članov terorističnih organizacij,” so posvarili v svojem poročilu.

Ivan Šokić