Večina Madžarov izrazila odločni NE prizadevanjem ljubitelja migracij Georgea Sorosa

Foto: epa

Madžarska vlada je prejela več kot dva milijona odzivov v povezavi z nacionalnim posvetovanjem glede Sorosevega načrta množičnih migracij, ki so nazorno pokazali, da javnost prepričljivo zavrača Soroseve napore, da bi korenito spremenil življenje na evropski celini kot smo ga poznali do danes. 

Posvetovanje, ki je vzpodbudilo več kot 2,1 milijona odzivov, je bilo organizirano z namenom, da bi vlada preverila, kolikšno podporo ima pri nasprotovanju migrantskemu načrtu, ki ga je oblikoval milijarder in aktivist za odprte meje George Soros, ki je nedavno nakazal kar 18 milijard ameriških dolarjev “organizacijam civilne družbe” z namenom, da bi dosegel zadane cilje.

Madžari želijo obstanek varnostne ograje
“Glede na dosedanje rezultate je skoraj vsakdo izrazil nestrinjanje z načrtom, da bi moralo biti milijon migrantov priseljenih v Evropo kot del Sorosevega načrta,” je po navedbah Breitbarta povedal minister za vladno komuniciranje Bence Tuzson in dodal, da se ti prav tako niso strinjali s tem, da bi Madžarska odstranila mejno varnostno ograjo in s porazdelitvijo že navzočih migrantov med državami članicami Evropske unije, s čimer bi jim bilo dodeljeno nekakšno dovoljenje za stalno naselitev.

Foto: epa

Rezultati kažejo na to, da si večina Madžarov ne želi migracij in ne želi postati migrantska država. “Udeleženci nacionalnega posveta so prav tako izrazili nestrinjanje s tem, da bi spreminjali madžarski jezik in kulturo in bi oba izgubila na pomenu,” je izpostavil Tuzson in dodal, da je več kot očitno, da Sorosu ni mar za mnenje Madžarov, ki podobno kot vlada nasprotujejo njegovemu načrtu. Madžarski premier Viktor Orban se namreč zavzema za vizijo Evrope z močnimi mejami in državami, ne pa za globalistično vizijo multikulturnih Združenih držav Evrope. Ta med drugim poudarja, da je več kot očitno, da nastajajo vedno večja nesoglasja glede stališča do migracij in poudaril, da kljub temu, da ni prerok, ki bi znal napovedati prihodnost, zagovarja prepričanje, da večina Evropejcev zagovarja stališča Madžarov.

Nina Žoher