fbpx

Večspolnik iz Velike Britanije se je umaknil iz politike, ko so obsodili njegovega očeta zaradi posilstva in mučenja 10-letne deklice

Aimee Challenor (Foto: Fb)

Aimee Challenor iz Velike Britanije je veljal za novo zvezdo britanske politike v stranki zelenih, vendar pa se je kariera nenadoma ustavila, in sicer zaradi zločina posilstva 10-letne deklice s strani njegovega očeta.

Aimee Challenor se je rodil kot deček in si spremenil spol, nato pa se je podal v politiko, pri čemer so mu mediji izdatno pomagali, saj so iz njega želeli narediti pravo zvezdo in politični obraz. Toda ušteli so se, ko je prišlo v javnost, da so njegovega očeta Davida Challenorja za 22 let zaprli zaradi posilstva 10-letne deklice.

Britanski The Guardian poroča, da je imel David Challenor sadomazohistične spolne fantazije, oblačil se je kot odrasel dojenček v plenice in si večkrat domišljal, da je deklica z imenom Lucy. Tudi podrobnosti zločina nad 10-letno deklico so naravnost šokantne, saj jo je po posilstvu mučil z elektrošoki. Mlada žrtev posilstva je bila po kaznivem dejanju tako šokirana, da si ni upala povedati nikomur. Dogodek je prijavila policiji šele pred tremi leti.

Čeprav je britanski politik iz vrst levičarske stranke zelenih vedel za posilstvo svojega očeta, ga je imenoval za svojega namestnika pri volilni kampanji leta 2017. Po obsodbi je za javnost zapisal, da se obsodbe očeta sramuje in izstopa iz politike.

C. Š.