6 velikih laži Clintonove – ste vedeli, da je bila nekoč proti gejem in nezakonitim migrantom?

Ameriška kandidatka za predsednico Hillary Clinton večkrat poudarja, da jo je treba ocenjevati po dejanjih. Migracije, homoseksualne poroke, pravica do nošenja orožja in še marsikaj jo zelo obremenjujejo, saj ima do teh vprašanj sedaj popolnoma drugačna stališča kot nekoč. 

Clintonova sebe rada pohvali, da je resnicoljubna in poštena ženska, ki je bila v politiki vedno načelna. Video posnetek razkriva njena stališča nekoč in danes, kot jih zastopa kot predsedniška kandidatka. Razkorak med nekaterimi je precej očiten, in to kljub temu da sama pravi, da jo je treba ocenjevati po dejanjih. Zaradi tega se ji v kampanji za predsednika ZDA ni zastonj prijel vzdevek “pokvarjena Hillary”.

Laž številka 1: “Na nas so streljali ostrostrelci”
Clintonova je večkrat opisovala skoraj usoden izlet v Bosno in Hercegovino, ko je kot prva dama ZDA obiskala to razdejano državo sredi vojne vihre in so se po pristanku na letališču morali skriti pred obstreljevanjem ostrostrelcev. No, posnetki iz tistega časa kažejo, da se jim po pristanku na letališču ni nikamor mudilo, saj so ji domačini pripravili lep slavnostni sprejem.

Laž številka 2: “Nikoli nisem pošiljala zaupnih e-sporočil”
Afera z razkritjem njene elektronske pošte je v ZDA dobila tako velike razsežnosti, da je malo manjkalo, pa bi proti njej sprožili sodni postopek, ki bi jo lahko stal stolčka v kampanji. S pravnega vidika so zadevo lepo pometli pod preprogo, ne morejo pa skriti dejstva, da se je Hillary zlagala, da nikoli ni pošiljala naokoli zaupne elektronske pošte, saj so njene laži ovrgli prav v FBI.

Laž številka 3: “Nikoli nisem zastraševala žrtev posilstva svojega moža Billa Clintona”
Nekdanji predsednik ZDA in Hillaryjin mož Bill Clinton se je znašel v več škandalih, povezanih s posilstvi žensk. V ameriških medijih se je pojavilo več žensk, ki so v javnosti trdile, da so bile žrtve posilstva njenega moža, zaradi česar jim je Hillary grozila. “Zagotovo je vedela za moževe prestopke, a ga je vseeno ščitila. Kar je naredila Clintonova, je bilo narobe. Enostavno nista resnicoljubna človeka,” so bile besede treh žrtev posilstva.

Laž številka 4: “Podpiram lezbične in gejevske poroke”
Še pred leti je senatorka Hillary zagovarjala zakonsko zvezo med moškim in žensko, ki da je ”sveta zveza” med moškim in žensko. Ko se je javno opredelila, da zvezna država New York ne bi smela podpreti homoseksualnih porok, je v eni televizijski oddaji požela zgroženje občinstva. Sedaj, ko kandidira za ameriško predsednico, pa je popolnoma obrnila ploščo in na veliko navija za gejevske in lezbične poroke.

Laž številka 5: “Vedno sem bila na strani nezakonitih migrantov”
Protikandidat Clintonove Donald Trump želi nezakonite migracije v ZDA ustaviti z velikim zidom na meji z Mehiko, zato je Clintonova v tej kampanji zavzela nasprotno stališče, da je potrebno rušiti bariere, ki bi omogočale nadaljnje migracije. Še nedavno nazaj je kot senatorka večkrat glasovala, da se nameni denar za gradnjo ovir na meji za preprečevanje vstopa ilegalnih migrantov v ZDA.

Laž številka 6: “Nikoli nisem podpirala pravice do nošenja orožja”
Ena bolj perečih tem v predsedniški kampanji je pravica do posesti orožja, ki jo varuje drugi amandma ameriške ustave. Ker številni Američani to pravico jemljejo za samoumevno, za samoobrambo proti kriminalu, je njihovo pravico branila tudi senatorka Clintonova. Sedaj govori in misli povsem drugače, saj je drugemu amandmaju napovedala vojno z vsemi sredstvi.

M. P.

 • MEFISTO

  Če je bila nekoč proti gejem in nezakonitim migrantom, je treba Clintonovi šteti v dobro.

  Zaupanja pa ni vredna, ker je spremenila svoje nekdanje stališče.

  To je moralno enako zavrženo, kot bi ravnal Mefisto, če bi začel hvaliti komuniste in jih celo podpirati.

  • tinta

   dobra je ta. :)

 • Rožle

  Še ena dvolična babura …!

 • Franc Šink

  Njen politični preobrat, me močno spominja na Ljudmilo Novak

  • Rožle

   Jo nisem hotel poimenovat ….

  • Aron

   vsak, ki pride iz teme v luč je dobrodošel

 • xtc

  Hillary lahko mirnodušnopoenotimo s slovenskimi levimi politiki ter seveda SLS in NSi;za volilce v ZDA šok za Slovence že od petinštirideset napre je realnost:
  Pri Slovenskih politikih v tem prednjači ravno Milanček_kolovodja:

 • Antonius

  Killary Hlinton je v umorila svoje poštenje, zato ga mora sedaj hliniti.

 • cornusmas

  Naši orjunaški mediji tako močno navijajo za HC,da je to že prav komično.O Danilu pa nič kaj preveč ne poročajo.Hm,le zakaj?A jih je sram?

 • Viktorh

  “Clintonova sebe rada pohvali, da je resnicoljubna in poštena ženska, ki je bila v politiki vedno načelna.”

  Čestitam, redka izjema, pa še njej ne verjamem. Tudi naša Bratuškova je to trdila zase, da ne govorim o liku resnicoljubnega in poštenega Cerarja…

  • Anton

   kako že piše v svetem pismu, bojte se lažnivih prerokov

 • tarantela

  No, Clintonova v ZDA za malenkost vodi.

  • Rožle

   Za malenkost v vodi …..

 • tzt

  Levičarska trobila se naslanjajo na misli ameriških novinarjev kateri so spremljali debato. Ker nekih enotnih zaključkov ni, seveda butlji levičarski dajejo prednost Killary. Vzporedno se je vodila tudi POLL OF POLLS, kjer so glasovali volilci. Tam je debelo zmagal Trump. Vse grafikone s številom glasov si je moč ogledati tule: http://www.businessinsider.com.au/poll-of-polls-the-people-say-trump-won-it-easily-2016-9

 • domovina mili dom

  Nekateri svoja načela pohodijo samo zato, da nasprotujejo realnosti. V tem primeru, če bi Trump zagovarjal musliče, bi Clintonova sigurno bila proti njim.

 • črnaovca

  A vi bi raje imeli Trumpa, ja ptiči iste sorte letajo skupaj

 • Osti jarej

  Da udeleženca v sinočnji paradi smeha v ZDA nimata nobene besede ne o tem, kdo bo izvoljen ne o nadaljnji politiki ZDA je že mnogim jasno.
  Da se včeraj niso pogovarjali ne o Clintonovi fundaciji ali pralnici milijard, ne o zajeti elektronski pošti izbrane predsednice, celo o vojnah v Libiji in Siriji nista spregovorila.
  Največ je bilo govora o kontroli novo rojenih otrok in skakanja v besede, da se je lahko avditorij smejal.
  Ob vsej tej dolgo trenirani prvi komediji pa bi bilo zanimivo pod koliko iglami je bila Hillary, saj njena letalska nesreča v Iranu leta 2012 celo laikom pove vse, kako sposobna je danes.

  Zato so današnje slike objavljene pri Davidu Ickeu in na SOTT nekaj, čemur ne rabiš ničesar dodajati, le prevod:

  Trump-Clinton je cirkus, ki drži ljudstvo na nogah v eno partijskem sistemu, kot pri nas. Vse je le velika prevara za naivno ljudstvo!/publish wall/

  http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2016/09/27/publishwall_resized_1474967275_1753931.jpg

 • Osti jarej

  Zadnja fotografija pa je odgovor na moje vprašanje, kako je Hillary sploh prišla na komedijantsko predstavo. Senca na sliki pove res čisto vse! Pa lepo zabavo našim medijem, ki bodo o tem poročali kot o dogodku tisočletja, ki bo svet postavil v boljše čase. Ja, ene vlade, ene vojske, ene črede sužnjev!!! /virDavidIcke, Sott/

  http://uploads.publishwall.si/imgs_2/2016/09/27/publishwall_1474967365_6669801.jpg

 • Nata

  Hja…..kakor pač prilika nanese , no ?

 • garfi

  cnn še vedno pristranski do Trumpa podobno kot rtvmurgle
  komentatorji soočenja praktično vsi proti Trumpu

 • mona lisa

  Amerika ima dva super kandidata za predsednika. Dober recept za uničenje Amerike in sveta.

 • Olga

  Dvoličnica! Kot bodoča predsednica podpira NEZAKONITE migracije?!

 • Osti jarej

  Danes je RTV Slovenija odprla oči celemu svetu.
  Rusi so bombardirali Aleppo, s fosfornimi bombami narejenimi v ZDA, z letali, ki so sicer Ameriška, po šolah in bolnicah, ki so jih uničili Ameriški plačanci iz ISISa, posnetke pa je pripravila poslovna enota ISIS-a Bele čelade!¨Kerry je ogorčen, saj so mrtvi njegovi vojaki v terorističnih bazah, del Aleppa je osvobojen in hudiča, celo vodja konvoja ZN je javno povedal, da Američani počnejo vse to preko teroristov.
  Ban ki Moon, lutka na lažnem položaju ga je verjetno že odslovil, ste pa zato iz New Yorka lahko slišali gromozanski aplavz za našo TV – bravo, take plačane medije rabimo, naše laži morajo postati resnica!

  Vodstvo te medijske hiše blamaže pa išče ukrepe, kako bi zmanjšali stroške! Naj končno nehajo plačevati lažne informacije, predvajati lažne reklame dan in noč, poneumljati s kuhanjem in nagradnimi igrami in začnejo resno novinarsko delo. Brez Ameriške zastave! Ali pa naj sedež prestavijo v Pentagon!/publish wall/

 • Osti jarej

  v migranstki politiki angele,pa prevrat?…zdaj se strinja z orbanom?
  **

  ..a zdej je pa spet…”naša”…no,”vaša”?…prepozno…folk v dojčland je ima polno kapo….hitlerjeva hčerkica je zyebala celo evropo

 • Osti jarej

  Ni dolgo, ko smo lahko sledili protestom Indijancev, ki so se v Južni Dakoti borili proti kraji njihovega svetega ozemlja in vode iz časov pred prihodom zločinskih kraljevih morilcev, ker so korporacije za svoje bogastvo hotele graditi plinovod.
  Začasno so ga ustavili in Obama se je s tem pohvalil.
  Ni pa povedal, da je svetovna prevarantska baraba, kajti v vmesnem času se je vse dogovoril s korporacijo za celo dva plinovoda in jim je dovoljenje že podpisal.
  Lahkega srca jim je kradel!
  Zdaj se domorodci lahko obrišejo pod nosom za njihovo lastnino, saj je Obama, lutka sionistov, skrit med lažne demokrate, velik zagovornik korporacij in njihovih dobrot za njegovo neameriško rit.
  Že po ustavi tujec ne bi smel biti predsednik ZDA, kaj šele tako prevarantsko in zločinsko naravnan proti lastnemu narodu, ki ga zavestno pelje v državljansko vojno in vojaško diktaturo.
  Mnogi napovedujejo, da bo oktober zadnji mesec ZDA, kar lahko sicer sprejmemo s ploskanjem, a kaj, ko se bo potem vse spremenilo v NWO in FEMA taborišča.
  Torej bodo vsi priseljenci, ki zdaj predstavljajo večino ZDA v enakem položaju kot Indijanci – ničvredna suženjska delovna in laboratorijska sila.

  Samo vprašanje Pahorju – te ni nič, čisto nič sram, da si pohleven do takega vrhunskega zločinca? /virSOTT//publish wall/

  http://uploads.publishwall.si/imgs_2/2016/09/26/publishwall_1474897626_2652254.jpg

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej

  Po naših zanesljivih virih je na zadnji seji sveta stranke »nezmotljivi« vodja SDS obračunal s tremi ljudmi – svojimi zdaj očitno že nekdanjimi prijatelji: z Romanom Leljakom, Jožetom Dežmanom in Damirjem Črncčem. Slednja je celo obtoževal, da Arhivu nista predala vsega gradiva iz Sove, a ob tem pozabil dve izjemno pomembni dejstvi./svet24/

 • Osti jarej

  Vidni član SDS o Janši »Obnaša se kot Hitler leta 1945,« je vidni predstavnik SDS komentiral zadnje obnašanje njihovega večnega predsednika. To, kar se je dogajalo na zadnji seji sveta stranke v Lenartu, je označil za popolno norost: »Človeka, ki ga je vlekel iz zapora, obtožuje zarote, sam pa sklicuje novinarske konference s tajkunom in udbašem Igorjem Bavčarjem./svet24/
  ***
  khm!!!

 • Osti jarej

  Znano je, da je nekdanji direktor Sove Damir Črnčec takoj po zaprtju Janeza Janše prevzel Odbor 2014 ter organiziral shode pred vrhovnim sodiščem in z njimi zahteval njegovo takojšnjo izpustitev iz nezakonitega zapora, zdaj pa mu prvak SDS Janez Janša vrača z anonimkami in grobimi osebnimi diskvalifikacijami./svet24/

 • Osti jarej

  Desetletna deklica iz Jemna je v pogovoru za RT povedala, česar Obama ni sposoben nikoli v življenju. Dokazala je, da imajo celo otroci 10 kratni količnik pameti, ki jo ima zločinski predsednik ZDA. “Če že ne morete ustaviti vojne v Jemnu, prenehajte vsaj s prodajo orožja Savdijcem!” Vsako jutro se zbudi v strahu, da je ona naslednji otrok, ki ga bodo bombe ubile. 1121 jih je Savdska kraljevina pobila od lanskega marca in 1650 otrok je ranjenih, vse z Ameriškim orožjem. Pa bi deklica rada le polno življenje izkoristila, želi si biti zdravnica ali raziskovalka. Zdaj pa jo je strah zapustiti dom, saj letala dan in noč napadajo njeno državo, Savdijci ob podpori Obame pa lažejo, da so to le vojaške baze! V resnici pa so osredotočeni na bolnišnice, po Ameriškem vzorcu v Siriji in šole! Medtem pa je Obama podpisal novo prodajo orožja v vrednosti 1.15 milijarde in zločin dvignil že na 20 milijard.

  https://www.youtube.com/watch?v=dBD8D0ac3zw

  Cerar, Katičeva in Erjavec so šokirani nad tem posnetkom! Kako si smrklja dovoli kritizirati njihove gospodarje, ko pa ti skrbijo le za mir in razcvet človekovih pravic. Pa še orožja se dotika, ki je zanje sveti gral in z njim služijo točke zvestobe pri Sionistih. Ja, vredno si je vzeti dobre 3 minute in pogledati ta video, je nazoren kot malokateri in morda si ga odledajo tudi naše prodane duše! /virNSP//publish wall/

 • garfi

  levaki so pač prvaki v laganju

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!