Velika tehnološka podjetja dajejo prednost stališčem levičarjev, iskalnik Google o Trumpu najde zgolj lažnive ‘fake news’ novice

Foto: epa

Ameriški predsednik Donald Trump je danes na Twitterju zatrdil, da so rezultati iskanja novic o njem v Googlovem iskalniku “prirejeni”, tako da prevladujejo negativne novice. Vprašal se je, ali je to zakonito.

“Rezultati iskanja za ‘Trump News’ (novice o Trumpu) prikažejo zgolj poročanje lažnivih medijev,” je zapisal. “Povedano z drugimi besedami, so prikrojeni, tako da so skoraj vse zgodbe in novice slabe. Prevladuje lažnivi CNN, republikanski/konservativni in pravični mediji pa so utišani. Nezakonito?” je dodal.

“Google in drugi dušijo glasove konservativcev ter skrivajo dobre informacije in novice. Nadzorujejo, kaj lahko vidimo in kaj ne. To je zelo nevarno in s tem se bomo ukvarjali,” je poudaril.

Tehnološka podjetja dajejo prednost levičarskim stališčem
Junija objavljena raziskava centra Pew Research Center je pokazala, da po mnenju 43 odstotkov Američanov velika tehnološka podjetja stališčem levičarjev dajejo prednost pred stališči republikancev. 72 odstotkov jih je menilo, da družbeni mediji aktivno cenzurirajo politična stališča, nasprotna lastnim, poroča STA.

Različne študije sicer ugotavljajo, da so konservativci uspešni na družbenih omrežjih. Twitter in Facebook medtem zavračata pristranskost pri urejanju svojih platform, navaja francoska tiskovna agencija AFP.

C. Š.

 • ZatonMesecnikov

  #Velika tehnološka podjetja dajejo prednost stališčem levičarjev,#

  je lahko razložiti. levičarstvo je distrofija, oziroma miselno vedenjska motnja v odraščanju mladega človeka. Tudi mlad kužek je prijazen pa vesel vsakogar. Ko odrastejo ni več tako, ceniti začnejo stvari, ki so jih zaničevali in jih kritizirali pri starših.

  V teh podjetjih so pa zaposleni mladi ljudje. Ko bodo odrastli in dozoreli, bo levičrstvo izginilo. Ostal bo le spomin na žurke in zadevanja, pa sram nad mladostno neumnostjo.

  težava sveta so poklicni Antifašisti…

  • RATATA

   yes, kot je res, da je za rkc težava celibatna paraliza.

  • slosin

   levičarji, sami infantilneži…

  • Staybell geenius

   Hahahahaha
   Lepa pravljica res, primerna za Novo24 in njene prvošolčke, ki sami sebe imenujejo “domoljubi”.
   Saj več kot osnovno dojemanje, v katerega ste bili vzgojeni (levo=slabo, desno=dobro), je pravzaprav nemogoče.

   Duning-Kruger effect v vsej svoji veličini.

   • ZatonMesecnikov

    Ha, ha, ha. Če je kdo rekel še nedavno nazaj (levo=slabo, desno=dobro), je šel fotr v čuzo. Če ne to, je imel pa težave v službi in poklicno.

    Na jugu so rekli, Zavolječeš ti Internacionalu, milom ili silom. Sam kaj ko jih je ekonomija sfukala. To večno prekletstvo Levičarjev.

    • Staybell geenius

     Očitno ste res vsi desničarji programirani, da razmišljate, kot da smo še leta 1991. Vsi ste obtičali najmanj 25 let v preteklosti in ne skapirate, da družbeni in politični prostor obvladujejo neke druge sile, zunanje in neslovenske. Ni več politbiroja, komisarne in delavskih brigad.
     Večno prekletstvo desničarjev je, da družbo konstantno vlečete v preteklost, ker ste po naravi prestrašeni in nezaupljivi. Predvsem pa nimate nobenega sočutja do problemov ostalih, dokler se ti isti problemi ne zgodijo vam. Z drugimi besedami: nebrzdana hinavščina.

     • ZatonMesecnikov

      Skrajno si naiven Trumpek. Težava Slovenije je, da jo še vedno obvladujejo iste sile, kot leta 1990.

      Pamfletek, ki si ga sestavil v drugem delu točno odraža to, na kar desničarji opozarjamo. Da je levičarstvo mladostna distrofija mladega belega človeka, rojenega v izobilju. Kot mladi kužki, ljubki in prijazni. Volkove od zunaj bi spuščali v svoj ograjeni prostor, potem pa seveda cvilili.

     • Staybell geenius

      “Težava Slovenije je, da jo še vedno obvladujejo iste sile, kot leta 1990.”
      Evo, pa ga imamo. Univerzalen in vedno pripraven izgovor, ki ga “domoljubi” mečejo pred noge vsakič, ko je potrebno pogledati dlje od domače politike. Pretvarjate se, kot da nismo del mednarodne skupnosti (EU, Nata in OECD) in da smo neka zaprta družba, na katero zunanjost ne vpliva. Ne vidite dlje od leta 1991 in komunizma in “sil kontinuitete”, kot se radi izražate, zato ni čudno da še vedno živite 25 let v preteklosti.

     • ZatonMesecnikov

      Trumpek, naiven si. nekdo iz bivšega CK ZKS dvigne telefon, pa boš ti ob službo če si na javno državnem, pa še tvoja žlahta. Zapomni si to.

      Vse naštete organizacije so zunaj, znotraj gre pa po starem. Kot pravijo Srbi, vani sjajac, iznutra jadac. Vzporedne linije odločanja, zato je pa Slovenija prva po pizdarijah. kršenje človekovih pravic, najbolj obdavčeni na svetu, sedmi na svetu po sovraštvu do amerike, prvi v europi, po izgubljenih pravdah s sosedi, prvi po korupciji….

     • Staybell geenius

      Daj prosim te, nimao vsi državnih služb.

      Toliko enih neumnosti in laži zapisanih v enem samem komentarju, da mi je kar slabo.
      Vse te statiskike, ki jih omenjaš, si povlekel naravnost iz riti in nimajo veze z realnostjo, sploh zadnja. Imaš mogoče kak vir za ta natolcevanja? Sklepam, da ne.

      Hahaha in še posebej smešna: sedmi po sovraštvu do Amerike HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA torej se tekmuje, kdo bo ZDA bolj lezel v rit. HAHAHAHAHAHAHA

      Pozabil si omeniti, da smo 16. najsrečnejši narod na svetu, in 19. na svetu po učinkovitosti zagotavljanja vladavine prava (Gallup 2016)

     • ZatonMesecnikov

      #Hahaha in še posebej smešna: sedmi po sovraštvu do Amerike
      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA torej se tekmuje, kdo bo ZDA bolj lezel v
      rit. HAHAHAHAHAHAHA#

      https://siol.net/novice/svet/slovenija-drzava-kjer-sovrazijo-zda-292548

      Zato bodo pa Hrvatje dobili zaliv. ker jim lezejo v rit. Bomo brez zaliva ponosni.

      #Daj prosim te, nimao vsi državnih služb.#

      Izpadel ti je “j” – nimao vsi državnih služb. Se strinjam. Eni jih pa imate.

      #Pozabil si omeniti, da smo 16. najsrečnejši narod na svetu, in 19. na
      svetu po učinkovitosti zagotavljanja vladavine prava (Gallup 2016)#

      To se levičarji šopate med seboj, da imate neko fiktivno legitimiteto.

     • Staybell geenius

      “Zato bodo pa Hrvatje dobili zaliv. ker jim lezejo v rit. Bomo brez zaliva ponosni.”
      Torej je nova domoljubna gesta lezenje v rit ZDA, ok. Da vem za naprej.

      “#Pozabil si omeniti, da smo 16. najsrečnejši narod na svetu, in 19. na svetu po učinkovitosti zagotavljanja vladavine prava (Gallup 2016)#
      To se levičarji šopate med seboj, da imate neko fiktivno legitimiteto.”
      AAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
      Torej je Gallup dober samo takrat, ko pravi, da Slovenci sovražimo ZDA?
      Se vidi, da niti lastnih člankov ne bereš, sicer nebi zapisal take astronomske neumnosti.

      Prosim pojdi počivat, ker očitno nisi z glavo pri stvari. Tako otročje in cicibanske stvari ti uidejo, da je še mene sram pogovarjati se s takim žalostnim cepetavčkom.

     • ZatonMesecnikov

      levičar je hitro zadovoljen sam s seboj, oziroma svojo inteligenco. Ker se pač giblje med enakimi. ima pa težave z razumevanjem nelevičarjev….

     • Staybell geenius

      Prosim ne misli, da boš lahko ušel s temi brezveznimi nakladanji.
      Pač pokazal si, da te dokazi zanimajo samo takrat, ko gredo tebi v prid. To je kristalno jasno vidno iz prejšnjega komentarja.

      Ne zanima te resnica, zanima te le peljanje svoje “logike” ins elektivno upoštevanje dokazov.

     • ZatonMesecnikov

      naštej mi eno stvar, ki si jo ti dosedaj meni dokazal…

     • Staybell geenius

      Imaš prav.
      Spustil sem se v besedni boj z nekom, ki mu dokazovanje nikoli niti na kraj pameti ni prišlo. Še dobro, da tebi ni potrebno nikoli nič dokazovati.

     • ZatonMesecnikov

      Ali pa je intelektualni nivo med nama tako različen, da preprosto ne razumeš, kaj ti pripovedujem. seveda v mojo korist.

     • dob

      Marksisti ne dokazujejo, temveč uporabljajo etikete iz njihovega slovarja marksizma.
      Za te njihove oznake je značilno, da se nikdar ne pogolobijo v pojme, v vsebino za njimi, ker so preleni. Zato definicij preprosto ne obvladajo, samo opletajo z njimi (svoboda, demokracija, nacionalizem, šovinizem, fašizem….). Stavim, da niso sposobni razložiti niti ene od zgoraj naštetih besed, kljub temu da opletajo z njimi in jih imajo polne gobce.

      Takrat, ko se te pojme fasali v glavo, se je to zgodilo tako, da so jim v šoli priskutili like in ljudi, ki so kakorkoli povezani s temi pojmi. Zato je zdaj kučanu povsem dovolj narediti povezavo med temi besedami in liki, ki jih v javnem življenju sam ne prenaša.

      Zato preprosto lansira etiketo za nekoga in že je za ta narod to dovolj, da sovraži človeka brez vzroka in brez razloga. Kar je tudi bistvo manipulacije.

      Zadnjič sem z nekom na cesti govoril, pa mi je rekel, da ve, da gre država u kurac, ampak… kaj pa naj zdaj? Mi je še rekel: Ali naj volim za Janšo?
      Zakja pa ne, sem mu rekel. Na kar je odgovoril, ja, ampak Janša bi bil glih tak na njihovem mestu.
      Ne ga lomit! kdo ti je pa to povedal? In zato voliš za kučanove, kje pa imaš tu logiko?
      Ja, ampak saj so itak vsi isti….
      OK. Če so vsi isti, voli enkrat za Janšo. To je demokracija! Enkrat je eden na oblasti, drugič drugi.
      Če pa vedno voliš iste, potem mi ne nakladaj, da so vsi isti, ker lažeš sam sebi in favoriziraš diktaturo.

      Zato marksizem uporablja svoj besednjak. Tega pa nihče ne preverja vsebinsko! Popivna ga samo kot oznako, kot etiketo in reagira po pasje: primi ga, drži ga… ugrizni ga!!!

      Recimo: razloži mi, kaj ti je Janša storil, da ga sovražiš? Je koga ubil ali dal koga ubiti?
      Čak, da razmislim…. ne maram ga ker grdo gleda!

     • ZatonMesecnikov

      Ja, tako je. Povprečen Slovenec ima to težavo, da že po nekaj stavkih vse razume in ve, pa kot so dejali včasih, Bo že držal, saj je v Gorenjcu pisal. če so na TV tako rekli, bo pa pač držalo. Zato stigme vsi so glih pa vsi kradejo.

      ker pač ne poznajo drugega. Ker so sami nagnjeni k temu, da se “znajdejo”. In zato nikomur ne zaupajo.

      Levičar je pa kot džanki na kocko. Meče jo vedno znova, sedaj bo pa ratalo. V principu je pa tako, če Levičar Židan naprimer zanika, da bi bil isti Židan kot Židan v prejšnji Vladi, pa velja to za vso tovarišijo, potem imajo ta vzorec obnašanja vsi levičarji. Z drugimi besedamoi levičarji danes nimajo nič z Boljševiki, vendar pa uporabljajo iste besede in imajo isto marksistično ideološko osnovo….

    • Steiermark

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Caetano

  Trumpije vsem medijskim fake news centralam!

 • KP

  Poserjem se na buugle. Je menda narjen v veliki meri zato,da zbira podatke o vas. Hebe se njim za to,če kaj najdete na netu,ali pa če nič….

 • Staybell geenius

  Nov dan, novo jamranje, nov krivec, novo preusmerjanje pozornosti.

  Medtem pa je Trumpov glavni finančnik dobil imuniteto za pričanje proti njemu. Tako se bodo odkrila vsa zakopana finančna trupla, vse pranje denarja in vsa osebna izplačila iz njegove “človekoljubne” organizacije.
  Hahahahaha Nora je zabredla globoko v njegovo rit, zdaj ima že tvite najbolj lažnjivega predsednika v zgodovini ZDA za verodostojno novico.
  In seveda, živalski vrt (spodaj) se je nemudoma strinjal :D

  • stajerc5

   Olala, spet si dokazal svojo genialnost, Allah Uekbar!

   • stajerc5

    Za radbibil genij; Kaj spoh delas tu na forumu, a imate res dostop do interneta v Kabi?
    PS.: To je tista crna skatla iz papndekla v Meki; Za tiste, ki se nimate obveznega TV Kurbnhauza!!!

    • Staybell geenius

     Hahaha joj bogi, daj zadihaj malo no… :)
     Ja seveda mamo, sicer nebi bil tu, kajne?

     • stajerc5

      Kako dolgo si stofelce zbiro za karto…, ali si mogoce plaval?

     • Staybell geenius

      Vidim, da nimaš nič za povedat, ok.

   • Staybell geenius

    Tik-tak, tik-tak….

  • Vince Blake

   Hey Rosie O’Donnell!
   CNN, ki je očitno tvoj glavni vir novic se ne laže nič manj kot Trump:
   https://www.youtube.com/watch?v=BBbRfKl4KeA

   Ti pa si zabredel globoko v CNN rit in imaš CNN novice za verodostojne. In seveda se bo živalski vrt tebi podobnih Hillaryjinih čevljelizcev nemudoma strinjal s tabo.

   • Staybell geenius

    Samo CNN, Hillary, CNN, Hillary… kako boleče dolgočasni ste navijači.
    Znate le ponavljati eden za drugim, brez repa in glave, brez cilja in brez vsebine.
    In ja, CNN je svetlobna leta pred Fox, Breitbart, da Nove sploh ne omenjam. Itak pa tega navijači niste sposobni doumeti, saj ste programirani, da zavračate vse kar gre proti vašemu Vodji.

    • Vince Blake

     A misliš tisti CNN, ki je bil samo letos neštetokrat ujet pri kreiranju fake news?
     Sicer so pa tudi američani pogruntali to in število ogledov fox news v “prime time” (2,4 milj) je skoraj toliko toliko kot imata skupaj CNN (0,9 milj) in MSNBC (1,6 milj).
     Tudi na” lestvici kredibilnosti” je fox daleč pred CNN.
     https://www.mediapost.com/publications/article/322934/tvs-most-trusted-news-brands.html
     Seveda nas boste pa razne Rosie O’Donnell jokice prepričevale, da so miljoni američananov totalne budale, vas nekaj debilčkov pa pametnih.
     Kot v tistem štosu, ko se Bosanec pelje po avtocesti v napačni smeri in posluša opozorila na radiu, da se eden bedak pelje kontra in komentira: “ma kakvi jedan, ima jih na stotine!”

     • Staybell geenius

      “A misliš tisti CNN, ki je bil samo letos neštetokrat ujet pri kreiranju fake news?”
      Se pravi, bi mi lahko enostavno postregel z eno samo novico, ki so si jo pri CNN izmislili. Torej dogodka, ki ga ni bilo. Citata, ki ga ni nihče izrekel. Samo en primer rabim, nič več. Izvoli.

      “Sicer so pa tudi američani pogruntali to in število ogledov fox news v
      “prime time” (2,4 milj) je skoraj toliko toliko kot imata skupaj CNN
      (0,9 milj) in MSNBC (1,6 milj).”
      Torej ker je Fox najbolj mainstream, je po tej logiki tudi najbolj fake?
      Ali je tvoj kriterij za to malce drugačen? ;))

     • Vince Blake

      Pa ravno v prvem odgovoru sem ti dal link do najnovejše izmišljotine CNN. In samo letos je bilo teh izmišljotin toliko,da se mi niti guglat ne da več. Ampak očitno takemu bebavemu opranoglavcu, kot si ti to ne zadostuje. Prineseš mu polno porcijo na krožniku, pa te vpraša kaj bo danes za jesti.

     • Staybell geenius

      Dal si zelo slab primer, take stvari se zgodijo na Fox vsak dan.

     • Vince Blake

      A bejž no? Zakaj je pa fox potem na lestvicah kredibilnosti daleć pred CNN?
      Vsi beta pajacki, ki spremljate CNN ste lahko vodljive ovce in navadni soy boy-i.

     • Staybell geenius

      Hahaha a znaš komunicirat še kako drugače, kot z dolgočasnimi, milijonkrat prežvečenimi in ovrženimi desničarskimi talking-pointi?

      “Zakaj je pa fox potem na lestvicah kredibilnosti daleć pred CNN?”
      Od kdaj že?? Še na Fox News pravijo drugače, čeprav po nesreči;)

      https://www.marketwatch.com/story/fox-news-is-less-trusted-than-cnn-and-msnbc-fox-news-graphic-shows-2018-04-09

     • Vince Blake

      Pazi zdaj kdo se javlja! Nekdo, ki se oglaša v vsaki temi o Trumpu in trosi laži in manipulacije z dolgočasnimi, miljonkrat prežvečenimi in ovrženimi levičarskimi blodnjami.

      A zdaj si rabil dva dni, da si našel eno tabelo iz aprila, po kateri naj bi bil fox niže od CNN? Ja bogi no, čist preveč te matram.

      Verjamem, da so tebi tabele in dokazi desničarski talking pointi. Vi pač ignorirate dejstva, tako kot vsa ostala krdela levičarskih kolektivistov,ki se bolj zanašajo na instinkt, kot na dejstva. Ker pri instinktu se da najlažje manipulirati z neumnim folkom. Nas, ki bolj zanimajo številke in dejstva, težje okol prneseš.

      Evo še ena tabela:

      https://247wallst.com/media/2018/08/01/bbc-fox-pbs-are-most-trusted-news-brands/

      Pa ne mi bluzit, da je to še ena desničarska zarota in manipulacija. Na tej tabeli velja levosredinski BBC za najbolj verodostojen medij, Trump news pa za najmanj.

      Pa si tule poglej kje je fox in kje je CNN. Če ne znaš brati, ti bom jaz pomagal. Fox je na drugem mestu (od 11), CNN pa na 9 mestu (od 11)

     • Staybell geenius

      “Pazi zdaj kdo se javlja! Nekdo, ki se oglaša v vsaki temi o Trumpu in
      trosi laži in manipulacije z dolgočasnimi, miljonkrat prežvečenimi in
      ovrženimi levičarskimi blodnjami.”
      Mi omeniš vsaj eno?
      Namreč vse, kar napišem, ima podlago v dejstvih. To ti seveda ne paše.

      “A zdaj si rabil dva dni, da si našel eno tabelo iz aprila, po kateri naj bi bil fox niže od CNN? Ja bogi no, čist preveč te matram.”
      Kot prvo: iskal sem pol minute, dva dni se mi ni dalo z vami ukvarjat. Drugo, torej tabela velja, ok.

      “Pa ne mi bluzit, da je to še ena desničarska zarota in manipulacija. Na tej tabeli velja levosredinski BBC za najbolj verodostojen medij, Trump news pa za najmanj.”
      Trump news ne obstaja, obstaja le Trump in njegov tviter. In jasno, da mu najmanj zaupajo, saj je dokazanjo najbolj lažnjivi predsednik v zgodovini ZDA.
      Kot drugo: merili so zaupanje, torej osebno mnenje. Ker pa gre za subjektivno mnenje, pomeni, da po tem ne moremo ocenjevati njihove objektivnosti oz pristranskosti. Desničarji tako najbolj zaupajo Fox, ker jim govori stvari, ki jih hočejo slišati. Logično.

     • Vince Blake

      A res???
      A to, da je Trump Putinov podtaknjenec ima tudi podlago v dejstvih?
      Evo, to je že ena tvoja, pa se mi ne da iskat še ostalih tvojih nebuloz, ker jih je toliko, da bi lahko knjigo napisal.

      A trump je dokazano največji lažnjivec v zgodovini ZDA?
      A bejž no? Kdo je pa to dokazal? Spet tisti tvoj CNN?
      In nazadnje. Tako kot konzervativci zaupajo fox, ker jim govori, kar jočejo slišati, tako tudi levičarji poslušate CNN, ker vam govori, kar hočete slišati. Kaj ti tule ni jasno?
      Ampak cifre o gledanosti in zaupanju so pa čisto realne, merljive in ne temeljijo na instinktu pač pa na anketah in merilcih gledanja. Glede na to, da je v ZDA politična opredeljenost med folkom približno pol-pol, potem dejstvo, da ima fox toliko ogledov kot CNN MSNBC skupaj, tudi nekaj pove. In da je ocena zaupanja med tem istim folkom, ki je polovično konzervativen in polovično “levičarsko totalitarističen” na strani fox, potem tudi to govori o “nepristranskosti” CNN.

      In zdaj mi bo takšen lažnjivec kot si ti, opran s strani prav tako lažnjivega CNN tumbal tule, da je Trump “dokazano” največji lažnjivec…..pa dej spelji se nekam.

     • Staybell geenius

      “A to, da je Trump Putinov podtaknjenec ima tudi podlago v dejstvih?”
      Jap. Ena bolj, druga manj resna: Odpustitev Comeya (kar je lahko razlog za impičment), stalne grožnje Muellerju, paranoično tvitanje ob 3h zjutraj češ da gre za lov na čarovnice, grožnje pravosodnemu ministru, nebrzdane količine sumljivega ruskega denarja, ki se je pral po njegovih hotelih, njegov vodja kampanije je bil proruski agent, ki je deloval v Ukrajini, zloglasni sestanek v Trump Towerju, praktično vsi njegovi ožji sodelavci imajo/so imeli tesne vezi z ruskimi oligarhi/agenti/vlado. In da niti ne omenjam, kako je tvoj “alfa” patetično pokleknil pred Putinom osebno, v Helsinkih. In še in še, ne da se mi naštevat vsega.

      “A trump je dokazano največji lažnjivec v zgodovini ZDA?”
      Jap. Tu pač ni debate. Kar se tiče same količine laži, je Trumpa absolutni zmagovalec. In tudi po njihovi “kvaliteti” ne zaostaja.

 • Mara

  Kaj je Trumpi a ti kakšna porno igralka ni dala in si čemeren.

  • stajerc5

   Marice, a te kej coha med nogami od fausije?

 • Djuro Sumar

  Trump in Janša sta gotovo sorodnika. Vse so krivi drugi.

  • dob

   Za kaj je pa Janša kriv?
   Kaj morda Janša vlada državi iz opozicije? Iz zapora?

   Potem je pa kučan nesposoben. Ne vem za koji kurac potem on ves čas vlada, če mu Janša iz opozicije vodi državo. kučan ima pod sabo sodišče, tožilstvo, policijo, vojsko, vse inštitucije države… in Janša mu brez ene same inštitucije v svojih rokah vodi državo izza hrbta!
   Porka duš, kučan je pa res totalno nesposoben.

   • Djuro Sumar

    Ne, ne, za Janšo so vsi drugi krivi, da ne pride na oblast.

    • dob

     Daj zbudi morskega prašička, ker se s tabo ni mogoče resno pogovarjat.

     • Djuro Sumar

      Nisem vedel, da je Kučan sodnik. Se boš moral pač sprijazniti, da slovenska desnica na čelu z Janšo ni sposobna prevzeti oblasti. Dokler bodo takšni kot je Janša, Brščič, Boštjan Turk, Mojca Škrinjar in podobni pacienti na vrhu, se ne more nič spremeniti. DEMOS je zmagal, nato pa se vam je zgodil Janša.
      Pogovarjati z menoj pa se ti sploh ni treba, lahko me preprosto izbrišeš iz spomina.

     • dob

      Pravkar te brišem

     • Djuro Sumar

      Najbolje, da zakoplješ glavo v pesek.

 • stajerc5

  Google mi je povedal, da celi Beoooograd dela na novi zasciti pred Trumpom! Vse stavbe bodo dobile se dodatnih “deset santima stiropora”….

  • Staybell geenius

   To ni še nič. Google je mnogim povedal, da Hillary vodi pedofilsko mrežo iz neke picerije. In folk je verjel, tako kot ti verjetno, ane?

 • Morala

  Veliko bo potrebno postoriti…. ker ponavadi, če mediji vsak dan trosijo laži, je ljudstvo že tako zmedeno, da že vsako laž vzamejo kot resnico…

 • Olga2345

  Bojkot! CNN-u je padla gledanost za 20-25%! Pri denarju so občutljivi vsi!

 • xtc

  Dejstvo ke tako Trump bo moral uzakoniti odpravo cenzure razen v izrecnih primeruih.

 • Caetano

  V Burkini Faso na območju kjer delujejo jihadisti v eksploziji podstavljene mine umrlo sedem obmejnih stražarjev.

  https://www2.gulf-times.com/story/604143/Blast-kills-7-security-personnel-in-Burkina-Faso

 • Jernej Arko

  Glavno da tramp twita ob dveh zutrej vs prešvican ko se zbudi s nočne more in kriči v etr ni blo dogovarjanja, kot vsak običajni nedolžni človek.

 • Felikss_AH

  Če “Velika tehnološka podjetja dajejo prednost stališčem levičarjev”… pomeni da so sama Levičarska… če so Levičarska pomeni da so Marxistična-Komunistična… pomeni da so njihovi LASTNIKI in VODSTVO Levičarji… torej Marxisti-Komunisti. Beseda je seveda o Google-u in Facebook-u

  Oba sta mega-korporacije… Oh mein Gott… Ameriške korporacije pa Marxistično-Komunistične… aber das ist unmöglich!… kar vidim mojega dobrega starega prijatelja Adija kako bi se mu zaletavalo ob taki nezaslišani hereziji. Moral bi ga interventno klofati po hrbtu, kar bi zmedlo Schutzstaffel kolege tam pred onimi gromozanskimi vrati, ker bi bili v dvomih ali mu samo pomagam ali pa ga celo atentatiram… in predstavljajte si če bi še skolabiral… potem bi ga moral oživljati z pihanjem v kljun, kar bi prineslo dodatno zmedo, ker bi že alarmirani Schutzstaffel-Kollegen pomislili da po pedersko sodomiziram Führer-ja… in danes nebi bilo tega zapisa tu.

  Če bi mu pa lahko v miru pojasnil kedu so lastniki bi se mu zagotovo še bolj zaletavalo. Ko bi prišel do sape bi najverjetneje siknil – Warum zur Hölle haben wir so sehr versucht, die Welt besser zu machen?

  Ja res je… takratna Wannsee “Deklaracija” je bila napačno koncipirana in je bistveno vplivala na to da je post WW2 Amerika postopoma postala Korporativna tvorba z Marxistično-Komunistično ideologijo ki so jo po WW2 URGENTNO prinesli SHTETL-imigranti v še ne dovolj MutliZaFukultirane USA… pa še nesojeni Das Dritte Reich je postal MultiZaFukultirana EU na expresni poti v naslednjo “izboljšano” unijo – AfroEUrabistanijo

  Shtetl-folk je ustvaril Sovjetsko Zvezo, pobil Romanove in nekako mimo grede še nekih 25 milijonov pristnih Rusov, pol je nekaj časa težil Stalin, da bi na koncu Shtetl-Komunizem sam razgradil lastno “veličastno” Shtetl-tvorbo – Sovietishe Unionishe

  Podoben cirkus zdaj Amerikanishe Shtetl-folk zganja po Internacionalistično MultiZaFukultiranih USA, in če je slediti njihovem predhodnem SSSR “uspehu”, bodo preko Google-Facebook-KGB politično-Internetne policije v navezi z histerično Demokratsko Komunistično Partijo najverjetneje ponovili usodo rajnke SSSR. Veliko vprašanje pa ostaja kakšna bi v takem primeru lahko bila usoda vazalne AfroEUrabistanije.

  Iskati na Google-u eventualne prognoze bi prineslo ALLES IST OK… ali pa po Pitijsko dvomljive rezultate. FaceBook bi pa vsako tako “Rasistično” vprašanje nemudoma blokiral.

 • garfi

  gLobaListična soros-kućan mafija je ugrabila večino msm medijev še posebno TV
  sedaj so na vrsti socialna omrežja in internet in cenzura
  za leWiČĆarje resnica postaja fake news in njihova laž je postala resnica
  sledil bo kazenski pregon resnice
  gLobaListična totalitarna soros-kućan mafija Trumpa odstavlja
  tako kot naše leWiČĆarje jih ne ne zanimajo njegovi uspehi, ampak za njih je ravno to problem
  eno samo pristransko nažiganje po njem in ustvarjanje afer za njegovo odstranitev
  poleg ugrabljenih tv medijev so začeli tudi globalno cenzuro na socialnih omrežjih
  ker nas ne morejo premagati z argumenti in pametjo nas hočejo po komunistično utišati
  naši Banditi podobno počno že 20 let
  neverjetno vendar se pojavljajo tudi v Ameriki socialisti in to enako neumni kot pri nas
  BUTALCI ZBUDITE SE IN AKTIVNO UPRITE, leWuhi in rdeČĆuhi ne delajo za vas, za vas imajo pripravljeno revščino
  RTV je sama pristranska leWiČĆarska protiTrumpovska in protiSlovenska SOVRAŽNA propaganda in sovražni molk
  ZA OBRAMBO PRAVE SVOBODE JE NUJNA DRŽAVLJANSKA AKTIVNOST
  IN PODPORA SlovenskimDomoljubnimStrankam NA VSEH VOLITVAH !!!

  • Jernej Arko

   Ja taki kt tramp delajo za nas, ko spustijo davke največjim bogatunom in firmam, in pravijo da bo to koristlo revežem in srednjem razredu, ko naštela borzo da skače gor pa dol kt jojo je tud krasna stvar zaq tiste ki trgujejo s delnicami preko računalniškega programa in računalnika ki je par metrov od borze da ne zaostaja preveč, krasno za vse, trasmp tud dela za nas ko je ukinil okoljevarstvo v ameriki no praktično ukinil, nehal subvencionirati obnovljivo energijo in je vrnil subvencije kjer spadajo pri premogu. Saj je 60 000 služb katerim po par desetljetjih vsem odpovejo pluča bolj pomembnih kot hitro rastoča 600 000 + delovnih služb velka industrija kjer ne rabiš žrtvovat zdravja za plačilo. Tramp tud dela za nas ko je 400 otrok nemogoče združiti s njihovimi starši, saj so starše odposlali bohve kam otroci so pa ostal, Tramp tud dela za nas ko se v njegovi stolpnici ne sreča s rusi, oz se je srečal s eno rusinjo o posvojitvah, oziroma 3mi rusi pa ni nič vedel o tem, no osmimi rusi pa njegov sin se je po mejlu dogovoril o sodelovanju s rusi. al kak je že stopnjevala laž iz trampovih ust. Tramp tud dela za nas ko je več kot je obama v 8smih letih zapravil za dopust zapravlja za igranje golfa na lastni lokaciji v maralagu, zgleda da ni popusta za družinske člane podjetja…. ja no hvala bogu da ni hilari zmagala al pa še kkšn berni kje oni bi sam zase delal.

   • garfi

    otrok ti si združen z veliko soros-kućan družino
    ne jokcat in objemi jih

    • Jernej Arko

     itak, vsak večer se dobimo s sorosom in planiramo propad civilizirane bele družbe, in prevlado črnih muslimanov. Sam genialne poteze trampa nas skoz blokirajo.

     • garfi

      itak

     • Jernej Arko

      da ne govorimo o tem kako kuhamo kozličke v mleku nihovih mater sam za to da kristjane jezimo. :D

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!