fbpx

[Video] 77-letni dedek se ni pustil roparju: “Nikoli se nisem pretepal, temu nepridipravu pa sem ‘eno primazal’!”

Sedeminsedemdeset letni britanski upokojenec Trevor je doživel neprijetno izkušnjo. Z odhoda iz bankomata ga je napadel ropar, ki ga je hotel okrasti. Trevor se ni pustil in je pokazal vse svoje boksarske veščine svojemu napadalcu. Dejal je, da se nikoli ni tepel, temu nepridipravu pa je pokazal in mu eno primazal.

Britanski upokojenec Trevor je bil 37 let voznik avtobusa. Vsako jutro vstane ob štirih zjutraj in dvigne denar na bližnjem bankomatu. Tokrat ga je pričakal neznanec, ki ga je hotel oropati. A pogumni 77-letni Trevor se mu ni pustil, saj mu je pokazal vse veščine boksarske tehnike.

Trevor opiše svojo izkušnjo. “Razbojnik je prišel do mene in mi povedal, da mu naj dam denar, ali pa mi ga bo vzel s silo. Imel je tudi nož. Le enkrat v življenju sem imel težave z nasilneži v s svoji dolgoletni karieri voznika avtobusa. Temu nepridipravu sem odvrnil, ali si resnično želi denar. Udaril sem ga. Na srečo se na posnetku ne slišijo vse grde besede, ki sem jih izrekel,” svojo šaljivo izjavo zaključuje novi britanski junak.

Luka Perš