[Video] “Ali podpirate Donalda Trumpa?” Policija na Novi Zelandiji začela s preganjanjem miselnih zločinov!

Novozelandska policija začela z nadlegovanjem konservaticev (vir: youtube)

Prebivalci Nove Zelandije se soočajo s policijskimi obiski na domovih zaradi osebnih političnih prepričanj. Enega od zaslišanih je miselna policija vprašala celo, ali podpira ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

Povod za policijske obiske na domu ob nedeljah dopoldne je strelski pohod v Christchurchu, ki se je zgodil 15. marca, je po pisanju Summit Newsa povedal novozelandski policist, ki je prišel izprašat Napoleona Arderna.

Ko je Ardern povedal, da namerava pogovor s policisti snemati, pa se ti niso več želeli pogovarjati, temveč so raje odšli. Pri tem niso niti skušali razumeti, zakaj se Ardernu zdi nujno, da pogovor snema, glede na to, da mu niso želeli povedati niti, na podlagi česa sploh z njim opravljajo pogovor. “Določeni ljudje so bili imenovani kot tisti, s katerimi se moramo pogovoriti, in vi ste eden od teh ljudi,” je Ardernu povedal policist.

A Ardern ni bil edini, ki je izkusil, kako izgleda obisk oboroženih pripadnikov varnostnih enot, ki se želijo pogovoriti z vami o vaših političnih prepričanjih. “Vprašali so me, če podpiram Trumpa, vprašali so me, če sem rasist in ali imam prijatelje iz etničnih manjšin,” je povedal YouTuber Cross the Rubicon, ki je dodal, da so ga policisti celo spraševali, ali poseduje strelno orožje.

Njegova žena in hčerka sta bili zaradi izpraševanja policije vidno pretreseni. A to ni bilo dovolj za policijo. V roku enega tedna so se spet oglasili pri njemu doma. Tokrat jih je bilo 15, preden pa so ga zaslišali o njegovih političnih prepričanjih, so celo zaprli ulico. “Skušajo me utišati in me prisiliti v molk,” je povedal nadlegovani.

“Nisem norec, imam zgolj prepričanja, za katera verjamem, da predstavljajo velik del prebivalstva, ki se boji izraziti svoje misli zaradi družbenega izobčenja s strani kulturnih marksistov, ki so povsod,” je povedal YouTuber, ki je bil zgrožen nad dogajanjem na Novi Zelandiji, kjer država od svojih državljanov želi, da oprezajo za slabimi mislimi svojih prijateljev in sosedov.

Ivan Šokić

 • Sonce

  Milan Kučan, udbimafija in komunisti so krivi. Pika.

 • Antonius

  Georgea Orwella *1984* se je začel v živo dogajati v zahodni civilizaciji in Evropi.
  Fikcija se udejanja v grozljivo stvarnost popolnega nadzora in razosebljenja človeka, njegove misli, njegovega odločanja in svobodnega ustvarjanja.

 • Jan Kovalski

  Bom uporabil njihovo terminologijo in njihove miselne vzorce in jim jih napopal:

  Pri nas se cenzura vrši s pomočjo “belskih fedevejevskih supremacistov” , ki so si pridobili status “Zaupanja vredni špiceljni”. Tako dan in noč oprezajo po družbenih omrežjih in javljajo npr. na FB koga je potrebno izbrisati.

  Kdo so oni:
  Belci iz FDV, ki se čutijo poklicane da kot edina najvišja avtoriteta ocenjujejo vse t.i. družbene dogodke in vsem vsiljuje svoj edini “pravilen” pogled na svet okoli nas.

  Zato jih od sedaj naprej poimenujem: “Belski fedevejevski supremacisti”

 • ZatonMesecnikov

  Levičarju se mudi, v njegovi želji spreminjati svet na “boljše” oziroma kar on misli, da je boljše. Zato prehiteva in dela bližnjice.

  Praviloma se to zelo slabo konča za množico prebivalcev. Zato ta ukrep novozelandske policije ni nič drugačen v svojem bistvu, kot tisti od Pol Pota, ki je hotel prebivalce Phom Phena vrniti v pravično družbo Marxove brezlastninske praskupnosti.

 • Van Der Waals

  komunisti fašisti!!!! gnili pankerji!!!

 • Stanislav Juznic

  podobnosti
  s sodobno politiko so predvsem namerne, kot je razvidno iz https://www.academia.edu/39116127/Tesla_fights_back

 • xtc

  Samo dve stvari,zaslišanje posnet,grdo kulturno marxistko s somišljeniki pa naj Novozelandci vržejo v vodo in naj plava proti Arabiji,če želijo obstati normalnas družba.

 • šmentanamuha

  O fak, Nova Zelandija, obljubljena dežela priložnosti …

 • Skrajno Desni

  Temu svetu se je zmešalo, res potrebujemo katastrofo svetovne razsežnosti da take in drugačne bedake razredči .

 • cosmosjasnovidec

  Tukaj ne vidim nič novega saj je v Sloveniji že veliko časa enako z razliko,da tukaj pač policija ne hodi spraševat po hišah,ker vedo,da bi dobili po pizdah na drugo stran jim pa spraševati ni nikogar potrebno,ker je že tako ali tako uvedena njihova izdajalska diktatura v sodelovanju z šiptarsko vlado.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!