fbpx

[Video] Biden je zaupal upravljanje z jedrskimi odpadki fetišistu

Sam Brinton (Foto: Twitter)

Administracija ameriškega predsednika Joeja Bidna dokazuje, da ni sektorja, ki bi ga bili pripravljeni pustiti v stanju normalnosti. Obrvi ameriške javnosti te dni privzdiguje imenovanje LGBT aktivista na mesto znotraj Ministrstva za energetiko, bolj natančno LGBT aktivist je zadolžen za odgovorno ravnanje z jedrskimi odpadki.

Sam Brinton, LGBT aktivist in fetišist, ki sodeluje v obredih, kjer igra lastnik psov, in sprehaja ter hrani homoseksualce, ki uživajo v vlogi psa pred spolnim odnosom se je nedavno zaposlil na ameriškem Ministrstvu za energetiko. Zadolžen naj bi bil za jedrske odpadke.

Brinton je v preteklosti svetoval administraciji ameriškega predsednika Baracka Obame glede LGBT zadev. Po poročanju RT naj bi Britnon, ki se rad oblači kot ženska, sicer imel dvojni magisterij iz jedrskega in mehanskega inženiringa z MIT, a njegov življenjski slog kaže da je daleč od primernega za javnost.

V preteklosti je Brinton za Metro Weekly nadrobno opisoval, kako je, ko ima analni spolni odnos s posamezniki, ki se pretvarjajo da so psi. “V mislih sem ekvivalent mame, ki gleda svojega otroka v nevarnosti ali očeta, ki želi svojega sina naučiti igrati nogomet,” je svoje razmerje s 27-letnim Nubijem, ki je bil “pes” v njunem razmerju opisoval Brinton. Gre za hudo sprevržene predstave starševstva.

Sovraštvo normalnosti
“To je tisto kar pomeni imeti Demokratsko stranko na oblasti: teater spak,” je bil do Brintonovega imenovanja na mesto znotraj Ministrstva za energetiko kritičen politični komentator Rod Dreher. “Samo še en dan za proslavljanje raznolikosti, enakosti in inkluzivnosti.”

Dreher je izpostavil, da bi Brintonova nagnjenja in fetiši v preteklosti bili razlog zakaj ne more opravljati dela v državni službi, te dni pa je po vsemu sodeč njegov ubrisan življenjski stil tisto, kar ga je ločilo od preostalih kandidatov za delovno mesto. Gre za odprto sovraštvo do normalnosti, je prepričan Dreher.

Briton pa ni edini iztirjenec, ki ima mesto v Bidnovi administraciji. Na ministrstvu za zdravje je namreč najti transspolnika dr. Rachel Levine, ki so ga zaprisegli kot prvega admirala s štirimi zvezdicami. V preteklosti je transspolnik judovskega rodu slišal na ime Richard.

Ivan Šokić