fbpx

[Video] Bil je lačen. Afriški migrant v Italiji spekel mačko na žaru!

Afriški migrant peče mačko ob šokirani mimoidoči prebivalki italijanskega mesta Livorno. (Foto: Posnetek zaslona/ Facebook)

Sredi belega dne se je afriški migrant v Livornu v Italiji odločil, da si pripravi kosilo. Začel je s pripravo ognja na ulici, ko ga je zmotila ogorčena Italijanka, ki ni mogla sprejeti, da bo Afričan kar pred vsemi ljudmi spekel mačka.-

Prebivalci mesta Livorno, ki so videli kruti prizor so takoj poklicali karabinjere. Afriškega migranta so najprej priprli, a je kasneje v razgovoru na policijski postaji pojasnil, da je bil lačen ter se odločil ujeti mačko in jo speči poroča  Tribun. Do dogodka je prišlo leta 2018.

Res, darovi obogatitve, pestrosti in raznolikosti ne poznajo meja. Ilegalni migranti pa nam vedno znova dokazujejo, da spadajo nazaj v svoje domovine, kjer početje, ki je za normalne ljudi v Evropi nesprejemljivo, smatrajo za normalno.

Gepostet von Di Rado Sergio am Montag, 29. Juni 2020

Vse do takrat, pa se bomo morali navaditi na kulturno obogatitev, ki jo poleg raznih bolezni, terorizma in kriminala prinašajo ilegalni migranti.

Luka Perš