fbpx

[Video] Farage: “Še nikoli nisem videl, da bi se toliko ljudi balo reči, kaj mislijo”

Vodja stranke Brexit Nigel Farage. (Foto: epa)

Po mnenju vodje stranke Brexit Nigela Faragea marksisti in anarhisti te dni predstavljajo največjo grožnjo svobodi govora in svobodni misli v Združenem kraljestvu. Ljudje so podvrženi strahovladi radikalne manjšine, medtem ko oblasti nemo stojijo ob strani.

“Zdi se, da je prava nevarnost, s katero se trenutno soočamo, resnično ogrožanje svobode govora,” je v pogovoru za Breitbart dejal vodja stranke Brexit Nigel Farage.

“Nikoli nisem vedel za čas v Združenem kraljestvu – ki je znano po svoji medijski mnenjski širini in pogledih – nikoli nisem videl, da bi bili ljudje tako prestrašeni napisati, reči, spregovoriti in objaviti, kaj mislijo,” je povedal Farage.

“Resnica je taka, da je organizacija Black Lives Matter odkrito marksistična in anarhistična. Želijo ukiniti policijo in se trudijo po vseh svojih močeh, da bi skozi kulturo dobesedno uničili in izbrisali vsakršen simbol naše dolge in zapletene zgodovine,” je povedal Farage.

Ni se začelo s Floydom, na ta trenutek so čakali že dolgo
Vodja Brexita je ob tem povedal, da levičarski politični aktivisti delajo vse v svoji moči, da kogarkoli, ki se ne strinja z njimi, očrnijo na spletu kot tudi na ulici, mu skušajo uničiti posel, odvzeti vir prihodka in ga osamiti. Nič bolje ni niti ko pride do koordiniranih akcij raznih NVO.

Farage je povedal, da navadni ljudje vse bolj občutijo “strah pred organizacijami, ki jih financira Soros, ki napadajo oglaševalce, ki oglašujejo na radiju, televiziji in časopisih.” To je način delovanja levičarskih aktivističnih tolp. “To se ni začelo z Georgeom Floydom. To je bilo dolgo načrtovano in preprosto so čakali na priložnost,” je povedal Farage. “Če do te stopnje izgubimo svobodo govora, potem bo svet precej nevarno in neprijetno mesto.”

Ivan Šokić