[Video] Ganljiv trenutek, ko se medicinski brat vrne iz službe in plane v jok, ko zaradi novega koronavirusa ne more objeti svojega sinčka

Foto: posnetek zaslona

Po družbenih omrežjih kroži videoposnetek iz Saudske Arabije, ki prikazuje ganljiv trenutek, ko se medicinski brat vrne iz službe v bolnišnici in plane v jok, ko zaradi epidemije novega koronavirusa ne more objeti svojega sinčka. Videoposnetek je nato delil na spletu, da bi javnost spodbudil k spoštovanju ukrepov.

Iz Saudske Arabije prihaja ganljiv videoposnetek, v katerem medicinski brat plane v jok, ko ne sme objeti svojega majhnega sinčka zaradi koronavirusa. Naser Al-Šahrani se je na videoposnetku pravkar vrnil iz bolnišnice v Riadu, kjer dela, fantek po imenu Mohamed pa steče proti njemu takoj, ko se je pojavil na vratih.

Al-Šahrani videoposnetek delil, da bi javnost spodbudil k spoštovanju ukrepov
Zmedeni fantek ni dojel, kaj se dogaja, Al-Šahrani pa je planil v jok. Videoposnetek je delil, da bi se “dotaknil src tistih, ki ne spoštujejo pravil karantene in ostalih ukrepov, kot je na primer izogibanje rokovanja.”

Tudi Saudska Arabija nad koronavirus z ostrimi ukrepi
V Saudski Arabiji so sicer do zdaj zabeležili 1.299 primerov okužb z novim koronavirusom, ki je tam terjal 8 smrtnih žrtev. Država si za zajezitev virusa med drugim prizadeva z ukinitvijo mednarodnih poletov ter zapiranjem mošej, šol, trgovin in restavracij, še poroča Daily Mail.

Rok Krajnc