fbpx

[Video] Gnusno! Migrant brez kakršnegakoli obžalovanja zabodel psička!

Foto: Printscreen

Leto 2015 si bomo nedvomno zapomnili zaradi masovnega migrantskega vala, ki je zatresel meje Evrope. S seboj pa je prinesel negativne posledice v obliki povečanega števila kaznivih in kriminalnih dejanj. Še zlasti viden je porast nasilja na Švedskem, saj so tja še posebej množično drli. To dodatno dokazuje priložen posnetek, ki kaže, kako migrant brez kakršnegakoli obžalovanja zabode psička. 

Pretresljivi posnetek kaže migranta z afriškim poreklom v garaži, ki k sebi vabi dva psička. Migrant nato izbere enega od psičkov in ga brez slabe vesti zabode, da ta kar obstane na mestu.

Na Švedskem od leta 2015 beležijo vedno večje število napadov nad živalmi. Žalostno pa je, da švedski mediji pogosto zamolčijo, da so določene poginule živali žrtve namernega izživljanja s strani migrantov. S tem bi namreč podali dodaten dokaz, da je švedska vlada povsem neuspešna pri procesu integracije migrantov v družbo.

https://twitter.com/_____SFD_____/status/1082467362245435394

Švedsko javnost je nedavno pretresel zločin dveh moških, ki sta bila obtožena, da sta psa zadavila in mu s tem povzročila trpljenje. Moška sta bila ob mučenju tako brezbrižna, da sta davljenje psičke s pasom posnela kar na mobitel. Iz posnetka, ki je prišel v roke policiji, je razvidno, da so psičko potem, ko ji je zmanjkalo zraka, pospravili v plastično vrečko. Kljub dokaznemu gradivu sta moška zanikala krivdo. Mediji pa so poročali, da je eden izmed obtoženih državljan ene od srednjeameriških držav, drugi pa naj bi imel švedsko državljanstvo. Glede na to, da državljan s švedskim državljanstvom na posnetku ni imel švedskega naglasa, je več kot očitno, da je državljanstvo prejel šele pred nedavnim.

Vir: švedska policija

Ob tem se je zanimivo vprašati, kako to, da glede porasta nasilja nad živalmi niso bolj glasni nevladniki? Očitno si tudi ti – tako kot švedska vlada – ne želijo priznati, da so bili v zmoti, ko so zagovarjali nenadzorovane migracije. Več kot očitno je, da te kažejo zobe, zato je prav, da se o negativnih učinkih migracij poroča z namenom, da pride do izvajanja ustreznih ukrepov, ki bodo pripomogli k večji normalizaciji v družbi. V normalni družbi nikakor ni mogoče dovoljevati nasilja nad katerimkoli živim bitjem.

H. M.