[VIDEO] Grozljivka na ulici: Muslimanski morilec vsem na očeh z mačeto zabodel krščanskega škofa, za katerim žaluje ves Egipt

Foto: Youtube

Posnetek iz Egipta prikazuje, kako je musliman z mačeto lovil škofa in ga do smrti zabodel. S krvjo mu je na čelo zarisal tudi križ, oblasti pa trdijo, da je morilec duševno bolan, kar je izjemno pogost izgovor za delovanje džihada. Sosedje in očividci zatrjujejo, da osumljenec nima nikakršnih psihičnih težav.

V četrtek so v Kairu ubili pravoslavnega egiptovskega škofa Samaana Shehata. Napadalec je škofa treščil po glavi, ga zabodel v vrat in nato v ostale dele telesa. Zabadal ga je z mačeto, na območju El Salama, pri okrožju El Marg na obrobju Kaira.

Egiptovske oblasti trdijo, da je osumljenec, Ahmed Saeed Ibrahim, duševno bolan. To je pogost izgovor za džihadistične napade na zahodu, ki pa za muslimanske države ni tako značilen. Kljub temu ga uporabljajo, ko želijo osumljenca oprati krivde. Njegovi sosedje so zatrdili, da ni imel nobenih psihičnih težav in je popolnoma zdrav. Pravijo, da se je pred približno enim letom močno radikaliziral, pričel moliti na ulicah, kričati in nad kristjane klicati zlo.

Zabodel ga je v vrat in trup, ranjen Shehata pa je zbežal v skladišče. Osumljenec mu je sledil z mačeto. JihadWatch poroča, da so očividci povedali policiji, da je napadalec škofa zagledal in prišel do avtomobila ter ga na silo zaustavil. Nato je zahteval, da izstopi iz vozila in ga zabodel. Shehata je zbežal v skladišče, morilec pa mu je sledil. Tam ga je dokončno pokončal.

Napadalec je na čelo pokojnega s krvjo zarisal križ, nepoškodovani škofov voznik pa za smrt krivi tudi reševalce
Škof se v avtomobilu ni pripeljal sam. Imel je voznika, ki pa je ostal nepoškodovan. Ta je dejal, da sta se ustavila pred skladiščem, saj naj bi v njem škof pozabil prenosni telefon, ki ga je želel poiskati. Po njegovih besedah je napadalec med napadom s krvjo na škofovo čelo narisal križ. Voznik je zatrdil, da je morilec popolnoma zdrav in nima nikakršnih psihičnih težav, ob tem pa dejal, da bi škof še živel, če bi reševalci prišli prej. Pol ure po napadu je škof še dihal, a je do prihoda rešilcev, ki so na kraj dogodka prispeli šele čez 90 minut, umrl.

A. L.

 • tanja

  GRAFICNI posnetek??? Graphic se ne prevaja kot graficni…. jooooj

  • Soave

   Google prevajalnik. . . . . . .

  • T-Rex

   A je važno? pod novico o ubitem škofu ti iščeš slovnične napake. Kur** te gleda

   • tanja

    Zskaj ne bi mogli biti tudi clanki na nasih, desnih portalih kvalitetno narejeni? Opozorilo na slampast prevod je namenjeno prav temu. In ja, prebrala tudi (in predvsem) vsebino. Da je islam zlocinska ideologija se potrjuje vsak dan znova.

 • Rožle

  A slikico ste nam pa moral pokazat… ???
  Dej zberte se mal .. !!!

 • Soave

  Egiptovske oblasti trdijo, da je osumljenec, Ahmed Saeed Ibrahim, duševno bolan.

  Torej ?? Ker je ta bolezen med muslimani zelo pogosta, je to še en razlog več, da nimajo tu kaj iskati. Naj ostanejo tam.

  • if

   Lepo, logično, samoobrambno in državotvorno razmišljanje!

 • T-Rex

  Se pravi so vsi muslimani duševno bolani .

  • karlina

   itak, kot vedno

 • Valter BraniSlav

  Isto se bo dogajalo tudi po Sloveniji…Ludamila ki hoce biti Slovenska Angela Merkel zeli stevilo muslimanskih migrantov povecati za 10 krat:
  http://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/56db1f4d1dbd8/ljudmila-novak-bi-sprejela-5-tisoc-migrantov

  • star profi

   Pol ZL bi rada pa 400Xtoliko migrantov kot jih je zdaj? Da se bo res kaj poznalo pri glasovih.

   • Valter BraniSlav

    Matjaz Hanzek je hotel 200 tisoc migrantov, kar pomeni da bi v SLO prislo 150 tisoc moskih med 20 in 30 letom. Mladih moskih bi bilo vec iz BV kot pa iz Slovenije… Vidi se da Levi nimajo mozgan, pa tudi srca ne. Levi so izdajalci Slovenije… Danasnje leve bi Josip Broz Tito poslal tja kamor spadajo – na goli otok.

    • Franc Šink

     Ali pa na na 600 slovenskih grobišč.

     • Valter BraniSlav

      TO SE JE DOGAJALO 70 LET NAZAJ, MUSLIMANI PA SE DOGAJAJO DANES.
      Kdor zivi v preteklosti ne more ziveti v prihodnosti…
      Od leta 1977 zivim izven meja nekdanje SFRJ, vecinoma v Londonu in Miamiju. Ko pridem v SLO na dopust vidim da so ljudje toliko obsedeni od preteklosti da ne morejo ziveti tukaj in zdaj… mogoce celo nocejo ziveti tukaj in zdaj…
      Imam sestricno ki se je leta 1961 locila on onega “prasca” ki je ze 30 let mrtev. Bila je lepa zenska, ker pa je venomer in vsakomur govorila o tem “prascu” so vsi potencialni zenini zbezali iz njene blizine. Nikoli kasneje si ni ustvarila doma in se danes zivi samo za to da kolne tega “prasca” ki jo je tako zarocaral.
      Ne bodi moja sestricna… bodi kot jaz… glej v prihodnost in se veseli zivljenja.

     • Franc Šink

      DA prav imaš.

    • karlina

     VELIK PODPIS !!!!!!!

  • karlina

   Luda Mila je res totalno luda, no še dobro, da je to povedala, da je drzavljani-vsaj domoljubni in kristjani, niti slučajno ne bodo volili, sama sem bila vedno in še vedno bom mnenja, da je ona v resnici izdajalka slovenskega naroda, skupaj s Peterletom in Toninom. Kdor se druzi in ravna po Kučanu, ni vreden nič.

   • Hun

    Karlina kaksne vrste kristjanka si ti da nimas socustvovanja do migrantov, ki ne predstavljajo teroristicne groznje…Si mogoče desničarska kristjanka?

  • cosmosjasnovidec

   Ja in vsepovsod kjer sem se peljal ima razobešene plakate predvsem zraven cerkev.
   Navsezadnje še bo res z tem privlekla na svojo stran starejše ljudi kateri hodijo k mašam,ker nimajo pojma kaj se dogaja v Sloveniji.

  • Hun

   Kaj pa Romana in ostali kandidati bodo nasprotoval kvotam migrantov…al je mal prevec pereca tema pred volitvam, če naglas razmislas o problemu, ki se nas tice v prihodnosti…

   • Valter BraniSlav

    To kar je zelo zalostno za Slovenijo je sledece:
    1) Ko si bili pod vprasajem istospolni Slovenci so Slovenci organiziral referendum.
    2) Ko so bili pod vprasajem muslimanski migranti referenduma ni bilo, ker naj bi prizadel custva muslimanov.

    V Sloveniji imajo izgleda tujci ki nas sovrazijo vecjo zascito od istospolnih. Saj veste, istospolni so samo Slovenci, Slovenci pa v Sloveniji ne stejejo.

    Narod hlapcev nikakor ne more iz svoje koze…

    • Hun

     Pod kaksnim vprasajem so bili iztospolni? Mislis referendum o pravicah posvojitvi otrkok?

  • Valter BraniSlav

   Gospa Ludamila Novak, ki bi stevilo muslimanskih migrantov povecala za 10 krat (od pet sto kolikor jih je sprejela leva Cmerarjeva vlada na pet tisoc) pravi takole: “Slovenija mora vedeti, kakšno število migrantov lahko uspešno oskrbi z ekonomskega, varnostnega in finančnega vidika”.. Muslimanskim migrantov ne bo treba nic delati, z ekonoskega, varnostnega in financnega vidika jih bodo oskrbovali slovenski davkoplacevalci….

   http://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/56db1f4d1dbd8/ljudmila-novak-bi-sprejela-5-tisoc-migrantov

 • Osti jarej

  ..en kurc prida država,močna mafija.

  …in trud,da se nič ne spremeni…gobezdanje in gobezdanje…..že 25 let

 • Osti jarej

  10 nedojemljivih misli za zemljane, ki ne vedo, da tega ne vedo.

  1.) Zadolženosti države ni mogoče odplačati – če ne bi bilo Rothschildov ne bi bilo denarja, svet bi živel sanjsko, tako pa imajo skoraj ves svet že v svojih rokah

  2.) Denar je praznina brez podlage, zlato, srebro in nepremičnine so zgolj za Rothschilde in bankirje, zato je izživljanje preko kreditov silno preprosto

  3.) Kako živeti brez požrešnosti? Živeti tako, da tudi drugo lahko živijo enako /Ghandi/, pri tem pa prečrtajte v svoji glavi, kar vas je naučila elita.

  4.) Oboroževanje, univerzalni neodplačljivi dolg in hitro zastaranje izdelkov je namenjeno bogastvu peščice. Od kuhinjske pečice do avta, od neumnega telefona do žarnice. Vse je izključno namenjeno požrešnim korporacijam

  5.) Odvzem zasebne lastnine je postala donosna zgodba, zato imajo države sodišča in policijo. Vemo, kajne?

  6.) Velja sicer za ZDA, kjer zaprejo več svojih državljanov kot v katerikoli drugi državi na svetu, a verjemite, smo na pravi poti. Le, da smo pri nas verjetno rekorderji po številu nezaprtih politikov!

  7.) Nasilna obdavčevanja so navaden terorizem. Od deževnice do vode, od plače do peteršilja. Vas za neplačilo čaka visoka kazen, peščca si nakaže na Deviške otoke. Od nasilno ukradenega denarja preko davkov pa ima navaden državljan zelo malo!

  8.) Svet obvladuje vojaška statistika, zato ne morete živeti brez naslova, kajti potem niste pod vojaškim nadzorom oblastnikov. Vedeti morajo vsak trenutek kaj delate, kje ste in koliko jim dolgujete. Njim, zgolj njim! Zato je nujen čip poleg naslova

  9.) Policija ni ustanovljena, da bi ščitila državljane. Je namenjena zgolj eliti, kar je zadnji primer Koprivnikar. So na protestih že kdaj zaščitili državljane pred oblastniki, ki jih dnevno kradejo?

  10) Demokracija in denar se ne smeta ujemati. Denar je vladar, demokracija prevara preko medijev. In zaradi vojaške policije vi tega ne smete preveriti, ker lahko sicer končate v zaporu, potem, ko vam bodo vzeli vse!

  Se vam zdi, da bi ljudje morali to končno dojeti? /virWakingTimes/

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/325703/10-skritih-modrosti

  • Franc Šink

   Prihaja bitcoin nova svetovna valuta.
   To ni nič drugega kot Poncijeva shema.
   To je ekskluzivno za pohlepneže.

   • dr Janez Sveti

    Oh Franci, ne piši o stvareh o katerih nimaš pojma. Sploh pa, kaj ima tvoj komentar z vsebino??
    DR Janez Sveti genij

    • Franc Šink

     Tukaj sem pa res udaril mimo.

     • dr Janez Sveti

      Samo hrabri pokončni in pošteni ljudje priznajo lastne napake!
      DR Janez Sveti aplaus

 • Franjo Trojner

  Lepo se nam piše, Merklca in naši levi politični strmuhi pa takšne duševne bolnike pod narekovaji vabijo k nam mimo vse obstoječe zakonodaje z odprtimi rokami Ni mi jasno kakšne sorte so toti naši levosučni, da sovražijo lasten narod, lastne korenine, kulturo, navade, običaje, našo krščansko vero, lasten dom in samostojno demokratično državo. S totimi levosučnimi je res nekaj narobe, kaj so vsi k Neronu v šolo hodili.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Valter BraniSlav

   Desna Ludamila bi kvoto ki jo je odobrila leva vlada Cerarja povecala za 10 krat… tako bi bila dobra kot Merklova… torej ne gre samo za leve…
   novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/56db1f4d1dbd8/ljudmila-novak-bi-sprejela-5-tisoc-migrantov

 • Ašnaj Zenaj

  Vsak musliman ni terorist,vsak terorist je bil pa v večini musliman.

  • Hun

   še Navi si pudabu pr svojmu nicku

 • Frane Žižnik

  V moji vasi se pogovarjamo samo o tem!

 • Rožle

  Še kar kažete mrliča … ?..kaj spoštovanje do preminulih ..?

 • šmentanamuha

  Dokaz več, da islam poškoduje možgane.

 • Caetano

  Celo pod Mubarakom so islamisti v Egiptu pobili 4000 kristjanov ob zelo slabem ukrepanju oblasti.

  Danes je v Somaliji umrlo vsaj 20 ljudi v bombnem napadu jihadistov.

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Hočejo poklati še tistih nekaj kristjanov ki so ostali po genocidu nad kristjani s strani muslimanov.

  • šmentanamuha

   S Frančišekovim blagoslovom.

   • Bastian

    Ne mi omenjat Juda Iškarijota. Judeža vseh Judežev.

    • Hun

     kdo to pravi viking Bastian pogan

 • Joža Gabroža

  proklete opice umazane pobit vse

 • domovina mili dom

  Nova24, a to vi sedaj zadovoljujete komuniste? Bo naklada Playboy upadla.

 • cosmosjasnovidec

  Da je razlog njihovega početja duševna prizadetost je največja blamaža in izgovor pristašev musličev in islamistov.
  Prizadeti so tako ali tako vsi musliči kateri še pa zraven pobijajo pa toliko bolj.To so verski fanatiki in tukaj neprištevnost ne igra nobene vloge.Ti bi pobijali tudi,če bi bili povsem prištevni.
  Članek pa spet spisan ” Osumljenec mu je sledil z mačeto”.
  Kakšen osumljenec?Če je ubil škofa je torej morilec.
  V kolikor vlade ne bodo izdale ukaza likvidirati vsakega napadalca na licu mesta se bo to čedalje bolj masovno dogajalo tudi v Europi.
  Za te kamelotrajbarske musliče je sramotno,če je ubit kar tako brez boja ali samouničenja še bolj pa,če ga ubije ženska.Torej se jih mora pričeti fentat na primer ženskimi policistkami na licu mesta ne pa,da jih aretirajo.Tako bo marsikateri prej premislil ali bo naredil sranje ali ne,ker verjamejo,če ga ubije ženska ga ne sprejme njihov svinjak alah.

 • Jana učak

  Las Vegas : 58 mrtvih, 515 ranjenih, pobijal nemuslimanski belec !!??

  • sprehajalec

   Levičar, podpornik Antife in udeleženec protestov proti Trumpu.

   Jana zapomni si nekaj, kar naj determinira smernice tvojega svetovnonazorskega prepričanja.

   Strelec v Las Vegasu + mohamedanec, ki je ubil koptskega škofa = zavezništvo za uničenje Zahodne civilizacije, kakršno poznamo. takšna zavezništva so bila zelo surova v 70tih, ko so Palestinci in Ultralevičarji iz nemčije ugrabljali letala, pobijali športnike na Olimpijskih Igrah 1972, pobijali potnike in politike.

   Sedaj si pa vzemi čas za razmislk Jana. Antifa + Džihadisti = zavezništvo.

   • Peter

    tovariša jana učak (btw, ni pravi anagram, malo si ga usral tokrat, no) , oz đoukerja iz veleja imam blokirangea, bi ga pa rad pobaral, kaj je hotel povedati s svojim glupim čivkom:

    – da je Nova24 odobravala pokol v Las Vegasu?
    – da je Nova 24 pokol v Las Vegasu zamolčala?
    – da je glede na poboj, ki se je zgodil v Las Vegasu, oparvičljiv tale poboj zgoraj?
    – da zato, ker je bil strelec v Las Vegasu nemusliman, zdaj lahko opravičimo vse njihove poboje, dokler ne dosežejo števial pobitih v Las Vegasu?

    Lahko pa podaš svoj odgovor, če ga imaš, no….

  • Caetano

   Paddock je bil od kalifata IS razglasen za njihovega “svetnika” in “leva tawhida”. Oni kot strogi salafiti ne razglasajo svetnikov kar tako saj je to bogokletje. Organizirali so celo javne molitve, da bi tisti, ki so bili “samo” ranjeni pomrli.

   • Hun

    to so dezinformacije CIA…sinko

    • Caetano

     So kar informacije Emnija.

     • Hun

      Sigurno ne bo CIA v javnost plasirala dezinformacij…za to so medijske hiše..

     • Caetano

      Emni ni medijska hisa.

     • Hun

      Emni inteleđents- otrok CIE

     • Caetano

      Salafitov se ne da posvojit tudi ce poskusas.

     • Hun

      to je vse produkt agresivne interesne politike ZDA in VB…

     • Caetano

      Je kar produkt star vec kot 1000 let.

     • Hun

      pred mohamedom so bli se bl plemensko skregan…islam jih je vsaj mal zdruzu

     • Caetano

      No, no… v osvajalno silo. Islam ni bil uspesen ko se je siril na miren nacin. Bilo je samo par deset pristasev te sekte. Bil pa je zelo uspesen v osvajanju to pa.

     • Hun

      Enak vela za krščanstvo…pogani so bili za njih plemenski divjaki, ki jih je blo potrebno ostrizt, obrit pa krstit, ce so se domoljubno upiral so jih pa poklal z druzino vred in pozgal domove…Krscanska vera se je z mecem sirla k kuga

     • Hun

      kolk je blo apostolov na zacetku krscanske sekte?

     • Caetano

      Kristjanov je bilo 5% v rimskem imperiju preden so postali državna vera. Islam pa je takoj šel v ofenzivo na kristjane, pogane, budiste, hindujce in zoroastrijce in ne obratno.

     • Hun

      Kolk je blo apostolov na zacetk? kaj se izmikas.

      Kristjane je pa prvi zgal in klal Neron takrat o muslimanov ne duha ne sluha.

     • Caetano

      Pa kaj to spremeni, da je bil islam od zacetka osvajalni kult in nasilno sirjenje teokracije res ne vem. Ze od Mohameda. Kot pridigar ni bil uspesen kot prerok vojne pa.

     • Hun

      Plent nafto so prvi zacel Britanci in Sovjeti. tko da desnicarji loh lajate da je islam zlo na zemljo, ker so raji ze od nekdaj pral mozgane kristjanska duhovniska srenja po ukazu kraljev, ki so mel izkljucno interes lagat in zavajat…Danes ni nc drgac, če neb blo migrantskega vala iz muslimanskih dezel se desnicarji neb mel nad kom znasat, da vam greni živlenje…

  • Transformer

   Toliko jih toti http://www.thereligionofpeace.com/ vsak dan. Pa še njihov privrženec je bil, saj trdijo, da je bil duševno bolan. Značilno za vernike islama, drugače ne more biti

 • Peter

  Hm, jana učak, hočeš reči, da se bodo morali še bolj potrudit?
  Levo vsegliharstvo v vseh možnih oblikah, no…

  • Hun

   a vsegliharji spadajo pod levicarje?

   • Peter

    Ne, levo vseglogarstvo spada pod levičarje, no.

    • Hun

     Kaj pa desno vsegliharstvo?

     • Peter

      Madon si glup. Ja pod desnega , ne
      Zdaj pa še vprašaj kam spada sredinsko vsegliharstvo, no.

     • Hun

      povj mi kok dobrin teb tvoja pamet doprinese…če se me sektasi za tok pametne

     • Peter

      Lahko prosim za podnapise? Priporočam stavek v slovenščini, ki se ga bo dalo razumeti, no.

     • Hun

      Slabom kurcu i dlaka smeta. Petar

     • Peter

      Aha, zato tvoji ukazal, da si jo mora pobriti, no.
      Ojoj, ali tvojemu, hihihi…

     • Hun

      zdj se odloc kermu sm ukazal…Pero, koj ti ga je utero

 • xtc

  Isla je definitivno težava,ki jo bo treba rešiti,vprašnje pa je kako bo zadeva šla.

  • Hun

   ti mas v mislih bombe

 • Valter BraniSlav

  Gospa Ludamila Novak, ki bi stevilo muslimanskih migrantov povecala za 10 krat (od pet sto kolikor jih je sprejela leva Cmerarjeva vlada – na pet tisoc) pravi takole: “Slovenija mora vedeti, kakšno število migrantov lahko uspešno oskrbi z ekonomskega, varnostnega in finančnega vidika”..

  Muslimanskim migrantov, zatorej, ne bo treba nic delati, z ekonoskega, varnostnega in financnega vidika jih bodo oskrbovali slovenski davkoplacevalci….

  http://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/56db1f4d1dbd8/ljudmila-novak-bi-sprejela-5-tisoc-migrantov

 • joza joza13

  Navadne pi. čke napadajo od zadaj.
  “Kdor meč vihti, bo z mečem pokončan”.

  V tem primeru ni šlo za mačeto, ampak za bodalo.

 • mona lisa

  Vsi islamisti so duševni bolniki, saj drugače ni možno delat stvari ki jih delajo. Tega še najhujša zver ne počne svoji vrsti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!