fbpx

[VIDEO] Grozljivo: Nosečnica s skuterjem povozila otroka in brezbrižno odpeljala naprej

Foto: YouTube

Naravnost grozljivo, kako so nekateri ljudje v danih situacijah brezbrižni. Naslednji primer je še posebej pretresljiv, saj posnetek prikazuje nosečo žensko, ki se pelje s skuterjem in povozi otroka, potem pa se brez kančka slabe vesti odpelje naprej. 

Posnetek iz kitajske province Guangdong, konkretneje iz mesta Jieyang, je zaokrožil prek spleta in povsem upravičeno sprožil val ogorčenja. Nosečnica je namreč po tem, ko je povozila majhnega otroka, ravnala, kot da bi naletela na oviro na cestišču. Po tem, ko ga je njegova prestrašena mati pobrala, je ta brez kakršnega koli opravičila ali skrbi odpeljala naprej, ne da bi preverila, kako je z otrokom, prav tako pa ni naredila nič, da bi poskrbela za njegovo zdravstveno oskrbo.

Posnetek dokumentirala varnostno-nadzorna kamera
Še dobro, da je neljubi dogodek posnela varnostno-nadzorna kamera, saj bo na ta način lažje dokazovati krivdo ženske. Ob tem pa se najbrž marsikomu poraja vprašanje, kako se bo brezbrižna ženska znašla v vlogi matere, če se že ob nesreči obnaša tako brezbrižno do poškodovanega otroka, ki se je znašel na napačnem mestu, ob napačnem času.

N. Ž.