[VIDEO] Iranka s sebe strgala hidžab, potem ko ji je muslimanski duhovnik zagrozil, naj si ga popravi ali pa jo bo aretiral

Foto: printscreen

Na družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek pogumne Iranke, ki se je zoperstavila muslimanskemu duhovniku in s sebe strgala hidžab sredi ulice. Posnetek se sicer konča, ko ženska odvihra za vogal, tako da ni jasno, kaj se je z njo zgodilo zatem …

Na posnetku je mogoče videti, kako muslimanski duhovnik ukazuje ženski, naj si “popravi hidžab ali pa te bom aretiral”, ko ženska v jezi pogumno s sebe sname naglavno ruto in odvihra stran. Facebook skupina My Stealthy Freedom, ki je posnetek naložila na družbeno omrežje, je opisala, kako je vedenje tamkajšnjih muslimanskih duhovnikov do žensk “ponižujoče in arogantno”. “To je napačna kultura, ki že več kot 40 let zatira ženske,” piše Jihad Watch.

Posnetek lahko pogledate tukaj:

https://twitter.com/AlinejadMasih/status/1030306102959857664

Iranska zakonodaja v zadnjih štirih desetletjih narekuje, da si morajo ženske zakrivati obraz, saj v nasprotnem primeru storijo kaznivo dejanje. Vendar pa v Iranu narašča gibanje ljudi, ki nasprotujejo zakonom, ki ženske zavijajo v hidžab.

Omenjena Facebook skupina spodbuja ženske k vsakodnevni neposlušnosti ter k potrpežljivemu in spoštljivemu protestu.

M. S.

 • učko

  Jah, verski prasci so pa hudič !

 • PIA PlA

  Novinar ali kdorkoli je že kriv za objavo tega prispevka (morda urednik), nima pojma o novinarstvu.
  Kje so osnovni podatki, kje se je to zgodilo? Itd. itd. …

  • Clemen J.

   Zgodilo se je v Iranu. Katere ostale podatke pa se zelis, bistvo novice je da so zenske v iranu zatirane, kar je tudi povedano.

   • Zekki

    Ta komentatorka je levičarka in se redno spravlja na novinarje na nova. Stara stvar. Članek je več, kot jasen. Jasen ni edino levičarjem.

  • šmentanamuha

   Tudi brez teh podatkov je video dovolj zgovoren.

  • Vinti Oto

   V primerjavi z vašim levičarskim novinarstvom, kjer v pomembnih zadevah večinoma pišete same prirejene laži in popolnoma potvarjate resnico, je tole že višek uspeha.

   Muslimanska kultura, dokazana in poznana po svoji krutosti in primitivnosti, je za vas postala gibalo napredka Evrope, njeni ilegalni zastopniki pa brez odobritve naroda in kljub temu na njegov strošek – srčno dobrodošli.

 • samsara

  Kokoši širom evrope pa si bildajo svoj bedni ego omejene primitivne človešnjakinje s tem da se po svoji volji in omejeni pameti šemi in zakriva pred svetom in sabo v nekakšne srednjeveške oprave, neskladne z nivojem ozaveščenosti ter splošnimi družbenimi standardi okolja v katerm živijo in ga tudi s svojo pojavnostjio skušajo degradirati.

 • samsara

  Tozadevno zatirane ženske širom sveta si zaslužijo največjo možno medijsko in družbeno podporo, tiste pa ki to zaostalo tradicijo promovirajo in z njo degradirajo razvitejša okolja pa temu primeren odnos družbe, dokler naša država ne bo sledila zgledu naprednejših in bo to šemljenje z zakonom prepovedala.

 • sprehajalec

  Še 300 let, pa bodo Iranke emancipirane, kot so današnje europejke….

  • stajerc5

   Ce pade vlada, bo Iran in Teheran spet kot je bil pod Sahom- Pahlavi! Teheran je BIL modern kot London.
   Isto sranje drugo pakovanje je z Erdicem in Turcijo!!

   • sprehajalec

    Težava so vasi Štajerc in Mule pa Mujazini. Tam je še 7 stoletje. enako kot v turčiji.

    • stajerc5

     Ze, ze, ampak Teheran ima 9 000 000 prebivalcev na 720 km2 povrsine. Torej, mislim, da je za zacetek kar v redu. Slovenija- Ljubljana, podobna zadeva! Ko pade Center, gre zadeva sama od sebe naprej. OK, moje misljenje…

     • sprehajalec

      Tudi v kabulu so v 70tih bili običajni takšni prizori;

      https://i.pinimg.com/originals/6c/c2/c7/6cc2c77ddedebebc000d18d0c7fb404b.jpg

      Črne dlake jim sicer štrlijo iz najlonk, ampak vseeno drugače kot danes. Težava je, da podeželje tem trendom ne sledi. Enak problem je imela tudi Marija Terezija nekoč.

     • stajerc5

      Afganistan je tako zafurana zadeva, da ne bo tudi cez 500 let bolje. Podobno Plastelini in Izraelu. Ali “totalna”, do konca, ali pa na ta nacin naprej.
      Iran deluje pa v stilu stare yuge- Srbije, ker si hoce pridobiti prevlado na BV. Vmesani so v vse Konflikte, kolikor jih je pac v tem delu. Z korupcijo so pravzaprav ze zavladali v Iraku, ceprav so enkrat, vojasko gledano ze izgubili. Mesajo se v Libanon, da o Siriji ne govorim, haha- kaj pa Pipeline z Turcijo in Erdicem!? Ce ne bi bilo USA- posredno seveda Izrael, bi bili ze zdavnaj kralji na Sredozemlju. Edini na BV je se Jordanija, ki se brani na vse nacine vsem vplivom.
      Iran je najvecja nevarnost v neposredni blizini Evrope.

     • sprehajalec

      Gre za staro sovraštvo med Perzijci in Arabci. Pa še Suniti in Šiiti.

 • dk

  Iranka ima vso moje spoštovanje, dokazala je pogum in pokončnost. Ja za razliko od naših presstitutk in presstitutov ter vseh levih klečeplazcev.

  • samsara

   Za razliko od bednic Šedske vlade, ki so se šemile in skrivale svoje lase na obisku v zaostali islamski republiki Iran. Podobno bedna in našega spoštovanja absolutno nevredna se je ob enaki priložnosti izkazala samooklicana šamanka Violeta Bulc v vlogi EU komisarke.

   To je tista EU komisarka za promet, ki hrvatom omogoča 85% pokritje investicije za neki njihov most tam doli nekje na jugu, da povežejo in njihov kamniti otok s celino, medtem ko Sloveniji za nacionalno, do neke mere pa tudi evropsko pomembno železniško povezavo nameni dobrih 10% sofinanciranje s strani EU.

  • šmentanamuha

   Mirne duše jim lahko rečeš prostituti in prostitutke, ker to tudi so.

 • xtc

  No takole vedenje Grabusa in Poriča bi Šarec in Kučan odobravala in podpirala kot napredno.

 • Olga2345

  Čestitke pogumni ženski! Evropejke pa, namesto da bi pomagale zatiranim ženskam v muslimanskem svetu, podpirajo nasilne divjake in jih uvažajo v Evropo IN JO FAJONIZIRAJO!

  • exposingthetruth1111

   Pač resnica je da ženske so le toliko svobodne koliko jim dovolijo moški. Na Zahodu je prišlo do tega, da so moški dovolili ženskam več kot kjerkoli na Svetu. Če to znajo ženske ceniti in obrniti v svoj prid, vidimo da ne !
   Včasih sem mislil, da so ženske premišlene, pa kot vidimo ni temu tako.
   Svobodo in vse te prednosti, ki jih imajo na Zahodu bodo hitro uničene, še sreča da imate Avstralijo in Novo Zelandijo…še !
   zdaj je vprašanje ali Fajonka glumi in se napravlja da tega ne ve, ali pa je res tako neumna da tega se ne zaveda. Zakaj imam občutek, da ko bo prišlo do poka v Evropi, bo Fajonka spizdila tja dol. Takrat bi morali Fajonko zadržati tukaj, ji onemogočiti odhod, občuti in okusi njeno delo in prizadevanje – šarijo na svoji koži. Pošteno bi bilo, če bodo morale tiste ki niso nič krive to občutit, naj občutijo tudi tiste ki so dejansko pripomogle k temu stanju.

   • šmentanamuha

    Fajonko bi blo treba zapret v eno garažo in noter spustit eno krdelo šeriatarjev pa dol zapret in zaklent. Čez par dni pa bi jo povprašali, če še vedno misli, da je euroislamski kalifat tista prava prihodnost za Evropo. Aja, vmes naj jo še obrežejo. In to gnilo pizdo še plačujemo z najmanj 10.000 ojrov mesečno.

   • Tanja Bor

    Žensko so ugrabili isti kot državo – Soroševi plačanci.

 • šmentanamuha

  Bravo, ploskamo! Ganjena sem. To je resnični pogum. Te muslimanske pedofile. zoofile in mizogine lahko v red spravijo samo njihove ženske.
  In v posmeh njihovim naporom se naše aktivistke zavzemajo za “pravico”, da ženska v javnosti sredi Evrope hodi z rjuho na glavi in se kopa v burkini kombinezonu, da se zaščiti njena “čast”. Potem pa teiste aktivistke v zavetju Metelkove in Roga in kakšne garaže zganjajo orgije s šeriatarji.
  Muslimanke, ki pa za plačilo vesijo na sebe te žaklje, zato da provocirajo državljane, ki jih gostijo in plačujejo njihovo lagodno življenje pri nas, niso vredne več kot pljunka, čeprav bi prav one lahko izborile pravice za svoje sestre ali jim vsaj pomagale pri tem. Gnusobe, niste vredne, da posije sonce na vas, zato kar hodite naokoli v mrtvaških prtih.
  Noben Bog in tudi ne Jezus, ni nikoli kaj takega zahteval od žensk. Nasprotno, častil jih je kot enakovredne moškim in poudarjal pomen svete združitve moškega in ženske, ne moškega in moškega ali moškega in psa ali koze. Musliman, ki resnično verjame v Boga, bi se moral globoko zamisliti nad Mohamedovimi nauki. Res pa je, da potem ne bi bil več musliman.

 • Anja M.

  Ni povsem jasno zakaj je Islam postal tako radikalen, ker v 70ih letih je bil Iran in njihova kultura zelo podoben zahodu. Ženske so na plažah v bikinkah itd.

  Vsekakor pa sem mnenja, da nimamo zahodnjaki nobene pravice vmešavanja v njihove notranje zadeve. Narodi smo si med seboj različni in vsak narod razvije svojo kulturo, ki je za njih optimalna. Bolj kot bomo zahodnjaki Arabcem vsiljevali svoj način mišljenja in pogled na svet, bolj se bodo upirali. Treba je zadevo pustit, da gredo po svoji poti.

  Takšni članki kot je tale imajo namen emocionalne manipulacije svoje publike in ustvarjanje političnega kapitala za vmešavanje v njihove notranje razmere. Zelo neprimerno dejanje.

  • stajerc5

   Taksnega srednjeveskega misljenja pa ze dolgo nisem slisal. Pomeni, da si za vracanje v jame in nato nazaj na drevo?

  • Dragan Krstič

   Ta članek se absolutno ne vmešava v njihove notranje zadeve ti trola živeča na plečih davkoplačevalcev. Hahaha idiot levakarski, v Iranu bodo brali ta članek iz Nove. Res si patetično blesava. A si na FDV diplomirala?

   • šmentanamuha

    Ta je zagotovo diplomantka iz kakšne izpeljanke teorije spola.

    • Dragan Krstič

     Zagovornica ma-pa starševstva istega spola. To je pa samoumevno.

     • šmentanamuha

      Kaj je to ma-pa starševstvo?

   • Franc Šink

    Da FDV ima prste in “pamet ” vmes.

  • Dragan Krstič

   Če se kdo vmešava v tuje zadeve so to muslimani, ki s pomočjo idiotov kot je Anja M. vdirajo v krščansko Evropo.

   • Anja M.

    Samo v drugi Bushevi vojni v Iraku je umrlo pol miljona otrok. In to zaradi sfabriciranih laži o jedrskem orožju kjer so s svojo propagando zelo pripomogli tudi mediji.

    Jaz nikakor ne branim Islama v Evropi. Želim, da se vsem semitom pobere državljanstva in se jih vrne med njihove sonarodnjake na bližnji vzhod. Vendar pa se hkrati moramo tudi mi nehat vmešavat v njihove zadeve. Pa kaj te briga kakšne pravice imajo ženske tam. To je njihova stvar.

  • Vinti Oto

   Včasih, ko preberem kak članek takšne zmešane babnice, dobim razumevanje, čemu so musliči tako radikalno poenostavili rešitev ženskega vprašanja.

   • šmentanamuha

    Žal, se moram strinjati s teboj.

   • Anja M.

    Vsakič ko preberem takšen komentar vidim zakaj levica še vedno vlada. Intelektualne sposobnosti povprečnega konzervativca v Sloveniji so katastrofalne.

    • Vinti Oto

     Vidim, da te je FDV naučil edino profesionalnega podtikanja lastne nesposobnosti drugim.

     Če verjameš, da je to dokaz tvoje inteligence, s katero lahko pametuješ in podtikaš lastno omejenost drugim, ti itak ni pomoči, kajti opranoglavci tvoje sorte navidez zmagajo čisto v vsaki komunikaciji, saj se z norcem na dolgi rok nihče noče pregovarjati.

     Pa si v vsakdanjem življenju sploh sposobna pošteno zalužiti za svoj kruh?

    • šmentanamuha

     Bodo malo bolj samokritična. Očitno te je večina narobe razumela. Za koga si volila, če ni skrivnost?

    • barbara rov

     Ja, svoboda govora vam, levičarjem ne leži…Ste nasprotniki svobode govora in nasprotniki do resnice. Ste pa podporniki rdeče zvezde in delavstva ampak to dojemate popolnoma napačno.

  • šmentanamuha

   Kaj nakladaš? Kdo jim kaj vsiljuje? Ko gremo mi v njihove dežele, se oblačimo in obnašamo v skladu z njihovimi običaji. V to nas nihče ne sili, ampak naredimo to iz spoštovanja do njihovih običajev. Ko prihajajo oni v Evropo, pa nam ponovno vsiljujejo svoje navade in običaje in to celo s podporo takih kot si ti. Ti si res ena Babaježaba. Serpentinšekje verjetno tebe mislu.

   • exposingthetruth1111

    Zahvali se se sodiščam, politikom, NGO’s in medijem v Evropi. Kajti na BV domačini nimajo probleme s temi kadar pride kaki prišlek, kajti ti slednji so tam na strani domačinov, pri nas pa obratno.

   • Anja M.

    Poglej, jaz ne samo, da sem proti njihovim običajem v naši domovini, sem proti njihovi prisotnosti v naši domovini. Vendar pa je treba bit tudi samokritičen. Zahod se je v njihove zadeve vmešaval mnogo bolj kot oni v naše. V Iraku sta bioli dve vojaški intervenciji, v Libiji, Egiptu, Siriji, Libanon in nasploh povsom se čutimo poklicane, da se vmešavamo v notranje zadeve vsake države na svetu.

    Na novi se članki, ki blatijo Iran vrstijo en za drugim. Savdska Arabija tretira ženske še bistveno slabše kot Iran pa ni nikjer nobenega članka. Ne, ne od tam prihajajo samo pozitivne zgodbe. Vsi smo videli novico, da ženske tam lahko vozijo. Noben pa ne pove, da ta pravica le mrtva črka na papirju, medtem ko ženske v Iranu dejansko lahko vozijo.

    Zadeva je točno takšna kot sem opisala: namen teh člankov je zbiranje političnega kapitala za novo intervencijo.

    • exposingthetruth1111

     Meni je totalno jasno kaj si mislila.

    • šmentanamuha

     V redu, Anja M, potem se drugič potrudi za bolj jasen zapis, ki ga bomo pravilno razumeli tako, kot si mislila. Drugače pa si dobrodošla v debati, seveda.

    • Zekki

     Ja no če te že tako moti vmešavanje, zakaj se pa ti vmešavaš v delo avtorja tega članka? Zadrži svoje mnenje in se ne vmešavaj v odprto debato! Sledi zakonom svoje agende, bodi v skladu z njimi in ne komentiraj.

     • šmentanamuha

      Tudi tako lahko vidimo stvari, ja.

  • Franc Šink

   Anja M saj ni res da si toliko naivna in neumna.

   • Dragan Krstič

    Je res, je res. Preberi vse njene vloge na temo muslimanov. Mogoče si pa ne more preskrbeti desca da ga išče med migranti.

    • Vinti Oto

     Sem videl par takih prasic med sprehodi po centru Ljubljane, bolj je bil zapečen in primitiven, bolj so komaj čakale, da jim dajo noge narazen.

     • Anja M.

      Zdi se, da vaša izjava temelji na osebni seksualni frustraciji.

     • Vinti Oto

      Sicer je znano, da je tole tvoje opisano točno namen in cilj izdajalk naroda in bele rase, ki se namesto z domačimi fanti parite podolgem in počez z vsemi mogočimi prišleki povsem brez vseh zadržkov predvsem zaradi svoje popolne čustvene nezrelosti in seveda zaradi pričakovane enormne velikosti falusa ter upanja, da se v vaši soseščini ne bo razvedela vaša prava narava nikoli potešene radodajke.

      No, vseeno te lahko potolažim, da ne spadam med tiste s kemijo in medijsko manipulacijo okvarjene fantičke, ki revic tvoje sorte niso sposobni prepoznati že na daleč in se jim z zadovoljstvom v velikem loku izogniti.

   • KP

    Ta Anja je en navaden levuharsko čefutarski obrezanec. Mislim,da se ne motim.

  • stajerc5

   Verjetno si ena tistih, ki caka na dvakratzgane na meji z peceno kuro v eni roki in z kondomi v drugi, a ne!?

   • exposingthetruth1111

    Ona je mislila miuslimane na Bližnjem Vzhodu, ne v Evropi. Tako, da beri naslednjič njene komentarje dobro.
    Ker veliko bedakov iz Zahoda hočejo spremeniti Bližnji Vzhod, medtem ko za Evropo pa jim pač ni mar, če se bo uničila zdajšnja kultura.

    • Anja M.

     Točno to.

    • šmentanamuha

     Problem je, če pišeš tako, da te drugi razumejo nasprotno od tega, kar si mislil. Temu se reče funkcionalna pismenost.

  • Jože Kovač

   AnjaM. Naše notranje razmere so take, da je slovenščina uradni jezik, da religija nima vpliva na politiko, da imamo evropsko pravo, da jemo svinjino in pijemo alkohol, torej je vsaka ideja o šeriatski državi, neznanje jezika, zahteva za brezplačnim jedilnikom brez svinjine nasilno vmeševanje v notranje zadeve Slovenije. In take ki hočejo spremeniti ustavno ureditev Slovenije je treba TAKOJ obsoditi na najstrožjo kazen. Seveda tudi tiste, ki to podpirajo.

  • Vinti Oto

   Stanje v Iranu je postalo takšno ravno zaradi vmešavanja v njihove notranje zadeve, sicer bi ženske še danes hodile po plaži v bikiniju.

   Ker ti je FDV dal zelo omejeno oz. izjemno prirejeno znanje, si lahko tu prebereš vsaj približen opis, kdo je skreiral tisto, kar bo Trump odpravil. Podoben primer, z uporabo druge ideologije, je bila Severna Koreja.

   WHY THE WEST CREATED THE ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN

   http://www.conspiracyschool.com/node/253

  • macon

   Jasno je zakaj je islam postal tako radikalen. V pogojih digitalne produkcije in globalizacije islamske države prispevajo malo ali nič in širšo mednarodno veljavo zahtevajo na napačnih predpostavkah: na kulturnem ekskluzivizmu.

   Ko so se Japonci srečali s prvo fazo industrijske produkcije konec 19. stoletja, niso zahtevali svetovne veljave za kimone in samurajske meče, temveč so oblekli zahodne obleke in se šli učit naravoslovne znanosti. Kimoni in samurajski meči imajo odtistihmal mednarodno veljavo samo zaradi pozicij, ki so jih Japonci zavzeli v industrializiranemu svetu pa še to kot kulturni in folklorni artefakti preteklosti in ne kot temeljna družbena vrednost tukaj in zdaj.

   Islam nam hoče vsiliti točno to: svete knjige kot temeljno družbeno vrednost tukaj in zdaj na podlagi katere naj jim zahod izplačuje apanaže. To se bo seveda končalo tragično za njih, zalet imajo samo zaradi permisivne feminizirane zblojenosti EU. ZDA, Rusija in vsi ostali so njihove predstave in zahteve ustavili v kali.

  • Tanja Bor

   Neverjetno nepoznavanje zgodovine (Irana). Zato SD vztraja pri šolskem ministrstvu. Guglaj!

   • Anja M.

    Slika pove več kot 1000 besed. Google: “iran 1970s photos”

    • Tanja Bor

     Vidim, da ne razumeš. Poguglaj zgodovino Irana, ne slik. Revolucija, 1979.

  • KP

   Is kje pa si ti Papak priletel? A ona črna drhal pa ima pravico lesti v Europo, ali pa v Slovenijo,če hočeš,živet na naš račun in tu vsiljevat svoja pravila? Bedak na kvadrat.

 • Dragan Krstič

  Ta Iranka je neverjetno pogumna, bo pa lahko vesela če bo dobila samo nekaj 10 udarcev z bičem po njenem hrbtu. Iranke so izredno lepe ženske in ni nič čudnega da se med njimi širi revolt proti islamskim blaznežem. Boste videli kaj se bo dogajalo v Sloveniji ko bo džamija odprla svoja vrata in ko bodo predavatelji islamizma iz Bosne in BV začeli predavati njihove kretenizme. Če koga zanima si na spletu poišče predavatelje prof. dr. Elvedin Pezić ali prof. dr. Safet Kuduzović. Ne veš ali bi se jokal ali smejal tem cepcem.

  • stajerc5

   Ne me jeziti, ker bodo drugace spet svinjske glave okoli lezale…

   • Dragan Krstič

    A zdaj verjameš da je lažje srečati zelenega psa kot pametnega Bosanca.

    • stajerc5

     To lezi na genih! Bukva, bukva, bukva…..

 • Franc Šink

  Dobila bo 100 udarcev z bičem.Zakaj ne nastavi svoje debele riti naš ŽIDAN namesto nje.Ali pa kar Anja M,kot ljubiteljica njihove kulture.in Židan kot zaprisežen šeriatar.

 • dk

  Kako imajo nekatere ženske v Sloveniji nizek prag samospoštovanja.Tam se prijateljicam pritožujejo kako jo mož doma komandira, da mora to in ono narediti. Skratka hočejo biti emancipirane, po drugi strani pa ščitijo in zagovarjajo nasilje moških nad ženskami, kot tudi obrezovanje malih deklic in to da morajo nositi hidžab, češ sa je to v njihovi veri. Dajte no…razmislite malo. Pol mi lahko rečemo, da je v Sloveniji komandiranje žen doma s strani možev tudi v moškem prepričanju in on verjame, da je prav tako.Ne se pritoževat nad moškimi. Tudi Šarec se dela norca iz žensk, jih omalovažuje (sicer je umsko omejen) in ženske ga podpirate. Ženske a imate sploh kaj ponosa in samospoštovanja? Iranka je pokazala, da premore za razliko od Slovenk veliko, veliko več.
  Zato še enkrat izražam globoko spoštovanje Iranki, da se ni pustila ustrahovati.

  • šmentanamuha

   Te nekatere ženske v Sloveniji moraš malo bolj natančno definirati. To so feministke in plačane aktivistke, ki sodijo v rang levičark, med katerimi so tudi same muslimanke, ki za plačilo hodijo naokoli z mrtvaškim prtom na glavi.

 • Dragan Krstič

  Feministične kretenke kot je Anja M. bi si morale ogledati video bivše muslimanke in profesorice na ameriški univerzi: Why do not feminists fight for muslim women.

  • exposingthetruth1111

   Mislim da ti nisi nikoli bral postov od Anje M. Ona je napisala da Evropa mora ostat Evropska z Evropskim načinom življenja, tisto kar je napisala nazadnje je pa bilo mišljeno da Zahod brezveze da se ukvarja z Iranoma in ostalimi državami tam, ampak raje poskrbi za Evropo, da ne postane takšna kot je Iran dandanes.

   • šmentanamuha

    Ne zagovarjaj je. Naj to stori sama. Vendar se bojim, da njena logika tega ne zmore.

   • Dragan Krstič

    Sem bral njene vloge. Vsi so bili usmerjeni v prid migrantov in samo te komentarje je pošiljala na ta portal.Sicer pa poglej video ki sem ga navedel zgoraj. Ex-muslimanka naproša feministke naj tudi pomagajo uresničevati pravice žensk v musli državah. Same si enakopravnosti ne bodo mogle izbojevati.

  • šmentanamuha

   Levičarke niso znane ravno po inteligenci, prav tako kot tudi ne njihovi binarno spolni sobratje oziroma osebki z nedefiniranim ali stalno spreminjajočim se spolom ne. Ta zalega je v največjo sramoto razviti zahodni civilizaciji ali pa je morda kar znanilec propada te civilizacije. Njihovo vedenje je povsem nerazumno in skregano z vsako logiko. Po Darwinistični logiki se bodo kar sami izločili iz Božjega reda alias Naravnega reda.

 • WISKY 1000

  TO BI MORALE VSE MUSLIMANKE NAREDIT

  • murgl

   to je v muslimanskem svetu tako, kot da bi pri nas vse ženke slekle bluze in nedrčke in hodile zgoraj brez. Či bi to naredila tvoja žena se bi verjetno tudi tebi zrolalo.

 • exposingthetruth1111

  To Iranko pripeljat v Evropo, v zameno pa grupo Zahodnih feministk tja iz Evrope.

  • šmentanamuha

   Ja, takšna izmenjava se tudi meni zdi dobra.

  • Dragan Krstič

   Vključno z našimi. To bi uživale in bi končno prišle na svoj račun. Sperma bi z vseh lukenj tekla.

   • exposingthetruth1111

    Fajonko že kot prvo in njej podobne, naj okusi šarijo takoj na svoji koži.
    Meni se zdi da Fajonka glumi, kako ne ve kako to izgleda, ona že dobro ve kako to izgleda, pač je izdajalka ki se je prodala za denar, ko bo v Evropi poknilo bo ona že takoj na letalu, denar pa itak ima v kaki oazi izven Evrope. Ostali bomo pa prepuščeni sami sebi.

    • Dragan Krstič

     Fajonka ima dovolj denarja že po očetu, bivšem direktorju RTV. Fajonka je psihopat, ki ima že v genih da se slini tam kjer zavoha denar. Že v časih ko je bila novinarka v Bruslju je za kakšen priboljšek in tringeld Pahorju posteljo urejevala in rjuhe menjavala hahaha.

    • Djuro Sumar

     Si prepričan, da tvoja ne glumi?

     • exposingthetruth1111

      Glej to kar je moja in kar ni, ni tvoja stvar, ti se raje za svojo brigaj če jo imaš.

      Sicer pa vsak ki je že bil v resni zvezi ve kako mora pravilno delovati zveza, tisti ki pa pač poslušate propagando kultrnega marksizma pač živite v svoji oblakih, pol se ne čudim da se tam dogjajo stvari ki se pač dogajajo.

   • Djuro Sumar

    Si prepričan, da tvoje ne bo med njimi?

  • Djuro Sumar

   Ti gredo feministke na živce, ker se borijo za enakopravnost s takimi telebani kot si ti.

   • šmentanamuha

    Daj, Djuro, ne smeši se.

   • exposingthetruth1111

    hahaha Seveda, a sem jaz na kakšni vodilni poziciji ? jaz nimam vpliva kakšne radikalne patriarhne moške sprejema Evropa, Fajonka pa je na vodilni poziciji in ima vpliv. Zato bi bilo pošteno da namesto nedolžnih nič krivih žensk katere so normalne odgovarjajo raje takšne kot so one ki radi glumijo, kako jim je za enakopravnost žensk.

    Zato pa ženske za isto delo zaslužijo manj, ker taki bleferji ki so podobni tebi nam vladajo se in se predstavljajo za borce žensk – glupe ali sprenevedajoče feminsitke pa jim priznavajo čeprav jih ravno ti najbolj izkoriščajo.
    Zato morajo ženske fafat županom za službo tudi v tvoji preljubi razgledani Ljubljani. Džuro raje bodi tiho, kot da nekaj nakladaš, če ne vidiš kaj je na tvojem lastnem dvorišču dogaja.
    Ampak jankovič lahko izkorišča ženske ker je naš, ker bo ta debil spet izvoljen in to celo od feministk, toliko o njihovi in tvoji verodostojnosti – boli vas K***c za ženske, ste s svojimi dejanji dokazali da je temu tako. Tako, da ne glumit tukaj kako se vi borite za koga ??! BLEFER se nikoli ne bori za nikogar, laže pa sto na uro ko samo gobec odpre.

    đurica jaz take bleferje takoj zavoham in vidima kako se sprenevedajo…saj smo vendar na Balkanu in smo v svojem življenju naleteli na veliko šarlatanov in glumcev ki so se izdajali kaj so, z dejanji (tudi s skrivnimi dejanji za hrbtom) pa se je videlo nasprotno od tega, predvsem v pri takih pametnjakovičih kot si ti.

    glej đuro nisem ti jaz kriv, da si cuckold. Krivi samega sebe, ali tiste ki so ti oprali mozek ali svoje starše (če so te tako vzgojili). Jaz imam normalni odnos s svojo žensko, brez radikalnih ekstremov. Ti pa pač nevem kaj bi sploh rad ? vprašaj tvoje FDV-jevce za navodila, tiste rad poslušaš, ker takšne neumnosti kvasiš.

    mokro prdnem na takšne BLEFERJE kot si ti ! hahahaha

    • Djuro Sumar

     Imaš normalen odnos, ti je v vsem pokorna, kuha in pazi otroke.

     • exposingthetruth1111

      ah vidim, da ti ne razumeš, kot da še ne bi bil v zvezi oz v družini to je celica ki deluje kot eno, in ne sebično vsak zase, kot je to pri kulturnih marksistih.

     • Djuro Sumar

      Ja, to kar praviš je značilno za patriarhalne, katoliške družine, kjer velja pravilo, žena naj bo možu pokorna. Napredni levičarji vidimo družino kot enakopravno skupnost.

  • PORK Amashina

   Se podpišem.

 • macon

  V znak podpore zatiranemu islamu si bodo vodilne slovenske levičarske intelektualke takoj nadele hijabe.

  Še boljše bi bile burke, da ne bi več gledali njihovih spačenih ksihtov.

  • šmentanamuha

   Najprej Violeta, prosim da ne gledamo več njenega afektiranega ksihta, potem pa kar po vrsti aktivistke Mirovnega inštituta in njihove kolegice iz nevladnih organizacij.
   Zdi se mi, da nam je to Marakeško konvencijo zrihtal prav Mirovni inštitut alias njihova direktorica Neža Kogovšek Šalamun, ker sem je že nekaj časa nazaj slišala, kako je izjavljala, da bi morali tem ilegalcem, ii prihajajo k nam takoj dati državljanstvo in vse pravice in stanovanja in službe. In nekaj mi pravi, da je tale židovska agentka bila kar uspešna pri tem.

   • Dragan Krstič

    Ko bo desna vlada bo hvala Bogu ta Neža Kogovšek Šalamun in podobne postopačice lahko delala samo še v kakšni tovarni za tekočim trakom. Do tedaj pa si naj nagrabi pod ta rdečimi čimveč denarja od drugorazrednih.

    • Slovenc

     Na nikolovo bo desna vlada al pa vsaj takrat ko bo jablana obrodila viljamovko…

     • šmentanamuha

      Da ne boš presenečen, ko boš obiral hruške z jablane?

  • VERRZIFIKATOR

   Poln zadetek!

  • samsara

   Imenovali jih bomo hidžbabe.
   One druge, njim podobne pa burkbabe.

   • šmentanamuha

    Babežabe.

 • Djuro Sumar

  To je to. Muslimanke (in muslimani) si morajo same izboriti svojo osebno svobodo, brez “pomoči” ZDA, VB, Francije in še koga.

  • PORK Amashina

   Ma dej.Si primitiven.Čist ko Zoki.

 • Dragan Krstič

  Zdravniki, doktorji znanosti iz področja naravoslovnih znanosti nam uhajajo v tujino, nebodigatreba strokovnjaki iz FDV, FF, upravne visoke šole ter kranjske Sorbone so pa domoljubi in ne gredo s trebuhom za kruhom. Čudno?

  • KP

   Dobra. Ampak res,zunaj ne rabjo fedevejevcev???? Res čudno… Ne bo dolgo,ko jih tudi tukaj ne bomo. Naj še malo uživajo,dokler lahko…

  • šmentanamuha

   Neuporabni družboslovci so dobri le še za drek mešat.

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Upam, da bo odgovarjala za svoje početje. :)

  PS: Zakon je zakon. Če ti ni všeč zapusti državo in spremeni vero. :)

 • After_Midnight

  Mimogrede, uredniku strani Jihad Watch, je Patreon, po navodilih Mastercarda, ukinil račun za financiranje. Cenzura z strani skrajnolevičarskih korporacij se nadaljuje.

 • PORK Amashina

  Slovenske feministke in humanitarne delavke dejanje iranke močno obsojajo in dajejo popolno moralno podporo duhovniku.Mimogrede so mu tu že pripravili pakete rdečega križa,karitasa,žepnino,socialno podporo in brezplačno stanovanje v centru Ljubljane če se situacija v Iranu spremeni.

  • Marija

   Te se bodo prve oblekle v burke.Tako zavedne Slovenke so. Vse za Islam.