[Video] Judovska LGBT panseksualka zgrožena, da uporabnice TikToka ob glasbeni spremljavi oponašajo žrtve holokavsta

Datum:

Leta vbijanja otrokom v glavo, da je bil holokavst najhujši zločin v zgodovini človeštva, so obrodila sadove. Vendar rezultati ne ustrezajo pričakovanjem. Starejše generacije se jezijo nad pripadniki generacije Z, ki holokavst sicer priznavajo, a ga izrabljajo za samopromocijo na socialnem omrežju TikTok, kjer npr. oponašajo umiranje judov.

“Če smo na točki, kjer je oponašanje žrtev holokavsta v nebesih dejanska stvar, ki jo mladi brez težav izrabljajo za zabavo drugih, potem je nekaj narobe z njihovim razumevanjem zgodovine, oziroma ne samo zgodovine, temveč tudi človeškega stanja,” je bil do uporabnic TikToka kritičen kolumnist televizijske mreže RT, Damian Wilson.

“Šokantno pomanjkanje empatije in naravnost neverjetna ignoranca vam vzamejo dih, četudi lahko za trenutek prezrete celotno idejo holokavsta kot ideje za zabavo,” moralizira Wilson.

Wilson obračunava z dekleti, ki verjamejo v holokavst, ki verjamejo, da je v holokavstu umrlo šest milijonov judov, ki so ponotranjile vse predpisane trditve o holokavstu. A to za Wilsona ni dovolj. Mladenke po njegovem mnenju ne spoštujejo žrtev holokavsta, s tem ko se na svoj edinstven način spominjajo žrtev holokavsta.

Wilson je odrasel v časih, ko se je spomin na dogajanje v 2. svetovni vojni še vedno podajal živo naprej. Generacija Z odrašča v časih, ko je spomin na 2. svetovno vojno in vsa njena grozodejstva ena oddaljen kot spomin na Napoleonova osvajanja Evrope. Velika večina med njimi ni nikoli v življenju imela prilike slišati o 2. svetovni vojni od nekoga, ki jo je dejansko preživel. Dandanes so na smrtni postelji še tisti, ki so v času 2. svetovne vojne bili komaj otroci.

Generacija Z je o 2. svetovni vojni brala v učbenikih, drobce pobrala iz medijev, nekaj videla v filmih. Tudi dekleta na katere se je spravil Wilson v nobenem pogledu ne odstopajo od sprejete dogme, da je v holokavstu umrlo 6 milijonov Judov. Problem je v tem, da po Wilsonovem mnenju dekleta izkoriščajo holokavst za lastno promocijo. Niso ne prve, niti zadnje.

Vso dramo je po vsemu sodeč zakuhal Twitter profil @Mowgli_Lincoln, ki paradira z zastavo LGBT in Davidovo zvezdo v opisu. “Brian, črna življenja štejejo j*beš fašizem, ustavi kapitalizem, judinja, obsesivno kompulzivna, okoljevarstvenica, navdušenka nad travo, panseksualka in ponosna ona/njeno” lahko beremo v njenem opisu.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

RTV podprla Milosavljevića, namesto da bi podprla svoje novinarje

RTV Slovenija se je v sporu Marka Milosavljevića in...

Sprejet migrantski dogovor med Italijo in Albanijo

Albanski parlament je odobril migracijski dogovor z Italijo, po...

Košarkarska zveza Slovenije pred tekmo prepovedala izraelske zastave

V nedeljo, 25. februarja, bo v okviru kvalifikacij za...

Novo mesto: Najboljši športniki prejeli županova priznanja

Tradicionalna že 38. prireditev Športnik leta je potekala v...