[Video] Kaj si Palestinci mislijo o svojih podpornikih LGBT?

Datum:

Najbizarnejši stranski produkt vojne na Bližnjem vzhodu so zahodni predstavniki skupnosti LGBT, ki se strastno borijo za “svobodno” Palestino – ne le na Zahodnem bregu in v Gazi, ampak na celotnem območju Izraela. Tel Aviv, kjer potekajo parade ponosa, mora biti torej tak kot Gaza, kjer homoseksualce mečejo z visokih stavb.

A videti je, da si Palestinci (ki so seveda vsi ortodoksno verni) niti ne želijo njihove podpore, kot je videti iz videa, ki kroži po spletu.

V njem transseksualna oseba izraža (na skrajni levici privzeto) podporo palestinskim teroristom.

Niste naši zavezniki
Ti odgovarjajo, da samo zato, ker nekaj gejev skače gor in dol ter zahteva svobodno Palestino, ne pomeni, da so njihovi zavezniki, prav tako pa niso njihovi zavezniki Judi, ki protestirajo za Palestino, saj še vedno verjamejo v svoje “pokvarjene” knjige (v mislih imajo Toro, judovsko sveto knjigo, ki jo kristjani poznamo kot Staro zavezo). Queers for Palestine (Geji za Palestino) je oksimoron, česar se zavedajo le Palestinci, ne pa njihovi skrajno levi podporniki na Zahodu.

Zahodnim levičarjem pač ni jasno, da jim je Izrael z zahodnimi liberalnimi vrednotami veliko bližji kot trda teokracija, ki spominja na ISIS, kakršnega prakticira Hamas v Gazi. Sinergija med obema skupinama se ne bo končala dobro, kar so nakazali protesti v Londonu lani, kjer je na shodu za Palestino skupina muslimanov napadla predstavnike LGBT, ki je prišla z zastavo v kombinaciji mavrične zastave in palestinske trobojnice.

Oba ekstremizma sta kult smrti, a vsak po svoje. Kult smrti palestinskih teroristov si iz versko pogojenih razlogov ne more dovoliti, da za zaveznike sprejme skupino ljudi, ki počne stvari, zaradi katerih v njegovih svetih knjigah ljudi kamenja do smrti.

I. K.

Sorodno

Zadnji prispevki

Vlada odkrito sponzorira Hamasove pomagače

Z besedami, ki jih je Robert Golob izgovoril ob...

[Dokument] Ministričino cenzurirano poročilo kaže s prstom na SD in podrejene

Dominika Švarc Pipan, pravosodna ministrica v odhodu, je objavila...

Med obtoženimi za atentat tudi predsednikova žena

Haitski sodnik Walther Wesser Voltaire je za atentat na...

Jelko Kacin: Ukrajina ne bo padla!

Natanko pred dvema letoma, 24. 2. 2022, je Vladimir Putin izvedel...