[Video] Kanadsko sodišče presodilo, da delavkam v lepotnih salonih ni treba voskati intimnih predelov transspolnika

Kanadski transspolnik, pedofil in perverznež Jonathan "Jessica" Yaniv (vir: twitter)

Transspolnik Jonathan Yaniv, znan tudi kot “Jessica”, je pred sodišče v Kanadi zvlekel kar 16 lepotnih salonov, v katerih so delavke zavrnile njegovo zahtevo, da mu depilirajo intimne predele. Sodišče je presodilo v korist delavk lepotnih salonov. Yaniv pa se je poleg transspolnika izkazal za pedofila in perverzneža. Ravno tako se sooča z obtožbami rasizma.

32-letni transspolnik Jonathan Yaniv, ki se predstavlja kot “Jessica”, je pred sodišče Britanske Kolumbije za človekove pravice postavil 16 uslužbenk lepotilnih salonov, ki so jih oglaševali na strani Facebook Marketplace.

Yaniv je namreč želel, da mu zaposlene depilirajo skrotum, kar so vse obtožene zavrnile. Razlogi, ki so jih delavke navajale, so bili po poročanju RT upravičeni.

Izgubil tožbo
Delavke, ki se ukvarjajo z depilacijo žensk, namreč niso imele dovolj izkušenj, da bi lahko depilirale sramni predel pri moškemu, ki se pretvarja, da je ženska. Nekatere so izvedbo depilacije Yanivove mošnje zavrnile tudi iz osebnih razlogov.

[Video] Transspolna knjiga za najstnike vsebuje nazoren opis, kako so 6-letniki imeli oralni seks in “jim je bilo všeč”

Medtem pa so v javnost prišla zasebna sporočila Yaniva, v katerih je iskal nasvete, kako naj se približa deklicam, ki bi jim pomagal z njihovimi vložki in tamponi. Da je Yaniv hudo bolna oseba, potrjujejo tudi njegove izjave na YouTubu in Twitterju, kjer je trdil, da ima tudi sam menstruacijo. “Njegov obstoj kaže, kako daleč je zašlo trans gibanje,” so zapisali pri RT.

Pedofil, perverznež in trans
Ob tem ne gre pozabiti, da se je ravno Yaniv po poročanju Post Milleniala javno zavzemal za zabave na bazenih zgoraj brez za otroke, starejše od 12 let, brez prisotnosti staršev.

Kdo stoji za transspolnim gibanjem?

Kot smo na Nova24TV že večkrat opozorili, je LGBT-gibanje v svojih prizadevanjih normalizacije transspolnikov ogrozilo ravno ženske. To potrjujejo številni primeri z različnih področij. Lansko leto so po poročanju portala ABC30 devet brezdomk vrgli iz zaklonišča za ženske, ker se niso želele tuširati skupaj s transspolnikom. Razlog, zakaj se niso želele tuširati skupaj s “transspolnikom”? Ker je začel z opolzkimi opazkami in strmel vanje.

Na račun transspolnikov trpijo ženske
Varne niso niti zapornice. V Veliki Britaniji so po poročanju Guardiana v ženski zapor poslali 52-letnega posiljevalca. Omenjeni transspolnik je nato tudi v zaporu posilil sojetnico.

Transspolna oseba postavila štiri ženske rekorde v dviganju uteži, nekdanja športnica (prava ženska): To nima več nobenega smisla!

Da raznih primerov v športih, še posebej kontaktnih, ne omenjamo. Da športne zveze dovolijo tekmovati moškim v kategorijah, namenjenih ženskam, je naravnost absurdno in kaže na resnično mizoginijo.

Ivan Šokić

 • mona lisa

  Bolnik

 • Andrej

  Če mu niso hotle jajc voskat, bi mu jih pa lahko pokromale. Al pa vsaj s kolofonijo obdelale. Tako, kot prašiče “omavžajo”.

  • RATATA

   S kropom in s ketno obarat, ogarat, ogarbat …

 • Unikatna

  To ni normalno, kar se dogaja. Je mislil oz. kaj je že za en spol, da bo na sodišču kaj dosegel… Ja pa kaj še..naj si ga kar sam voska…

  • Rožle

   S cementom mu ga zalit …

 • bojan

  Bolano….

 • Olga101

  Rabil bi kastracijo in ne depilacije!

  • šmentanamuha

   Odlične imaš zadnje čase, Olga101.

 • Olga101

  Norosti spodbujajo ravno ženske – levičarske feministke! Ni jim mar za trpljenje otrok in žensk, ki jim ga svojim sprevrženenim delovanjem povzročajo! Na Švedskem na primer feministke še nimajo dovolj divjakov, kljub nasilju, posilstvom in kriminalu, še naprej bi jih uvažale!????

 • jan Gedli

  Naj toliko ne jamra. Naj pride na naš Mirovni inštitut. Mu bodo zavedne mirotvorke zrihtale.

 • šmentanamuha

  In ti zveriženi osebki terjajo od družbe, da jih vidi in sprejme kot normalne. Ni šans.

 • sodnikisozločinci

  Ljubezen je ljubezen, želim da bi tudi Drago Šketa in njegova tožilska kompanija našli podobnega soproga kot je lepotec(tica) na sliki zgoraj.

 • xtc

  Pa bi ja vzele en plinski brener in ga depilirale.

 • Artur

  Vse razpoložljive krematorije pod nujno v pogon z polno paro, da materi naravi pomagamo pri reciklaži degeneriranega, izrojenega homo sodomicus škarta.