[Video] Kje se počutite varneje? Med ljubitelji orožja, ali pripadniki Antife?

Primerjava shodov v Ameriki (posnetek zaslona: PragerU)

Na Twitter profilu PragerU so pred kratkim objavili posnetek shoda zagovornikov pravic do strelnega orožja v Virginiji s protestom Antife v Portlandu. Eden od dogodkov je bil miren in brez incidenta, na drugem so se pripadniki Antife brutalno fizično izživljali nad drugačemislečimi.

Potem ko se je v Virginiji nedavno odvijal shod zagovornikov pravic do strelnega orožja, pred katerim so osrednji mediji v ZDA strašili kaj vse bi se lahko zgodilo, pa se ni, so na PragerU naredili preprosto primerjavo s protestom pripadnikov Antife v Portlandu, ki se je odvijal avgusta, 2019.

Tako lahko vidimo primer, kako poteka miroljubni shod do zob oborožene množice, nad katero se njihovi nasprotniki ne drznejo dvigniti roke, saj se zavedajo, da bi se to lahko za njih zelo hitro zelo slabo končalo.

Na drugi strani pa imamo radikalno levico, ki se brez najmanjše trohice slabe vesti poslužuje najbolj grobega nasilja za obračunavanje z ljudmi, ki se zgolj ne strinjajo z njihovimi pogledi na svet. Pri tem, so portlandske oblasti izživljanje Antife nad konservativci zgolj opazovale, ne da bi žrtve nasilja tudi zaščitile.

Ivan Šokić

 • Van Der Waals

  ANTIFA – PEDRO KOMUNISTI KI IMAJO RADI MUSLIMANE!!

 • xtc

  Seveda drhal ni upala blizu,ker bi jo ob najmanjšem napadu ali poizkusu nasilja nad mirno množico le ta dobesedno zrešetala in policija nebi moglas nič saj bi šlo za samoobrambo po ZDA zakonodaji.
  Ravno zaraddi tega hočejo komunisti po vsem svetu narodu pobrat orožje,da se ne more branit pred to drhaljo in nje terorjem.

 • Resnicaboli99

  Ne med enimi in ne med drugimi…normalni ljudje se ne druzijo z anti fa in nimajo nekega bolanega odnosa do orozja

  • boogin1

   Med bolanimi obiskovalci nogometnih tekem je statistično več žrtev, kot med ljubitelji orožja-legalnega.

 • Olga101

  Zato pa levičarji razorožijo slovensko vojsko in Slovence!

 • vprašanje, koliko ilegalcev bi sralo po dolenjski južni meji, če bi imeli slovenci v ustavi zapisano pravico do nošenja orožja za samoobrambo in organizacijo milic za boj proti vladni tiraniji :) niso zastonj pri nas hermafroditi pacifisti z leve in desne, ki ti bodo našteli 800mio razlogov zakaj to ni dobro, niti enegapa ne, zakaj bi to bilo dobro….