[Video] “Kobila ustaška,” je prostaški bosanski novinar nekdanje FTV, kjer je nastopala tudi Fajonova, napadel hrvaško predsednico zaradi samovoljno interpretirane izjave izraelskega novinarja

Hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović in bosanski novinar Bakir Hadžiomerović (foto: EPA/twitter)

“Da ne okolišimo, je*em ti mater, kobila ustaška!” je v odziv na lažno informacijo, da naj bi hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović v Izraelu Bosno in Hercegovino označilo za “nestabilno državo pod oblastjo militantnega islama”, tvitnil nekdanji urednik Federalne televizije (FTV) in voditelj oddaje 60 minuta Bakir Hadžiomerović.

Hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović se nahaja na tridnevnem obisku v Jeruzalemu, njeno srečanje z izraelskim predsednikom pa je dvignilo veliko prahu v Bosni in Hercegovini zaradi zavajajoče trditve novinarja The Jerusalem Posta, ki je trdil, da je hrvaška predsednica Bosno in Hercegovino označila za “nestabilno državo pod oblastjo militantnega islama”. Trditev je bila pozneje izbrisana in preoblikovana, a to ni ustavilo “uglednega” novinarja in spodletelega politika na bosanski Federalni televiziji, da ne bi preklel hrvaške predsednice.

Ko so ga drugi opozorili, da hrvaška predsednica očitanega na srečanju z izraelskim predsednikom Reuvenom Rivlinom ni izrekla, se za svojo prostaško izjavo ni niti opravičil niti je ni umaknil. Še več, v svojih odzivih je še dodatno pokazal nivo novinarstva predstavnika socialdemokratov. “Cipa!” in “Živinski trg” sta primera odzivov, s katerimi je svojim sledilcem na Twitterju postregel Hadžiomerović.

Lahko bi rekli, da ko zmanjka argumentov, pride čas za žaljivke. Ustvarja se namreč vtis, da je trditev, ki je hrvaška predsednica ni izustila, še posebej razjezila Hadžiomerovića. Sprašujemo se lahko, ali bi lahko razlog za to bilo dejstvo, da se Hadžiomerović zaveda, da taka trditev drži.

Hadžiomerovićeva znanka tudi Tanja Fajon
Omeniti velja, da je po trditvah Twitter uporabnika Darka Mršiča za obstanek “skoraj propadle FTV” navijala tudi evroposlanka SD Tanja Fajon. Slednja se je na omenjeni televiziji pojavljala tudi v vlogi gostje in napovedovala, kako kmalu bi lahko BiH pristopila k začetnim pogajanjem za vstop v EU. Ravno tako pa naj bi bila tudi gostja v Hadžiomerovićevi oddaji 60 minuta.

Grabar-Kitarovićeva se je ob srečanju z izraelskim predsednikom dotaknila problema migrantske krize in pri tem opozorila, da migranti, ki prihajajo na Hrvaško, tam nočejo ostati, temveč želijo naprej. Medtem ko jih večina trdi, da so iz Sirije, so v resnici iz Afganistana in Pakistana, v Hrvaško pa vstopajo preko BiH. Ob tem se je Grabar-Kitarevićeva navezala na vprašanje Irana ter večanje njegovega vpliva ter terorističnih dejavnosti po svetu. Novinar Jerusalem Posta pa je njeno izjavo interpretiral po svoje in to povezal s stanjem v Bosni in Hercegovini.

Ob tem so izraelski mediji poudarili veliko podporo, ki jo je Izrael deležen s strani Hrvaške in drugih držav, ki so bile za železno zaveso, kot izjemo pa so izpostavili Slovenijo. Videti je, da nedavni obisk palestinskega zunanjega ministra Riada al-Malikija, ob katerem je slovenski zunanji minister Miro Cerar potrdil, da glavna prioriteta slovenske zunanje politike ostaja priznanje Palestine, v Izraelu ni ostal neopažen.

Še en avtogol slovenske zunanje politike: Cerar podpira priznanje teroristične Palestine, ki bi namesto po mirni poti palestinsko vprašanje reševala s sveto vojno!

Po drugi strani pa Hrvaška še krepi vezi z Izraelom. Obe državi sta izrazili obžalovanje za spodleteli nakup izraelskih modificiranih lovcev F-16, ki ga je ustavil veto s strani Američanov. To je tudi že tretje srečanje hrvaške predsednice in izraelskega predsednika, Rivlin pa je Grabar-Kitarovićevo ob tem povabil še na obisk v Izrael konec januarja 2020, ko bo gostil 75. obletnico osvoboditve Auschwitza.

Ivan Šokić

 • Dragan Krstič

  Na nemškem portalu Politikversagen si oglejte video kako naulici sirski migrant z mačeto pokonča 28 letno žensko. Geli še vedno trdi: Wir schaffen das.

 • marker

  Kjer zaudarja, je povsod zraven Fajonova.

  • SIMON ROZIC

   …po Sorosovem in Kučanovem naročilu in plačilu ! Se že splača!

  • Vili

   Kot sem seznanjen daleč največ deodorantov in osvežilcev zraka pokupi stranka SDS

   • cosmosjasnovidec

    Možno zato pa tudi ne smrdi v njej nihče tako kot ti smrdljivec crketinasti ter tvoja pasjejebska druščina buzičev,pedofilov,lezbač oziroma LGBT sekcija kjer imaš ti status pasjejebca št.15,ker so pred tabo pomembnejši od tovariša “milana kurćanovića” naprej torej do tvoje številke LGBT peder ponosa.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

   • maksimalno

    Bedak.

 • Nata

  Ja, no ?? Ali možakar misli , da je njegova država stabilna ??
  Pušča kot staro rešeto na vseh koncih..Tudi tam nekateri z migranti nabirajo denarčke iz EU ?

 • bubamara

  6 metrski zid na mejo, pa ko ih ebe ene in druge. Samo kaj, ko Butalčki rinejo v vukojebino vsako leto bolj.

  • kokobily

   Saj ga imamo, pa še zastojn, na sončni strani Alp so ga postavili Avstrijci in zdaj še Italijani…

 • Valter BraniSlav

  Toliko je sranja da nas lahko resi samo in edino marsal SFRJ, vrhovni poveljnik oborozenih sil, predsednik Zveze Komunistov, najvecji sin nasih narodov narodnosti, tvorec gibanja neurscenih, neutrudni borec za pravice delavskega razreda, se bolj neutrudni borec za lepsi jutri in se lepsi pojutrisnjem, zaprisezen marksist-leninist, heroj druge svetovne vojne, junak ki je premagal tako Hitlerja kot Stalina, najvecji prijatelj mladine, otrok, novorojenckov in ubogih starckov, rakastih bolnikov in nevrotikov, nas najvecji in edini nepremaglivi JOSIP BROZ TITO.
  VECNA MU SLAVA NA VEKE VEKOMAJ AMEN.

  Slava Titu na višavah in na zemlji mir ljudem, ki so blage volje. Hvalimo te, slavimo te, molimo te, poveličujemo te, zahvaljujemo se ti zaradi tvoje velike slave. Tovaris Tito, nebeški Predsednik, Oče vsemogočni. Tovaris, edinorojeni Sin, Josip Broz, Tovaris Bog, Jagnje Božje, Sin Očetov. Ti odjemlješ grehe sveta, usmili se nas. Resi nas islamskih migrantov. Ti odjemlješ grehe sveta, sprejmi našo prošnjo. Ti sediš na desnici Očetovi, usmili se nas. Zakaj edino ti si Sveti, edino ti Tovaris, edino ti Najvišji, Josip Broz, s Svetim Duhom: v slavi Tovarisa Očeta. Amen.

  Verujem v enega tovarisa, marsala vsemogočnega, stvarnika nebes zemlje in komunisticne partije, vseh vidnih in nevidnih stvari. In v enega tovarisa vsemogocnega, sinu slovenske matere Marije Javersek, ki je rojen v Kumrovcu 7 maja 1892 in je tovaris od tovarisa, luč od luči, pravi tovaris od pravega tovarisa, rojen, ne ustvarjen, enega bistva z Očetom, in je po njem vse ustvarjeno; ki je zaradi nas ljudi in zaradi našega zveličanja prišel iz Kumrovca. In se je utelesil po Svetem Duhu iz Marije Javersek in postal marsal. Bil je tudi v NOB, pod Hitlerjem in Stalinom je trpel a na koncu je zmagal nad obema. Osmega maja 1980 je bil v grob položen. In tretji dan je od mrtvih vstal, po pričevanju Pisma. In je šel v Vice, sedi na desnici Očetovi in caka na pot v nebesa 4 maja 2079. In bo spet prišel v slavi sodit žive in mrtve, in njegovemu predsednikovanju ne bo konca. In v Svetega Duha, Tovarisa, ki oživlja, ki izhaja iz Marksa in Engelsa, ki ga z Očetom in Sinom molimo in slavimo; ki je govoril po stricku Edotu. In v eno, sveto, katoliško in apostolsko Komunisticno partijo. Priznavam en sprejem med pionirje in molim za odpuščanje grehov Janeza Janse. In pričakujem vrnitev nasega preljubega marsala in življenja v socialisticnem raju.
  Amen.

  Velikokrat ste me sprasevali kdo sem. Takole je to. Sem eden on najbolj bogatih predstavnikov nasega klana. Strica mi nista dala dosti, SFRJ pa mi je dala ogromno: prosti dostop do izobrazbe.

  Nas klan je zelo stevilcen. Danes je zivih kakih 40 potomcev druzine Kardelj in 120 potomcev druzine Macek. Spodaj je rodovnik v grobem:
  DRUZINA KARDELJ:
  Bojan – 1922 – 1978 brat Eda
  Francka -1913 – 1988 prva zena Edvarda, rojena Mozan, iz Radovljice
  Borut – 1941 – 1971 sin Eda
  Janez – 1914 – 1942 brat Eda Kardelja, padel v NOB, tudi kot Ivan Janez Kardelj
  Pepca – 1914 – 1990 zena Eda, rojena Macek
  Edvard – 1878 – 1955 oce Eda, moz Ivane
  Ivana – 1881- 1944 mama Eda
  Pepca – 1904 – 1985 sestra Eda
  DRUZINA MACEK:
  Rod macek izvira iz Spodnje Zadobrove kjer so nekoc ziveli trije bratje Macek:

  MALNARCKOVI: Jozef Macek, Spodnja Zadobrova 5, tesar (1 marec 1872 – 1951), zena papirniska delavka Marija Ocvirk (19 sept 1874 – 30 decemberr 1941), porocena 22 april 1907, rodilo se je 5 otrok med njimi IVAN MACEK MATIJA.

  MATJACEVI Franc Macek, Spodnja Zadobrova 34, kocar in cevljar (7 december 1874 – 1957), zena gospodinja Marija Marn (2 marec 1876 – 12 februar 1935), porocena 16 oktober 1989, rodilo se je 8 otrok med njimi PEPCA porocena Kardelj.

  Starsi Marije Lovrenc Marni iz Spodnje Zadobrove 14 (1839-1913) in Karolina Corletti iz Trsta (1841-1915)

  PR KRLIN : Anton Macek, Spodnja Zadobrova 14, tesarski mojster in posestnik (9 februar 1878 – 9 marec 1956), zena sivilja Marn Franciska (10 julij 1879 – 10 september 1869, porocena 12 januarja 1902, rodilo se je 10 otrok

  Starsi Franciske Marn Lovrenc iz Spodnje Zadobrove in Karolina Corletti iz Trsta (BRATA Franc Macek in Anton Macek sta porocila sestri)

  IVAN MACEK MATIJA (1908 – 10 julij 1993 bolnica Petra Drzaja) je porocil z Alenko, partizansko Cveto (1924-2014), imela sta tri sinove Matjaza (1944), Jadrana (kemika) in Dobraca (1948-2004)
  Med 1947-1982 zivel v vili denacionaliziranega lekarnarja Leona Bahovca. Vilo so porusili da so zgradili Cankarjev dom. Leta 1982 so zanj dokoncali novo vilo na Snezniski ulici v kateri je danes Italijansko veleposlanistvo.

  KONEC SALE.

  • SIMON ROZIC

   …tebe, srček ameriški, nisem zasledil v tej rodovniški “bukli” oziroma
   na rodovniškem drevesu…
   …ampak vile, vile, so pa kmetavzarjemem partijskim zeeeeloooo dišale!!!!

   • Janez Korenjak

    ..seveda ga nisi zasledil, ker ga ni… pijančka starega nemarnega.

  • ZatonMesecnikov

   #Med 1947-1982 zivel v vili denacionaliziranega lekarnarja Leona Bahovca. Vilo so porusili da so zgradili Cankarjev dom.#

   A je bahovec kaj dobil nazaj, ker mu je maček matija ukradel vilo?

   • Valter BraniSlav

    Kje pa. Umrl pred stricom Ivanom Matijo.

    • ZatonMesecnikov

     Potem, ko je bil nagrajen s 7 leti ječe. Kot reakcionarni element.

     Začuda, da so vsi ti ljudski sovražniki bili kasneje rehabilitirani. Je bilo morda nekaj narobe s sodstvom Strička Matije?

     • Valter BraniSlav

      Bog ve.
      Stricka sta zmagala.
      Dokler sta se bala Tita sta lahko delala vse in tudi sta.
      Edo je unicil vec ljudi kot Ivan.
      Edo je bil ideolog, Ivanu je bilo vseeno.

      We are unable to post your comment because you have been banned by Nova24TV. Find out more.

    • Iztok Kresnik

     Burelj stari lažnivi komunist klošar izmeček

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Tudi na tem portalu ste kobile in konji domobranski… kapish?

  • joza joza13

   …kuku…

 • antimur

  Fajonka gre lepo v komplet s televizijo FTV ter muslimanskim primitivcem Hadžiomerovićem, zelo dobro se znajde tudi na RTV in PopTV, prav tako pa s takšnimi levo fašističnimi debili kot je “Tunek-Haloški Hillbilly”.

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  “Še en avtogol slovenske zunanje politike: Cerar podpira priznanje teroristične Palestine, ki bi namesto po mirni poti palestinsko vprašanje reševala s sveto vojno!”

  Pič*** vam mate**** … vsi novinarji in desničarski komentatorji totega portala ste cipe na živinskem trgu…Kapish?

  • joza joza13

   …blablabla…

  • xtc

   Tunek kaj je zdej Krko čaka ,da skašljaš pare no?

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Nora24TV: “Kobila ustaška”, je prostaški bosanski novinar nekdanje FTV, kjer je nastopala tudi Fajonova”

  Jebem vam mater, kobile in konji domobranski !!!

  • xtc

   Vežno je ,da “Kobila Ustaška” prijateljuje z Izraelci vi “NOB heroji” pa vlečete k*** Putinu in Ajatolam

   • SIMON ROZIC

    …in kaj pričakujete od Putina? Še eno kapelco na Rožniku, da se
    bo hodila proruska srenja z Geržino na čelu tja jokcat in slikat !?
    In kje, barabe proruske ste bili vsa leta Jugovine in že najmanj 20 let
    v Sloveniji? Lažnivci!¨Do tistih revežev vam je figo mar in pietete do njih,
    le lastna promocija, promocija, promocija !….

   • tretjerazredni

    Ustaši in izraelci skupaj, začel se je konec sveta ali pa je to kompletna neumnost.
    Hrvati morajo spoštovati jude, ker so američani to ukazali, oni svoje mednarodne diplomacije sploh nimajo.

 • xtc

  Sedaj vam je jasno zakaj širitve EU na Balkan še dolgo nebo realnost,če sploh kdaj.

  • slosin

   pol bosne je že v slo, tile so torej že v eu ….ostala polovica še prihaja…

   • tretjerazredni

    Točno tako, krajše se ne da razložiti kaj so nam naredili osamosvojitelji.

  • tretjerazredni

   Sprejem hrvatov v EU pomeni, da bodo vzeli vse kar miga in gre, tudi največji človeški drek.

 • xtc

  Kolinda je parva baba ne ona uvela Fajonka in Oni Hamdija ic Bosne.
  Zanimivo Judje imajo “ustaše” za prijatelje naše “NOB zmagovalce ” pa za sovražnike Izraela.

  • tretjerazredni

   Ta baba je močna ka dedc, ti rabiš strogo mamo.

 • jovo

  Kolindi se j..e,kaj piše pisunček.

  • SIMON ROZIC

   Upam!

 • SIMON ROZIC

  In kaj je Kolinda izjavila narobe? Kot vem je večina Bosancev muslimanov in
  torej zavezana Alahu in Islamu ! Ne vidim nič novega! Veliko bolj se čudim
  našim, Slovenskim butalcem, da so še vedno vezani na Titota&partijo…ej, to
  pa je čudo!

  • Basileus

   Pod Ttom niso bili Bošnjaki radikalizirani muslimani.

   • ZatonMesecnikov

    Tudi po Titovi smrti ne, Vasilče. radikalizirali so jih njihovi sosedje od začetka leta 1992 naprej….

  • tretjerazredni

   Kakšni muslimani neki, samo par predelov bosne je bilo še muslimanskih, Nato norci so jim navozili nove muslimane, med njimi tudi Bin Ladena, po državjanski vojni , pa so jim dali še Sarajevo in ga spremenili v zbirni center za jihadiste.

 • Desnoklik

  Tako se začnejo vojne.

 • skorpijon93

  muslimani so grožnja za našo civilizacijo, na hrvaškem jih je 1,6 %, v Sloveniji pa 3,8% po podatkih 2016 leta, na hrvaškem je manj bosancev

  • Janez Korenjak

   ne sanjaj statističnih sanj…. Maribor je poln Albancev, polovica Maribora pa se je že izselila ali dela v Avstriji. Kakšnih 3,8% neki… dosti več.

   • tretjerazredni

    Ne samo Marubor, po celi Sloveniji so jih nažokali, da zdaj nimamo več prostora za.arabce.
    Ta narod si je dobesedno sam izkopal grob, Nato nas bo uničil od znotraj.

  • tretjerazredni

   Odvisno, kdo so zate bosanci, hrvati ali srbi, ker drugih tam ni več.
   Hrvati so itak najslabši od vseh srbov.

 • skorpijon93

  na češkem živi manj kot 0,2 % delež muslimanov

  • toliko bi jih tudi živelo v Srbiji, samo določenim katolibanom to ni ustrezalo

  • tretjerazredni

   Sami katolibani, ubogi čehi.

 • RATATA

  Mojstrstvo »Slovencev« je pustilo svoje posledice.

  Kakšne izjave …… (sam sem slišal, da hrvati govorijo angelski jezik…)…., nato pa še dejanja …

  “…moramo Slovenci gojiti znanost združeni s Hrvati… Naše Atene so v Zagrebu in več kot enih ne bo nikoli na slovanskem jugu…Ni(ti) slovenski narod ni(ti) slovenski jezik nima kulturne bodočnosti ako ostane sam zase, narodno nezavisen od svojih bratov na jugu.”
  Dr. Josip Pavlica, Branik 1861, Gorica 1902, doktor cerkvenega prava, Rim 1888, v: Rimski katolik 1892, IV.

  “v … situaciji, ki bi postavila na izbiro ali vera ali narodnost, treba izbrati vero … in se odreči narodnosti.” Aleš Ušeničnik v: Čas 6/1912

  Jugoslavija ali smrt!” F.S.Finžgar v: Slovenec, 21. apr. 1918

  “če bi se … združili s Hrvati, ne bi pravzaprav svoje narodnosti žrtvovali, ampak bi svojo narodnost šele dobili.” Aleš Ušeničnik v: Čas 7/1913

  Slovencev sploh ne bi bilo brez katoliške vere… pravzaprav ni pravi Slovenec, kdor ni katoličan…” J.Pirc, Aleš Ušeničnik in znamenja časov, Ljubljana 1986, str. 332

  Slovenci in Hrvati tvorimo eno narodno celoto”zaključna resolucija kongresa državnih in deželnih poslancev Vseslovenske ljudske stranke in Hrvatske stranke prava, Ljubljana, 20.10.1912

  in tako naprej
  – prek mračne balkanske monarhije, besnenja hrvaškega, italijanskega, nemškoavstrijskega in madžarskega nacišovinizma, pol stoletja “socialistične graditve in kardeljanskega “odmiranja države” do “Savudrijske vale” in mostu prek Mure…

  Ne bolnišnica, marveč norišnica, in ne na koncu mesta, marveč na naših hrbtih.

  Tako se iz svoje usode ni norčeval še nihče.

  In tako pošastnega računa za (ne)delo svojih samozvanih “narodnih voditeljev” tudi še nikoli ni nihče plačal.

  A hujše od vsega tega je, da očitno niti to ni zadosti. So, ki bi to blaznost zganjali kar naprej…

  • Hugo

   Hrvati so začudeni, ker jih nekateri Slovenci več ne obožujemo.

   • RATATA

    IN kaj naj bi pri njih občudovali? Morda to, da so res najbolj hrabri na svetu, v smislu, da se prav ničesar ne sramujejo?

  • Nata

   Bravo !!

   • RATATA

    To je od AL.

    • Nata

     Pohvalno je že, da veliko prebereš in posreduješ !

     Na nas pa je , da tudi beremo !! In take zadeve spravimo.Čez sedem let vse prav pride – pravijo !

 • tretjerazredni

  Saj ni rekel nič slabega, kobila se sliši veliko lepše kot nora krava, prasica, kura zmešana!

 • Amerikanc

  Ja, in kaj je ta Bosanc, ali je social demokrat, ali enostavno udbopartijc, kot fajonka ?

 • Olga101

  V stilu Svetlane Slapšak, ki je na radiu izjavila, da bo mir na svetu, ko bodo zadnjega kralja obesili na čreva zadnjega škofa!?? Cilj levičarjev (komunistov) je zrušiti vse avtoritete, uničiti narode, družine, razčlovečiti človeka, ustvariti anarhijo in vladati!

  • tretjerazredni

   A ja, kaj so pa potem anarhisti, ki imajo identične cilje?

  • šmentanamuha

   Kdaj in kje je to izjavila in kakšen je bil novinarjev odziv?

 • piko8

  To kar je govoriv o premjejki g. Kitarovič mnogo bolj paše naši zblojeni fajonki!!!

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Nora24TV: “Kobila ustaška”, je prostaški bosanski novinar nekdanje FTV, kjer je nastopala tudi Fajonova”

  Jebem vam mater, kobile in konji domobranski !!!… Pustite našo Tanjo pri miru…je na tretjem mestu po popularnosti, takoj za Šarcem in Pahorjem… Kapish?

  • tretjerazredni

   Lestvica takih, na katere.se najbolj posrjemo slovenci, vsi skupaj niso za enega človeka’

 • Franjo Trojner

  Primitivizem od nekdaj veje iz tega BALKANSKEGA KOTLA!
  Srečni smo lahko Slovenci, da smo se iztrgali iz krempljev BALKANCEV in si postavili svojo državo. Resnici na ljubo smo Slovenci vedno bili del SVETEGA RIMSKEGA CESARSTVA, katerega sestavni del smo hvala Bogu tudi danes.

  • Tunek-Haloški Hillbilly

   Res je. Zahvala gre Milanu Kučanu in Janezu Drnovšku… da sta Slovenijo rešila na miren način…po diplomatski poti !!!

   • Franjo Trojner

    Agresorsko JLA pa porazili in ponižano izgonili iz našega ozemlja, pa borci NOB.
    Mater si konj!

  • tretjerazredni

   Komentar leta.

   Nima smisla sploh začeti razlagat, ti si že predaleč.

 • Janez Kepic-Kern

  AJA?
  ŠALA
  Jaz
  ne razumem – nič.
  Zakaj tak – cirkus – okrog – “reda”? Politike na ex “idilično KP, ZK SFRJ, TITO BALKANU”,
  “OD VARDARA PA DO TRIGLAVA”
  Saj
  na “idiličnem Balkanu, v naši ljubi Sloveniji- včasih – le kak “mulc”
  SOSEDOVA JAPKA RABUTA.
  Kaj
  hujšega se pa ne dogaja v naši “idilični” Sloveniji.
  In na “idiličnem” Balkanu. L.R. JANEZ KEPIC-KERN
  P..S.
  KONEC ŠALE

 • Franjo Trojner

  Tako, kot bubamara in mnogi drugi komentatorji tudi sam vidim trajno rešitev v postavitvi vsaj 10 m visokega in 6 m širokega zidu, brez vseh odprtin na naši južni meji.

  • Janez Kepic-Kern

   a to misliš
   na to,
   cca 100′ tako razveseljivo pesem
   od
   tedaj mladih POP DESIGNOV; “NA KOLPI ZIDAMO” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   “NA KOLPI ZIDAMO”
   https://www.youtube.com/watch?v=3GdNG2yi7m4

  • tretjerazredni

   Potem bi vsi šale zbijali iz ljudi, ki so po rodu doma iz druge strani, tega pa.pol slovencev noče poslušat.

 • Hugo

  Hraber novinar.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA
  JAZ
  NIČ NE RAZUMEM !
  A NE GOVORIJO VSI
  EX KP, ZK “POLITIKI” V R. SLOVENIJI
  O
  ODNOSIH “BRATSTVA IN EDINSTVA” MED LJUDMI IN NARODI EX “TITO BALKANA”?
  Ta
  čudna SD T. FAJON – JE NEKAJ GOVORILA O “POZITIVNIH PRAKSAH” Z ISLAMISTI ITD.
  A
  NI – VSE “IDILIČNO” NA “EX TITO BALKANU”
  ŠALA
  Jaz
  ne razumem – nič.
  Zakaj tak – cirkus – okrog – “reda”?
  Saj
  v naši ljubi Sloveniji- IN NA BALKANU – včasih – le kak “mulc”
  SOSEDOVA JAPKA RABUTA.
  Kaj
  hujšega se pa ne dogaja v naši “idilični” Sloveniji.
  IN NA ŠE BOLJ IDILIČNEM,
  SLOVENIJI “PRIJATELJSKEM” BALKANU ?L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P..S.
  KONEC ŠALE

  • Hugo

   S teboj je nekaj narobe.

   • Janez Kepic-Kern

    KAJ PA ?
    NAJ BI BILO NAROBE Z MENOJ.? .R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

    • Hugo

     Po branju tvojih zapisov se meni ne zdiš normalen.

     • Janez Kepic-Kern

      KER NISI SV. PETER,
      NI NIČ VAŽNO – KAJ SE TEBI ZDI. L.R. JANEZ K. K. KOMENDA

     • Hugo

      Na sliki si res ti?

     • Janez Kepic-Kern

      JA SEVEDA. J.K.K. KOMENDA

     • Hugo

      Če je to res, potem bi pasal v priročnik psihiatrov.

     • Janez Kepic-Kern

      HA, HA !
      Veljam za zelo razumnega, prijaznega in šaljivega človeka.
      Veliko pozitivnega, tudi strokovno inovativnega sem
      v svoji 4O’ LET knjižničarski karieri – naredil.
      Ti verjetno nisi nič javno priznano strokovnega naredil? L.r. J.K.KOMENDA

     • Hugo

      Bebec.

     • Janez Kepic-Kern

      A TO SI TI?
      Moje sožalje. L.R. J,K,KOMENDA

     • Hugo

      Zakaj tvoji posti nimajo replik? Ker si idiot.

     • Janez Kepic-Kern

      HE, HE.
      SAJ MI TI REPLICIRAŠ. , A NE OPAZIŠ? L.R. J. K. KOMENDA

     • Hugo

      Pa ne bom več. Sem te hitro prokužil.

     • Janez Kepic-Kern

      A si HRVAT IZ HR ZAGORJA.
      TAM VES ČAS GOVORIJO – “KUŽIŠ, KUŽIŠ”? L.R. J.K.K. KOMENDA

     • Hugo

      up yours

 • tretjerazredni

  Kolji nda

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Nora24TV: “Kobila ustaška”, je prostaški bosanski novinar nekdanje FTV, kjer je nastopala tudi Fajonova”

  Jebem vam mater, kobile in konji domobranski !!!… Pustite našo Tanjo pri miru…je na tretjem mestu po popularnosti, takoj za Šarcem in Pahorjem… Kapish?

  • Hugo

   Tudi s teboj je nekaj narobe.

   • šmentanamuha

    A ti si novi tukaj?

    • samotoje

     Postavlja fužinske diagnoze- z vsemi je nekaj narobe. Ne ve, kaj, ampak nekaj je. Človek postane ponižen pred tako silno pronicljivostjo.

  • Janez Kepic-Kern

   IMAŠ PRAV !
   ŠALA
   SD T. FAJON JE “AH IN OH” cca 50 let nenavadna “samoživka”,,
   ki “očitno živi le za nam Slovencem neljubo ex KP, ZK “politiko”
   IN
   NA BALKANU IN V SLOVENIJI – JE VSE IDILIČNO
   – le kak mulc včasih rabuta japke.
   Drugih probemov – kot RABUTANJE JAPK.
   v
   Sloveniji in na Balkanu – NI ! Nobenih problemov – NI.
   Kdor govori o problemih na Balkanu in v Sloveniji
   je zloben, natolcevalski “fašist” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE

  • Janez Kepic-Kern

   Ta pa še v pravljice verjame.
   In morda RABUTA JAPKE PO LJUBLJANI,
   NJEGOVA JABOLKA V HALOZAH
   PA – SE ZD – OSTANEJO NEOBRANA
   OZ. JIH OSE POJEJO. Se zdi. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • Clemen J.

   je popularna v kurblhausu oz. nočnem klubu, takoj za fatimo in njeno stango.

 • Hugo

  Je na tem forumu zbirališče posebnežev?

 • Janez Kepic-Kern

  ZA LAHKO NOČ.
  “KDOR SE KREGA – TA SE LJUBI” . LAHKO NOČ. L.R. J.K.KOMENDA
  p.s.
  “BRATOM ORLOM”
  ZAČETEK HIMNE IZ 1909. LETA
  “ORLOV” DR. J. E. KREKA (1908-1940)

  “DVIGNITE KRILA PONOSNA, MLADE MOČI”

  https://sloveniana.si/wp-content/uploads/2019/07/himnaOrlom.m4a

 • šmentanamuha

  A socialni demokrati se takole izražajo? Mogoče bi v zvezi s tem postavili novinarsko vprašanje Tanji Fajon, kako komentira svojega političnega kolega v kontekstu sovražnega govora.

  • samotoje

   To!!

 • Felikss_AH

  Povsem podivjana reakcija tega Bosanskega Musloida je samo še en znak kaj je Bosna brez Hercegovine in Republike Srbske postala – Trojanski konj wahabizma v osrčju Evrope. Ko je ozmerjal Kolindo z Ustaštvom je idiotski Muslić Bakir pozabil da so prav številni Bosanski Muslimani bili v WW2 med Ustaši… in tu je lep dokaz temu ki ga sam veliki “vezir” Alija Izetbegoviš izpostavlja – “G. Izetbegović, zašto su muslimani radije išli u Ustaše nego u partizane?” – https://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/g-izetbegovic-zasto-su-muslimani-radije-isli-u-ustase-nego-u-partizane-1057198/ – pa ne samo partizane… tudi dve kompletne Waffen SS divizije (Hanđar in Kama) v polnem sestavu preko 20,000 vojakov vsaka, so večina poleg Hrvatov, cca 70% bili Bosanski Muslije

  Wahabitska Bosna je postala hud problem… to se vidi tudi glede teh “imigracijskih” vdorov iz Bosne. Stavim da je Sarajevska politika do grla v tem… in zagotovo so zato tudi dobro plačani iz partnerskih im Emiratov in Saudijske Arabije… pa tudi Turčije… ker vlaki iz Sarajeva vsakodnevno dovažajo tovore “imigrantov” na mejo s Hrvaško. To da niso vsi Bosanci extremisti nima neke teže… ker te igre itak vodijo politiki, na to pa še Mule in zagriženi Jihadi-aktivisti. S temi se občasno sekam po raznih forumih… in z njihove strani sledijo samo obljube o sekanju glav… vsem ki ne “spoštujejo” Islam.

  Poleg tega v Slovenistanu je že preko 100,000 Bosaniše in Šiptariše Muslijev… enkrat več kot v enkrat večji Hrvaški… in kaj je že zagrozil eden od onih dveh iz Islamske “generalne direkcije” v Ljubljanistanu… da si bodo zapomnili vse ki so nasprotovali izgradnji Đamijskega Alah-Centra v Islamu najbolj prijaznem Zoki-mestu na svetu

  Hebem matr Wahabijsko… prav temu prašičjem ksihtu Hadžiomeroviću

  • RATATA

   Muslići izBosne – salama pamlejku ….cvijet hrvatstva na vojaški “smotri” so vpili TEKBIR!!!
   Beli oklepniki z oznakami UNHCR so jim na bojišča dovažali mudjahedine … tudi o tem obstajajo posnetki… itd.itd.itd….

   https://www.youtube.com/watch?v=iu03YS8ayCI

   https://depo.ba/clanak/139761/sta-zaista-znace-allahu-akber-i-tekbir-poklici-uz-koje-dzihadisti-kolju-ljude

   • RATATA

    DODATEK:
    So pa tudi bolj normalni med njimi!
    https://www.youtube.com/watch?v=gH_1GR3G_tE

    • RATATA

     DODATEK 2:
     Poslušaj govor Erdodgana u turskom Sarajevu in na koncu še govor sina Alije Izetbegovića Bakirja https://www.youtube.com/watch?v=0dQEof28-0M

     https://www.youtube.com/watch?v=OnAzp1VHJwk

     • Felikss_AH

      Dobra najdba… in kot sem napisal, Balije so hud problem Evrope… kot tale kvadratna lobanja Erdoganova… vsa ta golazen hoče v Evropo, pozabljajo pa da rinejo v Evropro zaradi tega kar so Evropejci naredili iz Evrope… in ko bomo Evropejci enkrat izginili, kam bo pol ta drhal rinila… na Kitajsko? Kitajci pa niso pichkice, oni svoje “Fajonke” in “Merkulje”… če se take sploh pojavijo… “metak u potiljak”, in konc fantaziranj o MultiDrekultiju

     • Felikss_AH

      Imel je Mladić prav ko je čistil to svinjarijo… pa tudi Breivik bo še slavljen nekega dne… in tudi Dolfe še pride na vrsto

     • RATATA

      Opa, glede tega, kar poveš o Mladiću je meni bilo dovolj že samo tisto poročanje same hrvatske televizije v tistem času: govorili so o “pobunjenih” Srbih na tistih prostorima!! Seveda so se “pobunili”, če so pa na skupnih ozemljih hrvati pričeli delati neko svojo nezavisnu hrvacku državu!! NHD je samo premetanka NDH! Z vso pravico so se uprli, saj so se ustrašili in, spomin na obdobje 41-45 je bil še kako živ tam po Slavoniji, Liki, Kordunu, dalmatinski Zagori…!!

     • Felikss_AH

      Še enkrat in upam zadnjič – – S to svojo otročje-intimno obsedenostjo s patološkim sovraštvom do Hrvatov (CELEGA NARODA) razveljaviš vsako kredibilnost za kakršnokoli debato s tabo. Teraš to svojo obsesijo kot trmast mulo ki se mu nekaj zdi pa misli da zato ima prav. Mene ne zanimajo osebna prepričanja in zadrtost… mene zanimajo samo dejstva… ne glede ali imam nekaj rad ali ne… ali mi je to všeč ali ne.

      Konkretno – iz mojih komentarjev se vidi da sem absolutno proti MultiDrekultiju, proti Islamu kot kulturi in absolutno proti PRISOTNOSTI NE-Evropskih, predvsem Tretje Svetovnih ljudstev, na tleh Evrope. Črne in Muslimanske narode ne sovražim… tudi rad ih nimam… skratka – živo mi se hebe za njih vse dokler so tam kjer im je narava postlala. Ko vidim Črne in Muslije tu… še vedno ih ne sovražim… me pa poraja bes da so tu… in do kosti sovražim tiste ki so to planirali in one ki to izvajajo – torej Sionistično Židovstvo, kar ne pomeni vse Žide kar tako povprek, in Levičarje… te druge pa še trikrat bolj od Kosher Nostre.

      In tu je poanta, Levičarji so Evropejci, Belci… in če bi sledil “logiko” tvojega univerzalnega modela sovraštva Hrvatov, bi moral jaz sovražiti vse Evropejce, torej tudi samega sebe. Ko sem omenil Bosance se da opaziti da sem poudaril da NISO vsi Bosanci slabi samo zato ker je politika in domnevno večina ostalih Islamistični fanatikov. Podobno pri Srbih… kot odkritega sovražnika vidim samo VELIKO-Srbe v Srbiji, in tiste ki so že tu in nastopajo s pozicij Veliko-Srbstva. Poznam pa kar precej Srbov ki so povsem v redu ljudje… smo tudi prijatelji… čeprav ni Srba brez vsaj nekaj zavestno-podzavestnega Veliko-Srbstva

     • Felikss_AH

      DODATEK 1

      Kar zadeva tvoje tlapnje o “Hrvati vzeli” to in ono, Hrvati niso narod… ali Dalmatinci niso Hrvati… probaj to “obrazložiti” Dalmatincem. Teritoriji in meje so se v tisočletjih Evrope spreminjali z intenzivno dinamiko… in o temu lahko razpravljamo samo s stališča zgodovine… in kot vidimo dogaja se tudi danes… nekje upravičeno nekje ne. Torej… Hrvaška je v mejah kot je, in enako s Slovenijo in ostalimi okoli nas. NDH je bila, kot je to pojasnil Tuđman, samo – “težnja Hrvata za svojom državom”… in enako pravico ima vsak narod do tega… zato jaz zagovarjam vse mogoče secesije če ljudje tako hočejo… Katalonci, Korzikanci, Welšani, Škoti, Flamanci, Valonci, Kurdi… in t.d. in t.d.

      Hrvati versus Srbi… Ustaše-Četnici… WW2 in ex-YU vojna… sovraštvo in zločini… kar ni konca temu. Zato je edina smiselna rešitev bila odhod Srbov iz Hrvaškega ozemlja… ker pa niso odšli vsi se trenja nadaljujejo, med ostalim tudi v Saboru. V Srbiji Srbsko-Hrvaških trenj ni ker tam ni Hrvatov… so pa huda “trenja” z Šiptarji… in povrhu nastala še nova med Srbijo in Črno Goro.

      Da ne “duljim”… vsak naj bo gospodar v lastni hiši… in še v lastnih hišah imamo krvavo-huda nasprotja med Desnimi in Levimi… večna nadaljevanka Domobranci-Partizani… na Hrvaškem isto. Zato mi ta tvoja obsesivna nakladanja o NDH in Hrvatih gredo že krepko na qrac… podobno kot je s tem imbecilno sral oni “Večni Srb”… ki je verjetno še tu, samo pod nekim drugim imenom.

     • Felikss_AH

      DODATEK 2

      Ko se zgodijo zločini, pa naj gre za vojne ali ne-vojne, mene najprej zanimajo vzroki, da bi si šele na to ustvaril neko mnenje in zadevo pravilno razumel. Čeprav je prepovedano, pri fenomenu Nacisti-Židi se je enako treba vprašati ZAKAJ… kaj so Židje naredili Nemcem da je pol sledila taka reakcija… in enako kaj so Srbi naredili Hrvatom da je sledilo kar je sledilo. Ko se zadeve začne secirati, in ko ni prepovedano vleči iz preteklosti vse svinjarije na plano… slika postane povsem drugačna… kar pa seveda ne opravičuje zločine kot sredstvo reševanja konfliktov. Ker se pa zadeve tlačijo pod tepihe, zlasti politika to počne, in ko ni pripravljenosti za iskren dialog… potem pa imamo še obsesivne posameznike tipa RATATA… tem sranjem ne bo konca NIKOLI.

      Pri temu namerno nisem omenjal PO-VOJNE morije tipa Titoistične partizanije, Boljševiško morijo nad Rusi, Maove in Pol-potove “čistke”… Turški genocid nad Armenci in t.d. in t.d. …

      Ti s svojo patološki-obsesivno “ljubeznijo” do Hrvatov kot naroda ne boš nehal… zato če že midva debatirava o nečem… ne ga meni tupiti s tem… prišparaj te kozlarije za koga drugega… ali pa pri samostojnih nastopih. Jaz poleg splošne inteligence cenim predvsem racionalne in modre zaveznike… od iracionalne obsedenosti pa itak nobene koristi

      Za povsem obdelati to tvojo obsesijo s Hrvati bi morala sedeti za mizo… vzeti si en mesec dopusta… vedro leda za sproti ohlajati pregretost (“po mom dubokom uvjerenju” -tvojo)… in bog si ga vedi če bi celo taka “mini-Jalta” na koncu lahko prinesla kakšno vsaj “nezavezujočo” rezolucijo

     • RATATA

      poglej si RELIGIONSKARTE IZ 1900.!!! (Spamersov veliki Atlas)
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=175094086859528&set=a.159070955128508&type=3&theater

     • RATATA

      Torej nas tepe le “DEMOKRACIJA”, ki je pri nas popolnoma izrojena! Preveč je je(!) in hoče ustreči prav vsem, zato bo ABNORMALNA DEMOKRACIJA KRIVA za vse ZLO …. (kot je povedal Sokrat davno tega)!

 • Amerikanc

  Ja, kobila Kitarovič, se je v nekaj mesecih preobrazila v kobilico Kolindico.

 • abc

  Prav nič se ni zmotil bosanec z kobilo ustaško.
  https://www.youtube.com/watch?v=6BI6Xj5Enyc

 • mare

  Povedala je resnico. Novinarja pa režimski.mediji niso obsodili.

 • Kapodistrias

  Zakaj bi zdaj brisali izjavo Kitarovičeve, če pa 100-odstotno drži? Da pa je neki Hadži… ugleden novinar? Dajte no. Primitivec!

 • Basileus

  Kolinda je sposobna ženska. Rada se sili k svetovnim državnikom v ospredje pa vseeno.

 • FRANC3

  Ko levičarja in komunista znerviraš, poseže po prostaških izrazih.
  Že videno v Sloveniji!

 • Felikss_AH

  Tale ahahahah… kaj je to… a se daviš… a ti ga ja maverični partner kicknuo v gobec prav v takem momentu. OK, Alija-Balija, če si že pogoltnil, umij gofljo in se hvali s tem kje drugje… ni vrag da toplovodarski muslije nimate kakšen svoj portal

  • cosmosjasnovidec

   To je znak,ko mu ga njegov istospolni Imbro Buzič nabije v njegovo buzerantsko rit potem pa prekleti nesnagi guzaški naskakujeta eden drugega do jutranjih ur sosedi pa celo noč kličejo policijo zaradi nemira,ker pederajsarje cvilita kot podivjane podgane.
   Prekleti smrduhi buzerantski čefutarski LGBT seljačine prostaške.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • Janez Kepic-Kern

  NIČ O HR IN O BIH.
  LE HIMNA “BRATOM ORLOM”
  https://sloveniana.si/wp-content/uploads/2019/07/himnaOrlom.m4a

  ZDAJ NA MOJEM
  OK E-PORTALU “SLOVENIANA”
  – ŽE LAHKO DOBITE – CELOTO HIMNE “BRATOM ORLOM”.PO NAD – 80 LETIH
  NEIZVAJANJA TE LEPE HIMNE.
  Tistim,
  ki imate radi našo Slovenijo
  in svoje slovenske prednike
  iz časa pred vsilitvijo STALINIZMA-KOMUNIZMA
  – NAM SLOVENCEM
  JO
  LAHKO DOBITE OD MENE – ZASTONJ !
  Sicer pa – OK klavirski posnetek celote
  lepe slovenske ZGODOVINSKE SKLADBE – “BRATOM ORLOM” lahko kupite – za 5 evrov.
  Lahko jo zastonj posredujete KOMURKOLI.
  Tisti pa,
  ki bi poizkusil TOČNO TA MOJ POSNETEK – P R O D A J A T I !,
  BO
  PA TOŽEN NA OSNOVI ZAKONA
  O AVTORSKH, ZALOŽNIŠKIH IN IZVAJALSKIH PRAVICAH R. SLOVENIJE.
  V
  POVEZAVI S TEM POSNETKOM “BRATOM ORLOM”
  JAZ
  Janez Kepic-Kern nastopam in imam pravice – kot ZALOŽNIK.
  OK pianistu “Januariju” sem namreč preko
  podjetniške pogodbe – plačal 100 evrov, cca 75 evrov – so pa DAVKI.
  V
  naši POKOMUNISTIČNI R. SLOVENIJI IMAMO – ŽAL – DELO
  NAMREČ
  OBREMENJENE Z NAD 60 % D A V K A – DRŽAVI
  OZ.
  OBVEZNIM POSREDNIKOM DELA. Torej ?
  Za 15 sek. posnetka
  – “BRATOM ORLOM” – LAHKO NA MOJEM E-PORTALU “SLOVENIANA” – ZASTONJ.
  Poslušanje
  CELOTE SKLADBE – VAS BO PA STALO – 5 EVROV.
  Celoto skladbe si lahko prenesete v E-TRGOVINI,
  KI JO IMAM INSTALIRANO NA MOJ E-PORTAL “SLOVENIANA”
  PLAČATE
  Z
  UPN položnico, z NLB VISO, MONETO.
  IN
  TAKOJ
  PO VPLAČILU SE VAM SKLADBA NALOŽI NA VAŠ – PC.
  Toliko
  o tem. Prošnje za zastonjski primerek
  in reklamacije . sprejemam – jaz Janez Kepic-Kern – osebno
  peko – E-maila: [email protected] L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  15 SEK GRATIS ZAČETEK
  LEPE, 80 LET NESLIŠANE HIMNE “ORLOV”, 1908-1940,
  “BRATOM ORLOM”

 • cosmosjasnovidec

  Kolindi tega ni bilo potrebno izjavite,ker vsak ve,da je taka tudi dejanska resnica.
  Ta bosanđerovski muslimanski kozo ter ovčjejebec je pa nevede sam potrdil resnico,ker se prekliti muslimanski bosanđerovski bedak niti ne zaveda tega.
  No to je tudi sedaj konkretna razlaga zakaj so vsi bosanci duševno prizadeti saj so jih stoletje guzili turški musliči ter jih vse križali med sabo zato so pa za vedno ostali hlapci turški drhali in na to so celo ponosni majmuni zabiti.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • trumpet2018

   duševno prizadeti so tudi zato ker se plodijo med sabo, poročajo se s sestričnami in sestrami in podobne pedofilske incestoidne norosti……