[Video] Kot v akcijskem filmu! Sirska migranta ukradla avtobus, bežala in trčila v policiste …

Foto: Hrvaška policija

Hrvaška policija je danes nedaleč od meje z Bosno in Hercegovino prijela dva sirska državljana, ki sta nekaj ur po polnoči odpeljala avtobus. Ko ju je policija po filmskemu pregonu le uspela ustaviti, sta poskusila pobegniti peš, avtobus pa se je začel premikati vzvratno in pri tem poškodoval policijski vozili. V nesreči nihče ni bil poškodovan.

Kriminalisti v Slunju so proti državljanoma Sirije sprožili preiskavo zaradi suma kaznivega dejanja nepooblaščene uporabe tuje stvari, so sporočili na spletni strani policijske uprave karlovške županije.

Kot so pojasnili, so bili policisti v zgodnjih jutranjih urah obveščeni, da je v kraju Pašin Potok nedaleč od Cetingrada ob meji z BiH nekdo odtujil avtobus karlovške registracije. Policija je poskusila avtobus ustaviti v kraju Kremen na cesti med Cetingradom in Slunjom na območju Karlovca, a se voznik ni ustavil. Policisti so se nato zapodili za avtobusom in ga poskusili ustaviti. Avtobus se je na koncu ustavil v Nikšiću, iz njega pa sta pobegnili dve osebi.

Avtobus pa se je začel premikati vzvratno in je nato trčil v policijsko vozilo, to pa je potem trčilo v še eno policijsko vozilo, so še zapisali karlovški policisti, ki so objavili tudi fotografije poškodovanih vozil. Kot so dodali, so oba ubežnika zelo hitro prijeli in ugotovili, da gre za ilegalna migranta, državljana Sirije.

Demokracija

 • Olga2345

  Račun naj Hrvati izstavijo Fajonki, divjaka pa izženejo tja, od koder sta prišla!

  • Djuro Sumar

   Kaj pa je s teboj? Oba je treba na licu mesta ustreliti. Kaj pa mislijo ti črnuhi, da lahko v katoliški Hrvaški počnejo kar se jim zljubi.

   • slosin

    ….nekam pogosto ti roji po glavi streljanje….pa jame tudi…ampak to o črnuhih maš pa prov…

    • Djuro Sumar

     No vidiš, saj sem vedel. Saj tudi Olga misli tako, le fino se dela.

   • Fosa Stefan

    NE NE TO SO NAREDILI SLOVENČKI, HRVATO SO SE ZA NALAŠČ ZMOTILI ZARADI DOBRO SOSEDSKIH ODNOSOV IN SPOŠTOVANJA DO SLOVENIJE IN NAPISALI NAMESTO SLOVENIJA SIRIJA, fajonka je že sklicala krizni štab

 • Common Sense

  Grem stavit, da sta se ubežnika zadrla “asylum”, ko so ju končno ujeli. Tako kot sta bila naučena s strani nevladnih organizacij.

 • BlackOpsSystem

  Mene pa zanima kdo od politikov je danes kaj ukradel!!!

  • KAPIBARA

   Pre več za pisat…

 • to_mi_delaj

  Nič slabega se jima ne bo zgodilo. Dobila bosta za jesti, piti, na mehkem bosta prespala, pol pa počasi naprej proti SLO.

  • samsara

   Tudi preoblekli jih bodo, preobuli, po potrebi zdravniško oskrbeli, ju obširno seznanili z njunimi pravicami po levičarski interpretaciji seveda, siver bi morala pralati kazen in dobiti ‘brco v rit’.

 • Maščnek

  Cela evropa ima po cestah angleške Bobbye oborožene samo z piščalkami ne pa oboroženih policistov.

 • samsara

  Krivi so Hrvati sami, ker ne uvedejo redne, direktne avtobusne linije vsaj v Slovenijo, če ne še dle proti SZ Evrope. Še bolj ebi bi bilo, če bi uvedli redno linijo z vlakom. Vse brezplačno se razume, subvencionirano 100% s strani države.
  Ne vem ali jim Miro Mirsad Kuçanoglu ne more tega tovariško prišepniti. Pa saj goji tesne tovariške odnose in naklonjenost, do njemu dragih Balkancev.
  Tako pa se moraoj tujerodni, polpismeni kršilci državnih in mednarodnih zakonov znajti po svoje, kajne tovariš Pribac?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!