[Video] Kot v grozljivki: V londonskem supermarketu pobesneli zamaskirani moški preganjal stranke s sekiro, zbežal je celo varnostnik!

Moški s sekiro (Foto: posnetek zaslona)

Kupci v enem izmed londonskih supermarketov verige Tesco so bili v torek zvečer priča grozljivim prizorom. Razjarjen moški, ki je nosil masko, se je pričel na kupce spravljati kar s sekiro, vse pa je zabeležila nadzorna kamera!

Kupci, ki so v torek zvečer nakupovali v supermarketu Tesco v londonskem Purleyju, so se znašli sredi prizorov najhujših grozljivk. Temnopolti moški je pričel kupce napadati s sekiro, vse pa je posnela tudi nadzorna kamera. Posnetek prikazuje približno deset kupcev, ki bežijo pred iztirjenim napadalcem, prav tako pa se na posnetku vidi varnostnik, ki najprej dogajanje le opazuje, nato pa se zapodi v beg skupaj s kupci. Dogodek se je odvijal malo po deveti uri zvečer, napadalec pa je potem, ko je izginil s posnetka, po vsej verjetnosti pobegnil s prizorišča.

V dogodku k sreči nihče ni bil poškodovan
Tiskovna predstavnica policije je potrdila, da je bila policija na kraj dogodka napotena po deseti uri zvečer. Pojasnila je, da je napadalec povzročil škodo v trgovini, prav tako pa naj bi preiskali območje, vendar osumljenca niso uspeli izslediti. Policisti po poročanju Daily Maila tako dogodek še vedno preiskujejo. Tiskovna predstavnica trgovske verige Tesco pa je javnosti sporočila, da v dogodku nihče ni bil poškodovan, policiji pa pomagajo pri preiskavi dogodka. Dogodek je nemalo pozornosti vzbudil tudi na družbenih omrežjih, kjer se je ena izmed uporabnic spraševala, kam gre ta svet, preden so na dan prišla uradna pojasnila pristojnih, pa so uporabniki množično izražali upanje, da v dogodku nihče ni bil poškodovan.

J. Ž.