fbpx

[Video] Mati 3-letnega otroka šokirana, da v nemškem javnem vrtcu samo dva od 25 otrok govorita jezik staroselcev! Je to integracija priseljencev? Ne, to je genocid nad domačini!

Foto: Youtube

V videu s skoraj 2 milijonoma ogledov se mati triletnega fantka pritožuje, da se njen sin ne more družiti z drugimi otroki v javnih vrtcih, saj le dva od 25-ih govorita nemško.

Sporočilo iz videoposnetka, objavljenega 15. avgusta na Facebooku, je mati Leen Kroetsch namenila nemškim politikom, ki jih obsoja, da njihova pokvarjena politika priseljevanja sili njenega 3-letnika, ki nima priseljenskega porekla, da se prilagodi tujemu okolju v dnevnem centru.

Otroci staroselcev se morajo prilagajati otrokom migrantov
Kroetscheva trdi, da sta v sinovi skupini, kjer je 25 otrok, le dva brez priseljenskega porekla ter tekoče govorita nemško, medtem ko drugih 23 ne razume nemškega jezika. Hkrati pa ti drugi otroci, po besedah ​​Kroetscheve, lahko komunicirajo med seboj v maternem jeziku, česar njen sin očitno ne more.

“Moj sin se mora prilagoditi drugim otrokom. To ni integracija, dragi politiki, integracija je nekoliko drugačna,” pravi Kroetscheva, ki je tudi izrazila ogorčenje, ker je morala najti pravico na sodišču, da svojega sina pošlje v center za varstvo otrok, kar jo je skoraj stalo službe, njenega vira preživetja.

Demokracija