[VIDEO] Medtem ko se džihadisti bojijo, da bi jih pokončala ženska, poveljnica MFS vabi zahodne feministke, da se pridružijo boju proti ISIS

Poveljnica ženskih enot MFS (vir: youtube)

Na severu Sirije potekajo zadnji spopadi med sirskimi koalicijskimi silami ter ostanki Islamske države. Čeprav je z vseh strani mogoče videti uničenje, pa so sirski vojaki optimistični, saj se zavedajo, da so z njihovim neprestanim bojem ISIS šteti dnevi. Poveljnica ženskih enot MFS je povedala, da jo veseli, da se je džihadisti bojijo, ker je ženska, ter pozvala vse feministke na Zahodu, da se jim pridružijo v boju proti Islamski državi.

Na fronti blizu mesta Deir ez-Zor na severu Sirije se nahajajo še zadnje vasi, ki so še vedno v krempljih Islamske države. V maju so se ponovno začele vojaške operacije, katerih cilj je osvoboditev še zadnjih vasi izpod vladavine terorja Islamske države.

Koalicijske sile pod vodstvom SDF neprestano bombardirajo položaje ISIS v pripravah na ponovno zavzetje sirskega ozemlja. V razrušenih mestih so še vedno prisotni grafiti, ki so jih naredili teroristi Islamske države. “Ni več takega odpora s strani ISIS, kot je bil v Raqqi, a še vedno potekajo hudi boji za vsako vas,” je povedal vojak sirskega vojnega sveta (MFS).

“Kot krščanska bojevnica sem ponosna, da se me džihadisti bojijo, saj verjamejo, da če jih ubije ženska, ne bodo šli v raj z vsemi devicami,” je povedala poveljnica ženskih enot MFS in pozvala feministke v Evropi in na Zahodu, da se jim pridružijo v boju proti Islamski državi in s tem pripomorejo h končnemu porazu ISIS.

Ivan Šokić

 • Steiermark

  Naj se jim pridružijo stare feministke, kot so fajonka, razne svetlane, spomenke, violete in ostale ostarele feministke in socialistke, in brez upanja, da še bodo kdajkoli “obiskane od kakšnega moškega”, tam na bojnem polju bodo imele veliko izbiro in možnost za zadovoljitev lastnih potreb….

 • Olga2345

  Feministke se raje nastavljajo divjakom, kot pa da bi se borile proiti njim!

 • Artur

  Pod katerim predsednikom , s kom za koga in proti komu se že se bori ta hrabra ženska, poveljnica MFS ? Nova24tv čemu to vaše licemerje in sprenevedanje ?

  ZDA skupaj z Veliko Britanijo in Francijo izvedle napade na sirski režim ???!!!
  http://nova24tv.si/svet/zda-skupaj-z-veliko-britanijo-in-francijo-izvedle-napade-na-sirski-rezim-asadovi-napadi-s-kemicnim-orozjem-predstavljajo-tako-agresijo-zoper-clovestvo-da-je-ta-opozorilni-napad-pravzaprav-upravicen/

 • Artur

  Sirski voditelj Bašar Al Asad je gotovo eden takih, zato je potrebno to intervencijo razumeti kot izrazito preventivno, da se njemu in ruskemu predsedniku Putinu da dovolj jasen signal,” je prepričan nekdanji obrambni minister Aleš Hojs. To, kar si po besedah Hojsa dovolijo v zadnjem času, vključno s kemičnimi napadi, predstavlja tako veliko agresijo zoper človeštvo, da je ta opozorilni napad pravzaprav upravičen.
  https://www.youtube.com/watch?v=sKui109OpWo
  https://www.youtube.com/watch?v=JPFaEG9vJT4
  Koga ima ta kekec za bedake(pa še sam verjame v to ali pa se mu ne zdi vredno, da bi “seštel 2+2”, ker mu NWO gazde ne dovolijo da bi razmišljal mimo njihove “resnice” ) tiste ovce s tzv.”desnim” črednim nagonom.

  • Burek Burecki

   V bruslju so prosta delovna mesta za katere se te lutke bojujejo, kjer lahko vladajo ostalim povsem brez volitev in volje ljudstva. Super “demokracija” za katero mislim, da je se hujsa kot rdeckarstvo. Pri rdeckarjih vsaj ves gdo ti sere v skledo v tej evro kvazi demokraciji pa ne…

  • Clemen J.

   Basar je oavojil manj ozemlja isisovcev kot kurdi. Do sedaj je samo trejdal in jih vozil iz enega ozemlja na ozemlje ki ga je zelel zasest, nazadnje jih je peljal na meje kurdke enklave.

 • Artur

  ŠOK! Amerikanci Uklanjaju Putina i Rusiju! Rat Zakazan za 2025 Godinu!?
  https://www.youtube.com/watch?v=4JA6K3b73ek

  • David Hitler

   Samo se Bodo dobro atomsko posral v svojem ameriško komunaserske britske gate

 • večni srb

  Ta ni pametna. Vojaka v boju samo pokončajo, z ženskami delajo najprej še vse kaj drugega. Kaj se pa štulijo zraven kjer jim ni mesto, podivjane, zadete gorile se borijo na življenje in smrt, ona bi rada nabijala pa o feminizmu. Kakšna ženska je sploh to, ki bi rada ubijala najmočnejšo žival na planetu, jaz bi jo zaposlil v živalskem vrtu, kjer bi pazila na mravljinčarja.

 • tramal

  Kaj čakate zafrustrirane komunistične babe.

 • Anton

  Ubiti človeka ni mačji kašeelj. Kot kristjanka je prekršila božjo zapoved Ne ubijaj.
  Verjetno pa ni nobenega ubila ampak je dol zaradi šminke.
  Branimo svoje meje Arabci pa nej se sami zmenijo kako bojo živeli.

 • David Hitler

  Bravo punce daite jih še pridelat v muslski halalala zreske

 • šmentanamuha

  Ahmad, kličejo te domov. Država te potrebuje! Pridružijo se ti lahko tudi tvoji slovenski levičarski prijatelji Škoberne, Kordiš, Ntoko in Cerar. Ovenčajte se slavo zmagovalce na bojišču. Doma ste izgubili volitve in čas je da si prislužite pošteno zmago.

 • šmentanamuha

  Feministke, zdaj imate priložnost, da dokažete svojo moč, da pokažete, da ste moškim enake. Vsak ubiti džihadist, ena lovorika več na vaših prsih. Teety, glej, kakšna priložnost se ti ponuja!

 • cosmosjasnovidec

  Se kar spomnim strahopetcev bosanđerosev ter ostalih balkanskih čefutarskih posrancev kateri so se usrali ter pobegnili v Slovenijo namesto,da bi branili svoje domovine.
  Z posranimi hlačami so zasmradili pol Slovenije tako,da so jih pristojne službe komaj nekoliko očistile.
  Sedaj se pa posranci čefutarski hočejo vzdigovati z hrepenčenjem pred računalniki ter na mestih kjer so zaščiteni,da ne dobijo batin.
  In,ko zaslediš tako novico kot je ta,da se IS đihadisti na smrt bojijo ene same ženske se moraš zamisliti kake strahopetne posrane gnide so ti musliči in ti je takoj jasno glede balkanskih čefutov tukaj v Sloveniji kaj seronje pizdolinske so,ko so še večji posranci od IS đihadistov.
  Sramota in potem se še seronje upajo pojavljati na ulici in v javnosti ter seveda ne razmišljajo kako se jim folk posmehuje ter za kaj jih vse ima.
  No ja z praznimi beticami ne morejo razmišljati ampak vseeno bi se jaz na njihovem mestu raje pokončal.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • šmentanamuha

  Lepa in pogumna ženska, tale sirska vojaška poveljnica, Ne vem, če bi naše feministke bile uporabne za to delo.

  • After_Midnight

   Renato Salecl, Nežo Šalamon in Sašo Vidmajer z strojnicami v prvo vrsto.

 • xtc

  Pravilno-podpiram vse EU feministke s Švedskinmi vred v uniforme in boj za ženske pravice v Arabiji in islamu,če so res tako goreče zagovornice,se bodo masovno pridružile tem pogumnim žennskam.

 • xtc

  Kazni za islamiste morajo biti ponižujoče namazsni s svinjsko mastjo in rabelj ženska.

 • Volkhv

  Uradno glasilo zahodnih feministk je naj se uprejo proti evropskim vrednotam in naj se pobratijo z islamističnimi arabci

 • Clemen J.

  Cestitke borkambproti komuniaticnim specialnim silam imwnovanim Isis

 • Baltazar

  He, he, kako je punca naivna.

  Feministke sanjajo o tem, da dobijo enega ISIS muslića, da jim naredi 10 otrok in jih namlati 2x na dan. Zato tudi podpirajo muslimansko invazijo na Evropo.

 • cploger

  No, to je tip ženske, ki si upravičeno in z vsem spoštovanjem lahko nadene naziv feministka. Ne pa neke falirane “princeske”, ki jih ne samo princi, ampak še zadnji kmetavz spregleda.

 • PORK Amashina

  Ma dej.Takoimenovane evropske in še posebej slovenske feministke so simpatizerke ISISa Same grde in zabite ženskure ki so fouš arabskim bejbam.