[Video] Migrantsko mladež iz šole, kjer je mesec dni pretepala belce, morala odstraniti policija!

Foto: iStock

Iz Francije poročajo o štirih mladostnikih migrantskega ozadja, ki so prišli na zasebno šolo v Valence, kjer so se želeli, kot so dejali, fizično spraviti na belce. Posredovati je morala policija, starejša pripadnika sta se znašla pred sodnikom, mlajša dva pa pred pedagogom.

V francoskem kraju Valence se se na tamkajšnji zasebni šoli L’Institution Notre Dame od konca aprila do konca maja vrstili incidenti, povzročitelji so bili ta teden ujeti in aretirani. To so bili štirje mladostniki migrantskega ozadja, ki so obiskovali drugo šolo v okolišu in so želeli pretepsti belce, ki so jih imenovali s slengovsko besedo “gwer”. Ta izhaja iz francoske besede “gaouri”, ki jo migranti uporabljajo za imenovanje belih francoskih domačinov.

Najmlajša iz četverice bo po napadu obravnaval le pedagog
V časovnem okviru enega meseca so štirje učenci omenjene zasebne šole prijavili napad, med katerim so napadalci na žrtve pljuvali, jih brcali, boksali in klofutali. Najmlajša iz četverice sta stara 11 in 12 let in bosta privedena pred pedagoga, starejša dva pa pred sodnika. Vsem je bila določena policijska ura, prav tako pa jim je bil prepovedan dostop do poslopja omenjene zasebne šole, poroča Breitbart.

Raper v svojih pesmih poziva k umorom belcev
To pa je le zadnji primer rasno motiviranega nasilništva v Franciji, le pred nekaj meseci je v Limogesu 37-letnik napadel bele policiste in ob tem vzklikal rasistična gesla, vse skupaj pa podpihuje rasistična rap glasba avtorjev, kot je Nick Conrad, ki v pesmih zagovarja umore: “Vstopim v vrtec in umorim bele otroke. Vse ujamem, nato obesim njihove starše. Ločim jih, da mine čas, in zabavam črne otroke vseh starosti, mlade in stare.”

Rok Krajnc

 • ZatonMesecnikov

  Metode so enake, kot če bi naprimer volka poskušal vzgajati s pasjimi piškoti in priboljški v šoli za pasje Ljubljence “Tačka”… ….

 • tramal

  A tega raperja še niso obesili v poduk drugim divjakom.?

 • Olga101

  Sodnikom “ni bilo to predstavljeno” (po Pahorju v zvezi s pranjem terorističnega denarja), pa ne naredijo nič…. Če bi bil tovariš raper v Afriki, bi sedel pod kako banano…naj bi vesel, da so mu belci omogočili standard! Najboljši ukrep proti takim je BOJKOT! Pri denarju so občutljivi vsi!

 • cosmosjasnovidec

  Vsi taki primeri so dokaz nesposobnih staršev kateri sploh otrok ne bi smeli imeti.
  Niti eden od staršev se ni našel in šel pobil to muslimansko nesnago čeprav je vedel,da mu pretepajo otroka preklete gnide strahopetne zato pa tudi ni nič čudnega,da se pusti naseljevanje te muslimanske golazni v Europo.
  Državljani vseh držav imajo pravico to preprečiti ampak so posrani ter vse prenašajo in gledajo zraven.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  ——————————————————————————————

 • xtc

  Pedagogi?
  Ne samo po obsopdbi na kolena in pok.
  Različne raperje,ki pozivajo k nasilju inumorom-beli ali črni,obsodba na kolena pok.
  Zelo enostavno.

 • Felikss_AH

  Slika pove več kot besede… punčkasti fantek z medvedkom v kotu. Predvsem napaka že multidrekulturalno deformiranih staršev ki ne zmorejo iz sinov narediti fante… take ki so v Evropi obstajali tisočletja. Dober del te mularije ne ve več niti katero stranišče je njim namenjeno… eni isprobavajo kiklice svojih sestric… vse to pa spodbuja še sistem.

  Muslarija pa kot hijene… naravni instinkt im signalizira da je plen nemočen… in kot v naravi… trop hijen na enega ter ga žrejo živega. Tiste ki so izumili MultiDrekultizem, ko se bodo vetrovi obrnili… bo treba skupaj z Levičarji holokaustirati.

  Kar pa zadeva opičji RAP… pa Belska mularija golta ta “modni” nig-stil še bolj obsedeno kot pa sami izumitelji… in posnemajo tudi njihovo opičjo modo – “sagging pants”… ali hlače pod ritjo. Tako nig-ljubno posnemanje me asociira na shimpanza ki si potegne plenice čez glavo in se pol reži kot pečen maček. To prinaša diversity-drekrsiti… in šolski programi “posebej prilagojeni” za Belsko mularijo to spodbujajo.

  • šmentanamuha

   Prav si povedal.

 • šmentanamuha

  In kdaj mislijo premlatiti Makarona? Čas bi že bil.

 • šmentanamuha

  Tko je to, ko se bele otroke vzgaja v transgenderje in homoseksualce, prekleti kreteni zarukani. V Franciji je verjetno pedrov že več kot normalnih moških in tudi pri nas ta trend hitro narašča. Težko razumem, da imajo Evropejci tako šibak preživetveni nagon.