fbpx

[Video] Morilka sredi ulice hladnokrvno ubila pet moških, ki so proslavljali obletnico poroke: Je šlo za kartelski obračun?

Fotografije morilke (vir: twitter)

Neznana ženska je sredi ulice v Veracruzu hladnokrvno pobila pet moških, ki naj bi proslavljali obletnico poroke. Policija še ni objavila nikakršnih informacij, ugibanja pa pravijo, da naj bi šlo za spopade med karteli.

Javne usmrtitve v Minatitlanu je bilo konec v hipu. Ženska se je pripeljala na motorju, razjahala in začela streljati s, kot se zdi po posnetku, polavtomatsko pištolo. Morilka je brez obotavljanja v svoje žrtve izstrelila šest strelov. Zatem je, kakor je razvidno iz amaterskega videoposnetka, ki so ga pridobili na Daily Mailu, ponovno sedla na motor in se odpeljala stran.

Pet moških, ki jih je hladnokrvno pobila, je obležalo v krvi. Pristojne službe pa so ugotovile, da so umrli na mestu zaradi nastalih poškodb. Policija še vedno ni objavila identitete umrlih ali identificirala morilke. Pobegle krogle naj bi ranile tudi dva druga posameznika, ki sta bila prepeljana v bolnišnico. Nadaljnja preiskava je še vedno v teku.

V mehiški zvezni državi Veracruz drugače trenutno potekajo hudi boji za prevlado med mamilarskima karteloma Los Zetas in Jalisco New Generation Cartel, ki sta znana po medsebojnih spopadih, v katerih pogosto prihaja do mučenj, obglavljanj in množičnih usmrtitev.

Ivan Šokić