[VIDEO] Multikulti nasilje: Samo mimo je šla, pa jih je dobila ‘direkt’ v obraz

Fotografija je simbolična (Foto: youtube/screenshot)

Kruta realnost na francoskih ulicah. Nič hudega sluteče mimoidoče dekle poskuša zaobiti temnopoltega fanta, ko jo ta naenkrat z vso silo udari v obraz. Kot da to še ni dovolj, priteče še drugi, ki jo od zadaj lopne po hrbtu in zbije na tla. Prisotni pa v šoku.

Žrtev “multikulti” napadov je vsak dan več. Da nas lahko prihod tujcev zaradi drugačenga etničnega in kulturnega ozadja obogati, je žal samo ena – lepša, a čedalje manj bleščeča – plat medalje. Bolj grenko je spoznanje, da se na spletnih omrežjih v času vse večjega preseljevanja migrantov v Evropo širi tudi vse več nasilnih vsebin, ki imajo rdečo nit – tujci grozijo, pretepajo in posiljujejo Evropejke.

V zadnjih dneh so dogodki v Nemčiji pretresli Evropo, očitno pa niti ženske v Sloveniji niso več varne. Po množičnih spolnih napadih v Kölnu, Zürichu, Salzburgu in Helsinkih smo lahko zdaj priča nadlegovanju migrantov tudi v naši državi.

V. V.

 • Mihilus

  Ti zločini nebelih priseljencev nad avtohtonim belim prebivalstvom se dogajajo že od prve Turške imigracije v Nemčijo. Vendar je vse bilo pometeno pod preprogo. Včasih ni vsak sabo prenašal kamere v obliki pametnega telefona, vse medije pa je pokupila židovska mafija z namenom, da prikrije te zločine. Naš lastni tehnični napredek – internet in pametni telefoni – nam pomaga se boriti proti tem zločinom.

 • Anja H

  Še en od mnogih dokazov, da vse rase še posebej pa črnci in Arabci sovražijo belce.

 • Feriss.H

  A ni zanimivo, če šimpanz uide iz zoološkega vrta takoj steče akcija da se ga vrne v gajbo in zaščiti ljudi. Te Črne kreature se obnašajo enako kot šimpanzi in so enako nevarni ljudem, pa se ih kar pušča da se svobodno klatijo med nami in zganjajo nasilje. Čeprav so divji in primitivni, niso butasti, vidijo slabosti sistema, vidijo da se jim marsikaj tolerira in to pridno izkoriščajo. Če bi se kakšen Belec slučajno umešal in poskušal zaščititi to žensko riskira da ga obtožijo Rasizma. V histeričnih obtožbah bi prednjačile razne trčene Leve aktivistke, prav tiste ki bi morale v bran vzeti svojo vrsto, a se raje opredelijo za pavijana.

  Tale dogodek je še nedolžna igrica v primerjavi kaj Urbani Negroidi zganjajo po Ameriki nad Belimi ženskami in starejšimi na splošno. Pogooglaš “Black on White Crime” in se odpre vpogled pred katerim je Danteov pekel otroški vrtec.

  • Feriss.H

   Medtem ko sem klanfal tale komentar, spremljam še poročila in kot da se tam delajo norca iz te že itak dramatične situacije – Na BBC Črni nekaj melje, preklopim na CNN in tam kot po navadi Črni in Bela blond kolegica, seveda takoj preklopim na France24 in “presenečenje” Črna bere poročila, že temeljito razkurjen poskušam še RT, tam pa Beli zopet nakladajo o Islamofobiji v Britaniji. Ugasnem TV.

  • Feriss.H

   KO SEM ŽE RASKURJEN, PA ŠE NASLEDNJE:

   Ključni problem naše Evropske civilizacije je institucionalizirana TOLERANTNOST do DRUGAČNIH. Cigani na primer, že od Rimskih časov se klatijo po kontinentu in so še vedno DRUGAČNI od nas in bodo še naprej drugačni, vse dokler bodo obstajali. Kot da že teh ni dovolj, Evropa je spustila noter druge drugačnosti, in zdaj to samo še pospešuje, drugačnost je postala kar modni trend, kamor smo dodali še Fedre in Lezbe. Vprašanje je kaj bo z našimi zanamci ko bodo kot neki mlačni ostanki oni postali drugačni od današnjih drugačnih, a bodo tile takrat raz-drugačeni, tolerantni do starih novo-drugačnih?

   V naravi ni tolerantnosti, kar je drugačno od tistega kar je v danem momentu tam, je obsojeno na neobstoj. Podobno funkcionira vesolje in naša civilizacija se je gradila na NETOLERANTNOSTI DO NEKOMPATIBILNOSTI. Vojska in policija na primer ne moreta funkcionirati na osnovi nekih hlapljivih toleranc. Tehnološki napredek počiva na skrajni NETOLERANTNOSTI. Zaradi neke sintetične kvazi-kulturološke tolerantnost pa nazadujemo kot družba, navzlic še trenutnem tehnološkem vzponu. Lahkomiselno popuščanje drugačnosti bo izničilo še tehnološki napredek, in čez čas bodo inovacije najverjetneje samo še v domeni raznih orodij iz kamna in okraskov iz živalskih kosti.

   • Mihilus

    Jaz sem tudi že večkrat pisal o zakonih narave. Ampak na koncu koncev je tudi to zakon narave. Imamo predatorja (Žida), ki nas želi iztrebiti. To je zdaj naš evolucijski pritisk tako kot takrat ko so naši črni predniki ostali ujeti v Evropi. Slabiči, ki so se pustili zmanipulirati naj poginejo. Ta šibki se bodo zmongreliziral. Potomci ta močnih belcev, ki imajo trdno rastno zavest pa bodo čez nekaj generacij nazaj osvajali izgubljena ozemlja. Židje bodo pa sami padli v jamo, ki jo nam kopljejo. Taka je karma, takšni so zakoni narave.

    • Feriss.H

     Noch Einmal, iz tvojih ust v Božja ušesa!
     Vseeno pa mislim da ne bo tako če bo šlo naprej kot gre. Če tega sranja ne zaustavimo zdaj bo enako kot se dogaja v Ameriki, in kot se je zgodilo v Rodeziji in se še dogaja v SA. Mogočni Rim je popustil in ga je odneslo, a na srečo so prevladali Evropski Barbari. Karte so se premešale nekako znotraj istega špila. Zdaj pa popuščamo smetem, in nastalo bo samo veliko smetišče in kot manj odporni na smetenje bomo enostavno pocrkali, smeti bodo pa verjetno razpadale v lastnem smradu še lep čas za nami.

     • Mihilus

      Sej nas dobesedno že tisočletja mnogi modreci opozarjali na to, da Židi želijo pobastardizirat belce v mongrele. Pa enostavno nismo verjeli dokler niso dokazi tako jasno pred nami.
      Nemci dobesedno požirajo Mein Kampf. Pa ne samo Nemci. Vedno več belcev po celem svetu spregleduje, da je imel Hitler prav glede pravzaprav vsega. Že prej sem sumil ampak po teh novoletnih spolnih napadih pa sem trdno sem prepričan, da nekdo v ozadju (najbrž Rusija) vleče poteze, ki bodo temelj za nacionalistično revolucijo.

     • Feriss.H

      Mislim da so nedavno prav z Googla objavili da je Hitler največkrat vtipkana beseda v njihovem iskalcu. A ni zanimivo da je ne glede na mnenje, Hitler vztrajno najbolj popularna oseba na Internetu, in po toliko letih še kar vztraja z svojo prisotnostjo. Da ni naredil nekaj kardinalnih napak in da je bil bolj zmeren, kakršna koli bi Evropa že bila, mnogi od nas sicer ne bi obstajali, zagotovo pa ne bi “uživali” takega multi-kulti sranja kot ga zdaj.

     • Lokomotivführer

      Imaš prav. Lani sem v knjigarni v Celju (verjetno je še sedaj) naletel na prav komično situacijo pri postavitvi knjig na policah. Skupaj so bile postavljene knjige Hitlerja, knjiga o Stalinu in knjiga o največjem našem morilcu (9. največji ever).
      Pred knjigo Hitlerja je bil napis: “-60% ob sočasnem nakupu knjige Stalin”.
      Naj se vidi, kdo ima ceno in kaj ljudje ne marajo in ostaja…da ne bi bilo dvoma, sem zadevo fotografiral-dokumentiral!

     • Anja H

      Treba je dobit Žide z roko v marmeladi. Sej točno vemo kaj hočejo. Ni tako težko predvidet njihove naslednje poteze. Potrebno jim je nastavit past in jih ujet v to past tako, da bomo imeli neizpodbitne dokaze. Zato pa tale invazija niti ni tako zelo slaba stvar, ker se zelo lepo kaže vloga židov pri temu.

     • Feriss.H

      Ameriško Židovsko Bankstersko Oligarhijo ne moremo ujeti v past ker oni imajo nas v pasti preko naših Liberalnih Retardov in skorumpiranih politik. Če bi ne bilo toliko teh Levih Liberalnih množic ki vede ali nevede omogočajo to kar se nam dogaja, nam ne Banksterji ne politika ne bi z tako lahkoto izvajali te svoje programe.

      Najbolj Liberalno-Uničevalno so nastrojene prav vaše vrstnice – ŽENSKE. Bele Ženske so v Ameriki bistveno pripomogle temu da je Kenijski Musliman Hussein prilezel v Belo hišo in jo spremenil v Džamijo. Podobno se bo zgodilo letos ko bodo množično glasovale za hudiča nad hudiči – Killary. Še posebej so uničevalne te ki se parijo z temi drugačnimi.

      Forumov kot je ta je v svetu nešteto, in res da so tam ženske v manjšini, a ste prav vi/one ključne za prenos na prijateljice, znanke, sorodnike, otroke, nečake, vnuke in podobno, ki še niso osveščeni in se niti ne brigajo za to problematiko. Tako kot nam zdaj rušijo civilizacijo ženske, jo druge ženske lahko rešujejo, lažje kot mi, ker sistem ne gre z podplatom na vas, tako kot nad nas. Beseda izgovorjena in napisana pogosto ima večjo moč kot pa batina.

 • Rožle

  Banano naj mu dajo, da se bo mal ohladil…!..Potem pa nazaj v kletko..

 • Rožle

  “Dawn.of.the.Planet.of.the.Apes”….še malo pa nam bodo teli vodili svet…

 • Bilderberg

  Žrtve priseljenskega nasilja bi se morale organizirat skupaj s podporniki in tožit državo, ker jim je odrekla pravico do varnosti, enakosti pred zakonom, ker podpira kriminal in nasilje in jih je s svojimi dejanji življensko ogrozila. Politike ki so pri temu aktivno sodelovali pa tožit tudi osebno in zahtevat od njih kazensko in materialno odgovornost za svoja dejanja – saj oni niso nad zakoni in ustavo.

  • Mihilus

   Haha dobra. Boljševiki so sistem naredili, da nas uničijo. Zelo težko boš z njihovim sistemom dobil že eno samo bitko kaj šele vojno.

   • Bilderberg

    Vsaka oblast ali vlada prej ali slej pade. Potem pa …. poračun. Kar so sejali bodo želi!

    • Mihilus

     Če uspeš od znotraj uničiti boljševike potem te od CIA sponzorirana revolucija ali pa vojna. Še čisto vsaka država, ki je zares uspela izkoreniniti komunizem je bila vojaško napadena in poražena s strani držav, ki so v Boljševiški koaliciji. Če Rusija nebi imela jedrskega orožja bi gotovo že imeli invazijo na Rusijo.

  • epson mlacni

   Še naprej. Odrekajo nam temeljno človeško pravico, pravico do samoobrambe. Včeraj sem poslušall in pogledal (opozoril me je kolega) poročanje o novem predlogu EU glede razorožitve. Povsem lažne predstave. V bistvu nas (vas) novinarji prepričujejo, da so zločini narejeni z LEGALNIM orožjem in tega skupa sedaj del EU prepovedati.

   • Feriss.H

    Epson, kot inteligentna oseba, a še vedno misliš da vse to kar se dogaja, ne pije vodo iz evidenc ki sva ti jih z Mihilusom nametala pred kratkim. Probaj ti takole kresniti žensko, pa boš videl kako sistem deluje če nisi Črn.

    • epson mlacni

     ;) Bemtiš, ko pogledam iz tega zornega kota, me je pa kar resno strah, da nekaj je na tem.
     Sam sem aktiven športni strelec in se s trenutno aktivno problematiko okrog predloga EU direktive glede razoroževanja, že tako razoroženega EU življa, dnevno soočam kot aktivnist PROTI.
     Človek skoraj ne morem verjeti, o čem se sploh pogovarjamo in zakaj se “borimo”. Od SLO EU poslancev so se do sedaj javno in pisno opredelili zgolj vsi trije EU poslanci SDSa, za kar jim sam lahko dam le še eno točko simpatij več.

 • kamdrvimo

  Take takoj na vago in na antartiko v živalski vrt.

 • Bilderberg

  Še malo pa se bodo sodniki bali obsodit take priseljene nasilneže.

 • Feriss.H

  Tale “junaški” napad pavijana na Belo 16 letno dekle je še bolj značilen za to vrsto
  Blacks bring White knock out game to London – https://www.youtube.com/watch?v=GT0SbPxsK5s

 • 1xy

  grozljivo……nepredstavljivo……..nedopustno in ponižujoče kar počne evropska politika!!!

 • aobri2

  EU komisija bo morala sprejeti nove zakone, v kazenskem zakoniku seveda glede beguncev , migrantov in muslimanov. Ker so tile vzgojeni da so v gospodarji žensk, in bi morali sprejeti zakone in to zelo stroge zakone glede kaznovanja za razna posilstva, nadlegovanja žensk in še kaj.
  Vem smo kulturni narod Evropejci, ampak, če ne bomo sprejeli stroga kaznovanja za zločine bomo pač morali ljudje sami začeti kaznovati te drugače vzgojene in drugih kultur.
  Za posilstvo bi jih morali kaznovati z kastracijo in z bičanjem.
  Tole je šele začetek če oblasti ne bodo ukrepali.Evropi se ne piše dobro, sem pa prepričan , da če ne bodo vlade ukrepale in se bo to nadaljevalo bodo pač navadni ljudje vzeli stvari v svoje roke.

 • Novakec

  In take bojo začel vračat nazaj v državo ki jim je dala papirje za prosto gibanje po €U. Naši deb..il so bili zelo pridni pri tem. Katastrofa na pomolu.

  • Pevec

   Hvala Bogu. Pri tolikšni golazni bo oblast dvignila roke!! SDS pripravi se!!

   • Nova24TV Mod 1

    Opozorilo: golazen.

 • epson mlacni

  Slovaška ne dovoli več osvajanja Slovaške. Golazni je vstop prepovedan!

  http://www.rtvslo.si/svet/slovaska-stop-za-muslimanske-prebeznike/382870

  Kako pri vragu lahko te “naše” gnide nas prepričujejo, da Slovenija ne more nič? Slovaška je v EU, Slovaška je v Šengenu in nič se ne govori, da jo bodo zabrisali ven.

  • ney

   Ma naši še (cigane) ne morejo porihtat, ko so prišli in si barake(zdaj že bajte) na privat parcele naselil so se lastniki parcel mnoga leta pritoževal, naši pa nič….Kaj šele z valom migrantov, če še to peščico Romov ne morejo pošlihtat.

   • Bilderberg

    Saj Slovaki so tudi z Romi porihtali.

  • Nova24TV Mod 1

   Opozorilo. #golazen

   • epson mlacni

    SSKJ http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name=sskj_testa&expression=golazen

    golázen -zni ž (ȃ) manjše, odpor, gnus vzbujajoče živali: vsa golazen je prilezla na sonce; stenice in druga golazen / pohodi to gnusno golazen // nizko, navadno s prilastkom ničvredni, škodljivi ljudje: hoteli so iztrebiti tatinsko golazen; tuja golazen je gospodarila po naši zemlji / kot psovka ti prekleta golazen ♪

    Po SSKJ so golazen tudi ničvredni, škodljivi ljudje.

    A popravim svoj komentar in “golazen” zamenjam z “znastveniki /zdravniki / profesorji/ oh in sploh visoko tehnološko izobraženimi inžinerji “, ki v prostem času razbijajo nosove in usta evropskih mladenk?

    btw.,
    Kaj pa “naše” gnide?

 • ney

  Čudi me, da sta tisti dve ženski na posnetku zraven šli tolerantno naprej in samo opazovale…ta opečeni bi lahko to punco tudi štihnu … madonca dve ali pa tri babe bi ga pa že lahko v jajca, če ne drugač. Pa še ta druzga zraven…Ker pa tako vsi mirno gledajo si bodo (bolj ali srednje) opečeni dovolili še bolj.
  P.S. Pri nas Romi (cigani) z orožjem kupčujejo.

  • 1xy

   saj ni sam……pozorno poglej posnetek, vidni so 4 moški + snemalec, verjetno pa še za njegovim hrbtom kakšen……

   • ney

    Saj je tudi belcev okoli dost, ampak kot pravim belci vsi mirno gledajo, zato pa bodo opečeni prevladal…

    • 1xy

     jaz bi se tudi usrala, po domače povedano…….ne vem sicer, če bi lahko bila tiho, definitivno pa se fizično ne bi upala upret……..ne samo strah, tudi šok naredi svoje, da človek zablokira……..

     • ney

      Ojojoj…

     • 1xy

      kaj ojojoj…….tak je – pa ne boste zdaj dedci pošiljali na fronto v 1. vrste žensk……..potem niste nič boljši……..SRAMOTA je, da te sredi belega dne nekdo tako napade……..še dobro, da se je pobrala…….spodaj poglej link FERRIS.H…….nezavestna obležala od 1 udarca……

     • Rožle

      Solzivec nosite sabo…..ga boste zrihtale 123…..takle bo priden kot bubica….

     • Bilderberg

      Ta jo je udaril nepričakovano Potem jo je pa nepričakovano napadel še drug. Tu ti solzivec ne pomaga.

     • Rožle

      Se vrneš nazaj….glih takrat, ko v tefon komentira mu stisneš eno porcijo!
      Drugač pa govorim za v bodoče…..

    • Bilderberg

     Ker zakonodaja preprečuje vmešavanje. To si takoj kriv napada ali prekoračenega silobrana. Na koncu same težave. Vsi bodo lagali proti tebi. Sem to že doživel. Naš problem je da spoštujemo nesmiselne zakone

     • ney

      No če ga že ne bi na licu mesta, bi ga pa iskala toliko časa, da bi ga enkrat na samem dobila potem pa po tiho, da tudi jaz nič ne vem.
      (Se bi osebno zmenila brez policajev ali sodišča)…

     • Bilderberg

      Na koncu bi te pa preganjali kot teroristko. Potem pa dva trikrat to doživiš, vsi te gledajo kot eno zmešano ki igra policajko in na koncu odnehaš. Jaz sem hodil nekaj let po sodiščih ker sem branil nekaj punc. Eno je varnostnik v disku vlekel za lase iz diska Sem ga počil da je bila kri po zidovih in da je bežal domov. Potem sem pa 3 leta hodil po sodiščih ker sem kao pijan napadel varnostnika :) Na koncu vsi lažejo. Potem je en nogometni klub maltretiral neko punco v gostilni. Sem jih razbil na licu mesta cel kup. Na koncu so me predstavljali kot norca ki napada ljudi.

     • ney

      Zato je bolje poštimati stvar brez prič.

    • Feriss.H

     Drage moje dame, če Belec intervenira riskira obsodbo in JAVNI LINČ od vseh mogočih institucij da je to počel zaradi Rasisitičnih nagibov. Najbolj glasne bodo številne aktivistke.

     • ney

      No potem smo že obsojeni na propad.

     • Feriss.H

      Saj prav to z Mihilusom najbolj vztrajno dopovedujeva vsem da gre za načrten razkroj Evropskih avtohtonih nacij. Če slučajno še nisi videla presenetljivo ISKRENEGA PRIZNANJA enega od protagonistov tega projekta potem si OBVEZNO poglej tole – Barbara Lerner Spectre, IBA-News, 2010
      https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ in tu https://www.youtube.com/watch?v=ROGnoNJc6Nw

     • ney

      Hvala bom kasneje pregledala imam še opravke.L.p. in Lep dan.:)

     • ney

      Torej se židi strateško maščujejo za ves holokavst?

     • Feriss.H

      V nihovih ortodoxnih šolah svoje otroke učijo da so jim Goyim (Belci-Evropejci) glavni sovražnik. Za razliko od ISIS nas ne nameravajo obglavljati z mačetami, obglaviti nas hočejo pač z Multikulturalizmom. Seveda pa niso vsi Židje enaki, tudi pri njih in med njimi so velike razlike in trenja.

    • mojadezela

     tega zumbalajca bi tako nalomil, da nikoli več nebi hodil

    • valentin

     V Kolnu je nekaj “Nemcev” prevzelo vlogo policije, ki je na tem mestu ni bilo in branilo ženske, razsežnosti so večje kot si mislimo. Imam zanesljive info. da so na švedskem zaselki, okrožja z migranti kamor si niti policija ne upa.

  • valentin

   Dogodek je sneman, to kaj pove ?

   • ney

    Dal si mi misliti? Zanimivo.

    • valentin

     Da, da, ko te nekaj preseneti nimaš časa snemati, največkrat sploh ti ne pride na pamet.

 • daresi

  Živali, to je za v kletke!

 • JohnSmith

  V osnovni šoli izobraževanje o uporabi orožja. Pri 17ih praktični preizkus in izdano dovoljenje za prikrito nošenje. Vsak državljan dobi v trajno last manjšo pištolo in en napolnjen seržer. Glede na svetovne statistike, tam kjer je orožje + izobraževanje je manj umorov in manj kriminala.
  Poleg tega pa vsakega “migranta”,”begunca”, ki naredi kakeršenkoli prekršek, pa če tudi je samo prometni, se ga TAKOJ deportira skupaj z vso družino v državo prihoda. V kolikor se to ne da ugotoviti se ga odpelje v mednarodne vode, da v napihljiv čoln, flašo vode, pa naj se znajde.

  • pajot

   To jest že ves čas govorim. Na ladjo,pa na Atlantik> neka mu je sa srečom.

 • Rožle

  Iztirjenc…je pa še ponosen na to…,ko je prevladal nad šibkejšim spolom…! Podn..!!!

 • Bilderberg

  Mora pa je to plan Merklove? Da se rehabilitira Mein Kampf ideologija? ;) Brez tega to nebi bilo mogoče?! Ni nujno da je vse tako kot se zdi. V igri je veliko igralcev z različnimi interesi. Neke vrste igra šaha. V SLO imamo problem ker nas upravljajo šahovsko nepismeni.

  • FreedomAndDemocracyNOT

   lahko si najvecji mojster saha, ampak, ce lahko premikas samo kmeta po sahovnici, ze v osnovi nimas kej prevec moznosti, lahko gres samo kakor veter piha…

   • Bilderberg

    Potem je treba menjat igro. Preit na poker. Davčna oaza itd …..

    • FreedomAndDemocracyNOT

     rad bi vidu enga slovenskega politika, ki bi imel jajca narest tako stvar

     • Bilderberg

      Saj zato pa ves čas ponavljam. Da nas upravljajo nesposobni in nepošteni.

  • sprehajalec

   Po moje ne, ker Mein kampf ima stare korenine eugenike. Poskuša se pač posnemati nek ameriški model z neameriškimi metodami. Vendar ameriški model vključuje tudi zelo visoko ograjo na meji z mehiko.

   • Bilderberg

    In pištolo za pasom

    • sodnikisozločinci

     Kulturo integratorja Colta.

  • sodnikisozločinci

   Evropa spet rabi malo kulturne obogatitve nemških migrantov izpred več kot 70 let:

   https://www.youtube.com/watch?v=xT9lIH9VpBo

   https://www.youtube.com/watch?v=LZDJUTYDiq8

  • Mihilus

   Ali je to plan nje ali nekoga drugega ali pač golo naključje – to se neizpodbitno dogaja.

 • sprehajalec

  Res presenečenje in šok. ha, ha. Te stvari so vsakodnevne, banda zgoraj so Francozi z francoskimi pasoši in rojeni v Franciji. In z enakimi pravicami kot ostali Francozi. Nič posebnega tretmaja z njimi, bo horda advokatov, zaščitnikov, kvazi človekoljubov zaslutila svojo priložnost. Oni se integrirajo na svoj način, izhajajo iz revnih okolij priseljencev in že v štartu gredo stvari svojo pot. Geni naredijo svoje.
  Američani jim nastavljajo odklenjene avtomobile in jih trpajo iz ulic v zapore, naši kvazi humanitarci pa vpijejo, da jih segregirajo. Europski zakoni so pač narejeni za socializirane europejce in ne za njih. Velja tudi za sisteme socialnih pomoči.
  Beli Europejci se potem iz takih okolij izseljujejo in se jim umikajo. Še policija ne hodi več tja, kot se je pokazalo nedavno v Bruslju v tisti migrantski četrti. Človekove pravice, sistemi socialne pomoči, enakost pred zakonom, svoboda so za tistega, ki je te stvari izumil. Torej bele Europejce. Za druge pač niso in bi morali imeti svoje zakone in jih od tam, kjer izhajajo tudi imajo. Europskih pač ne razumejo, oziroma jih imajo za šibkost. Europejce pa za slabiče.

  • Bilderberg

   Saj si res slabič če upoštevaš bebaste, nesmiselne, nelogične, vsiljene zakone, ki ti jih vsili nekaj funkcionalno nepismenih in nepoštenih politikov.
   Oni Hojs se sigurno nebi mogel tako obnašat v Afriki ker bi bil ob glavo.

   • sprehajalec

    Tudi podobni dogodki kot v Kölnu npr. v Damasku in Bagdadu, pa Alžiru, bi rezultirali v poplavi zaštihanih in pobitih, pa potem sorodstvenih in krvnih maščevanjih. Nimajo šans tam doli povohati jo od blizu. Sedaj jim pa nekdo v roke da neko potrdilo, pa sobo z oskrbo, pa žepnino, pa popolno svobodo, pa flašo si kupi. Pa morje mladih žensk za silvestrovo. Saj se jim trga.
    Bodo rekli nekateri, pokažimo, da smo boljši od njih. Ne, učinek je popolnoma nasproten, pokazali smo, da smo popolni Bedaki.
    Ljudje smo na različnih stopnjah socializacije, nekomu še vedno ni to jasno. Če pa nemčija misli, da bo z afganistanskimi ter Arabskimi kmeti in pastirji gradila super tehnološko družbo, se pa hudo moti.

   • valentin

    Srbi kažu : “Ko se jebe, nek se jebe, a ti čuvaj sebe.”
    Moralo bi držati za vse nas Slovence.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  ta posnetek je sicr ze mal starejsi, ampak vseen zaskrbljujoc. Te ljudje nimajo sluzb, vzgoje, upanja in clovek brez upanja, ki zapade v kriminalno druzbo, je izjemno nevaren. In teh bo cedalje vec po celotni evropi, Imajo prezir do domacinov, pocutijo se izdane in potem jih se pumpajo, da smo zahodnjaki krivi za njihovo situacijo, kar je do neke mere tudi res ampak dejstvo je, da vabt te ljudi v evropi, je kulturni samomor in verjetno dobesedni samomor. Za francijo se govori, da je prakticno izgubljena, anglija po vsej verjetnosti tud, svedska sledi. Ironija, ko bodo cez 50 let vzhodno evropske drzave najbolj napredne v evropi, medtem ko bo sarijska prava vladala po zahodu

 • Bilderberg

  Je pa dobro da malo SLO priseljenci vidijo kaj smo zaradi njih prenašali Slovenci 100+ let. Sedaj bodo sami prišli v tako situacijo. Zadeve niso tako zelo različne.

 • Caesar

  Tovrstni napadi samo še krepijo podporo FN gospe Le Pen. Kmalu bo dobila absolutno večino in je niti združeni socialisti in republikanci ne bojo mogli premagati.

 • plamen100

  Samo upam, da se bo to cimprej zacelo tudi pri nas dogajati, res upam. In da bodo tiste ki sedaj kokodakajo v ZL prvo taksno pokasirale! Evo vam migrantski multi kulti!

  • Poštenje velja

   Predvsem bosanka tomićka.

 • Miha Novak

  Opica naj pride sem, mu glavo odbijem majmunu… Reva usrana se spravlja na šibkejše. Prid sem boš vidu kako jih boš po zobeh dobil!

  • učko

   Boš imel priliko, ko jih bo sem prišlo tistih 140.000, ki jih je Pahorjeva vlada “pocahnala”, da so lahko naši, oziroma imajo dovoljenje za gibanje tu okoli.

   • ney

    Mogoče bo to od “Pahorjeve vlade” osebna vojska?

    • valentin

     Pomembni glasovi na volitvah.

 • Poštenje velja

  OPICE SO ZA POBIT!

  • valentin

   Podoben opici z IQ opice.

 • Ježek Teka Teka

  To bomo dobili v zahvalo, ker je večina prizadetih volilcev volilo Cerarja, pa to …

 • Feriss.H

  Če rečem da smo Belci superiorni Črnim bom takoj obtožen Rasizma. Na “srečo” sem celo lahko pohvaljen če izjavim ali “priznam” da so Črni superiorni Belcem. Brez prisile ugotavljam da so Črni SUPERIORNI nam, postrežem lahko tudi z dokazi – skupina Črnih vedno zmaga v konfliktu z posameznim Belcem, to im uspe tudi z posamezno Belo žensko, sploh so pa superiorni našim starejšim, vedno jih potolčejo, tudi do smrti.

 • učko

  Neo-komunistični režim pri nas načrtno ustvarja pri nas skupine kretenov, ki bojo obračunavali z normalno mislečimi državljani. Do sedaj so bili to privilegiranci v javni upravi in privilegirani penzionisti z borćevskimi dodatki, neprilagojenimi čefurji, pedri, sedaj pa tudi emigranti iz Afrike, Sirije, Afganistana itd. Bolj, ko bojo uničevali to državo, bolj bo komunistični režim potreboval podporo te svojati, da se bo obdržal na oblasti.

  • Nova24TV Mod 1

   Opozorilo: Nestrinjanje lahko izražamo tudi brez žaljivih besed oz.
   besed s kontekstualno slabšalnim pomenom in s tem vzpostavljamo
   kulturni nivo komentiranja. #pedri #čefurji

 • učko

  Ta rdeči fašisti, ki kradejo in uničujejo to državo rabijo zaveznike v svojem kretenskem početju. In vidijo jih sedaj predvsem v imigrantih.

 • andreas82

  Pišite raje o balkanskih priseljencih v Sloveniji. Kakšna osamosvojitev je to, ko imamo skoraj več tujih državljanov kot je nas Slovencev? Večina od njih Slovenije ne spoštuje, eni celo odkrito napadajo samostojno Slovenijo, kako da zdaj slabše živijo itd…Slovenija rabi nacionaliste bolj kot kdajkoli prej. Tukaj je Slovenija!

 • Antonius

  V takle posnetek postaviš svojo hči, mati, ženo, pol naj se ti pa ne utrga?
  Merklova je onkraj pameti, če misli, da se tej 1,5 milijonski “drhali” odraslih kretenov lahko privzgoji spoštovanje, človekoljubje, empatija. Morda ponižnost po dvajsetih letih aresta? Sam, kdo jih bo futral? V avion z njimi, pa naj jih nad muslimansko afriko na padala privezane dol stresejo.

  • Poštenje velja

   Naj jih kar skipajo v morje

   • valentin

    Žal jih iz morja pobirajo, čeprav so se sami vanj spravili.

 • andreas82

  Južne ki izvajajo teror nad Slovencibi bilo treba isto deportirat. Največji problem je Ljubljana, drugje še niso tok naduvani, pa še svojega župana imajo. Moramo zavarovati meje in mesta, nacionaliste na vlado, da uredijo zadeve. Slovenijo je treba čuvat pred balkanom, ta nam je že od nekdaj najbolj nevaren. Tito jim je gradil stanovanja, mi Slovenci pa ostajamo doma pri starših ta nova generacija. Vse to od komunistov!

 • xtc

  Temu čemur smo pričaje kriva EU priseljenska politika in reševanje proplemov po Evropsko.
  Če primerjate priseljensko politiko ZDA in EU boste opazili kar precej razlik,med tem ,ko so ZDA bolj selektivne je EU bolj demokratična-zu pa nastane težava.
  Eu je skušala posnemati priselnsko kolitiko ZDA in jo posnela z totalno zavoženim multi kulti-
  ZDA tlačijo prieljence v obstoječi anglosaxonski sistem ,kjer so najprej Američani , pa je pustila ,da so najprej vse drugo nato pa Evropejci ter pripadniki držav.
  Američani tiščijo priseljenca v obstoječi sistem,prilagoditev in angleški jezik,doma pač si kar si.
  Eu pa je dopustila vzporeden svet z ločenimi šolami itd,od tu napreje pa se je pričel krah.
  Seveda imajo tudi ZDA težave z priseljenci a ti nakoncu izginejo v getih,kjer se ti ,ki niso zmožni socializacije pač pobijajo med sabo,policija pa nekje nadzoruje meje get in parkrat naleto vdejo tja počistijo in popokajo nekaj težavnih inzadeve se pomirijo.
  Dočim je EU dovolila rugačen razrast te politike in so se priseljenci zavlekli v svoj domači vzporedni svet ,saj so jim bile dovoljene,domače navade,govorica in celo šolanje,kar pa je še najhuje nekateri kar na državnih šolah govorijo v tujih ne EU jezikih.
  Nadalje so tu še faili zaradi bivših kolonij in popolnoma zgrešena azilna in druga politika.
  Povedano drugače EU prehitro podeljuje azile,državljanstva in vsakdo kdor zagreši kriminalni delikt mora takoj zapustiti državo.
  Ker EU tega ni uredila oz,težavne ni sankcionirala ali izgnala,raje so se politiki skrivali za floskulami o multi kulti in strpnosti in ne rasizmu sedaj pa je kar je in stvari brez surove sile neboste uredili,dle bodo čakali večja bo potrebna.

  Nadalje vsa “izobraževanja” ,ki si jih izmišljujejo levi politiki in multi kulturarji,kako imigranti naj ravnajo z ženskami so neumnost.
  Oni dobro vedo,kaj se v EU sme in kaj ne,vendar se še bolj dobro zavedajo ,da jih ščiti multi kulti in parole in fraze,ki jih učijo levaki.
  Zato bo izplen teh izobraževanj ničen ,divjanje pa čedalje hujše.Seveda to že po EU traja nekaj časa,a politiki z ustrahovanjem in lažmi to prikrivajo,daedaj ,ko ni več obvladljivo,sicer še lažejo a laži zmanjkuje-ljudje pa so vse bolj besni.
  In nadalje še eno stvar,ki marsikomu tule ni jasna;
  Vsi imigranti(moški) ,ki prihajajo tako z Bližnjega vzhoda ,kot Afrike so prepričani ,da jih v EU čakajo vile,avti,plače(za nič dela),blondinke (voljne) in če pač ne gre drugače jo pa posiliš in družba jo mora dodeliti za ženo.Če se ženska upre ali upira jo je treba kaznovati-ubiti.
  Tisti,ki še sanjate odprite oči o realnosti ,seveda se o tem ne govori,saj bi to v E izvalo še večji upor in konflikte.In še poduk za muslije in Afričane je “ženska” za poroko “godna” ob prvem perilu(9-12let).Tako da smo si na jasnem realnem.

 • Osti jarej

  …nas ni nič strah,ker imamo cmerarja,borata,kahlo,ježa in duhca….

 • Osti jarej

  ..poskrit sekire,krampe,vile in podobno orodje…..ker gre vse lepo po scenariju…..z zakonom prepovedat posedovanje in nakup orožja,je samo en del le tega……naši vrli eu posranci bodo ziher za…

  • razerznak

   Bomo pa sli do srbije po m70

 • Krtača17

  Še malo pa bojo solzilci, noži, pištole in boksarji postali normalen del opreme ob sprehodu po cesti, pa če se policija strinja ali ne. Prvo izzivanje bo izzivalca drago stalo! Pa se pojdimo…

 • Osti jarej

  …cmerarjev slogan za naslednje volitve je lahko;v vsako slovensko vas 1000 beguncev

 • Osti jarej

  a kle pa nič o tem,kako naj bi vlada,na račun raje, reševala mirkota od tuša?!

  • marta

   K A J ???

   Ali ga dovolj ne rešujemo, ko kupujemo v njegovih marketih ?????

 • valentin

  Vse kar se dogaja, kar vidimo in kar je še skrito je bilo predvideno s strani poznavalcev
  situacije, treznega razmišljanja, z vse več informacij smo vedeli kaj nas čaka in kam
  gremo. Sam si take družbe nisem želel, nočem imeti opravka in bi že zdavnaj ukrepal,
  da bi do tega ne prišlo. Z vsakim dnem bo slabše, kajti, ko pride do “okvare” in ne ustrezno ukrepaš gre samo še na slabše, do situacije, ko ni več poprave, potrebno bo
  začeti znova, torej sledi kolaps, šele nato bo lahko sledil vzpon, izgradnja na novih
  temeljih, kajti današnji so trhli in neuporabni.

  • Krtača17

   Popolnoma drži. Tej državi v tej obliki ni več pomoči in se je tudi brezveze trudit karkoli popravljat. Treba bo začet nanovo, s popolnoma drugimi ljudmi in s precej bolj fleksibilnim sistemom oblasti (prva napakica v vladanju in kontra ljudstvu – bajbaj). Za evropo velja enako. Do takrat pa neprodušno zapret meje, počistit nesnago, potem pa dalje…

   • valentin

    Prispevajmo vsak po svoji moči, znanjem in dobro voljo predvsem z
    zdravim razumom, vztrajnostjo in hotenjem. Morda je to majhen +
    a već +++ večja moč…
    Nujno je potrebno imeti “odprte” oči in ušesa, ter znati prepoznati zrna
    od plev.

 • andreas82

  Smo osamosvojili je bilo super, takoj po tem pride nazaj jugoslovanska garnitura z vrhovnim poveljnikom vred. Ko bi takrat Slovenci izvolili demokratične ljudi pa bi imeli samostojnost. Tako pa ima balkan še vedno vse možne privilegije, patriotizma nobenega. Imajo prav tisti, ki pravijo da so tanki zapustili Slovenijo, garnitura je pa ostala.

  • ney

   Točno.++++++

  • valentin

   Prevaranti so povsod !

 • marta

  Takšne “navade” so nalezljive. Bojim se, da bodo tudi naši ljudje – predvsem moški, hitro prevzeli nekatere njihove “navade”.
  To lahko prepreči samo IZGON.
  Čim se nekdo pregreši, samo I Z G O N in tudi prekinitev AZILA (če ga je slučajno pridobil)…. v tistem trenutku, ker zapor, ali prevzgoja, sta za takšne izprijence neučinkoviti.
  Za takšne barabe, je škoda časa in denarja. I Z G O N..

  • dr Janez Sveti

   Marta, a se ti ne zdi, da pišeš tako, kot , da si malo zaostala? A, da se bomo “nalezli” navade, pretepanja žensk ? Domači moški so edini, ki te lahko zaščitijo, pred to drhaljo. Domači moški, kar jih je ostalo, saj jih je že pol zmedenih in so homo ali pa poženščeni.
   Imenujte me rasist, nacist, komunist ali smo nasilnež, vendar bi v primeru, kot je prikazan, tale črna opica ležala na cesti v nezavesti s polomljenimi kostmi, če bi bil jaz prisoten. Verjemi, da govorim resno, ker sem take stvari nekoč počel!!
   Nemočne, otroke in ženske je potrebno zaščitit pred nasiljem. Tudi domačim! Hvala Bogu, da je v Sloveniji še dovolj DEDCEV!
   Dr Janez Sveti domo bran

   • Osti jarej

    ..ooo,marija….

    fr.sveta pomagavka Osti jarej

    • dr Janez Sveti

     Osti jarej .
     DrnJanez Sveti Perunov sin

   • Duhec

    Mogoce si ti tak…. vecina pa ni.

    • valentin

     Nas je več, verjemi.

     • Duhec

      Ne vem…. tisti, ki jih jst poznam sam govorijo.

     • ney

      Pes, ki laja ne grize. :)

     • valentin

      Na deželi je tako !

     • Duhec

      Eh…. tile so še brez zob.

   • ney

    +++++++++++++++

  • valentin

   Ne boj se, Slovenci, ki spoštujejo svoje žene jih ne tepejo, maltretirajo,
   ampak cenijo in spoštujejo svoje “Micke” in te imajo rade “Janeze”, četudi
   so kdaj “fajhtni”, takrat malce nerodni, a vedno toliko razumni, da vemo
   kje smo doma.

 • Duhec

  Tko pac je in se huj bo. Vse se bo spremenilo se na slabs. Merklova je unicla EU.

 • Osti jarej

  …….treba je biti zelo previden…..”kreatorji” potrebujejo strah in sovraštvo….obilo tega….zato ni dobro metati vseh v en koš……..da pa je res nekaj v ozadju pove tudi dejstvo,da napadalci ne dobijo direktne brce v rit in izgon iz dotičnih držav, pred tem pa kakšno konkretno kazen po njihovih zakonih…..pravzaprav jih policija sploh ne “najde”……tistale muza od angele ,blesave,naj se pa že enkrat neha sprenevedat….zakuhala je pyzdaryjo ,zdaj naj jo požre (rešuje) in to hitro…..no,ja….pravzaprav je tudi ona samo orodje….

  • Adam

   Seveda, cel svet (IS, migranti, Angela Merkl, Putin) so samo orodje v rokah skrivnega štaba, ki deluje 100 m pod zemljo v nekje v Murglah. In glavni cilj vseh teh dogajanj je zgolj in izključno izločitev enega samega osamosvojitelja iz slovenske politike.

   • valentin

    Ha, ha, ha….že na drugem koncu SLO, 100 km stran so Murgle nepomembne, nanje me spomnite šele tu na net-u.

   • Osti jarej

    ..aajde,adam….odšetaj…..

 • Duhec

  Zenske si nabavite red pepper spray mk-3 od deftec. Moski pa… po zelji.

 • Adam

  Bi bilo zanimivo, če bi se Partizanski pevski zbor jutri namesto v Dražgoše podal na Šentilj in tam pred kolono migrantov zapel tisto partizansko pesem:

  “Hej tovariši, pod orožje vsi, tujec mora iz naše zemlje!
  Čaka Korotan, čaka Štajerska, čaka sinje Jadransko morje.
  Zdaj v roke puške, zdaj naj zapoje mitraljez,
  sovrag bo čutil, kako gorak je z nami ples.
  Hej tovariši, ni nam žal krvi za svobodno Slovenijo.”
  Me prav zanima, kako bi Luka Mesec komentiral takšen koncert partizanske pesmi?

 • Duhec

  Vzgojeni ste, da nasilje ni resitev…. in to mate v seb. Tega se vsi zavedajo… od policije ne bo nic.

  • Osti jarej

   ..jp…ker nismo barbari.v sebi imamo plemenito kri…..a tudi pogumno…..kdo misliš,je pognal turčine v beg?!…..

   • Duhec

    To je lanski sneg….

    • Osti jarej

     ..ja,pa ja de…lanski sneg,ker so bili južni navadne prpe?…..sicer pa;z zakonom nam prepovedujejo izražati resnico…še na zvezni ravni so bili sprejeti zakoni,s katerimi so prepovedovali izražati resnico o sistemu…danes imamo z zakonom zaščitene manjšine,ki lahko počno kar se jim zljubi,ker zanje noben zakon ne velja (izjeme seveda so,a jih ni veliko)….ne dolgo nazaj je bilo nedovoljeno govoriti o žici,ampak je bila tehnična ovira,ekonomski migranti to niso bili in še vedno niso…so begunci z vojnih območij,migranti pa izgubljeni v vesolju…..za vojno na kriznih območjih nismo mi odgovorni…..naj vse te ljudi sprejmejo in nafutrajo,ter preživljajo oni,ki ustvarjajo vojne…..tudi evropa ima kremplje pri tem…a občutke krivde za šlamastiko in vmešavanja tja,kjer elita vidi lastne koristi ,nabijajo vsem nam….klinc jih gleda!!

     • Osti jarej

      p.s……že med drugo vojno,ko so zavohali,da slovenci (partizani) sami precej dobro in suvereno obvladujejo teren in so odlično organizirani,ter imajo na vrhovne položaje postavljene “taprave ljudi” z visoko moralo,so jih po dekretu zamenjali s sodrgo z yuge…..in nastavili brezmoralne klavce z odstotnostjo vsakrne empatije……še danes čutimo posledice …

  • valentin

   Res je, jaz nikogar nisem prvi udaril, ko sem ga moral pa sem ga toliko, da jih nisem več dobil nazaj.

   • Duhec

    Men se zdi to normalno….. sam zame pravijo, da sm nenormalna.

    • valentin

     Kaj je danes normalno za to degenerirano družbo, homosex..,
     kraje, zglajz na celi črti ?

     • Duhec

      Zgleda, da res….

     • valentin

      No, poslušaj svojo vest zvesto, ker vedno prav vodila bo.

     • Duhec

      Ko mi bojo sodl, jim bom to rekla….. dvomim, da bo pomagalo. Jst sm tak psiho, da sm jim rekla, da mi dol visi za njihova udbovska sodišča….

     • valentin

      Če si prepričana, da imaš prav, ne kloni

     • Duhec

      Ja sej to je bistvo vsega….

     • pokvarjeniSvet

      Današnje norme in new agerstvo, multi kulti to vse je podn od podn, drek od družbe.

     • valentin

      Včasih me ima, da bi vse čisto preprosto defragmentiral kot pri
      PC- ju, če bi se dalo, no kresnil s kladivom čez hard disk, da niti
      forenziki nebi imeli kaj delat.

    • Evil_shadow

     ti sigurno nisi normalna ;) za ženske se pa ja ne spodobi, da se tepejo…a te tega niso starši in v šoli naučili ? :P

 • Ježek Teka Teka

  Sej je bil sam šamar … še posilu je ni, pa to …

  • Duhec

   Tko se začne….. in začelo se je.

   • HUDIČEK

    Čudne tipe maš okrog sebe :)

    • Duhec

     Mene še noben ni….

     • HUDIČEK

      Pravilno, nobena ženska si ne zasluži “batin”…razn mogoče tipa ala Merkel – to je pa spet druga zgodba…

  • valentin

   Nekaj podobnega sem pred leti videl na Pohorju, čeprav je bila samo šala, a
   ga je punca tako fejst in hiter nazaj, da je tip zafarbal in se znižal za par cm.

   • Duhec

    Jst sm v privat življenju sam enga…. ampak sm ga….. mogoče še najbolj med vsemi, ker mi je reku….. dej me, če upaš.

 • Duhec

  Sam ne računat na policijo….. policija je še ena leva greznica več. Mi smo se učas ful razumel…. smo mel kriminaliste, sodnike, tožilce….. izbrani, sposobni….. dokler smo verjeli, da bojo za vse veljal isti vatli. Ko mi je postal jasno, da je to utopija, so se pa naše poti razšle in smo postal nasprotniki….. ni nam hujšega, ko se srečamo…. kjerkol pač se.

 • pokvarjeniSvet

  Tukaj imate zdaj te primitivce ki tepejo ženske….a ni to dovolj, da ti ljudje s svojim obnašanjem NE Sodijo v Evropo, Takoj jih ven nagnat in ista pooblastila na zunanji meji uvest kot jih ima sedaj Madžarska

  • Duhec

   Cmerar proučuje nastalo situacijo….. čez 1 leto bo mogoče ukrepu.

   • pokvarjeniSvet

    On ?? on nebo nikoli, on se bo prej v hlače in pobegnil ven iz Evrope. Nakradenega denarja ima dovolj za dobro življenje kjerkoli veni izven Evrope.

 • Rosenrot

  Mimogrede, Vignola (Modena, Italija), 5. januar 2016;
  Skupina oboroženih muslimanov na cesti ugrabi 5 mladoletnikov, jih postavi pred zid ter inscenira eksekucijo v stilu ISIS, ustrahuje ter grozi z umorom oz. atentatom, izstreljen je vsaj en naboj iz pištole, v zrak. Mladeniči morajo pod grožnjami odgovarjati na vprašanja kot “Si kristijan? Verjameš v Boga ali v Alaha? Sedaj vas bomo v imenu Alaha ubili.” itd. Nato so jih le izpustili.
  Policija tudi :) saj, da je šlo le za neslano šalo. Napisali so prijavo, to je tudi vse.

  Vse to na področju Modene, ki se je do včeraj ponašalo s top kvaliteto življenja. (Tu v okolici se meddrugim nahajajo simboli tehnologije in podjetništva kot so Ferrari, Maserati, Panini itd.)

  Vir: Today it
  http://www.today.it/citta/aggressione-finta-esecuzione-isis-vignola.html
  Opravičilo: povezave so v italijanščini, prevajam le naslov in podnaslov;
  Vignola, improviziran ISIS scenarij: “Ali ste kristjani, ali verjamete v Alaha?”
  “Dogodek je potekal v kraju Vignola. Skupina severnoafriških moških je napadla pet najstnikov. Potem, ko so jih postavili pred zid in jim grozili s pištolo, so jih izpustili. Zagovarjajo se, da je to bila le šala.

 • pokvarjeniSvet

  Tudi ZDA ima iste probleme samo, da tam rešuje probleme agresivno, s vsemi pooblastili in brutalnostjo da uspe vspostaviti red. Če ZDA spremeni svojo policijsko politiko postane isto sranje kot je sedaj v EU.

  Evropa mora te poslati nazaj ali usposobit policijo na isto raven in ista pooblastila kot v ZDA t.i police state brutality – samo tako lahko takšne ljudi uspešno obvladovat in ohranjati osnovni red.

  Brez tega v ZDA takoj nastane ena velika Anarhija in problemi podobno kot imajo sedaj Zahodno-Evropske države. Še celo v Sloveniji se je zgodil primer da je eno dekle na območju celja preganjal migrant iz tretjega svet.

  Kot sem rekel nimajo muslimanske in vse ostale države tam doli takšnih krutih kazni, ker drugače te ljudi ni možno obvladat saj gre za 1000 letni zaostanek za nami. Oni so prilagojeni zgolj za divjino in plemensko zvezo, nikakor pa za danšanjo Evropo ! Tako da morajo nazaj.

  • Bilderberg

   Dejstvo je da bi bilo v Ameriki brez represije policije in brez oboroženega naroda 1000x več nasilja in mrtvih.

   • Duhec

    V Ameriki večina psihotov ni oborožena….. v Slo je pa kontra.

   • valentin

    Da, da, lepo se pri nas vidi kam te pripelje pridno upoštevanje zakonov,
    predpisov…. v pomanjkanje, bedo, norost. Oblast potrebuje ponižne,
    ubogljive in skromne državljane.

    • Bilderberg

     Oblast se je sama zaciklali z zakoni. Non stop so nekaj spreminjali, dodajali, … dokler ni stvar postala nesmiselna in neobvladljiva. Brez zaledja kančka zdrave pameti.

     • valentin

      Spet se bom povrnil k srbskemu pregovoru, ki pravi takole : “Pukne grana, padne vlada.”

      Po naše bi lahko rekli, da si sami jamo kopljejo ali kdor drugemu
      jamo koplje, sam vanjo pade.

   • pokvarjeniSvet

    oja to je 100% tako !! Zato tam v ZDA rabi policija pri takšnem prebivalstvu ogromna ekstremna pooblastila in morajo biti zelo agresivni, ažurni , drzni in brezkompromisni . Takšni morajo biti policaji v ZDA da brzdajo množico priseljencev in ras ki so primerne za svojo okolje kjer še vedno velja mentaliteta in razvoj najmanj 1000 let nazaj kot so plemenske zveze in podobno.

    Treba se je zavedati, da se belska Evropska rasa ni po naključju to kar je danes in da smo se civilizacijsko tako razvili. Evropski kolonizatorji so delali velike napake ko so hoteli Afričane prisilit v civlizacijo saj niso zreli zato. Oni so najbolj uspešni če se držijo ustaljenih navad to so njihova plemenske zveze. Samo tako je lahko red v Afriki v plemenih ki skupaj živijo z naravo iz narave direkt v usta in s plemenskimi pravili brez sodobne Evropske civilizacije,

    ker so Genetsko tako ustvarjeni zakaj mislite da v Afriki ni bilo nobene takšna civilizacije primerne Evropski ? Jaz sem prepričan, če nebi belci hodili dol v Afriko da nebi prišlo do srečanja, bi Afrika še vedno bila takšna kot je bila pred 1000 leti.

    Dokazi za to so na enem otoku (ime sem pozabil), najbolj izoliran otok na svetu leži v Bengalskem morju blizu Indije. Ta Rasa ljudi nikoli pred tem ko je Evropski človek stopil na vse kontinente na svetu, ni srečala Evropejcev. In ker so živeli izolirani od ostalega Sveta niso imeli potrebe in ne razvojne žilice, da bi se se bolj razvili tako so vsa stoletja, ko se je ves preostali Svet razvijal, ostali na istem ! In bodimo iskreni roko na srce tako so tudi najbolj veseli in svobodni…če bi hoteli te ljudi civilizirati bi škodili tako njim kot tudi sebi ker bi v naši civilizaciji delali sranje. Saj niso primerni in dorasli za njo.

    Video posnetek prvega srečanja z Evropejci

    https://www.youtube.com/watch?v=xd0I1xAICOc

    To je dokaz da smo si RAZLIČNI !! in tega ni možno z integracijo spremenit.

    • Duhec

     J Afriko poglej…. kaj se je zgodl, ko so črncem dal pravice??? In zdej jih majo celo več kokr belci…. sm bla dol, groza.

     • pokvarjeniSvet

      Saj to govorim vsaki rasi je treba dati svoje. Zato sem pa poti vmešavanju belcev na druge kontinente, saj tudi Evropejci in Afričani smo si popolnoma različni v tem.

      V Afriki ne more drugega laufat če želimo da črnci živijo samostojno brez nas Evropejcev kot da jim tam pustimo v plemenski zvezah. Ker to da jim hrano dol pošiljamo in na silo civiliziramo nima smisla, ker na to niso pripravljeni, do tega morajo sami prit.

      Tudi Evropa se je sama civilizirala brez pomoči drugih ras, zakaj te možnosti nebi prepustili Afriki ?

      Sedaj jih na silo civiliziramo in posledice so katastrofalne ker so zapustili in pozabili način plemenskih zvezah so praktično opravilno nesposobni v civilizaciji se civilizirat in skrbeti zase. Zato pa umori, kraje, izsiljevanje, nasilje in posilstva.

      Civilizcija ni pravica je zgolj privilegij, do katerega moraš sam priti s svojim delom in dolžnostmi.

   • valentin

    Verjetno, zelo verjetno ker so ZDA dežela vseh presežkov, to so najnaprednejši in najbolj nori.

   • pokvarjeniSvet

    Absolutno, samo z takšno policijo lahko obvladujejo te uvožene ljudi ki v takšen tip Evropske civilizacije ne sodijo. Saj sem rekel oni so za Afriške plemenske zveze, nikakor ne sodijo v ta prostor.

    Ampak ok, ZDA je nastala na priseljencih, kaj pa Evropa katera je izključno nastala na Slovanih, Germanih, Romanih, Ugrofinci, Baltskih in ostalih indo-evropskih narodih po domače povedano arijskih narodih ( katere beseda je demonizirana v Zahodnih globalističnih medijih).

 • Bilderberg

  Kdor ima FB si lahko ogleda tale video. Kako je priseljeni barbar napadal domačina potem pa fasal. https://www.facebook.com/541807332614714/videos/549087201886727/

  • ney

   Kar je iskal to je dobil. :)

 • BATMAN

  Cerar je pogledal posnetekin rekel, da mora malo razmisliti

  • Lokomotivführer

   Verjetno se pripravlja edini smiselni ukrep za zavarovanje države, to je splošna mobilizacija vseh vojaških obveznikov, popolno zaprtje meje,…

 • Bilderberg

  Poglejte zgodovino kolinializiranih držav. Recimo centralna Afrika. Dokler so tam vladali belci s trdo roko je vse laufalo. Določene centralnoafriške države so dobesedno cvetele. Bil je red in blaginja. Kaj se je zgodilo ko so moralisti in lažni humanisti uspeli odgnat belce iz Afrike. Predat oblast divjakom?! Sedaj domačini, recimo črnci, sami priznajo da se pobijajo vas med vasjo. Pa še sami ne vedo zakaj. Na tem svetu lahko naredi red samo bela rasa! Tam kjer je ta v večini. Sicer bo kaos. Demokracija ni primerna za vsakega ker ta se med barbari sprevže v anarhijo. Ne moremo mi Kitajcem soliti pamet kako naj upravljajo državo. Kaj pa mi vemo o temu kako se upravlja država z milijardo ljudi?!
  Že med Slovenijo (odkar več nismo v Avstroogrski) in Avstrijo se lepo vidi da določene civilizacijske norme za nas ne morejo veljat. Saj smo manj civilizirani.

  • pokvarjeniSvet

   Treba se je zavedati, da se belska Evropska rasa ni po naključju to kar je danes in da smo se civilizacijsko tako razvili, ker smo imeli potrebo in sposobnost žilico za to. Evropski kolonizatorji so delali velike napake ko so hoteli Afričane prisilit v civilizacijo saj niso zreli zato. Oni so najbolj uspešni če se držijo ustaljenih navad to so njihova plemenske zveze. Samo tako je lahko red v Afriki v plemenih ki skupaj živijo z naravo iz narave direkt v usta in s plemenskimi pravili brez sodobne Evropske civilizacije,

   ker so Genetsko tako ustvarjeni zakaj mislite da v Afriki ni bilo nobene takšna civilizacije primerne Evropski ? Jaz sem prepričan, če nebi belci hodili dol v Afriko da nebi prišlo do srečanja, bi Afrika še vedno bila takšna kot je bila pred 1000 leti.

   Dokazi za to so na enem otoku (ime sem pozabil), najbolj izoliran otok na svetu leži v Bengalskem morju blizu Indije. Ta Rasa ljudi nikoli pred tem ko je Evropski človek stopil na vse kontinente na svetu, ni srečala Evropejcev. In ker so živeli izolirani od ostalega Sveta niso imeli potrebe in ne razvojne žilice, da bi se se bolj razvili tako so vsa stoletja, ko se je ves preostali Svet razvijal, ostali na istem ! In bodimo iskreni roko na srce tako so tudi najbolj veseli in svobodni…če bi hoteli te ljudi civilizirati bi škodili tako njim kot tudi sebi ker bi v naši civilizaciji delali sranje. Saj niso primerni in dorasli za njo.

   Video posnetek prvega srečanja z Evropejci

   https://www.youtube.com/watch?…

   To je dokaz da smo si RAZLIČNI !! in tega ni možno z integracijo spremenit.

   • Bilderberg

    Če nismo različni potem tudi med nami in ostalimi sesalci ni razlik. Zakaj potem problemi okoli sodomije?! In porok med raznimi sesalci?!

    • pokvarjeniSvet

     Ja saj, samo danes os ljudi tako poneumili, da tako enostavnih stvari niso sposobni razumet.

     Počakaj še malo @Bildi da pridejo na ta forum ljudje, kateri naju bodo začeli etikirat za rasiste , nestrpneže in naciste, kričat in noret nad to resnico, ki sva jo zapisala in jo ne bodo sposobni dojet in sprejet.

     To so dejstva dokazov je več kot dovolj, rase niso naključje. Isto tudi Evropa se ni razvila pred vsemi po naključju.

     Ko danes gledaš Atletiko, ti isti ljudje, kateri sedaj govorijo, da ras ni in smo vsi enaki , ti isti ljudje trdijo, ko gledajo črnca tečti po progi kako vse ostale prehiteva, da je to rasna značilnost, da so črnci rojeni za hitre teke !

     hahaha ni smešno ti isti ljudje v drugem hipu priznajo, da črnci imajo boljšo genetsko zasnovo za tek, da so hitrejši od ostalih ras. Po drugi strani pa trdijo da smo v umu isto razviti. če pa že v mišični masi in v sami lastih teka nismo ?? Tudi v Boksu je podobno vsi vemo da črni boksarji zaradi svoje genetske zasnove imajo bolj masivno drugačno mišično maso oz jo lažje dosežejo.

     kdo je torej kontradiktoren tisti, katerii trdi, da smo različni ali tisti, kateri trdi da smo enaki ??

     • Bilderberg

      Ta enakost je bila rojena v glavah javnega sektorja. Tja so se kadrovali (in izobraževali) vedno najmanj sposobni. Ker pa so želeli imeti za slabo delo visoke plače so razvili tole teorijo o enakosti. Ostali smo jih tolerirali kot invalide. Toleranca do invalida je privedla do tega da so invalidi zavladali. Ugrabili državo. Da so se tile invalidi lahko vzdrževali so potrebovali podporo uvoženih “invalidov”. In tu je eden od odgovorov glede tolikokrat omenjane “zarote”.

  • Duhec

   V Južni Afriki je zakon, da mora vsako podjetje, v lasti belca al pa črnca (jih tko skor ni) met najmanj 33% delež črncev med zaposlenimi….. pa najdi med črnci sposobne, delovne, izobražene. Ampak jih morš met…. če takih ne najdeš, spusti kriterije, ker se pač to zakonsko zahteva. Smo mel dol konvencijo, mater v hotelu kterem je bla, varovanje tako, da dol padeš….. sm vprašala zakaj…. jah, zarad stopnje nasilja, pol pa še….. ponoč ne okol hodit. Pa btw….. baje smo bli v varnejšem delu Johannesburga.

   • pokvarjeniSvet

    Treba je razumet da jaz osebno nimam ničesar proti drugim rasam, ne smatram da moramo mi belci podrejat druge kontinente, ampak zgolj pravim da vsakemu svoje.

    Afričanom dajmo njihovo plemensko zvezo nazaj, saj so dokazali da so z njo najbolj srečni in sposobni, To da jim vcepljamo blišč Evropske civilizacije v glavo, nebo pomagalo da bodo našli srečo tukaj pri nas v Evropi in predvsem uničujemo civilizacijo ker delamo nekaj na silo kar ni kompatibilno z nami in našo civilizacijo.

    moj moto velja VSI RAZLIČNI, VSI IMAMO PRAVICO živeti na svojem in po svoje.

    Kar pomeni da Afrika naj bo čimbolj Afriška, Evropa pa naj bo čimbolj Evropska !

    To da Evropo želimo prilagajati in delati Afriško, ne bo rešilo naših težav kvečjemu jih povečuje in to ekstremno do našega uničenja.

    Evropo Evropejcem, Afriko Afričanom, Azijo Azijcem…ipd. To je tako funkcioniralo vsa stoletja, dokler se niso začele kolonizacije ostalih kontinentov s strani Evropejcev.

    • Duhec

     Men se pa zdi, da sm jst kr rasist…. pa sploh ne vem zakaj…. ne vem no, druge barve mi niso všeč. Bela mi pa je….

     • Nova24TV Mod 1

      Morda bi Vam bil všeč Tarantinov Podlih (osovraženih) 8. #samopredlog

     • pokvarjeniSvet

      Jaz sem pa patriot in rasni realist. Ne sovražim ljudi zaradi njihovih rasnih značilnosti ker je čisti nesmisel. Ampak kot rasni realist je treba vedeti kam sodijo, kaki sistem je za njih, tip civilizacije stopnja tehničnega razvoja in česa so sposobni.

      Tudi leva v naravi ne sovražiš tako kot ostale plenilce v naravi so del ekosistema, isto kot rase. Ampak treba je vedeti kam sodijo, kaj jim lahko dovoliš, kakšen sistem je za njih primeren.

    • macon

     Časa se ne da zavrteti nazaj, kar pomeni da bodo od belcev ZAHTEVALI pridobitve zahodne civilizacije.

     Moramo se nehati delati humane in nehati biti humani, kar pomeni ukiniti vsa zastonjska cepljenja in humanitarno pomoč v Afriki. Njihovi diktatorji, ki se valjajo v zlatu, naj vse lepo plačajo. Njihova sreča je, da so zdravila in metode belci že iznašli, torej jim ni treba ničesar razvijati.

     Beli humanizem mora veljati v okviru bele in zahodne civilizacije, imamo dovolj revnih, lačnih in degradiranih območij.

 • Osti jarej

  …sicer se cmerar napihuje,da ne bo sprejel tam okol 140k migrantov in beguncev,ki jih bo angela poslala nazaj sem……prav vprašal ga bo kdo,servirnega kot je ,ga bodo lepo po****li in dodali še kakšnih par tisočk……in kaj bo potem,ko se bodo take začele pri nas?….so brošure z navodili o obnašanju slovenskih žensk v javnosti ,že v tisku…..a že kar zdaj začnemo črne rjuhe kupovat?

  • Bilderberg

   Vsi smo ga opozarjali mesece da se bo to zgodilo. Ta tip je reklama za nesposobnost.

   • Duhec

    Jst pa nism več prepričana, da je to sam nesposobnost.

    • Bilderberg

     Saj ni. Gre še za sadizem. Za maščevanje vsem do katerih je v mladosti čutil manjvrednostni kompleks. Imamo take skoraj v vseh strankah. In v vsem JS.

     • Duhec

      Bildi…. mislim, da so glih takega rabl, hotl, izbral…. ma ni se on sam odloču, da se bo mal igral politika. Sam zabit ni…. vsega se zaveda.

     • Ježek Teka Teka

      Mamica ga je sfukala do amena, pa to … tip je sociopat … aja ne smem diagnoz dajat … lol …

     • Duhec

      Ja…. deluje, kokr da ga je iz dneva v dan tolkla po glavi.

     • Ježek Teka Teka

      To loh sam Masleša reče za JJa … jest pa ne smem, pa to … ok …

     • Nova24TV Mod 1

      Izogibajte se prostaškosti oz. rabe “slovenščine višjih krogov”. #sfukati

     • valentin

      Se spreneveda in pametuje, zavaja.

     • Osti jarej

      …politik(sploh tisti,ki je na oblasti) je lahko samo človek,ki nima nikakršnih moralnih zadržkov….mila alečković lepo pove,kako “delajo politika”…sploh je pa zelo priročno,če vedo o njem kaj,kar ni za v javnost in ga stem držijo za prašnike…….

    • pokvarjeniSvet

     pokvarjenost, pokvarjenost je itak vodilo, da so ga taglavni iz ozadja dali za kandidata in mu dajali medijsko podporo na volitvah in prirejali javnomnenjsko mnenje z anketami, da je lahko kasneje zmagal in prevzel oblast. On je samo lutka, kot vsi ostali v njegovi stranki. Orodje za dosego ciljev ohranjati prevlado aktualne elite. Plus ugajanje globalni eliti, tako si zagotovijo, da nemoteno in neovirano vladajo.

    • valentin

     Jaz že dolgo vem, da ne gre za nesposobnost, ampak za interes, pohlep, častihlepnost, pokvarjenost, hinavščino, hudobijo, revanšizem itd.

   • HUDIČEK

    …prej sinonim…

   • Maks Šmidhofer

    Dragi moji….Nova24tv je še enkrat pokazala svojo nekompetenco. Tale video je star vsaj dve leti, lahko ga najdete na youtube-u če v iskalnik vpišete “White girl physically abused by two black men in France”. In fant ki je to storil je dobil 5 let zaporne kazni.

    Tok da veste kok ma ta zadeva veze z migranti.

    Zadeva se je dogajala med leti 2012 in 2013 ko se je predvsem v Ameriki začela tako imenovana “igra”: KNOCKOUT GAME, ki so se jo mladi lotili tako, da so na ulici z enim udarcem poskušali zbiti človeka na tla. Več o igri lahko najdete tudi na youtubu kjer so televizije o njih poročale če v search napišete: “knockout game” in preiščete vsebine.

    HVALA NOVA24TV DA STE V SLUŽBI RESNICE….. IN OBJAVLJATE 2-3 LETA STARE STVARI IN UPATE DA BODO LJUDJE TO SPREJELI S SOVRAŽTVOM DO MIGRANTOV

    • resnica

     Zaenkrat so migranti pokazali vso primitivnost, kar jo premorejo

     • Maks Šmidhofer

      Že uredu

    • Bilderberg

     Torej ne gre za priseljenca in torej so to počeli v tej igri tudi beli fantje črnim dekletom?!

    • Vrhovni sodnik

     Ti si nor.

 • Ježek Teka Teka

  Hmm … mogoče je pa to dober, da bomo imel skupnega sovražnika z levimi ovcami, pa to … sicer ne z vsemi, ker eni so preveč oprani … JJ ma šanso zdaj … ne vem kaj čaka …

 • HUDIČEK

  Po globokem razmisleku in preučevanju incidenta ki se je zgodil v Kolnu se je tudi naša vlada odločila ukrepat…da bi preprečili podobne incidente pri nas gospod premier Cerar svetuje ženskam, ki pridejo v stik z migranti ponudijo spolne usluge kar same..ne pozabite skrb za srečo in zdravje migrantov je trenutno naša največja prioriteta…vse ostalo je drugorazredna tema…

 • Maks Šmidhofer

  Dragi moji….Nova24tv je še enkrat pokazala svojo nekompetenco. Tale video je star vsaj dve leti, lahko ga najdete na youtube-u če v iskalnik vpišete “White girl physically abused by two black men in France”. In fant ki je to storil je dobil 5 let zaporne kazni.

  Tok da veste kok ma ta zadeva veze z migranti.

  Zadeva se je dogajala med leti 2012 in 2013 ko se je predvsem v Ameriki začela tako imenovana “igra”: KNOCKOUT GAME, ki so se jo mladi lotili tako, da so na ulici z enim udarcem poskušali zbiti človeka na tla. Več o igri lahko najdete tudi na youtubu kjer so televizije o njih poročale če v search napišete: “knockout game” in preiščete vsebine.

  HVALA NOVA24TV DA STE V SLUŽBI RESNICE….. IN OBJAVLJATE 2-3 LETA STARE STVARI IN UPATE DA BODO LJUDJE TO SPREJELI S SOVRAŽTVOM DO MIGRANTOV

  • Mihilus

   Poišči nam posnetke kjer beli fantje napadajo črnce pa se ti bomo opravičili.

   • Maks Šmidhofer

    zakva se mi boš opravičval? ker vidiš da imam prav?

    • Mihilus

     Takšnih posnetkov praktično ni. Topa zato, ker je neproviciranih napadev belcev na črnce več kot 100x manj kot obratno.

     • Maks Šmidhofer

      glihkar sem ti ga dal navrh a ti ga morm dat še enkrat? https://www.youtube.com/watch?v=bySrjYv11EU

     • novaknovak

      in kaj je tu videt? greš na neko zborovanje in tam vsevprek žališ, se dereš in nekulturno obnašaš…to je zate normalno? ko so pretepli in zbrcal tiste femen na konvenciji o zatiranju žensk, ti je bilo kul?

     • Mihilus

      Sem zapravljal čas, da sem pogledal posnetek pa se mi ni zdelo vredno odgovoriti, ker na njemu nikjer ne vidim kje bi kakšen beli moški napadel črno žensko.

   • Maks Šmidhofer
   • Osti jarej

    ..zlasti v ameriki beli korajžneži v uniformah,črne streljajo v hrbet…ene 16x….v samoobrambi…

    • novaknovak

     a naj policaj čaka da oni drugi prej ustreli proti njemu? ko mu policaj ukaže naj se ustavi in se uleže naj to stori. sploh pa kaj ima mahat okol s pištolo, pa če je to replika al pa vodna pištola. ti bi najbrž znal to strokovno ocenit, a ne…posebn ko bi enih 6x zavrtel posnetek…

  • von Rhein

   Nikjer ni rečeno ali napisano,da je posnetek nov.Posnetek je prikazan z namenom opozoriti kakšna golazen se je privlekla v Evropo in na kaj bo treba biti v bodoče pozoren.Dokaz (ne)kulture asocialcev in prejemnikov državne pomoči.

   • Maks Šmidhofer

    zADEVA JE STARA 3 LETA IN NIMA VEZE Z MIGRANTI. AFRIČANI SO V FRANCIJI ZATO KER SO JIH FRANCOZI ZASUŽNILI IN NE KER SO TJA MIGRIRALI, PREBERI KAKŠNO KNJIGO

    • von Rhein

     Ne rabim tvojega nasveta o branju knjig.Te stvari reguliram sam.Ponavljam,čas posnetka ni pomemben,pomembno je kaj je ta….sposobna. In med nivimi prišleki je mnogo takih.Lahko bi ti serviral nekaj linkov pa ne bom,ker imaš možnost sam poiskati,enako kot jaz izbrati kaj bom bral.Glede na to kako se odzivaš ni problem uvrstiti te v določeno skupino.

    • Botoks

     A ta posnetek je tud star tri leta?https://www.youtube.com/watch?v=bUaWi5W8AGs

     • Maks Šmidhofer

      jaz sem komentiral objavo nova tv in ne posnetke stvari. vem da se dogajajo ampak ta posnetek nima nič s tem kar sem poudaril

     • Maks Šmidhofer

      sicer pa nvem zate…ampak v teh letih je bilo pretepanje na igriščih dnevno vsaj v mojih časih :) pa nisem ravno travmatiziran :D

     • Maks Šmidhofer

      no ja….drugače so pa takšne stvari na naši šoli počeli tudi otroci slovenskih staršev….nevem kaj ma to veze z begunci če so otroci nasilni. To je slaba vzgoja in vem da je mnogo in premnogo primerov takšnih stvari tudi na naših šolah :) tko da nevem kaj naj bi tale posnetek prikazoval…

     • Botoks

      Kaj se lahko narediš še večjega bedaka?Zdaj pa naenkrat se vse to dogaja na naših šolah?Na katerih pa?In če o tem dobro veš,zakaj potem ne obvestiš policije?Tožilstva?Morda zato ker so storilci fužinarji žrtve pa domorodci?Na katero šolo si pa sam hodil in se je to na njej dogajalo?Morda bi te bilo potrebno poiskati.Kot kronsko pričo o nasilju in pretepanju na slovenskih šolah?Maks,ti si navaden gobezdač….

     • Maks Šmidhofer

      Že vredu :) lahko me poiščeš brez problema :)

      do tedaj si pa preberi mogoče tole: http://druzina.enaa.com/otroci/nasilja-v-solah-vec-kot-se-zdi.html

      “Po ugotovitvah pred kratkim obelodanjene mednarodne raziskave HBSC (Z zdravjem povezano vedenje v šolskem obdobju 2010) se slovenski učenci, primerjalno gledano, ne izkažejo najslabše. Po tej raziskavi je bilo v fizični pretep vsaj trikrat v zadnjem letu vpletenih 22 odstotkov slovenskih enajstletnikov in 8 odstotkov enako starih deklic, kar nas med 39 državami uvršča na visoko nadpovprečno mesto. 13 in 15 let stari otroci so se uvrstili okoli povprečja. Da so bili v zadnjih dveh mesecih žrtve vrstniškega nasilja, je pritrdilo 7 odstotkov enajstletnikov in prav toliko enajstletnic, kar nas uvršča pod povprečje (povprečni delež je 13-odstoten). Višji, a vseeno podpovprečni so bili tudi deleži med 13-letniki in 15-letniki.”

     • novaknovak

      maks, slovenskih! dečkov in deklic? aja, tako podrobno ni šla ta raziskava ;-)

     • Feriss.H

      Poslušaj ti rit Libretardirana, to so NAŠI otroci, avtohtoni in rojeni na svoji zemlji, “imigranti” ali tile dotepenci so pa TUJA vrsta, ki ne spada sem niti biološko, še manj pa kulturološko. Oni enostavno NIMAJO PRAVICE da si dovolijo to kar si lahko dovolijo domači. Gost si nikoli ne more dovoliti enako kot si to lahko dovoli domačin in pika!

     • novaknovak

      ne veš? menda si izobražen in razgledan. kaj bi pomenilo, če bi dva bela mladeniča premikastila enega priseljenca, al pa nadlegovala priseljensko žensko*

     • Feriss.H

      Tu se še enkrat vidi “superiornost” “imigrantov”, večja skupina vedno premaga samega Belca. Identično z hijenami, cela čreda hijen se spravi na eno levinjo, dokler se samec ne prikaže ali pa njene kolegice, potem je pa samo še tisto značilno javkanje posranih hijen. Enako je s temi “imigrantskimi” hijenami, dokler se im ne bomo začeli postavljati po robu, Rasizem gor ali dol, bodo “zmagovali”.

    • Botoks
    • novaknovak

     hahahahahahaha maks, ti si dober. se znebiš okupatorja, tirana,…pol pa greš v njegovo hišo, ker ti je tam vseen lepše kot pa bit svoboden pa kaj za svojo domovino naredit?

   • Nova24TV Mod 1

    Opozorilo: golazen.

    • novaknovak

     torej bi moral rečt, ..spoštovanja vredni ljudje?

     • Pjevač tuge

      Napiši malo drugače : spoštovana golazen.

  • Osti jarej

   …zato pa pravim,da je treba biti previden v sodbah…..je pa zelo čudno to,kako diletantsko se je kelnske policija odzvala na minule dogodke….pravzaprav…a se sploh je?!

  • resnica

   saj je 24tv le hotela pokazati, kaj nas čaka. Očitno si pristaš Luke Meseca in njegovih osvobodilnih razmišljanj.
   i rdžavom k******cu dlaka smeta. Tako pravijo južnaki. če se kdo obesi na neke postranske zadeve.

   • Maks Šmidhofer

    nisem politični pristaš. ampak vidm kako lahko folk ena objava obrne in delim resnico. Če je kaj v službi resnice potem je izpozstavljanje laži tako levih kot desnih, tako rdečih kot belih, tako roza kot črnih…

    • novaknovak

     ja maks, kak ena fotka se lahk obrne, a ne. zelo evidentno je bilo na tistem posnetku ko je ilegalec zabrisal ženo in otroka med tirnice, levičarski mediji pa kak grdi Madžari pretepajo uboge ljudi…si se takrat tud tolk angažiral o “resnici” ?

    • pokvarjeniSvet

     Kje je pa laž da ti migranti in priseljenci ki so dalj časa tukaj posiljujejo, kradejo, ubijajo, se pretepajo in izsiljujejo. Da večina svetovnih medijev to prikriva, zavajajo prirejajo statistike o migrantih. Veliko migrantov je kriminalcev zločincev in socialni problem to so dejstva, ampak svetovni mediji to prikrivajo. Saj se ve v čigavi lasti so ta velike medijske hiše.

  • Feriss.H

   Neki hunch mi pravi da je Smidhofer spet nazaj priplazeni nekdanji Majer, Košir…in še neki drugi psevdonimi…tečnarjenje je enako, tipičen Levi trol. Škoda da se ne da sprožiti kakšen elektro šok preko Interneta, da te ornk rukne, tako da vsaj do poletja ne bi vedu kje te se drži rit kje pa glava. Z ozirom na to koliko si zatežen, verjetno so motnje na transverzali rit-glava kar neka trajnica.

   Praviš – “igra”: KNOCKOUT GAME, ki so se jo mladi lotili tako…”

   O kašnih mladih nakladaš, zakaj nisi bolj natančen in poveš da gre izključno za Urbane Negroide, ali kot im ona občudovalka Lampretova z PoPtv ljubkovalno reče “temnopolti mladeniči”. Kaže da imata z Lampretovo podobna nagnjenja k temnopoltim. Vsi Črni in Arabci v Franciji (in Evropi) so imigranti, so pač imigrirali iz bivših kolonij, in nobeden ni Francoz, Šved, Nemec ali karkoli že, so pač dobili državljanstva, ne pa nacionalnost gostitelja.

   Ko si pa že spet tu, pa daj saj enkrat, namesto nerganja, obrazloži svoja stališča do “migrantov”, kaj ti je tako všeč pri njih?

   • Maks Šmidhofer

    pokazal sem samo na neresnico 24novatv ion hvala ker mi s tem odgovorom pritrjuješ da imam prav :) Ne bom se spustil na tvoj nivo, niti nisem politično opredeljen. Ne skrivam se za psevdonimi in če klikneš na moje ime dobiš vse moje podatke na facebooku :)

    Kakšna je moje mišljenje o beguncih te pač ne zanima niti nisem tu da bi o tem razpravljal.

    Da pa je knockout game zadeva “negroidov” pa vidim da nisi o zadevi obveščen :)

    Vsi črnci arabci niso migrantje ampak so sinovi sužnjev ki jih je “velika” francija kolonizirala v njenih časih :)

    • Maks Šmidhofer

     no ja…ni bila ravno laž ampak je dosegla točno to kar so želeli….da ljudje obsodijo migrante za to zadevo. To so naredili tako, da so 3 leta star posnetek objavili brez vseh podatkov in ga označili kot multi-kulti napad :) Če samo poiščeš youtube posnetek (ker valjda ga niso dali zraven da bi ga lahko preveril) bi lahko dobil vse podatke.

     • Feriss.H

      Kakšne ma veze ali je star en dan ali pa dvajset let. Imigranti iz Tretjega Sveta ne spadajo v Evropo. Dokler ih je bilo manj je tudi problemov z njimi bilo manj. Število problemov se bo večalo sorazmerno z njihovim številom. Ne svojo omejenost valiti na naša pleča.

    • Feriss.H

     Odgovor in stališče tipično za Liberalnega Retarda, in zato imamo toliko problemov z temi iz Tretjega Sveta, ker vas je precej ki se greste neke egalitarnosti. To lahko počnete dokler ste še pod zaščito Evropskih zakonov in varuhov reda. Ko se bo to zamenjalo boste z glavami tolkli ob zid ali pa bodo kar namesto vas to vam počeli vaši ljubljenčki

     Ena resnica je – Naj gre za ignoranco ali idiotizem, posledice so vedno enake

  • novaknovak

   a poročila, večinoma zamolčana, iz koelna, finske, švedske…a to je tud staro maks? so ostali mediji torej kompetentni? predvsem z zaklepanjem oz onemogočanjem komentarjev. in še kako so kompetentni tile Nova24, ko prikažejo, da se modeli druge tretje generacije še niso integriral v zahodno družbo. in se tud ne bodo, ker niso niti malo, razen redkih izjem, pripravljeni tega storit

  • tramal

   In kakšna je razlika ali je bilo sedaj ali pred tremi leti.Tudi ta dva sta migranta pa mi ne reci da sta čistokrvna francoza.Po tvoje sta francoza ki sta se namazala z sajami.

 • plamen100

  Vsaka cast Slovakom, prepovedali so vstop migrantom zaradi kulturne in vsakakrsne nezdruzljivosti z avtohtonim narodom. Saj so po parizu v bistvu “francozi” pobijali nemocne ljudi, ze tretja generacija preseljenih. Saj to je samoumevno da ti crnci in azijati niti njihovi potomci, pa lahko je ze 10 koleno, ne morejo imeti za svoje francoskih kraljev, Napoleona, francoske hrane, vin….oni bodo vedno za vekomj tujci iz drugega kontinenta. Enako velja za anglijo kjer je enako groza s temi obarvanimi, azijato…ni da ni. No on sedaj se nemcija. Zato v teh drzavah mora proti do ciscenja nacije ali pa bo tu nastalo nekaj novega s tem da pa to novo pomeni nazadovanje, pomeni brezdelje, vojne in pustosenje….enako kot danes bliznji vzhod.

 • Osti jarej

  ..me zanima odziv in mnenje faile p. na te dogodke..?!

 • SALZ

  Migrantom ki prihajajo v EU je na kožo pisan moški šovinizem.Kje so pa sedaj ženske ki so vedno tako glasne ko gre za domače moške jih ni slišat. A se nič ne bojijo da bodo spet za šporgetom in umivale noge dedcem? Nasilnim migrantom pa tole.V Sloveniji imamo veliko lepih pesmi ki so nastale od leta 1941 pa do 1950 poslušajte kakšno napr. hej m…… zagodi naj odmeva povsodi na koncu pa ne pozabite NA SLOVENSKEM SMO MI GOSPODAR če vam je prav ali pa ne svet je dovolj velik lahko greste drugam.

 • domovina mili dom

  Vse te rdeče aktivistke na praktično izobraževanje po EU, saj rade potujejo na izlete s proračunskim denarjem. Namesto v Venezuelo kar pred domači prag.

 • Osti jarej

  ….ljudje v siriji jedo travo…mačkov in psov ni več na ulicah….otroci umirajo od lakote…..za koga ,mater milo?…za kretene in zaradi njih….

 • Osti jarej

  …kakšne je trajbala merkelca;da bo treba nemško gospodarstvo pomladiti……marta kos marko;veliko večino prišlekov bo težko vključiti v družbo,ker ne govorijo nemško in nimajo nobene izobrazbe.ogromno je analfabetov…

  • Osti jarej

   pri nas pa to sploh ne bo problem…glede na to,da mnogi priseljenci iz bivše yuge niti po 50.ih letih ne govorijo slovensko….pa analfabeti so tudi…..spomnite se samo volitev…ljudem so številke kandidata pisali kar na roke…

 • Locardo Vandgarin

  Nova 24 v primeru, da Vam je do pisanja skečov in patetičnih pičkastič člankov to počnite na twiterju, 9Fagu in snapchatu tko kot to počnejo današne srednješolke. :)

  • Bosta Bostic

   Vse to obvladaš ??? Bravo…

  • Feriss.H

   Očitno si tam domač da obvladaš sceno…ostani kar tam in se odplazi tako kot si se priplazil sem

 • Jim Doe

  Smo videli v Mariboru,Afričan prerezal vrat Mariborčanu,dobil 18 mesecev!!(za poskus umora),na sodišču pa se je smejal.Dovolj je dovolj!!!!

 • Bosta Bostic

  To multikulti nasilje je bilo planirano, NATO, ŠEngen, EU so dovolili, da se je zgodilo…In nič drugače..

 • Dostmamrecesije

  JJ mora zmagat. Bom kar naprej ponavljal. 20 metrski zid debeline 4 metre in pika. Vse begunce pa iz EU poslat nazaj, od koder so prišli. Kaj pa mislijo, da so?? In vsak begunec je lahko tudi terorist. Če ga na meji niso označili kot terorista, še ne pomeni, da ni. Te so kot kameleoni. Kakršna je situacije, takšne barve je. Na meji so ubogi begunci, 100 metrov naprej pa so lahko teroristi.

  • timos

   To so navadni smrduhi !!!

   • Pjevač tuge

    Kamelfuckerji nam bodo vladali v lastni državi !

    • Dostmamrecesije

     Moderator te zna izbrisat. Grda beseda “Kamelfuckerji”

  • Pjevač tuge

   Med temi milijoni je mnogo teroristov in tudi potencialnih teroristov !

   • Dostmamrecesije

    Se popolnoma strinjam s tabo.

 • TomTom

  To mi deli. Še, še še….. To rabimo. Čim več tega. Mene že prsti srbijo:-)

 • Rožle

  V bodoče bo dnevno informativna oddaja potekala v 4-h delih…
  Terorizem, poročila, šport in vreme..!!!

 • Pjevač tuge

  Kmalu na ulicah Slovenije…hvala ti Cerar za tvojo miroljubno politiko do političnih emigrantov al kako jim že rečejo levaki !?

  • Rožle

   Kmalu na ulicah Slovenije….A migranti…?

   • Pjevač tuge

    Takšni prizori emigrantskega nasilja, te alahovci ne spoštujejo nikogar.

  • Rožle

   Rečejo jim zmerni uporniki….

   • Pjevač tuge

    Hehe marš smrti pa take….

  • Aton

   Saj pjevači že na naših ulicah. Samo prikriva se malo…

 • Jelen

  To je kar nekaj let star posnetek iz Francije.

 • Bosta Bostic

  Nasilje vedno rodi nasilje……….
  Kaj je počela Amerika po njihovih državah ???? Koliko ljudi so poklali v imenu demokracije..

  Nasilje je cikel, ki kroži, ko se zažene…. Nič nepričakovanega se ne dogaja, česar analitiki Pentagona ne bi imeli že razdelano na 100 000 straneh..

  • pokvarjeniSvet

   Zato si pa naj ZDA to peljejo domov na svojo dvorišče. Pravi patrioti ne želimo ustvarjati vojne na drugih koncih svet, Pravi patrioti branijo svojo državo tako kot to dela Madžarska !

   Psihopati pa si tisti, kateri ustvarjajo vojne, podpirajo posilstva in delajo na vsiljevanju migracij.

   Slovenija pa takoj brezkompromisno izstopit iz NATO pakta.

   • Bosta Bostic

    Amerika mora najprej pobrat ljudem legalno orožje, ker bo počilo doma…. Še kako streljanje sfabricirajo….

 • pokvarjeniSvet

  Torej to je že tudi v Sloveniji….na koga ali kaj še čakate ?

 • pokvarjeniSvet

  To da je posnetek star dokazuje, da se že to vsa desetletja in dolgo časa dogaja pri nas v Evropi nasilje drugih Neevropskih narodov na Evropskimi avtohtonimi narodi. Mediji in izdajalski globalistični politiki pa so to vseskozi skrivali, lagali, zavajali in še kar naprej skrivajo, lažejo in zavajajo.

  • Uroš Mikanovič

   Kdo je zares avtohton? Kaj pa horde slovanov, ki so grozile bizantincem?

 • Kolega lahke glasbe

  Potolč je treba vse, Edo ti si specialist za to.

  • marta

   A ni že mal prestar za tak šport ?

 • samsara

  Barbari napadajo Evropo, njeno kulturo, tradicijo, civilizacijo…
  Levičarski degeneriki in njim podobni retardiranci, pa v maniri pravih kolaboracionistov in narodnih izdajalcev, z najrazličnejšimi manipulacijami in nebulozami zavajajo javnost.
  Takšne si je treba zapomniti.

 • Vule

  Samo nacionalizem nas lahko reši. Pač ne tak kot ga propagirajo levičarji, tak zdrav slovenski nacionalizem, ki spoštuje tudi vse druge narode in jezike. Glede Balkana se strinjam tiste najbolj problematične bi morali poslat nazaj, tisto kar je normalnih naj pa ostanejo saj niso vsi slabi. Nisem nikakor da bi delal komu krivico, ampak toliko tujcev pri nas, to ni normalno.

 • the_one

  vse ko niso evropejci nagnat oziroma iztrebit, gleda se naj za 200 let nazaj, vsi črnci azijci arabci adijo al pa masaker, pam obvezno treba ustvarit diktaturo

 • Gurt1

  Nigro se izživlja, ker mu taka belka ne bo dala nikoli sama od sebe, zato je jezen na cel svet…..edina rešitev je kastracija in prisilno delo, ne pa da postopa cele dneve in visi po socialni…

 • Gurt1

  9 mm

 • Gurt1

  .500 s&w magnum

 • Franko Elisinčejnski

  Tako nov medij, pa tako nekredibilen. NOVA JE SRAMOTA ZA SLOVENIJO!!!

  GRE ZA ULIČNO IGRO NOKAVTIRANJA Z ENIM UDARCEM, KI NIMA ZVEZE Z MIGRANTI IN SE JE ZGODILA PRED DVEMA LETOMA!!!
  Storilec je končal v zaporu.

  NO, LAŽITE ŠE BOLJ!!

  • heh

   Ja kapa je ta nigr če ni migrant? Dj zagovarjaj jih, upam da te posiljo v ritko tvojo liberalno :D

   • HUDIČEK

    Ne morem verjet, da med nami živijo omejenci, ki dejansko zagovarjajo ta podn…za qozlat

  • Rožle

   Ti obvladaš 100% klanjanje….!,,Jutr nam boš še natrosu, da gre pri rezanju glav ..ubistvu samo za igro…

  • BengBeng

   Dedki so bili v prvi vrsti, ko so sežigali Bastilijo, zato so vsi tako črni v družini. Tako da ja, tukaj vsaka povezava z migracijo odpade.

 • Jelen
 • Vrhovni sodnik

  Tega bi pa z užitkom pobožu.

  • Rožle

   Da se mu ne bi nikol več dvignu….

 • MIR

  OČITNO PRIMITIVIZEM ŠE DOLGO NE BO ZAMRL!! NASILJE NIMA NIKAKRŠNE VEZE Z NACIONALNOSTJO. V VSAKI NACIJI SE NAJDETE TAKŠNI KRETENI, KI BI NAREDILI ISTO IZ SVOJIH RAZLOGOV. PREDVSEM PA TAKŠNO OBNAŠANJE POVZROČA RAZMIŠLJANJE, KI GA BEREM V KOMENTARJIH SPODAJ. ENI SE ZAvZEMAMO ZA MIR IN BLAGINJO NA TEM SVETU, MED TEM, KO DRUGI TO RUŠITE S SVOJIMI PRIMITIVNIMI POGLEDI. ŠE POSEBEJ PA TISTI, KI SLEDITE IN NASEDATE TEM POPULISTIČNIM MEDIJEM IN TRAČ REVIJAM. VZEMITE KDAJ KAKŠNO KNJIGO V ROKE IN TAM VADITE BRANJE, MOGOČE SE BOSTE ŠE KAJ NOVEGA NAUČILI IN NAM BO VSEM LAŽJE. VSI SMO KRVAVI POD KOŽO, NEGLEDE NA BARVO, KI JO NOSIMO. RAZLIKUJEMO SE SAMO PO DUŠAH IN DEJANJIH. IN TAKO KOT JE ON UDARIL TO ŽENSKO, STE VEČINO VAS, KI PIŠETE NEUMNOSTI SPOSOBNI ISTO. SRAM ME JE IN NESKONČNO ME ŽALOSTI, DA DELIM PROSTOR S TAKIMI LJUDMI. NO, TOLAŽI ME DEJSTVO, DA KARMA, BOG, KARKOLI ŽE JE, VSE VIDI IN BO VSAK TUD UDGOVARJAL ZA SVOJA DEJANJA. UPAM, DA BO VSAJ PEŠČICA SPREGLEDALA IN NAŠLA LJUBEZEN, KI JO RABIMO, ČE SE NE ŽELIMO UNIČITI!

  IN ŠE TO, TA POSNETEK JE STAR ŽE LETA!!

  MIR VSEM!!!!!!!

  • Joža Gabroža

   domov si jih pelji pa še 300e ti bo cerar dal ta te posiljujejo cel mesec golazen iz bližnjega vzhoda je vsa ista verjemi rabimo malega hitlerja da jih razreči

   • MIR

    Zal mi je, da tako razmišljate in sejete grozo po tem svetu. Oćitno pa je, da ste neizobraženi, pa ne samo v zgodovini, ampak v vseh pogledih življenja, Če bi bili, bi vedeli, da smo v hitlerjevih časih bili mi pod avstrijsko mejo drugorazredni ljudje in bi ob prvi priliki, ko bi pokazali neodobravanje režimu pristali pred strelskim vodom. Govorite nesmisle in spodbujate sovraštvo. Vaš odgovor na moj komentar pa ni imel nikakršne veze z vsebino, ki sem jo napisal, kar potrjuje, da je žal večina vas, ki pišete te neumnosti tudi intelektualno zavrtih oziroma naravnani k psihozam, kar pa je v hitlerjevih časih tudi veljalo za bolezen in so na takšnih ljudeh delali poskuse. Prav tako so bili deležni istega tretiranja invalidi in druge manjšine. Torej bi bilo potrebno po vaše “zaklati tudi invalide”.
    Molil bom za vas in za vašo izgubljeno dušo, upam da si boste lahko oprostili, ko boste na smrtni postelji dojeli vašo grozno zmoto. Kljub vašemu sovraštvu vam želim mir in ljubezen, ter vse najlepše v življenju.

 • Joža Gabroža

  postrelit kukbe jedne

 • Joža Gabroža

  husein je imel prav vse te posiljevalce v plinsko selico a mi jih še pa vabimo v svojo državo katastrofa

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!